Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

L'Équipe: Galtier zaterdag voor het laatst op de bank bij Paris Saint-Germain

Laatste update:

Christophe Galtier moet al na een seizoen het veld ruimen bij Paris Saint-Germain. Dat meldt L'Équipe vrijdagavond. Volgens de Franse krant zit de 56-jarige oefenmeester zaterdag voor het laatst op de bank tegen Clermont Foot en krijgt hij daarna het slechte nieuws van de clubleiding te horen. De vroegtijdige uitschakeling in de Champions League lijkt Galtier fataal te zijn geworden.

De toekomst van Galtier was al enige tijd onderwerp van gesprek in het Parc des Princes. De keuzeheer wist in zijn debuutseizoen weliswaar de landstitel en de Trophée des Champions te veroveren, maar de Champions League-prestaties genieten de allerhoogste prioriteit bij de Qatarese beleidsbepalers. Ook Galtiers voorganger Mauricio Pochettino kreeg al de zak vanwege een vroegtijdige uitschakeling in het miljardenbal en zijn opvolger wacht nu hetzelfde lot.

Galtier strandde dit seizoen in de achtste finale na een tweeluik met Bayern München. Pochettino kwam afgelopen jaargang precies even ver. PSG zou AS Roma-coach José Mourinho op het oog hebben om eindelijk die felbegeerde Europese prijs te pakken. Mourinho staat bekend als een fervent prijzenpakker en heeft onder meer al twee Champions Leagues, een Europa League een een Conference League op zijn palmares staan.

Volgens Paulo Vinicius Coelho van UOL Esporte is het zelfs al 'voor 80 procent zeker' dat Mourinho na dit seizoen in de Franse hoofdstad aan het roer staat. Als the Special One dit seizoen de Europa League had gewonnen met Roma, was die kans nog groter geweest. Galtier lijkt in in ieder geval op zoek te moeten naar een nieuwe werkgever. De voormalig trainer van onder meer Lille OSC en OGC Nice zat tot nog toe 49 wedstrijden op de bank bij PSG, waarvan hij er 34 won, zes gelijkspeelde en negen verloor. Naast Galtier staan ook Sergio Ramos en Lionel Messi zaterdag voor hun laatste kunstje namens de Parijzenaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Passen mooi bij elkaar. Beide worden uitgekotst in de voetbalwereld.

3 juni 2023 om 08:37

Kan de voetbalwereld niet samen afspreken dat ze Mourinho gewoon cancellen? Het kan dan wel een prijzenpakker zijn, maar hij maakt het hele voetballen te schande. Maar ja, prijsjes hè????

3 juni 2023 om 09:33

Toch heb ik best vaak kunnen genieten van PSG in de CL. Dat kan ik van Mourinho helaas nier zeggen.

Als de “agressive one” trainer wordt van PSG zou echt zonde zijn van een speler als Mbappé. Alhoewel Mbappé wel goed gedijd bij countervoetbal, maar leuker om naar te kijken zal het niet worden.

3 juni 2023 om 08:56

Dus je hebt liever een trainer die niets zegt wanneer een 24 jarige rond loopt alsof hij aan t eind van zijn carrière zit en/of wandelt wanneer de tegenstander de bal heeft?
Nee, Mourinho gaat eerder zorgen dat Mbappe speelt en zich gedraagt zoals bij de Franse elftal.

3 juni 2023 om 09:06

We hebben gezien hoe dat ging bij United tussen Mourinho en Pogba. Mourinho heeft bereidheid om te werken nodig van zijn spelers, als die er niet is of als een speler nukken vertoond dan gaat ook Mourinho niets klaar weten te spelen met PSG. Het wordt interessant om te zien wat er gebeurt als Mourinho aangeeft dat Mbappe wel mag vertrekken, wat gaat er dan gebeuren? Ik denk dat de coach nooit de hoogste macht is of zal zijn bij PSG.

3 juni 2023 om 09:32

@Youri
Mourinho weet als geen ander om te gaan met professionals en absolute topspelers. Hij weet ze altijd te triggeren, en weet ze persoonlijk te raken. Wat dat betreft is Mourinho heel speciaal.

Je haalt Pogba aan, maar sorry dat is een natte krant. De meest overgewaardeerde voetballer van afgelopen decennium, deze man is geen professional en geniet zijn populariteit op de een of andere manier door een bizar goede marketing. Je gaat Mbappe toch niet met Pogba vergelijken. Mbappe wordt de hele tijd juist geroemd vanwege zijn professionaliteit, zijn focus, zijn droom om de CL te winnen met PSG. Dit is ook een vd redenen waarom het niet echt goed loopt tussen Neymar en Mbappe. Neymar is veel minder een prof en beinvloedt met zijn gedrag de profeasionaliteit en voorbereiding van heel het team op grote wedstrijden. Is die gefocust, gaat het goed. Is zijn zusje jarig is die maanden geblesseerd.. Hoe goed Neymar ook is, beinvloedt hij de teamspirit negatief.

Ik ben geen Mourinhofan, en heb 10duizend dingen op te merken over Mourinho zijn speelstijl, strijdplan en ook het gebrek aan 'stijl'. Maar een ding kun je Mourinho niet van beschuldigen. Hij weet bijna altijd iedereen zijn neus - zeker de eerste 2 seizoenen - dezelfde kant op te krijgen, een gezamenlijke vijand te creeren en intern een ongelofelijke teamspirit te laten ontstaan. Mourinho wordt door iedereen geroemd om de wijze waarop hij iedere speler uniek kan laten voelen. Juist hierom is hij een vd beste trainers ter wereld. Ik zeg trainers en geen voetbaltrainer. Ik denk dat het bij hem niet uitmaakt bij welke teamsport je hem installeert. Hij kan denk ik met iedere teamsport prijzen pakken op teamspirit en strijd. Maar zal nooit het spel spelen zoals die bedoeld is.

3 juni 2023 om 10:38

Ik snap wat je zegt, toch is het toch al jaren wel een stuk minder met Mourinho als in het verleden.

Ik hoop op Mourinho, dan gebeurt er tenminste wat , je mag blijkbaar in Nederland niet voor Mourinho zijn maar guardiola die als ontsnapte gorilla langs de dugout springt vind heelNederland geweldig, hij heeft zich misdragen mouh maar kom op! Voetbal is ook amusement

3 juni 2023 om 07:26

Guardiola is toch ook een beetje overschat? Traint al jaren alleen maar de absolute top en won slechts 1 keer de CL. Hoop sowieso dat Inter en Dumfries de CL winnen.

3 juni 2023 om 07:29

Ik hoop t ook, of t goeie trainer is? Ik heb echt werkelijk geen idee.. hij mag kopen wat ie wilt

3 juni 2023 om 07:31

Je weet niet of het een goede trainer is? De beste trainer ter wereld kerel. Als je zie hoe hij zijn ploegen laat spelen... Geen enkele trainer doet dat. Als je dat niet kan zien heb je denk ik meer verstand van korfbal dan van voetbal.

3 juni 2023 om 07:50

Zidane deed anders effe 3 jaar Madrid en pakt 3 keer de CL, ook niet bepaald mis.

3 juni 2023 om 08:01

Wel met een onbeperkt budget martinator, dat maakt het een stuk minder knap. Als je bijvoorbeeld zo'n Brighton ziet, met veel minder middelen, dan heb ik daar veel meer respect voor. Het is zeker een goede trainer, maar we hebben bij Bayern kunnen zien dat als er geen onbeperkte middelen zijn, het geen ontzettend goede trainer is.

3 juni 2023 om 08:09

@martinayor als je slim was dan geeft het laatste zinnetje gelijk het antwoord van wat ik bedoel, beste trainer ja, maar dat is jouw mening, het is geen feit!! Guardiola wil ik weleens zien of dat met pec Zwolle ook lukt knul, als jij niet begrijpt wat ik bedoel dan Heb jij t verstand van de G-String van guardiola

3 juni 2023 om 08:15

Grappenmaker. Bijna elke speler die onder Guardiola gespeld heeft noemt hem de beste trainer. Verder gaat dat PEC argument niet echt op. Rijkaard degradeerde met Sparta om vervolgens Barcelona naar een next level niveau te tillen.

3 juni 2023 om 08:21

Je vergelijkt appels met peren. Dat Rijkaard degradeerde met Sparta en Ronaldinho tot zijn beschikking had zegt toch genoeg, je spreekt jezelf gewoon tegen, of vond jij Galatasaray en Saudi Arabia onder Rijkaard oogstrelend dan?

3 juni 2023 om 08:23

Hoe vaak moet er nog gezegd worden dat geld niet alles is? United en Chelsea bijv hebben meer uitgegeven en vergelijk de prijzen maar is met City? Zonder goed beleid is geld niks.

3 juni 2023 om 08:30

Exact Arsenal890. Hoe Guardiola zijn ploegen laat spelen is gewoon bijzonder knap. Alles sluit zo goed op elkaar aan, bizar om te zien soms.

3 juni 2023 om 10:11

@Pieterpost
Ik snap werkelijk waar niet dat er mensen zijn die kunnen twijfelen over de vraag of Guardiola niet de beste trainer in het voetbal ooit is.
Niet alleen nu. Ooit.

Guardiola speelt het moeilijkste voetbal, maar doet dat niet door spelers te laten spelen 'zoals ze graag zouden willen' zoals bijv het Brazilie van jaren 50 en 60. Hij heeft alles uitgewerkt. Iedere speler heeft vrijheid binnen de marge die Pep heeft gegeven.

Hij ontwikkelt het ene vernieuwende systeem na het andere. Net nu we allemaal dachten dat voetbal zonder aanvallende backs op het allerhoogste niveau nutteloos is, bedenkt hij een systeem waarin de aanvallende backs plots halve middenvelders /spelverdelers zijn.

Hij is in zijn carriere niet 1x ontslagen. Ieder jaar prijzen gepakt, en het voetbal dat door zijn team worst gespeeld is bijna op wekelijkse basis van het allerhoogste niveau. Verzorgd voetbal met veel passing, weinig slordigheden. Duidelijk herkenbare proactieve / aanvallende speelstijl. Vandaar ook de moeilijkheidsgraad. Tegenstander kan terugzakken, zich klonteren en je in je creativiteit laten vastlopen. Terwijl als die counteren het hele veld open ligt.. Dit is hogeschool voetbal. Hoe kun je aanvallend voetballen en toch de zaakjes achterin goed op orde hebben? Bijna geen enkele trainer heeft dit tot in deze perfectie tentoongesteld.

Sommigen komen met Zidane. Ik wil niet vervelend zijn, maar naar mijn mening weet je dan niet wat je zegt. Zidane speelt in de PD, dat is voor Real en Barca een soort achtertuin waarin ze met 2 vingers in de neus altijd in de top 3 eindigen. Zidane wist dit. Het eerste half jaar van het seizoen liet hij zijn team recupereren. En vanaf januari ging hij met zijn team 6 maanden hard werken om resultaten te halen. Hij beschikte ook over een superteam. Het is niet zo dat als Real geen spelers hoeft te kopen of dat ze weinig aan spelers uitgeeeft, dat dit betekent dat spelers als CR, Benz, Modric, Bale, Kroos, Marcelo, Navas en Ramos koekenbakkers zijn. Real had een superselectie (wel veel blessures) in een competitie waarin de intensiteit ontbreekt en waarin ze als ze een dag minder gas geven, de consequenties niet groot zullen zijn. Dit kan niet in de PL. Liverpool heeft dit jaar een iets minder seizoen.. Dus geen CL. En precies in het half jaar waarin Real net aan fit raakt, en richting hun topprestaties toewerken, zag je dat veel PL-clubs moegestreden zijn van al die zware competitiewedstrijden + bekers.. Zidane deed het heel goed, maar het was echt niet zo dat hij het hele jaar goed en herkenbaar voetbal liet zien. Het was vaak huilen met de pet op. Maar supporters kunnen niet zeuren als je uiteibdelijk de belangrijkste prijs pakt. Verder wil ik nu niet zeuren, maar als je de wedstrijden van Real in de knock out fase terugkijkt zie je dat ze bizar vaak door het oog van de naald zijn gekropen. Of met behulp vd scheids, of bizar veel geluk. Dat ze strijden en niet opgeven kun je Zidane nageven, maar dit is heel anders dan hoe City haar wedstrijden wint. Als City wint, is het in 99% vd gevallen dik verdiend. Als ze verliezen is het zeker in 50 procent vd gevallen onverdiend.. En met bizar veek pech.

Ik denk dat ook de stelling niet klopt dat een Pep maar met een Sparta de competitie moet winnen om te bewijzen dat hij heel goed is.

Zo werkt het niet. Je hebt trainers die spelers van 30% naar 60 of 70 procent kunnen tillen. En je hebt trainers die spelers van 90 procent naar 95% van hun kunnen weten te tillen. Pep is de 2e trainer. En waaron hij zo goed is, de beste is, en ongeevenaard is, is omdat hij dit constant bijna 20 jaar iedere wedstrijd laat zien. Ook de stelling dat hij met een onbeperkt budget werkt is een drogreden. Pep zit niet bij PSG in de franse competitie. PSG heeft een soort onbeperkt budget in een competitie wat niet zo rijk is. In de PL gaat het al om honderden miljoenen uitgaven per jaar per club. De spelers die je dan binnenhaalt, schelen niet veel en zijn allemaal toppers. Je ziet dat bijna alle spelers een groei doormaken. Ook als team, maar ook als individu. De toppers die hij binnenhaalt zijn niet beter dan de spelers die andere binnenhalen. Hij heeft het ook jaren met halve spitsen of geen spitsen moeten doen. Dit jaar lijken de kwartjes eindelijk in zijn voordeel te vallen.

Ik snap eigenlijk niet dat er mensen zijn die het Pep niet gunnen deze prijs te winnen. Hij is altijd uit om de voetballiefhebber te entertainen met goed verzorgd voetbal. Hij wil dat de mensen in het stadion waar voor hun geld krijgen en hij houdt ontzettend veel van het spelletje. Bizar dat juist de toeschouwer - die van voetbal zegt te houden - Pep hierin niet support en al zijn efforts niet waardeert. Lijkt bijna op de persoon.. Ik vind het bizar hoe erg er hij op de persoon wordt afgerekend. Terwijl het vooral een keurige, maar gepassioneerde trainer is.

3 juni 2023 om 10:40

Maar hij traint toch de absolute top, omdat hij zelf absolute top is?

3 juni 2023 om 10:43

De manier van spelen is natuurlijk bij pep wel herkenbaar en voor vele leuk om naar te kijken.
Tuurlijk werkt t budget mee, maar een united heeft door de jaren heen meer uitgegeven, toch komen ze bij lange na niet in de buurt.

3 juni 2023 om 11:19

Als geld niet alles is, waarom heeft hij dan meer dan een miljard moeten uitgeven om eindelijk eens de CL te gaan winnen? Omdat hij constant betere spelers nodig had en het niet met enkel tactiek kon blijkbaar

3 juni 2023 om 14:59

@JK Ajax
Dat is niet juist. Pep kreeg een selectie die voor de helft binnen 1 jaar uit contract was en ruim over de 30. Denk dat je niet goed in beeld hebt wat voor selectie Pep kreeg toen hij kwam werken.

Hij moest City voor een groot deel dus opnieuw opbouwen. En om in jaar 4 backs te kopen, terwijl alle clubs weten dat je geen backs meer hebt, dreef de prijzen omhoog. City moest meer betalen omdat contract management voor Pep dit niet goed had ingepland.

Verder heb je spelers nodig om het herkenvare spel te spelen die Pep voor ogen heeft. Daar had hij dan bijv een andere keeper voor nodig of een andere cv.

Ik denk dat jij ook snapt dat je voor diverse speelstijlen andere soort spelers nodig hebt. Pep is geen tovenaar, niet iedereen kan een balvaste middenvelder zijn (Busquets). Als je serieus op een rij zet wat Pep heeft ingekocht en wat hij nodig had, dan zie je dat het allemaal relatief meevalt.

Liverpool moet nu misschien wer meer investeren. Zij konden lange tijd op hun 3 toppers voorin rekenen. Een team moet soms verversd worden.

3 juni 2023 om 07:31

Heel Nederland? Ik vind elke trainer die zich als een dorpsidioot gedraagt langs de lijn van de zotte. Ook Guardiola dus. En ik denk velen met mij..

3 juni 2023 om 07:43

Guardiola vind ik echt wel een stap hoger dan Mourinho. Het voetbal, gecombineerd met de prestatie, is bij hem echt geweldig.

En Mourinho naar PSG zou ik ook toejuichen. Een gedrocht van een club met een afgezakte trainer met een afgrijselijke persoonlijkheid. Meer redenen om PSG af te zetten!

3 juni 2023 om 10:07

Het voetbal van Guardiola is mooier om te zien maar Mourinho heeft toch echt wel veel knappere prestaties neergezet. Guardiola heeft altijd met een van de beste selecties ter wereld tot zijn beschikking gehad en Mourinho heeft met mindere teams prijzen gepakt.

3 juni 2023 om 11:25

Ik wil Guardiola eens bij eenn club als Roma of Porto zien. Eens kijken wat ie daar kan bereiken. Dat soort clubs hebben geen ongelimiteerd budget, zoals City dat bijvoorbeeld wel heeft.

3 juni 2023 om 07:46

Het is toch ook een plaatselijke dorpsgek? Die Engnek verdient sowieso een flinke schorsing en bij de eerste de beste CL wedstrijd zul je zien dat hij naar de tribune wordt gestuurd. Als hij zich niet al onmogelijk had gemaakt, heeft hij het nu gedaan

3 juni 2023 om 07:57

Jij vind dat de misdragingen van Mourinho goed te praten zijn, want voetbal is immers amusement? Ik denk dat jullie dan samen een gesticht moeten opzoeken. Dat van die actie in de parkeergarage en een vinger steken in de oog van een trainer heb ik Guardiola in ieder geval nog nooit zien doen.

3 juni 2023 om 08:05

Guardiola valt ook soms uit z’n rol, maar Mourinho is gewoon ronduit een kwal geworden, dat is na afgelopen week wel duidelijk voor zover het nog niet eerder het geval was. Compleet walgelijk en verantwoordelijk gedrag. Veel grote werkgevers hechten normaal wel belang aan het gedrag van hun (potentiële) werknemers, als het klopt dat PSG hem wil dan zegt dat ook ineens genoeg over hen.

3 juni 2023 om 09:33

Juist om je punt ‘Voetbal is amusement’ heeft iedereen een hekel aan Mourinho. Weinig amusement aan met zijn speelstijl.

3 juni 2023 om 13:44

Met je laatste zin beschrijf je precies waarom een groot deel van NL geen fan is van mourinho.
Amusement... op het voetballende vlak dan.

Tip voor VZ. Bewaar dit bericht goed want over een jaar kun je het weer gebruiken wanneer Mourinho ontslagen wordt. De beleidsbepalers bij PSG snappen er werkelijk helemaal niets van. Allemaal kortetermijnbeleid. Kan me ook niet voorstellen dat er buiten Frankrijk ook maar iemand sympathie heeft voor deze club. Walgelijk, een ander woord kan ik er niet voor vinden.

Leuk, en dan mag de volgende gek proberen er iets van te maken

Galtier en PSG is nooit gelukkig geweest. Onder hem pakte ze zo weinig punten dat ik denk dat zelfs Poch het beter deed.

De eigenaren van PSG staren zich helemaal blind op die Champions League. Die fase heeft Abramovich ook gehad en mede door dat beleid is er op de lange termijn een heleboel niet oke gegaan bij Chelsea. Als Galtier ontslagen wordt en Mourinho wordt aangesteld als manager dan zul je eerst weer een flink stuk van de selectie moeten vervangen, aangezien je een team hebt opgebouwd wat zou moeten spelen volgens de principes van Tuchel, Pochettino en Galtier. 3 totaal verschillende speelstijlen! Geef je Mourinho dan ook weer een jaar om de Champions League te winnen? Dan gaat het weer niet lukken!

3 juni 2023 om 10:42

PSG zal nooit zo erg in kunnen storten als Chelsea. Sterker nog, slechter dan dit seizoen zal het niet snel worden bij PSG. Maar het verschil tussen PSG en de rest in Frankrijk is zo groot, dat ze toch 9 van de 10 keer kampioen worden en dus altijd wel de Champions League weer ingaan. Als je in de Premier League zo instort ga je snel plekjes zakken op de ranglijst.

3 juni 2023 om 11:08

Ze zullen geen twaalfde worden volgend seizoen nee, maar het gaat mij om de ontwikkeling op de lange termijn. Het uiteindelijke resultaat van constant wisselen van manager zonder dat er een clubstructuur achter zat is dat Chelsea de dominante positie die het had in Engeland en in de competitie uit handen gegeven heeft! Wat Man City nu is had Chelsea moeten/kunnen worden als ze het beter aangepakt hadden.

Prima trainer voor Ajax
Hopelijk kunnen ze hem oppikken
Hij speelt het gewenste Ajax spelletje en denk ook wel dat hij oren naar Ajax heeft
Volgens bronnen

3 juni 2023 om 10:45

Galtier speelt countervoetbal. Wordt je niet vrolijk van hoor. Als Ajax een coach uit de Ligue 1 wilt moeten ze voor Haise van Lens gaan.

3 juni 2023 om 11:32

M'n vader wordt de nieuwe AD van Ajax volgens bronnen (m'n moeder en m'n zus)

3 juni 2023 om 12:39

Moeder en zus? Waar baseer je dat op?
Bronnen?

Deze meneer voelt zich echt altijd het mannetje. Doet alsof het een wereldprestatie was dat die kampioen is geworden met PSG. Je moet je eerder kapot schamen dat je met zo elftal, in zo competitie waar letterlijk 0 clubs onbeperkt geld kunnen pompen als PSG, pas op de ene laatste speelronde kampioen bent geworden.

Ik zou het eerlijk gezegd wel vreemd vinden als die alsnog ontslagen wordt. Iedere trainer daar heeft 2 seizoenen de kans gehad om de CL te winnen. Maar deze man mag al na 1 jaar vertrekken? Dan willen ze wel heel graag Mourinho hebben.

Je zou als trainer toch nooit voor zo’n club willen werken als alles alleen maar om die CL draait? Echt alle sympathie voor die club is weg.

Lekker beleid hebben ze daar bij PSG. Die kunnen echt geen project bouwen voor de lange termijn. Elke keer wordt een trainer na 1 of 2 jaar ontslagen omdat ze de CL niet hebben gewonnen. Misschien is een trainer de kans geven ook al heeft Galtier het belabberd gedaan in de Ligue 1. Maar ja de enige trainer die daar soort van geslaagd is was Tuchel die ze naar de CL finale had geleidt.

3 juni 2023 om 10:58

Ik vind niet dat Tuchel meer geslaagd is dan een Emery die ons met afstand het beste voetbal liet spelen en met heel veel pech telkens de UCL uit vloog vroeg in het seizoen. Of wat te denken van Pochettino die in zijn eerste 6 maanden ze halve finale haalde door Barca en Bayern uit te schakelen. Tuchel had mazzel met de loting, Galatasaray, Brugge, Dortmund, Atalanta en Leipzig waren de tegenstanders op weg naar die finale... Frank De Boer had dan ook nog wel de UCL finale gehaald denk ik.

was te verwachten, maar het huidige PSG gaat geen prijs pakken met 3 haantjes voorin, zelfs als Messi vertrekt gaat het niet lukken, Neymar moet ook weg en Mbappe moet gewoon prio voorin hebben dan kan het wat worden denk ik

Daar gaat meneer Galtier, die het allemaal vlot zou trekken volgens iedereen. De ideale man, want hij was een no-nonsense trainer, dat werd uitgebreid geroepen. Nou Mourinho hoeft zich geen illusies te maken, die vliegt er ook weer na een seizoen uit, want ook hij gaat de Champions League niet winnen met PSG. Net als Tuchel niet, Pocchetino niet en Galtier niet. Het probleem zit veel dieper dan alleen maar bij een trainer of wat diva's.

Toch wel tof als Mourinhi daar trainer wordt. Brengt overal wel leven in de brouwerij en de meeste spelers gaan door het vuur voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren