Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Mourinho laat in parkeergarage scheldtirade los op Taylor: ‘Fucking schande!’

Laatste update:

Voor José Mourinho is woensdagavond een einde gekomen aan een reeks ongeslagen Europese clubfinales. De trainer van AS Roma ging in de finale van de Europa League na strafschoppen onderuit tegen Sevilla en kon dat moeilijk verkroppen. Op beelden van Engelse media is te zien hoe de flamboyante Portugees na middernacht in de parkeergarage de confrontatie zoekt met scheidsrechter Anthony Taylor.

Mourinho flipte compleet toen Taylor in de tweede helft bij een 1-1 stand naar de stip wees voor Sevilla. De Engelse scheidsrechter werd door de VAR naar de kant geroepen en zag hoe Roger Ibañez de bal in duel met Lucas Ocampos nog nét aanraakte. Taylor trok de strafschop daarop in. Aan de andere kant schoot Nemanja Matic de bal op de arm bij Fernando, maar opnieuw ging de bal niet op de stip. Tot woede bij Mourinho.

De Portugees zag zijn elftal uiteindelijk na strafschoppen verliezen, maar kon zijn eerste nederlaag in een Europese finale maar moeilijk verkroppen. Diep na middernacht zocht de succescoach in de parkeergarage de confrontatie met Taylor, zo is te zien op beelden. De Portugees wenste de Engelse leidsman, die in een busje werd weggevoerd, van alles toe en noemde hem onder meer 'een fucking schande'. "Hij lijkt wel een Spanjaard", voegde Mourinho eraan toe.

Na twee Champions League-titels, een UEFA Cup, Europa League-titel en een Conference League-titel is het dit keer dus niet raak voor Mourinho. "Volgend jaar spelen we geen Champions League en dat is maar goed ook, want we zijn er niet voor gemaakt", aldus Mourinho. "En laten we hopen dat Taylor alleen wedstrijden in de Champions League leidt en daar dezelfde bullshit tentoonstelt als vanavond, en niet in de Europa League. Het was een intense wedstrijd met een scheidsrechter die Spaans leek."

Kenneth Perez had in de studio bij ESPN geen goed woord over voor het gedrag van Mourinho. "Is het passie wat zich in de dug-out van AS Roma afspeelt?", vroeg de Deen zich af. "Of is het totale krankzinnigheid? Het is toch gewoon een gesticht? Het is toch niet te geloven? Voetbal is emotie en zo, dat weet ik allemaal wel, maar dit is toch niet leuk meer om naar te kijken? Met tien mensen op de scheidsrechter afrennen en zo... Ik wil persoonlijk gewoon voetbal kijken en ik hoef dat toneel de hele tijd niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho being Mourinho, het wachten is op de usuals die hem gaan verdedigen, ook omdat ze een hekel hebben aan Taylor. Wat een voorbeeld deze man, dat hij maar lekker PSG gaat trainen zodat we hem alleen tijdens de CL voorbij zien komen.

1 juni 2023 om 09:27

Dan zie je hem toch vaker voorbij komen dan nu? Hij zou wat mij betreft geschorst moeten worden voor intimidatie van officials.

Ook dat hij zn team bij elke beslissing de scheids laat omsingelen is echt schandalig. Walgelijk team, walgelijke man. Daar kunnen zn prijzen niet tegenop.

1 juni 2023 om 11:17

Ligt eraan hoeveel en welk voetbal je kijkt he. Bovendien is de kans dat die Nederlandse clubs tegen komt dan wat kleiner, dan zie je hem nog veel vaker voorbij komen natuurlijk

1 juni 2023 om 09:29

Ben groot Mourinho fan, maar hier valt toch weinig aan te verdedigen. De wedstrijd is al even voorbij, iedereen gaat langzaam naar huis en een man van 60 jaar, die alles al heeft meegemaakt heeft het nog steeds geen plekje kunnen geven. Toch wel treurig om een grote manager zo klein te zien.

1 juni 2023 om 09:35

Het is jammer om te zeggen maar ik moet onderhand beginnen zeggen dat ik een groot Mourinho fan was. Sinds de titel met Fabregas en Costa (waar echt met momenten prachtig voetbal gespeeld werd) is het steeds meer aan het vervallen tot een negatief en arrogant persoon. Het voetbal begint ook jaar na jaar dramatischer te worden.

Ik vind dan ook dat je bijna moet zeggen dat de meerwaarde van de coach Mourinho voor de voetbalwereld steeds kleiner wordt.

1 juni 2023 om 09:37

@Lierse1997, Je laatste stukje vind ik een vrij bijzondere, heeft in de laatste 2 seizoenen, 2 Europese finales gehaald.

1 juni 2023 om 09:41

En wat is de meerwaarde daarvan geweest voor de neutrale voetbalfan en de voetbalwereld? Als roma supporter zal je er wel blij mee zijn, maar de rest?

Theater, simulatie, gezeik, defensief voetbal en getreiter zijn een onderdeel van zijn manier van winnen. Daar zie ik de meerwaarde echt niet van in.

1 juni 2023 om 09:58

Ja, maar met wat voor voetbal?

1 juni 2023 om 10:14

Tja dat wel maar hij is zeker geen meerwaarde voor het voetbal , en dan mag hij meer prijzen winnen ik kijk liever naar een coach als Guardiola die laat zijn ploeg spelen zoals voetbal bedoeld is

1 juni 2023 om 10:19

Mourinho is niks meer dan een omhoog gevallen stuk stront. Is een totale krankzinnige met een Napoleon complex. Dat hij in het verleden een paar keer goed heeft gepresteerd is hem volledig naar de bovenkamer gestegen en hij is nu gewoon een lachwekkende clown geworden die niet kan omgaan met zijn eigen verval.

Hij kan technisch en tactisch niet mee in de voetbalwereld en zijn irritante trucjes kent inmiddels iedereen. Het enige wat er nog over is, is zijn kwaliteit om basisspelers tevreden te houden en voor hem door het vuur te laten gaan. Dat is simpelweg te weinig.

1 juni 2023 om 10:27

Heb je gelijk in, maar als neutrale voetbal fan is het ook niet zo dat ik heb genoten van een Sevilla of Inter. Mourinho/Roma is next level inderdaad, maar vind hem ook wel weer vermakelijk op de een of andere manier.

1 juni 2023 om 10:28

“Omhoog gevallen stuk stront”, “krankzinnige”, “napoleon complex”, “lachwekkende clown”,…

Uiteindelijk verlaag je jezelf ermee tot zijn niveau hoor.

1 juni 2023 om 10:34

@MessiBazoer, ik zou dan ook allerminst zeggen dat Inzaghi een grote meerwaarde is voor de voetbalwereld.

1 juni 2023 om 11:07

Helemaal mee eens Lierse! Pot verwijt de ketel heet zoiets ook wel.

1 juni 2023 om 11:44

Het is een manier om voetbal te bestrijden. Hoe die met dat zootje spelers 2x een finale haalt met anti voetbal is uniek. In dat kader ben ik fan als een teletekst suporter. Qua voetbal, just stop it!
Manipuleert het voetbal, niks mis mee maar niet om aan te zien!

1 juni 2023 om 13:27

Inzaghi heeft lang als voetballer op het veld gestaan en geweldige dingen gedaan. Dat is van een andere orde dan die clown van een Mourinho!

1 juni 2023 om 13:45

Het is wel zijn broertje die coach is Inter, ook wel geen misselijke voetballer geweest trouwens.

1 juni 2023 om 09:32

Feitelijk heeft Mourinho gelijk. De scheidsrechter is een schandalige scheidsrechter. Er werd niet consequent gefloten. Voordeel van de twijfel was iedere keer in het voordeel van de Spanjaarden. Alleen de manier hoe Mourinho zijn ongenoegen laat blijken vind ik beneden alle peil. Jammer dat voetbalzone géén nieuwsitem maakt van de schandalige optreden van Taylor. Iedere keer weer.

1 juni 2023 om 09:38

Uiteraard is er geen item gemaakt over het prima optreden (op de onterechte pingel na) van Taylor. Als je het goed doet, dan hoor je het namelijk niet. En erg, érg fijn dat Taylor niet in het vervelende theater is getrapt van Mourinho en zijn jongetjes. Vreselijk.

1 juni 2023 om 09:38

Taylor floot gisteren juist goed. AS Roma wilde alles behalve voetballen en probeer de wedstrijd dan nog maar eens in goede banen te leiden. Was echt schandalig gedrag wat Mourinho, zijn staf en spelers lieten zien.

1 juni 2023 om 09:41

Nouja, viel wel mee, de overtreding op Ocampos was echt op zijn been en niet op de bal, die strafschop had moeten staan. De handsbal was een arm langs het lichaam dat verder niet bewoog. Als iemand zich bestolen had moeten voelen was het Sevilla om het niet af te kunnen maken binnen de 90 minuten. Mourinho, ookal 60, blijft erg emotioneel, maar dat maakt het ook leuk, het leukste blijft wanneer hij verliest.

1 juni 2023 om 09:44

Het optreden was zeer slecht van de scheidsrechter. Erg politiek met de anti- Italiaanse houding van Taylor. Jammer dat de UEFA niet de scheidsrechters beoordelingen openbaar maakt. Ik geloof niet dat Taylor hoger dan een 6 heeft gescoord.

1 juni 2023 om 09:46

Politiek 😅?

1 juni 2023 om 09:52

@vedatovic: Je probeert hier, ondanks dat je anders beweert, het gedrag van Mourinho goed te praten door andere onwaarheden de wereld in te slingeren. Dit doe je met bijzondere vooroordelen (anti-Italiaanse houding, twijfelgevallen in voordelen van Roma), terwijl Taylor echt niet slecht heeft gefloten. Sterker nog: Hij floot zeker niet tégen Roma. Het verbaast mij dan ook zéér dat er mensen zijn die dit anders zien. Ik ging er neutraal in. Dit is veranderd onder de wedstrijd door de extreem negatieve spelopvatting van Mourinho en ik verbaasde mij op een gegeven moment erover hoe een scheidsrechter toch zo neutraal kan blijven. Netjes en prima gefloten hiero.

1 juni 2023 om 09:53

Totaal niet mee eens. Ik vond Taylor enorm sterk fluiten met het onterechte penalty moment als een van de weinige missers. Maar dat werd door de VAR rechtgezet.

1 juni 2023 om 09:54

Ik merk toch iedere keer op dat Taylor Italiaanse teams benadeeld. Eigenlijk begrijp ik niet waarom de UEFA iedere keer Taylor Italiaanse wedstrijden toewijzen. Afin, dit kan ik hier uiteraard niet sterk maken, het blijft een gevoel. Maar ik vond het optreden van Anthony Taylor slecht in elk geval. Mourinho is sowieso gezakt!

1 juni 2023 om 10:04

Ik vond het eigenlijk wel een pingel voor Ocampos. Roma speler raakt 5% bal en 95% Ocampos. Taylor floot zeker niet in nadeel van Roma, had wat mij betreft veel harder mogen optreden tegen dat Romeinse straattheater.

1 juni 2023 om 10:05

Italiaanse ploegen blinken vaak wel uit in aanstellerij (dan denk ik vooral aan Roma, Inter en Milan), daar kan deze man niet zo goed tegen.

1 juni 2023 om 10:08

Vond hem best prima fluiten. Ga er maar aanstaan, twee coaches die zich gedragen als idioten, de volledige bank die zich overal mee bemoeit. Voor elke kleine overtreding staan er 10 Roma spelers om je heen. Ben blij dat ze niet hebben gewonnen met dat gezeur van ze. Sevilla kreeg een penalty en de Var draaide het terug. Die handsball van Sevilla was never nooit een penalty. Roma geeft de scheids de schuld maar kunnen beter naar hun zelf kijken met hun dramatische voetbal..

1 juni 2023 om 10:08

Feitelijk heeft mourinho een enorme plaat voor zijn kop en doet hij dit alleen om zijn eigen frustratie kwijt te raken en de focus op iets anders te leggen dan zijn falen.
Een beetje spiegel zou mourinho moeten laten zien dat er geen enkele wedstrijd onder zijn leiding zou moeten zijn waarbij zijn team na 99 minuten nog met 11 man op het veld staan.
Als scheidsrechters het gedrag van zijn spelers en staf constant volgens de regels zouden bestraffen dan verliezen ze elke wedstrijd.
Voor spelbederf staat namelijk de gele kaart. En van spelbederf leeft deze trainer.
Dus, misschien waren er beslissingen die in het nadeel waren van roma ...maar zeer zeker ook heel veel die in het voordeel waren.

Zure man, zure verliezer en soms ook een zure winnaar

1 juni 2023 om 10:10

En Spaanse niet of Portugezen?? Zijn allen zeer warmbloedige mensen met heel uitbundige uitingen.....niets mis mee maar ze zijn elkaar waard.

1 juni 2023 om 10:24

Precies, er is maar 1 reden voor Mourinho om zo tekeer te gaan tegen Taylor, dat is om zijn eigen falen te maskeren. Want in alle eerlijkheid heeft Roma gewoon veel beter spelersmateriaal dan Sevilla. Het was de tactiek en spelopvatting van Roma waar niks van klopte en dat is precies waar Mourinho verantwoordelijk voor is. Voor de zoveelste keer bewijst Mourinho dat hij het kwijt is.

1 juni 2023 om 13:31

@lierse En terecht! Ik had gisterenavond echt zo iets van waar zit ik naar te kijken. Wat een afbraak van het voetbal in het algemeen door Roma, met name de staf en bank. Wat mij betreft aanpakken.

Zou je iemand kunnen schorsen voor idioot gedrag?
Er is maar 1 schande hier en dat is hijzelf. Het is te bizar voor woorden!! Ondanks het goed voor Ajax zou zijn ben ik blij dat hij niet gewonnen heeft!!

1 juni 2023 om 09:32

Sorry maar deze man moet naar het gesticht en zou ik zeker niet bij Ajax willen

1 juni 2023 om 09:34

Dat bedoelt hij ook niet. Maar als Roma had gewonnen én 5e of 6e wordt in Italië had Ajax geen voorronde hoeven spelen in de Europa league komend seizoen

1 juni 2023 om 09:42

Ja sorry was vroeger wakker, nog niet wakker maar begrijp hem nu

1 juni 2023 om 09:53

hahaha precies dat!!

1 juni 2023 om 09:58

Vroeger wakker, nog niet wakker???
Verder alles goed kerel

1 juni 2023 om 10:20

Ja alles goed, vrije dag en werd wappie wakker en dan lezen sommige dingen anders haha

Veel gewonnen, maar de afgelopen jaren toch vooral een verschrikkelijke verliezer. Na alle agressie en spelbederf op tribunes, in de dug-out en op het veld de afgelopen tijd zou het fijn zijn om meer sportiviteit in de sport te krijgen.

1 juni 2023 om 09:57

Een trainer en ook de spelers hebben een voorbeeldfunctie. Wat een malloot en slechte verliezer.
Niet zo gek dat supporters ook dit gedrag vertonen. Hier moet de UEFA tegen optreden!

Wat is het toch ook een verschrikkelijke man, zelf altijd maar alles proberen om niet te verliezen. Verschrikkelijke spelopvatting en zuigen tot hij een ons weegt. Maar als meneer dan verliest oh dan is de wereld te klein en wordt het een klein jankend kind. Als hij dan ten minste nog kon incasseren was het tot daar aan toe geweest maar nee José laat altijd zien dat hij maar een klein mannetje is.

Een heel grote coach met een heel kleine persoonlijkheid

Ik vond de scheids eigenlijk gewoon goed fluiten. Niet foutloos, maar gewoon goed. En een VAR heb je toch niet voor niets? Ik ga echt juichen als de regel wordt aangehouden dat de scheids belagen, vragen om kaarten etc direct geel is. Dan ben je op het veld snel af van al die ongein. En de UEFA mag Mourinho ook wel eens bestraffen voor al die escapades na de wedstrijd bij de tegenstanders, walgelijk gedrag.

1 juni 2023 om 09:40

Dat is volgens de regel toch ook direct geel? Dat dacht ik tenminste altijd. Er wordt niet veel mee gedaan in dat geval trouwens, dat klopt.

1 juni 2023 om 10:28

4ever4ajax

Roma had gewoon een penalty moeten hebben met die handsbal vlak voor tijd. Overduidelijk! Wellicht aangeschoten, maar dan wel van een meter of 5.

Als je dit vergelijkt met de penalty die Liverpool in de CL finale kreeg tegen Tottenham, waarbij Mane de bal van 1,5 meter bewust op iemands arm schoot dan is dit een regelrechte schande!

1 juni 2023 om 11:34

Hij hield z'n arm wel echt langs z'n lichaam, ik vond dat wel meevallen.

1 juni 2023 om 13:35

Het was niks en Roma verdient ook niks door dit gedrag. Een jaartje uitsluiten van Europees voetbal zou de uefa sieren

Wat een zielig klein mannetje is het toch. Met zijn dikke pens. Een zege voor het voetbal als deze man een keer met pensioen gaan. Het enige wat een F*cking schande was gisteren was het spel en gedrag van hemzelf en zijn team.

Met zulk gedrag moet je toch meteen korte metten maken, een beetje de scheids opwachten bahbah wat kinderachtig triest. Hij moet de scheids bedanken dat hij niet met rood is weggestuurd na zijn haantjesgedrag langs de lijn. Als de UEFA een keer goed wil optreden moet je Mourinho een paar Europese wedstrijden van de tribune laten bekijken.



Kan geen genoeg krijgen van dit soort beelden. Niks mooiers dan te zien hoe die klootzak zich weer eens als een kleuter gedraagd, en dan vooral nadat hij verloren heeft. Hele hofhouding met alle tassen die ook betreurd achter hem aan slentert. Heerlijk om te zien

Hij is een karikatuur van zichzelf geworden. Ooit een echte topcoach, die echt alles uit een team kon halen. Dat is nu echter gedaan. Hij kan het nog in knock-out competities omdat niet verliezen daar voldoende is, maar voor een team dat de titel wil halen is het allemaal uitgewerkt.

Als ik hem was bleef ik trouwens bij Roma, daar dragen ze hem op handen.

Nou, ikzelf had ook een raar gevoel bij meerdere beslissingen van ref Taylor....of dit bewust was laat ik in het midden maar qua fairplay en gelijke benadering naar de teams toe, was deze ref echt wel niet rechtlijnig in deze wedstrijd....vreemd !

1 juni 2023 om 09:54

Nee? Vond hem uitstekend fluiten. En was voor Roma aanvankelijk. Sevilla is ook geen prettige ploeg maar Roma gedroeg zich schandalig. Elke keer janken zeuren en verongelijkt doen. Ja dan lijkt het misschien alsof ze door dat theater benadeeld worden maar is dus niet zo. Nogmaals, scheids was prima. Roma incluis Mou lachwekkend

1 juni 2023 om 10:17

Ieder zijn mening uiteraard maar ik zie deze ref haast wekelijks bezig en hij is doorheen de jaren gezien op sommige momenten echt onbegrijpelijk in zijn beslissingen, tot omstreden.
Ik denk dat het soms te snel gaat voor hem. Verder durf ik niets insinueren, ....dat zullen anderen wel doen.
Wat ok wou zeggen is, indien ik coach van As Roma was , zou ik ook een 'klein' beetje zenuwachtig geworden zijn bij sommige beslissingen......neem nu er wordt een AS Roma speler geel getoond voor een schwalbe en 10 daarna niet aan een Sevilla speler terwijl die net hetzelfde deed......zulke dingen brengen commotie bij de supporters en dan begint heet het circus. Een ref moet rechtlijnig blijven in zijn benadering....die je dat niet dan begint het poppenspel.....

1 juni 2023 om 11:52

Dus als je hem wekelijks ziet fluiten, heb je hem eigenlijk al beoordeeld en hoef je de wedstrijd van gisteren niet te beoordelen? Gisteren floot ie namelijk meer in het voordeel van Roma dan Sevilla. Ergo: schandalig van Mourinho om zo tekeer te gaan. Tenzij Mourinho voor Sevilla was

Ik heb nog nooit iemand zo eerlijk zichzelf in de spiegel horen aanspreken

Goede trainer als in bijna een garantie voor prijzen. Als persoon echter een kleine speler. Jaren geleden heeft Mourinho in zijn Chelsea tijd het leven van een scheidsrechter al zowat onmogelijk gemaakt

En de gouden medaille voor treurigste mafklapper van het seizoen is weer voor...

De enige schande van gisterenavond heet José Mourinho. Wat een walgelijke vent. Het enige dat ik spelers heb zien doen is over he gras rollen. Dat is het gedrag dat hij er bij Roma in gestampt heeft. Kaarten aannaaien. Dat hij maar lekker naar die nepclub in Parijs gaat, kan hij het voetbal daar gaan verzieken. Als ik Mbappé was trok ik mijn conclusies. Ga naar een echte club met een fatsoenlijke coach.

Tsja, hij heeft natuurlijk een punt maar of dit nu nodig is weet ik niet. Je kunt best geëmotioneerd zijn na een verloren finale maar om nu in een parkeergarage zo tekeer te gaan tegen Taylor vind ik ook wat overdreven.. Ja, natuurlijk hadden ze een penalty moeten krijgen maar je weet dat je die niet gaat krijgen als Mourinho/roma zijnde bij deze farce van een scheidsrechter. Ja, hij floot erg op de hand van Sevilla en hoopte ze maar wat graag een penalty cadeau te doen. Uiteindelijk heeft Roma zelf de beste kansen gehad en wisten ze het zelf niet af te maken. Nogmaals ik snap de irritatie van Mourinho, maar in dit geval hadden ze het zelf moeten beslissen.

1 juni 2023 om 09:52

Gewoon goed gefloten, penalty sevilla was wel een grote fout maar draait hij uiteindelijk terug? Hij had wel wat meer mogen optreden tegen de bank van Roma maar dat zal je vast niet gezien hebben?

1 juni 2023 om 10:03

Dat is onderdeel van het niet goed fluiten he? Taylor laat (van twee kanten, laten we zo eerlijk zijn) de banken constant de grens opzoeken, net zoals hij Roma een penalty onthoudt na een duidelijke handsbal, een schop tegen het hoofd en er eentje probeert te geven aan Sevilla. Als Pellegrini geel krijgt voor een schwalbe, waarom Ocampos dan niet? Het ging over en weer en dat is te danken aan Taylor.

1 juni 2023 om 10:07

Die laatste vraag is zo simpel als maar zijn kan. Pellegrini zoekt een penalty, die laat bewust zijn been hangen en gaat dan neer. Ocampos wordt weldegelijk geraakt zonder zelf het contact op te zoeken.

Die “schop tegen het hoofd” (tegen de bal bedoel je) is trouwens ook nooit een penalty.

1 juni 2023 om 09:57

Je praat onzin. Echt waar. Scheids was prima. Pingel voor hands? Kom op was er natuurlijk geen. Floot helemaal niet op
de hand van Sevilla. Maar als jij denkt dat Roma elke keer als ze als dollen om
de scheids stonden om voor
Geel en of een overtreding vroegen gelijk hadden tsja dan denk je misschien dat hij voor Sevilla was.

1 juni 2023 om 10:04

Hands of een trap tegen het hoofd van Abraham, kies er maar eentje wat mij betreft. Ik kan me de frustratie heel, heel goed voorstellen als je zelf voor elk wissewasje geel krijgt en Sevilla met veel meer wegkomt.

1 juni 2023 om 11:06

Dus dat.
Ik kan me nog herinneren dat Messi een penalty kreeg toen Koulibaly de bal wegtrapte in zijn eigen 16 en Messi toen meenam. Toen was het volgens iedereen een terechte penalty. En dan nog die handsbal. Bij Sevilla wou die maar al te graag geloven in die schwalbe maar omdat het te opzichtig was moest die weg dit terugdraaien.
Gedroeg Roma zich kinderachtig? Ja maar Sevilla ook maar omdat Mourinho daar eenmaal zit zie je dat mensen graag negatief over hun willen zijn.

1 juni 2023 om 12:46

Ik hoor mensen inderdaad nooit over pep als hij als een gek langs de lijn staat, wanneer hij constant vraagt om kaarten en weet ik veel wat voor theatrische stukje opvoert aan de zijlijn. Maar bij Mourinho hoort hij in het gesticht. De media belichten ook altijd zijn fratsen en in nederland is hij sowieso niet populair omdat de meesten hier barca/pep fan zijn. Ik vind deze wedstrijd ook weggegeven door taylor en de uefa. Corrupt zooitje. Het is nooit veranderd na het oppakken van blatter en platini

1 juni 2023 om 18:56

@TheMagistrate had het niet beter en eerlijker kunnen verwoorden!

Na de zware teleurstelling van gisteren verbaasd me dit niks...

Met penaltys verliezen in een finale doet pijn.. Vooral omdat we alle ogen op de EL winst hadden gezet voor plaatsing Cl...

Mou toont hier aan dat hij geen zelfcontrole heeft.

Mou wisselde al onze penaltynemers. Vervolgens laat je twee centrumverdedigers de 2e en 3 penalty nemen... Dat was gewoon niet verstandig en ben ik nog steeds verbaasd om.

Mou mag ook weleens in de spiegel kijken!

Op naar het weekend, daar wacht Spezia, Daje Roma!

1 juni 2023 om 11:10

Ik ben Mourinho dankbaar voor de Europese prijs en het vuur dat hij in de club heeft gebracht...maar we mogen onze identiteit niet gaan verliezen. Zeker als het in de competitie zo dramatisch verloopt.
Misschien is 2 jaar Mourinho wel voldoende, en is het tijd om terug naar onze aanvallende clubcultuur te gaan.

1 juni 2023 om 16:55

De dag dat Mourinho gaat heb je grote kans dat ook spelers als Dybala, Matic, Smalling lopen / of verlengen niet. Wat heeft ons dat aanvallend voetbal in Europa voorheen onder Fonseca en Spalleti gebracht? Veel pijnlijkere nederlagen dan nu in een gelijkwaardige finale.

Wie vertelt Mourinho nu dat je een verloren wedstrijd niet meer kan winnen? Misschien met een leuke Europa League sleutelhanger

Hier kan ik wel van genieten, hoop dat het nog lang pijn doet bij hem. Fijn dat hij een keer een finale niet gewonnen heeft, zou ook totaal niet verdiend zijn op basis hoe ze elke keer spelen. Knap dat hij teams zo kan preparen om in toernooien ver te komen maar op lange termijn levert het clubs weinig op, dat zie je nu ook weer in de stand van de Serie A. De meeste clubs laat hij in puinhoop achter.

Slechte winnaar en een slechte verliezer in 1. Ik vind het een stumper

Mourinho's ego is aangetast. De beste man heeft een finale verloren en dat kan-ie niet verkroppen. Echt om te walgen. Ik houd wel van winnaarsmentaliteit, en dat siert Mourinho ook bijna altijd, maar dit slaat werkelijk alles. Ook het weggooien van de verliezersmedaille is tekenend...

Je moet het hem toch nageven. Het lukt niet veel mensen om zoveel prijzen te winnen en succes te hebben en alsnog best wel een loser te zijn.

Wat een ongelooflijke staatsgek. Die moeten ze levenslang schorsen. Het publiek moet zich tegenwoordig ook gedragen op straffe van verboden, dus deze man ook zeker schorsen. Nare nare man

Als hij wint hoor je steeds ...me, myself and I.

Als hij verliest is het enkel ...he, him en they.


Wat een kleine persoonlijkheid. Prima trainer wel natuurlijk al is zijn stijl van voetballen en winnen niet perse de stijl die ik mooi vind.
Maar prijzen winnen is natuurlijk wel erg lekker ...hoe dat ook gebeurt.

Haha en daarom is het héérlijk dat deze loser gisteren op z'n bek is gegaan!

Ben zeer benieuwd welke club het aandurft om deze man een podium te bieden. Resultaten zijn zeker OK, laat dat duidelijk zijn. Het spel is echter verschrikkelijk en als ik zie hoe hij iedereen op de bank meekrijgt in zijn clowneske gedrag zowel binnen als buiten het veld, het is een grote act. PSG zal het waarschijnlijk worden? Nou, succes want veel goodwill zul je er niet mee winnen. Vreselijke man aka slechte verliezer.

Gelukkig hebben we eerder dit seizoen al te horen gekregen dat deze man niet tien maanden zal huilen naar aanleiding van deze verliespartij. Om verder in zijn woorden te spreken: “want je kunt de wedstrijd die je verloren hebt niet winnen. Als je verloren hebt, kun je niet meer winnen.”

Taylor floot een top wedstrijd! Ik geef je het te doen met al die acteurs. Gelukkig trapte hij er niet in.

Als je dit gedrag nog vertoont zo lang na de wedstrijd, dan moet je wel echt heel erg overtuigd zijn van jezelf. Ik ben wel benieuwd op basis waarvan dan.

Mourinho heeft wel een zilveren sleutelhanger verdiend!

Ik zal blij zijn als deze dorpsidioot er mee ophoud met dat maffe gedrag , maakte van een mooie club als Real in korte tijd een gehate club met zijn gespeelde frustraties . Altijd dat eeuwige theater de special one wordt hij genoemd ja misschien was hij dat op de toneelschool .

Ben zelf vorig jaar nog in Tirana geweest en heb die huilebalk van dichtbij meegemaakt. Dit jaar duurde de kwart finale 3 minuten te lang voor ons. Gisteravond heb ik genoten (niet van het spel) van die zure gezichten van die Romeinen en helemaal van dat jankgezicht van Mourinho. Bah wat een kwal van een vent! Sevilla gefeliciteerd!!!

Waarom zouden supporters zich moeten gedragen als coaches en spelers zich als kleine kinderen gedragen ?

Als er nou iets een schande is dan is het Mourinho en zijn complete staf en spelers wel.

Overigens verdient deze scheids wat mij betreft eerder een standbeeld dan een tirade. Hij ging vanaf de eerste minuut prima om met het massale gejank van beide ploegen. Ga er maar aan staan, na ieder fluitje 11 briesende gekken om je heen en een hele reserve bank die op de rand van het veld komt staan. Het is juist Taylor die Mourinho verrot moet schelden in de parkeergarage en moet roepen, what a disgrace.

Paar kleine beslissingen die ik niet zo goed vond, maar manier waarop Taylor met het gejank omging verdiend echt een compliment.

Inspirerend voorbeeld voor de jeugd 😂

Narcisme is Mourinho niet vreemd. Ben benieuwd wat de uefa nu gaat doen..

Alas Adriaan nog op tour zou willen, dan kan hij zo deze clown meenemen. Hij kan het oneens zijn met Taylor, wat gewoon mag natuurlijk. Maar jezelf op deze manier laten gaan is echt totaal ongepast.

Hahaha, wat een topavond gisteren....genoten van Roma's verlies en de manier waarop. Eindelijk gelijke munt voor Mourinho. In de halve finale tegen een goed spelend Leverkusen van de mat geveegd, maar toch, zoals zo Mourinho vaak verschrikkeljik onverdiend wint, de finale gehaald. Henk Spaan verwoordde: het na de halve finale tegen Leverkusen als volgt: "leverkusen schoot 23 keer, Roma 1 keer (op doel). Mourinho ging door. Dit soort voetbal zou moeten worden gespeeld met bivakmutsen op. Het is fuckyouvoetbal, cynisme van de bovenste plank. En Mourinho staat er bij te lachen..."
Vandaar dat de hele voetbalwereld deze voetbalmoordenaar veracht, en vandaar dat ik gisteravond zo heb genoten van Roma's uitschakeling.

De vierde man moet eens wat nauwer toezien op al die gekte die er tegenwoordig is op de reservebanken, laat hem ook een rode of gele kaart trekken bij stuitend gedrag buiten het speelveld.

Een verliezer heeft altijd wat te klagen... riep deze idioot zelf als een ander team onterecht heeft verloren. Nu heeft hijzelf verloren en ligt het aan alles en iedereen.

Zeer slechte verliezer....

Kan iemand Mourinho zijn Conference League sleutelhanger teruggeven?

31 mei 2023 voetbalberichten:
Jongen van 15 overlijdt op jeugdtoernooi in Duitsland na vechtpartij.
NAC Supporters bekogelen de auto van de scheidsrechter uit onvrede.
Een van de bekendste (de allerbekendste?) Trainer ter wereld valt een scheidsrechter verbaal aan in een parkeergarage na de wedstrijd.

Diep en diep triest.

Heel laag dit. Taylor floot juist een keertje goed. Het waren beiden ook geen penalties

The special one, het is maar wat je speciaal noemt, een slechte verliezer is het, die zich idioot gedraagd

Ach ja, zo is Mourinho altijd geweest. Hij blijft een kind. Maar ik kan het gevoel wel begrijpen. Je vindt altijd dat je eigen overtredingen veel minder zijn dan die van de tegenstander....

Ik heb vanmorgen nog het nodige terug gekeken. Handsbal is niet strafbaar, arm langs het lichaam. Teruggedraaide strafschop terecht niet gegeven want de bal werd (zeer licht en daardoor niet door Taylor waargenomen) geraakt. En daardoor geen overtreding.
De laatste gemiste penalty in de reeks terecht over genomen. Keeper niet op de lijn.
Al met al is mijn conclusie dat Taylor goed heeft gefloten.
Neem dan de overige acteurs. Constant rollen en pijn veinzen in de hoop dat de tegenstander een kaart krijgt. Van de in totaal liefst 146 minuten dat dit theaterstuk duurde lag het spel 80 minuten stil. Omdat er spelers lagen te rollen en/of omdat ze weer eens met zijn allen om de scheidsrechter heen stonden te janken om kaarten. Deze zogenaamde Europese finale was een schande voor het voetbal in zijn algemeen. Met dan na afloop nog die dorpsidioot die zijn frustraties niet de baas was. Wat heeft hij Roma te schande gemaakt.!

Wat een slechte verliezer hij loet eigenlijk blij zijn dat hij alleen maar gele kaart kreeg moest het een strenge scheidrechter zijn dan was hij ook allang van het veld gestuurd en terecht ook als je ziet zijn gedrag zowel op als naast het veld jij bent een grote schande wat ben ik blij dat hij verloor.

wat id die mourinho toch op zijn tijd een irritant mannetje maakt niet uit of hij nu verlies of wint

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren