Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Marcelo verrast met nieuwe club en gaat Europa League in

Laatste update:

Marcelo vervolgt zijn carrière bij het Griekse Olympiakos, zo is vrijdagavond bekend geworden. De Braziliaanse verdediger verliet deze zomer Real Madrid na ruim vijftien jaar, en was sindsdien transfervrij. Hij tekent bij de Griekse landskampioen voor een jaar, met een optie op nog een tweede seizoen.

De inmiddels 34-jarige Marcelo staat te boek als de meest succesvolle Real Madrid-speler ooit. Hij won in totaal 25 prijzen met de Koninklijke, waaronder vijf landstitels en zes Champions Leagues. De afgelopen seizoenen kwam hij echter steeds minder vaak in actie. Zijn contract liep deze zomer af, en ondanks dat Marcelo graag bij Real Madrid was gebleven, besloot de club niet te verlengen. De 58-voudig Braziliaans international moest daardoor noodgedwongen op zoek naar een andere club.

Verschillende clubs toonden vervolgens interesse in Marcelo. Zo kon hij volgens Mundo Deportivo bij Los Angeles FC tekenen, maar gaf hij er zelf de voorkeur aan om in Europa te blijven. Ook Real Valladolid en Rayo Vallecano toonden interesse in Marcelo, maar de keuze van de linksback viel dus uiteindelijk op Olympiakos. De club uit havenstad Piraeus staat momenteel derde in de Griekse competitie en zit dit seizoen in een Europa League-poule met FC Nantes, SC Freiburg en Qarabag FK.

Ondanks dat Marcelo afgelopen seizoen maar weinig speelde bij Real Madrid, was hij er wel aanvoerder. Hij kwam in slechts zeventien duels in actie, maar won met zijn team wel de Champions League en het landskampioenschap. Marcelo kwam in 2007 voor 6,5 miljoen euro over van Fluminense. In totaal speelde hij 544 wedstrijden voor Real Madrid, waarin hij 37 keer wist te scoren en meer dan honderd assists gaf. Zijn laatste interland voor Brazilië speelde hij op het WK 2018.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties




Marcelo wil graag tegen grote maat Ronaldo spelen In zijn prime vond ik hem de beste linksback van de wereld, zo genoten van zijn Samba aannames een dribbelen kon hij ook, was soms gewoon een extra aanvaller waardoor je tegenstander kon verrassen. Ontzettend blij dat hij doorgaat want hij zat echt over te denken dat hij er een definitief eind aan ging maken,



3 september 2022 om 00:27

Een definitief einde.. wat klinkt dat zwaar😂

3 september 2022 om 00:47

Echt he😉 ... maar zo kennen we Aqua1 ... altijd dramatisch

3 september 2022 om 01:23

Het schijnt dat Marcelo de loop van het pistool uit zijn mond nam toen Olympiakos hem belde. Vervolgens heeft hij natuurlijk direct zijn maat Aqua gebeld.

3 september 2022 om 10:08

Hahaha flinke kater en 2 schreeuwen koters om me heen, maar jij laat me ff hard op lachen# definitief eind aan ging maken😂😂

3 september 2022 om 10:46

Heb je advies tegen de kater, ik denk dat ik nog zat ben

3 september 2022 om 12:24

ORS nemen voor je gaat slapen, ben het zelf gisteren vergeten ..

Legende. En daarna hopelijk terug bij real Madrid als jeugd trainer of in een andere functie aangezien zijn oudste zoon daar nog voetballend.

3 september 2022 om 00:24

Na Robert Carlos, beste Real Madrid back ooit in Real dienst....

3 september 2022 om 00:33

Helemaal mee eens …👌. Kwam als broekie en vertrok afgelopen seizoen met een kar aan grote prijzen. Geweldige speler en aanvallend niet te stoppen. Hoop en verwacht dat hij na zijn carrière een mooie functie binnen de club krijgt .

3 september 2022 om 01:14

Arbeloa.

3 september 2022 om 01:32

Idd zoiets .. Die gaat idd lekker. Is flink geklommen als trainer bij de jeugd . Zat bij onder 15 dacht ik en zit nu alweer bij onder de 17 of iets in die richting

3 september 2022 om 02:17

Ik weet nog dat Marcelo en Casemiro beiden op jonge leeftijd als talent werden gehaald door Real. Als je dan ziet hoever ze zijn gekomen is dat echt mooi om te zien

3 september 2022 om 07:50

Ik weet nog dat hij volgens mij samen met Drenthe arriveerde en dat die twee concurreerden om de links back positie. En dat Drenthe vaak genoeg zelfs basis stond, na een puik jeugd EK, en dat Marcelo toch wel een beetje de leuke dribbelaar zonder verdedigende kwaliteiten en zonder rendement was. Hoe anders is dat allemaal gelopen.

3 september 2022 om 18:46

Inderdaad. Na Roberto Carlos waarschijnlijk de beste linksback allertijden

Nou wat een afsluiting van je carriere had nou gestopt was toch veel mooier

3 september 2022 om 00:26

Hoezo is toch mooi dat hij doorgaat, dit is een mooie uitdaging voor hem... Met talloze prijzen heeft hij het toch goed afgesloten wat is dat nou?

3 september 2022 om 02:01

Nog ff geld binnen harken voor zijn pensioen bedoel je, voor het voetbal ga je niet naar Griekenland dat is helemaal geen niveau.

3 september 2022 om 07:56

Shevanr7 Nog ff geld binnen harken? Haha ja man, want hij heeft weinig verdiend toch. Voor geld was ie wel naar Amerika of het midden oosten gegaan. Wat een onzin zeg.

3 september 2022 om 10:37

Onzin Olympiakos is gewoon een mooie club en athene een mooie stad om in te wonen. Lekker bewust op een lager niveau voetballen, hij is 34 he.

Lekker nog een jaar (of tjes) cultuur opsnuiven in naar mijn persoonlijke opinie het mooiste land ter wereld tegen een hoog salaris bij het dominante team. Ik zou er absoluut geen nee tegen zeggen op mijn oude dag.

Hopelijk breit hij nog een prachtig einde aan zijn waanzinnige carrière. Wat was die man toch goed vroeger.

3 september 2022 om 01:15

Ben zelf meerdere keren op Kreta geweest, ontzettend mooi eiland

3 september 2022 om 01:29

Prachtig inderdaad. Zelf ben ik fan van de wat kleinere eilandjes die nog min of meer gespaard zijn van massa-toerisme. Een heerlijke zeevruchtenschotel op zo een terrasje aan de zee. Ik kijk er al terug naar uit!

3 september 2022 om 07:51

Heb je nog tips qua eilanden? Ben zelf van plan nog dit jaar naar Griekenland te gaan (als ik het than bekostigen!).

3 september 2022 om 10:24

Niet alleen het mooiste land, maar ook de mooiste mensen imo. Bijzonder sociaal en vrijgevig. Als je het geld er voor hebt is Mykonos echt fantastisch, al kun je voor je rust misschien beter naar 1 van de onbekendere eilandjes gaan. Corfu, Rhodos, Kreta, Kos etc. Blijven natuurlijk ook altijd opties. Genoeg keuze in ieder geval!

3 september 2022 om 11:54

Amorgos, Astypaleia, Naxos, Mykonos en Paros vind ik persoonlijk wel echte aanraders. Zeker de eerste drie.

3 september 2022 om 07:54

Ik vind het in ieder geval het mooiste land van europa. Zwaar onderschat. Ik denk dat het met de juiste marketing landen als spanje en frankrijk ver achter zich zou moeten laten qua toerisme.
Wat een carriere zeg. Meest succesvolle speler ooit bij de meest succesvolle club ooit. Dat is iets om serieus trots op te zijn. Om dan te bedenken dat aan het begin van zijn carriere hij nog met drenthe aan het concurreren was.

3 september 2022 om 08:05

De eilanden akkoord maar vindt daarentegen Athene 3x niks. Maar met Marcelo’s inkomen zul je daar ook wel leuk kunnen wonen

3 september 2022 om 11:50

Je moet de plekjes er inderdaad echt wel kennen want het is wel een vrij vieze stad met momenten. Maar ook al ben ik al een keer of 25 op de akropolis geweest (plus het museum) ik blijf er elke keer graag terugkomen.

De absolute tip vind ik trouwens Delphi. Alles is er in de nabijheid. Lekker eten, cultuur/opgravingen, de kust, bergen (de Parnassos) en zelfs een skipiste. Ook de Olympos helemaal in het noorden is echt fantastisch. Kan je een driedaagse wandeltocht van maken waarbij je twee nachten overnacht in berghutten (op voorhand wel een reservatie maken).

Leuke stap voor Marcelo. Lekker in het zonnige Griekenland leven. Niks mis mee en ook nog is een nieuwe cultuur beleven en in een nieuwe competitie spelen!

Logisch ergens, Olympiakos heeft een nieuwe technische staf met vooral Spanjaarden en Christian Karembeu is daar de technisch directeur. De link met Real Madrid is snel gelegd en zeker toen bekend werd dat de deal met Leicester (marcelo was dicht bij een overgang) afketste hebben ze snel kunnen doorschakelen.

Mooie stap voor hem!

3 september 2022 om 08:41

Was toch dichtbij een deal met leeds?

5 september 2022 om 09:47

@monstertruck96

Dacht met Leicester, maar kan zijn dat het ook Leeds was. Heb enkel de geruchten met Leicester gelezen op Sky Sports.

Was dit niet wat voor psv geweest? Als hij blijkbaar bij olympiakos wil en kan spelen. Dit was toch de perfecte linksback geweest voor psv nu max echt niet meer voldoet en mauro geblesseerd is? Ook kan mauro op meerdere posities uit de voeten

3 september 2022 om 02:07

Denk dat marcelo op deze leeftijd het heerlijk warme griekenland verkiest boven het koude nederland.

All time legend marcelo!!
Goed dat hij en club als Olympiakos kiest,
Misch is hij net te traag geworden voor de top competities.
Maar denk dat dit niveau nog wel een paar jaar te doen is voor hem.

Leuk dat die naar Griekenland gaat , Prachtige club ook. Ben benieuwd hoe die het gaat doen. Ze zijn dit seizoen heel matig begonnen en ik zie Panathinaikos dit seizoen als favoriet om kampioen te worden. Maar wie weet komt Olympiakos later nog op stoom. Maar ze zijn tot nu toe heel matig bezig

Heerlijk nieuws. Griekenland, ja daar gaat ie zeker van het zonnetje genieten. IS hem gegund. Genoeg reden voor mij om Olympiakos te gaan volgen btw.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren