Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Marseille-fan bewusteloos geslagen vlak bij Johan Cruijff ArenA

Laatste update:

De gemoederen lopen al ruim voordat Ajax - Olympique Marseille begint hoog op rond de Johan Cruijff ArenA. Op beelden is te zien hoe de meegereisde fans voor onrust zorgen en met Amsterdamse supporters op de vuist gaan. Naar verluidt is er een fan van de Fransen bewusteloos geslagen. De rellen doen denken aan vorig jaar, toen zich een soortgelijke situatie voordeed rondom Olympique Marseille - Feyenoord.

In mei 2022 moest Feyenoord een 3-2 voorsprong verdedigen in de halve finale van de Conference League. In Marseille raakten de fans van beide clubs slaags. Het ergste gebeurde aan de vooravond van het duel, toen er vuurwerkgevechten plaatsvonden en messen werden getrokken. Feyenoord speelde een dag later met 0-0 gelijk.

Ook in Amsterdam gaat het er heftig aan toe. De sfeer was er al grimmig vanwege de crisis rond Ajax. De supporters eisen een vertrek van de raad van commissarissen (rvc) en lieten dat blijken middels een spandoek met de tekst 'Wij willen Ajax-DNA aan de top, rvc rot op'. Sven Mislintat, die onderzocht wordt op mogelijke belangenverstrengelingen bij de transfer van Borna Sosa, is er donderdag niet bij in de ArenA. Er is besloten hem tijdelijk niet aanwezig te laten zijn bij wedstrijden.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 september 2023 om 20:33

Twee clubs in crisis, dan maar elkaar de schuld geven en elkaar maar in elkaar beuken… Voetbal anno 2023..

21 september 2023 om 20:35

Wat was vorig seizoen het excuus toen ze dit tegen Feyenoord deden?

21 september 2023 om 20:39

En ze zijn er zo makkelijk uit te pakken. Laatste filmpje, alle gastjes met die North Face jackies rennen op de potentiële rellen af. Gasten met een ander kleur jack dan zwart lopen gewoon door.

21 september 2023 om 22:58

Onnodig dat Feyenoord genoemd wordt inderdaad, die hebben zich voorbeeldig gedragen in de CL. Dat het gedrag van Ajax benoemt wordt nadat eerst Feyenoord even ter sprake moet komen om de godenzonen in een iets beter daglicht te zetten want ze zijn niet de enige..

Er waren vorig jaar ook ongeregeldheden in Rotterdam met Marseille fans, ik kreeg aardig wat vuurwerk naar mij toegegooid toen de Marseille fans bij het stadion aan kwamen.

21 september 2023 om 21:19

Haha inderdaad. Toen stond ik ook in de rij te wachten terwijl alle marseille supporters langsliepen en werd er van alles naar ons gegooid. Niemand van de Feyenoord fans werd ondertussen ook het stadion ingelaten

En die gasten vinden zichzelf ook zo stoer he met hun zwarte truitje aan. Echt deze mensen verzieken het voetbal.

Maar Marseille is doorgaans zo'n gezellige stad met hele gezellige mensen dus hoe kan dat toch?

On topic: het is echt te ziek hoe groot die crisis bij Ajax is en dit lijkt het topje van de ijsberg. Twee jaar geleden nog de vrees dat we een Bayern 2.0 scenario zouden krijgen, en here we are. De bal is rond, water is nat en niks is dus zeker in voetbal. Maar goed, laten we hopen voor de coëfficientenpunten dat Ajax vandaag opeens wel weer de bal rondkrijgt.

21 september 2023 om 21:35

Marseille is ook een gezellige stad met gezellige mensen, heerlijk vertoeven. Er zijn nu eenmaal rotte buurten waar je niet moet komen. Die heb je in Amsterdam namelijk ook.

21 september 2023 om 21:50

Ja die vind je in elke grotere stad inderdaad.

21 september 2023 om 22:45

Zo is dat, Helyo.

21 september 2023 om 23:24

Marseille is het afvoer putje van west Europa. Is bijna 1 grote getto.

22 september 2023 om 17:01

Dat was ook de joke, Marseille kan je als vrouw s'avonds niet alleen over straat en kan je op iedere hoek beroofd worden. Die stad is verloren

Marseille fans het grootste tuig van europa

De return in Marseille gaat nog dubbel zo erg worden dan dit. Toen Feyenoord vorig jaar in Marseille speelde was het vrezen voor eigen leven voor de Rotterdamse fans

21 september 2023 om 20:44

Marseille toen veel kleine groepjes aangevallen met messen inderdaad. Marseille toen wel op de loop gegaan toen een grote groep Feyenoord hooligans de wijken buiten het centrum introkken voor de confrontatie. Idem nabij het stadion

21 september 2023 om 20:49

Tegen Twente jaren terug ook een en al messentrekken dat volk. Ik hoop alleen daarom al dat Ajax ze oprolt, maar ben er bang voor. Ik vind het een enorm lelijke club door die aanhang

22 september 2023 om 00:06

Ik pak ieder jaar wel een uitpotje, maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt uit naar Marseille te gaan. Uit in Rome bedank ik ook wel even voor. Op naar Brighton dus 😁

Waarom moet Feyenoord erbij gehaald worden?Dit hoort toch over Ajax te gaan?

21 september 2023 om 20:55

Het gaat toch om Marseille in deze? En de link wordt gelegd omdat Marseille tegen Feyenoord speelde en er ook ongeregeldheden waren. Waarom sommige voetbalsupporters zo'n minderwaardigheidscomplex hebben snap ik echt niet. Daarnaast lijkt er weinig nieuws over te zijn, want buiten misschien de hoofdalinea staat nergens iets wat we nog niet wisten.

Waarom mag je van vz niet reageren op het topic dat ajacieden een bom laten ontploffen? Omdat je geen niveau 3 hebt ! Kansloos weer om zo weer in het nieuws te komen, hopelijk wint Ajax anders echt een kansloze missie dit jaar voor nederland

Kansloos hè.. vechten om voetbal. Het blijft lachwekkend.. ga gewoon een lekker biertje drinken , potje kijken, biertje drinken en naar huis

Waar Marseille komt is altijd ellende, ik vind dat wel opvallend. Hooligans moeten genadeloos aangepakt worden.

Ik krijg gedachtes die ik liever niet krijg bij dat laatste filmpje. Wat een zielig volk. Eigenlijk onbeschrijfelijk dat sommigen zich zo onwijs triest kunnen gedragen.

Het begint steeds verder uit de hand te lopen. Het duurt niet lang meer of de gewone supporter durft niet meer naar het stadion door deze hersenloze idioten.
Ik denk wel even na voor ik mijn kleine neefje mee naar het stadion neem...

Triest. Van beide kanten. Je kan als 'harde kern Ajax' echter bijna niks anders, want die van Marseille komen hier vooral om te rellen en de stad te slopen, dat doen ze overal, ook in hun eigen stad namelijk. Dat gezegend hebbend, laat je niet uit de tent lokken, laat de politie het oplossen, en ga gewoon lekker naar het stadion. Man man man kansloze bedoeling dit.

22 september 2023 om 07:29

Aha, en de "Ajax-fans" komen vooral om het lokale Werelderfgoed te bewonderen voordat ze gezamenlijk gezellig een potje voetbal gaan kijken? Schei uit zeg, het is allemaal klotetuig. En maar janken als de ME moet ingrijpen. Om te kotsen dat volk. Dat geldt trouwens ook voor het volk dat dit zo nodig moet filmen en op internet plempt.

22 september 2023 om 11:30

Dat zeg ik niet. De harde kern Ajax moet dit ook niet flikken. Maar het is algemeen bekend dat de van Marseille altijd en overal komen rellen.

Met marseille altijd gedoe. Nu ajax, vorig jaar feyenoord en flink wat jaren terug bij groningen. Toen hadden ze een deel van het uitvak nog in de fik gezet. Had je beter op voorbereid moeten zijn

Succes voor degene die naar Marseille gaan 👍

Wat een trieste jochies.. sneu volk

Ben er vandaag geweest maar heb gelukkig niks meegekregen van de rellen of gezien, triest weer dit!

Nou nou, ik zie helemaal niets op die filmpjes. Alleen wat gasten in matching jasjes rondrennen.

Dit zijn allemaal laag opgeleide idioten. Je kunt ze niks aan het verstand brengen dus we moeten andere maatregelen vinden om dit soort tuig te tackelen!

Ik snap ook niet waarom dit onbeschaafde volk welkom was voor deze uitwedstrijd in Amsterdam. Je weet wat er gaat gebeuren en het gebeurd ook. Alleen maar verliezers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren