Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Nieuw offensief brengt Denzel Dumfries een stap dichter bij de Premier League

Laatste update:

Denzel Dumfries staat hoog op het verlanglijstje van Chelsea, zo maakt The Athletic zondagmiddag bekend. The Blues hopen te profiteren van de financiële noodsituatie bij Internazionale en de rechtsback te verleiden tot een overstap. Naar verluidt wenst Inter een bedrag van minimaal veertig miljoen euro te ontvangen voor Dumfries, die eerder ook al in de belangstelling stond van Manchester United. Tegelijkertijd wil Chelsea zakendoen met Leicester City en Wesley Fofana inlijven.

Mogelijk sorteert Chelsea met de interesse in Dumfries voor op een vertrek van César Azpilicueta. De Spanjaard staat in de belangstelling van Barcelona, dat reeds een bod van circa drie miljoen euro uitbracht. De 32-jarige rechtsachter ligt nog een jaar vast op Stamford Bridge en Chelsea zou bereid zijn akkoord te gaan, mits er tijdig een vervanger wordt gevonden. Dumfries wordt gezien als geschikte opvolger van Azpilicueta.

Het gebrek aan financiële mogelijkheden dwingt Inter om enkele spelers van de hand te doen. Eerder leken i Nerazzurri fors te kunnen verdienen aan de verkoop van Milan Skriniar aan Paris Saint-Germain, maar die deal ketste uiteindelijk af. Mede daardoor ziet Chelsea zijn kans schoon en hoopt men Dumfries te kunnen inlijven. La Gazzetta dello Sport weet in ieder geval dat Inter niet onwelwillend tegenover een vertrek van de 26-jarige Nederlander staat.

Dumfries, die vorig seizoen tot vijf goals en vijf assists in 33 Serie A-wedstrijden kwam, kan dus een jaar na zijn overstap van PSV naar Inter alweer een volgende stap maken. Inter zou kunnen forse winst op zijn back gaan boeken, want twaalf maanden geleden telde de club nog dertien miljoen euro voor hem neer. Eerder kwam Dumfries in het betaalde voetbal ook al uit voor sc Heerenveen en Sparta. Hij speelde tot dusver 35 interlands voor het Nederlands elftal.

Verder werkt Chelsea ook met Leicester City aan een transfer van Fofana. Volgens The Athletic zullen de Londenaren diep in de buidel moeten tasten om de 22-jarige verdediger aan te trekken, daar the Foxes een bedrag van liefst 95 miljoen euro vragen. Fofana staat tenslotte nog tot medio 2027 onder contract in Leicester. Chelsea hoopt op een akkoord te bereiken voor een lager bedrag door speler(s) als ruilwaar aan te bieden. Namen worden overigens niet genoemd door het Britse medium.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fofana is een goede verdediger maar 95 miljoen? Daar kan je toch veel betere opties voor halen? Voor Dumfries zou het wel een mooie stap zijn na 1 jaar Inter! Onder Tuchel zou die wel uit kunnen groeien tot een verdediger van topniveau

31 juli 2022 om 18:30

Want nu is hij geen verdediger van topniveau? Zit bij de top 5 rechtsbacks in de wereld, tenzij jij er meer dan 5 betere kent.

Maar idd, stap naar de PL lijkt me prachtig voor Dumfries. Lekker over de flank heen denderen en duels winnen!

31 juli 2022 om 18:42

TAA, Mazraoui, Cancelo, Walker, Hakimi, James, Carvajal, Pereira en Trippier. Dan vergeet ik er vast nog een paar. Mijn top 5 zou zijn in willekeurige volgorde TAA, Hakimi, Cancelo, Walker en James.

31 juli 2022 om 18:53

Pereira en Trippier? De rest eens, maar Dumfries is minstens van hetzelfde niveau als die twee, imo beter, maar dat ben ik.

31 juli 2022 om 18:57

Ik vind van wel. Pereira heeft al veel indruk gemaakt in de PL bij leidster. Trippier is voetballend echt heel goed en liet dat ook zien bij Spurs, Atletico en nu weer bij Newcastle.

Dumfries is voetballend gewoon matig en moet het vooral hebben van zijn loopvermogen. Is ook niet altijd vaste basis.

31 juli 2022 om 19:06

Fofana is geeneens top 10..en al was hij top 5 dan is 96 miljoen nog steeds een belachelijk en compleet lachwekkend bedrag. .maar aangezien Chelsea met hun kleine stadionnetje toch puur vaart op suikeroom geld zal het iedereen een zorg zijn dat ze dat uitgeven voor zo'n speler.

31 juli 2022 om 19:11

Het gaat over Dumfries niet Fofana…

31 juli 2022 om 19:19

Ah, ja de Denz is een topper. Ben een groot fan van hem.

31 juli 2022 om 19:22

Maar hij gaat nooit van zijn leven James uit de basis spelen

31 juli 2022 om 21:56

De Denz laat iedereen zijn hielen zien. Nederlandse leeuw!

1 augustus 2022 om 00:57

Cancelo is toch een linksback?

31 juli 2022 om 18:33

Leicester vraagt 95 miljoen en dat gaan ze natuurlijk nooit krijgen. Fofana heeft wel een 5 jarig contract. Denk eigenlijk dat deze deal niet doorgaat. Dumfries wel wat waarschijnlijker.

31 juli 2022 om 18:33

En dat na een jaar waarin hij er geblesseerd uit lag. Echt een groot risico voor Chelsea. Wel een geweldige speler.

31 juli 2022 om 18:39

Heel leuk en aardig allemaal maar Reece James is er toch nog of gaat die weg ? Mocht James blijven is dit een superdomme stap van Denzell want Reece is echt een geweldenaar en speel je er echt niet uit, dan ga je van Inter basis naar Chelsea bank..

31 juli 2022 om 18:48

James kan ook op RCB spelen, maar als Fofana ook komt lijkt het me niet anders dat Dumfries als backup wordt gehaald

Fofana zou echt top zijn. Pas 21 jaar en is vrij compleet. Als we hem kunnen halen dan ben ik blij dat we Kounde, de Ligt en Kimpembe zijn misgelopen. Alleen jammer dat hij zo laat moet komen. En Dumfries moeten we niet aan beginnen. Met Reece James hebben we al iemand die een stuk beter en het lijkt me niet dat dumfries de bank wilt warm houden.

Voor 40-50 miljoen moet inter het onmiddellijk doen. Is geen echte uitblinker of sterkhouder en samen met de vrij en Goossens waarschijnlijk het makkelijkst op te vangen van de huidige basiself. Sowieso lopen er momenteel al 4 rechterwingbacks rond bij inter.

31 juli 2022 om 18:57

De Vrij een van de makkelijkste om op te vangen? Ligt eraan welk niveau je nastreeft.

31 juli 2022 om 19:04

Misschien wel de minste basisspeler van vorig seizoen vind ik zelf. Zal tussen hem en Handanovic gaan.

31 juli 2022 om 19:16

Kijk daar heb je Nederlandse voetballers haat supporter nummer 1 Lierse. Ik zie je altijd maar haten tegen Nederlandse voetballers. Met zeggen dat de Vrij en Dumfries de zwakste schakels zijn van Inter Milan. Misschien had de Vrij een minder seizoen vorig jaar, maar dan kan je niet vergeten dat hij paar seizoenen geleden kampioen werd en beste verdediger was van de serie a. En Dumfries is al een van de beste rb van de wereld, probeer hem maar te vervangen zuurpruim.

31 juli 2022 om 19:32

Niet inhoudelijk ingaan op wat ik zeg. Leuk.

Ik kan voor jou een opsomming maken hoor:

-Handanovic: overall een matig seizoen. Eerste seizoenshelft zwak, later zich een beetje herpakt. Zeker geen zekerheidje meer.
-Skriniar: uitstekend seizoen gespeeld en wegens de blessure van Bastoni de beste verdediger van afgelopen seizoen van inter. Zeker tegen bijvoorbeeld Liverpool was hij echt top.
-De Vrij: matig seizoen met teveel slippertjes. Zeker niet slecht, maar voor zijn doen wel.
-Bastoni: uitstekend seizoen gedraaid, maar wel wat potten moeten missen wegens blessures.
-Brozovic: beste middenvelder van de serie A afgelopen seizoen, geen verdere uitleg nodig.
-Barella: zoals altijd gewoon oerdegelijk en na Brozovic de beste middenvelder van de serie A naar mijn persoonlijke opinie (al komt de Tonali van de tweede seizoenshelft echt wel dicht in de buurt).
-Calhanoglu: uitstekend seizoen gedraaid en een upgrade ten opzichte van Eriksen over het hele seizoen gekeken.
-Dumfries: goed seizoen gedraaid. Niks uitzonderlijks, niks slechts.
-Perisic: speler van het seizoen als je het aan mij vraagt.
-Lautaro: uitstekend einde van het seizoen gehad en qua doelpuntencontributies in de competitie over de 30 geraakt.
-Dzeko: goede start, tweede seizoenshelft wat minder en kwam te kort in de toppers.

Van die namen hierboven vind ik zelf De Vrij (minste en oudste verdediger van de drie achterin), Handanovic, Goossens (geen uitzonderlijke speler) en Dumfries inderdaad het makkelijkst op te vangen ja. Ik ben benieuwd met welke spelers je het niet eens bent.

31 juli 2022 om 23:04

Haha, heb je reactie nog niet gelezen maar reageerde min of meer hetzelfde, dan zal mijn onderbuik gevoel wel kloppen. Vreselijk irritant, en niet wegens de afkeer maar wegens die schijn-objectiviteit en de illusie die hij wilt creeeren alsof hij alle wijsheid in pacht heeft, om vervolgens iedereen te
verwijten niet inhoudelijk op de stof in te gaan.

1 augustus 2022 om 00:05

Ga dan in op de stof? Ik zet het hier allemaal uiteen.

1 augustus 2022 om 00:20

Lierse, je kan je huiswerk nog zo fantastisch hebben gedaan en in je beargumentatie helemaal gelijk hebben, het is gewoon zo vreselijk irritant hoe je een toon ophoudt alsof je de absolute waarheid met ons deelt en hoever mogelijk compleet objectief reageert terwijl je naar mijn idee er een handje van hebt je specifiek te uiten tegen bepaalde spelers zoals Dumfries. Inhoudelijk kan ik er niet tegen op, daarvoor weet ik immers veelsteweinig van voetbal af,
maar daar zal iemand anders nog wel iets waarachtigs op te zeggen hebben!

31 juli 2022 om 19:37

Nou, noem ze alle 4 maar op.

31 juli 2022 om 19:40

Darmian, Dumfries, Lazaro en Bellanova.

31 juli 2022 om 20:41

Oh, het is tijd voor weekend haha. Ik dacht dat er 4 betere stond. Mijn excuses!

31 juli 2022 om 23:02

Heb het gevoel dat jij en Denzel nooit vrienden zullen zijn. Hele jaar door zure reacties, en bevestigen dat Darmian een betere rechtsback is, dat Dumfries enkel speelt bij zijn blessures o.i.d., vervolgens speelt hij Darmian eruit, presteert hij behoorlijk. Weet niet of ik het juist heb maar volgens mij heb jij als Belg totaal geen objectivieve blik als het om Nederlandse spelers gaat, ondanks dat je die schijn-objectiviteit wel ophoudt. Desalniettemin maakt het me verder weinig uit, ik heb ook spelers die ik wel en niet moet, los van de kwaliteiten.

1 augustus 2022 om 00:05

Eerste seizoenshelft was het lood om oud ijzer bij die twee. De tweede was Dumfries duidelijk de betere. Maar beiden zijn het gewoon niet zo een speciale spelers en vergeleken met bijvoorbeeld Hakimi wordt dat heel snel duidelijk. Heeft me trouwens positief verrast dit seizoen. Idealiter blijft hij maar voor dat geld kan Inter het gewoon niet weigeren.

Verder zijn die allegaties allemaal leuk en aardig maar ik onderbouw tenminste wat ik zeg en tot op heden zijn er geen inhoudelijke weerleggingen van.

Dan wordt die toch echt opgehaald voor back up. James is natuurlijk wel stukken beter voornamelijk aan de bal.

31 juli 2022 om 20:07

Dat die en die is beter deuntje kennen we inmiddels. Mbt Dumfries moet je er niet van op kijken dat hij zich in de basis speelt.

31 juli 2022 om 20:10

Daar kijk ik wel degelijk van op, kans dat dat gebeurt is namelijk minimaal. Mits James op die positie blijft spelen. Wordt die naar RCV gehaald dan kan het. Maar als ze de concurrentie met elkaar aan moeten gaan zal Dumfries dat helaas niet winnen.

31 juli 2022 om 20:24

Alsof hij al eens echt serieuze concurrentie gehad heeft. Bij PSV en Oranje zijn/waren dat allerminst hoogvliegers en bij inter is het Darmian.

Dit lijkt mij voor zowel Dumfries als Chelsea geen goede zet. De een komt waarschijnlijk op de bank te zitten, want James gaat hij er niet uit spelen. En Inter zal een fikse som vragen, wat Dumfries vervolgens wel een erg dure bankzitter maakt. Als je iets bij Inter gaat halen, haal dan gewoon Skriniar.

Fofana vind ik wel echt een geweldenaar, maar met het contract pas verlengt kun je daar wel gedag tegen zeggen. Niet heel gek dat ze een belachelijk hoge transfersom vragen.

31 juli 2022 om 19:09

Als ik een ding zeker weet.. dan is het Dumfries nergens maar dan ook nergens zal banken. Je zal als trainer compleet gestoord zijn om zo'n bulldozer niet in te zetten.

31 juli 2022 om 20:50

Zal je zien dat Tuchel James verpest op CV

Mocht Dumfries naar Chelsea gaan verwacht ik dat Reece James naar rechts centraal verschuift, en dat Dumfries dan de positie van rechter wingback krijgt. Met Azpi die dan naar Barcelona vertrekt, zodat die eindelijk een rechtsback van niveau hebben. Denk wel dat Dumfries met zijn kwaliteiten perfect in de Premier League past, en Tuchel speelt ook nog eens in het ideale systeem voor hem. Chelsea wordt gewoon het volgende succesverhaal in het jongensboek van Denzel!

Heeft PSV hier nog een dooverkoop op?

Doe maar liever niet als Dumfries zijnde. Je hebt daar een enorm concurrent met Reece James. En alle belangrijke wedstrijden op de bank zitten is geen goeie zet. Zeker met het WK op het oog is het gewoon beter als die bij Inter blijft. Daar is hij gegarandeerd op veel speelminuten.

Opvolger van Azpi die al jaren als cv speelt? Daarnaast hebben ze ook James gewoon.

Zou voor Dumfries beter zijn als hij gewoon bij Inter Milan blijft. Zie hem bij Chelsea geen basisplek veroveren, want James schat ik wel iets hoger in, is Engels en komt uit de jeugd van Chelsea.

Fofana zou wel een goede aankoop zijn en nog iemand die heel jong is en heel veel potentie heeft, maar 95 miljoen is echt megaveel geld voor Fofana en dat is hij niet waard Eerder een bedrag van 50 tot 60 miljoen. Misschien doorschakelen naar iemand als Badiashile? Zal ook niet goedkoop zijn, maar wel een stuk goedkoper dan de 95 miljoen van Fofana verwacht ik en met Badiashile haal je ook gewoon een hele goede en jonge centrale verdediger binnen.

Chelsea schijnt ook interesse te hebben in Gvardiol van Leipzig, en hij zou ook een goede optie zijn. Maar zou nu toch eerder voor Badiashile gaan.

Mendy
Koulibaly
Thiago Silva
Badiashile
James
Kanté
Frenkie
Chilwell
Mount
Aankoop
Sterling

Wie wil er nu nog naar Chelsea? Zeker met die Tuchel aan het roer. Lekker negeren als ik Dumfries was

Dumfries dus naar barca...

Hoop voor m dat ie alleen naar chelsea gaat als james ook weggaat. Zonde als ie daar zou gaan banken richting t wk

Jammer van de foto VZ…

Als Inter zijnde zou ik voor 40 miljoen gelijk akkoord gaan als zo’n bod binnen zou komen voor Denzel Dumfries. Hij is goed op te vangen en als Dumfries zijnde zou ik een transfer naar Chelsea ook doen. Spelen onder Thomas Tuchel lijkt me best goed en Tuchel zou van Dumfries een nog betere back kunnen maken. Na al deze mooie stappen die Dumfries al heeft gemaakt in zijn carrière zie ik hem ook wel slagen bij Chelsea.

Dus inter moet verkopen aan chelsea omdat het financieel niet rond komt... chelsea moet een vervanger halen voor een speler die word verkocht aan een club die de financiën helemaal niet op orde heeft maar wel gewoon koopt???

Waarom wil Chelsea nòg een RWB? Focus nou maar op een CB en ST. Fofana zou wel een leuke zijn.

Wat moet Chelsea met Dumfries. Hadden ze beter moeten handelen en Livramento moeten houden...

Verder: Reece James moet men echt als RWB gebruiken en CHO kan daar ook nog wel eens gebruikt worden.
Ik zou mij focussen op een nieuwe CB eerst. Fofana is ijzersterk. Al is hij lang geblesseerd geweest en zal hij niet goedkoop zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren