Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Mark van Bommel maakt na schreeuw van zoon Ruben oordeel kenbaar op tv

Laatste update:

Mark van Bommel is dinsdagavond aandachtig toeschouwer in het Rat Verlegh Stadion. De trainer van Royal Antwerp kijkt bij de wedstrijd in de Keuken Kampioen Play-Offs tussen NAC Breda en MVV Maastricht met speciale aandacht naar zijn zoon Ruben van Bommel. Laatstgenoemde werd al in de derde minuut van de wedstrijd fors onderuit geschoffeld. Van Bommel senior had na het bekijken van de beelden graag een rode kaart gezien voor NAC-verdediger Boyd Lucassen.

Van Bommel junior schreeuwde het na een forse tik van Lucassen uit van de pijn. Zijn vader besloot enkele rijen af te dalen op de perstribune om bij ESPN-commentator Martijn van Zijtveld het moment nog eens te kunnen zien. "Heb je een herhaling?", vroeg de coach van Antwerp hoorbaar aan Van Zijtveld, waarna ze samen naar de monitor van de commentator keken. "Als er een VAR is, dan is het een rode kaart", oordeelt Van Bommel. Er is echter wel degelijk een VAR aangesteld, namelijk Sander van der Eijk. Die besloot scheidsrechter Alex Bos niet naar de kant te roepen. MVV kreeg slechts een vrije trap. Ruben van Bommel kon na behandeling doorspelen.

Vind je het moment een rode kaart waard voor Boyd Lucassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

V. Bommel die zelf acht van dit soort overtredingen per wedstrijd maakte haha. Mooi man.

23 mei 2023 om 22:54

Precies mijn gedachte! Goed verwoord!

24 mei 2023 om 08:01

Als er toen een VAR was geweest dan had hij wellicht ook vaker rood gekregen.
Maar betekent dit voor jullie dat Lucassen dan dus zijn zoon onderuit mag schoffelen ?

24 mei 2023 om 13:10

v. Bommel moet zich helemaal niet met de var bemoeien - en al helemaal niet vertellen wat ze moeten doen.

Ach ja voetbalouders langs het veld. Geeft elke week gedoe op de amateur velden, ze weten het altijd beter dan de scheids. En nu dus ook in de KKD.

23 mei 2023 om 22:10

Ouders langs het veld zijn inderdaad zeeer irritant. Moeten eens zelf de fluit pakken!

24 mei 2023 om 07:45

In het geval van Ruben van Bommel is het ook een amateur. Tenzij ik gemist heb dat hij een contract heeft getekend.

24 mei 2023 om 08:54

Maar op de profvelden

Heeft weer lekker de aandacht op zichzelf weten te vestigen. Aparte vent

23 mei 2023 om 22:44

Beetje vreemd ja, laatst scoorde Ruben een geweldige goal en Mark gaf geen kick. Nu wordt er een overtreding gemaakt op Ruben en gaat Mark ineens het ideale vaderfiguur spelen voor de camera's.

23 mei 2023 om 23:10

Dit heeft toch niks te maken met het ideale vaderfiguur? Ik vind het wel komisch zelf, denk dat je het ook met een korreltje zout moet nemen.

24 mei 2023 om 00:14

Ik heb bij Mark het idee dat hij het doet om in de picture te staan. Bij die goal van Ruben tegen PSV zit hij als een ijskonijn op de tribune met alle camera's op zich gericht en nu gaat hij eventjes de beelden bekijken met alle camera's op zich gericht. De gewenste aandacht heeft hij in beide gevallen wel gekregen. Lijkt me geen spontane acties, wat ik jammer vind.

24 mei 2023 om 01:33

Ah joh, hij zat al zowat achter de laptop van die ESPN verslaggever als hij in zijn stoeltje was blijven zitten. Tuurlijk gaat hij kijken. En tuurlijk vindt hij het rood. Het zou juist niet spontaan zijn als hij die beelden genegeerd had.

Ik vind het juist wel bij hem passen.

Ruben nam teveel tijd bij die goal, en dan komt die hyperkritische veeleisende vader boven. Die wil Ruben bij Bayern zien, laten we maar zeggen, omdat hij ziet dat hij dat niveau kan bereiken. Wat betreft dat niveau maakte Ruben de verkeerde keuze. De goal leek mooi, maar in de Eredivisie maak je die niet, hoor. Ik hoop dat die benadering werkt voor Ruben, want het lijkt mij verschrikkelijk, zo'n topsport vader.

Jij doet nu net alsof Mark van Bommel niets om zijn zoon geeft omdat hij niet juichte bij een goal. En nu bij die overtreding ook weer niet, omdat het hem alleen maar om de aandacht gaat. Ik denk juist dat hij er heel veel om geeft: hij is kritisch op zijn zoon, maar, oh, wee, als je er aankomt...

Als ie nou tenminste gelijk had...

Sorry maar ik vind het zelfs terecht dat er geen geel gegeven wordt. En dan juist een type MvB die dit beoordeelt als rood🙈 de roze bril van een papa....

Dit is alles behalve een rode kaart. Hij kan als vader toch niet objectief oordelen (enigszins logisch) maar blijf daar dan ook gewoon lekker weg, of houdt je klep.

En als zijn zoon scoort tegen psv verroert die geen spier!!!!

Hij trapte in zijn carriere dagelijks tegenstanders naar de grond op deze manier

24 mei 2023 om 08:29

haha klopt, dus een vrijbrief om aan de tegenstanders van zijn zoon het zelfde te doen...

Belachelijk dat vaders naar beneden loopt om zijn zoontje te verdedigen! Hij is gewoon toeschouwer en moet op zijn plek blijven zitten! Beslissingen zijn aan de arbiters en niet aan een overbezorgde pappie🤮

23 mei 2023 om 23:29

Loopt gewoon naar beneden om beelden nog eens te bekijken. Ken ook overdrijven.

24 mei 2023 om 05:56

Loopt naar beneden? Hij loopt welgeteld 2 rijen naar beneden om mee te kijken op de laptop van een ESPN medewerker. Hij is niet naar een dug out, 4e de man of wat dan ook geweest en heeft verder ook helemaal niets geroepen richting het veld of wat dan ook. Als je hem niet mag, zeg dat dan gewoon, maar dit slaat kut op en paard

24 mei 2023 om 06:40

Hij is een vader en geen arbiter en of trainer van die club
Hoort gewoon niet! Keur je het goed dat iedereen straks naar een medewerker stapt om verhaal te halen?
Gevalletje van zelfoverschatting om te denken dat je meer rechten hebt dan een ander!
En nee, ik mag hem niet! Maar dat staat hier los van!

24 mei 2023 om 09:03

Hij haalde geen verhaal, was misschien gewoon nieuwschierig,en heeft het voordeel dat hij die gene van espn kent.
Zo moeilijk is het niet.

Diezelfde Van Bommel die niet kon klappen voor een goal van zijn zoon bij Jpsv?

24 mei 2023 om 09:53

Die inderdaad, wat zegt dat over hem? Eigenlijk helemaal niks..

Wat een MvB haters en complotdenkers hierboven. De ene reactie nog meer bijzonder dan de andere...

Min god zeg, mag MvB niet naar beneden lopen? Vlis hier zoveel gaat naar MvB? Juist mooi dat hij bij zijn zoon komt kijken lijkt me!

Je zou je toch kapot schamen met zo'n vader. Toen Ruben laatst de winnende maakte voor MVV tegen Jong PSV was het enige wat z'n vader deed (binnenmonds) vloeken omdat het tegen 'zijn' psv gebeurde. Als je toch een club boven je eigen vlees en bloed zet ben je echt héél diep gezonken! Vreselijke voetballer, vreselijk als persoon, vreselijke vader!

24 mei 2023 om 08:05

Is dit niet een beetje overdreven reactie ? Waaruit maak jij op dat MvB een vreselijk persoon en vader is ? Ken je hem persoonlijk of ga je af op beelden op de TV en wat andere mensen zeggen ?
En wat doet hij hier voor vreselijks ? Naar beneden gaan om de herhaling te bekijken van de overtreding op zijn eigen zoon (vlees en bloed) en er iets over zeggen ? Mag dat niet ?

Ik weet 100 zeker dat je blij met hem was met de doelpunten in Oranje tegen Engeland of Zweden of Noorwegen.

Jullie zouden allemaal eens die podcast moeten kijken van Vriends met van Bommel. Gewoon een wereldgozer met veel humor en kan goed vertellen.

Hier lacht hij toch ook gewoon. Niet zo serieus nemen allemaal.

Het kan zijn dat ik kippig word maar ik heb na 3 herhalingen moeten contateren dat jongetje v Bommel niet eens word geraakt.

Als er al commentaar van pappie moet komen is dat zijn zoon de tegenstander een kaart aannaait.
It's all in the family....

24 mei 2023 om 13:20

je bent niet kippig.
Volgens de hier aanwezige beelden zelfs geen overtreding.

Enkel een stevig duel, maar er gebeurd verder bar weinig.. Of kan iemand me vertellen wát nou dan de specifieke reden is waarom hier een rode kaart voor getrokken (zou) moet(en) worden..?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren