Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Madridista doet opvallende uitspraak: ‘Ik was al helemaal rond met Barcelona’

Laatste update:

Het had weinig gescheeld of Rodrygo had niet bij Real Madrid, maar bij aartsrivaal Barcelona gespeeld. Dat liet de 22-jarige Braziliaanse aanvaller weten in gesprek met GOAL. Inmiddels staat Rodrygo nu bijna vier seizoenen onder contract bij Real Madrid, en won hij in die korte periode al zeven prijzen.

De Catalanen hadden Rodrygo enkele jaren geleden al in het vizier. “Als jongetje had ik twee voetbalshirts: één van Barça en één van Real Madrid. Toen mijn vader mij vertelde dat mijn toenmalige club Santos helemaal rond was met Barcelona was ik heel blij. Vlak daarna meldde Real Madrid zich echter. Dat kwam als een totale verrassing. De keus om in Madrid te tekenen, was gek genoeg toch best een makkelijke. Uiteindelijk was het tekenen van een contract bij Real een van de gelukkigste momenten van mijn leven”, zo zei hij tegen GOAL.

De Koninklijke bezet momenteel de tweede plek in LaLiga achter de aartsrivaal. Alhoewel het verschil acht punten is, gelooft Rodrygo nog steeds in de landstitel. “Een kampioenschap is nog altijd mogelijk, we moeten er tot het einde in geloven. In mijn eerste seizoen bij Real stonden wij ook veel punten achter Atlético Madrid. En toen kwamen wij ook nog terug. Het wordt heel moeilijk, maar we gaan er alles aan doen om kampioen toe worden.”

De kans bestaat dat Rodrygo bij Brazilië een bekend gezicht terug gaat zien als bondscoach. Zijn trainer bij Real Madrid, Carlo Ancelotti, is nadrukkelijk in beeld als opvolger van Tite. Rodrygo ziet de Italiaan graag komen als keuzeheer bij de Goddelijke Kanaries. “Mijn band met Ancelotti is erg goed, hij helpt mij altijd veel en geeft mij veel instructies. Ik heb de geruchten over een eventueel bondscoachschap ook gehoord en ik zou dat zeker toejuichen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja als je als concurrent Messi hebt of Asensio is de keuze snel gemaakt.

16 februari 2023 om 15:53

Dat is onzin want hij is bij Real ook geen onbetwiste basisspeler.

16 februari 2023 om 16:06

Hij is ook een linksbuiten geen rechtsbuiten dus hoefde hij niet met Messi te concurreren.

16 februari 2023 om 17:21

Hij is geen links of rechtsbuiten hij wil het liefst een vrije rol als valse spits of 10 en dat is wel een Messi rol.

Tja als hij de voorkeur heeft voor Real dan was dat maar zo haha. Genoeg spelers die meer een voorkeur voor Barcelona hebben dan Real. Maar goed blijft jammer dat Rodrygo nooit echt zijn volle potentie kan benutten hier omdat Vini als linksbuiten speelt. Rodrygo is op zijn best als linksbuiten naar mijn mening. Wat was die weer goed hoor. Elke keer als die daar mag spelen dan laat hij zien hoe goed hij daar speelt. Op rechts is het toch een stuk minder. Als valse spits kan die op zich ook wel aardig spelen maar niet zo goed als aan die linkerkant.

16 februari 2023 om 20:53

Die had ik graag op links gezien bij ons en dat was het oorspronkelijke plan ook destijds. Rodrygo en Dembele had toch wel een fenomenale wingersduo geweest.

Logische stap natuurlijk als Real Madrid je droomclub is.
Daarnaast achteraf ook nog eens gezien de malaise bij Barcelona. Ze doen het nu dan wel in de competitie beter maar op de lange termijn als Real Madrid dikke cijfers gaat schrijven door een afbetaald en verbouwd stadion en Barcelona geld misloopt door nog de te verbouwen stadion en de enorme aandelen dat ze hebben verkocht.

Benieuwd hoeveel stappen Rodrygo nog maakt in zijn carriere. Momenteel een net niet speler voor de basis maar met zijn 22 jaar heeft hij nog even de tijd om te ontwikkelen. Als invaller natuurlijk ontzettend belangrijk samen met Camavinga in de CL vorig seizoen.

mazzeltje voor barca, deze gozer mis je niks aan.
dertien in een dozijn braziliaan die in de jeugd wel leuke dingen liet zien maar op echt top niveau gewoon tekort komt.
ja hij is nog maar 22, maar ik zie het niet in hem.
leuke speler voor het niveau valencia, sevilla, villareal

16 februari 2023 om 17:11

Forever een held voor mij na die twee snelle goals tegen Liverpool als wissel, dat was gewoon magisch van hem.

16 februari 2023 om 17:14

Ik vind het ook maar een middelmatige speler. De resr van de opties voorin buiten Benzema is allemaal geen echtd top. Real moet echt klaarmaken voor de aanval kopen.

16 februari 2023 om 18:06

Vini is middelmaat (geen echte top) ?

16 februari 2023 om 21:44

Vini vind ik geen echte topspeler nee, geen middelmaat, maar verre van een echte top speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren