Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Liverpool incasseert veertien miljoen en bedingt doorverkooppercentage

Laatste update:

Danny Ward keert niet meer terug bij Liverpool. The Reds verhuurden de 25-jarige doelman drie keer en hebben hem nu verkocht aan Leicester City. Ward was na de komst van Alisson gedegradeerd tot vierde keeper op Anfield.

De clubs doen geen mededelingen over de hoogte van de transfersom, maar volgens de BBC gaat het om een bedrag van veertien miljoen euro. Het contract van Ward, viervoudig international van Wales, liep bij het Liverpool van manager Jürgen Klopp nog drie seizoenen door.

Ward heeft in het King Power Stadium een vierjarig contract getekend en Liverpool zou nog een doorverkooppercentage van twintig procent hebben bedongen. “Ik ben erg blij om hier te zijn en kijk uit naar mijn toekomst bij deze club. Ik ben hier gekomen om mij verder te ontwikkelen en om de club aan hopelijk meer succes te helpen.”

“De club is de afgelopen jaren succesvol geweest en hopelijk komt daar in de toekomst nog meer bij”, aldus Ward op de website van zijn nieuwe werkgever. De goalie ruilde Wrexham in de winter van 2012 in voor Liverpool en speelde twee wedstrijden in het eerste elftal. Hij werd verhuurd aan Morecambe, Aberdeen en Huddersfield Town.

Betaalt Leicester City te veel voor Danny Ward?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

14 miljoen...............koekoek.

Jasper ging voor 13 bijvoorbeeld, hadden ze niet beter iemand anders kunnen halen?

20 juli 2018 om 20:02

Markt is sinds dien wel een heel klein beetje ontploft natuurlijk
maar toch kun je 1 ding wel zeggen van de Technische kant van Liverpool, daadkrachtig zijn ze zeker
zulke aankopen (zij het duur) en toch goed verkopen tegen goede prijzen

er zullen nog wel meer spelers verkocht worden, Ings, Origi, Markovic, Grujic bijv. dus ik zou niet eens raar opkijken als er in totaal rond de 100 miljoen wordt verkocht

14 miljoen voor een 4e keeper die in de krochten van het Engelse voetbal keepte. Als ie al keepte.... blijft toch apart allemaal.

20 juli 2018 om 20:06

Danny Ward is best een goede keeper, bij Aberdeen keepte hij echt goed. Alleen als je in de Premier League wilt spelen, moet je het ergens echt gemaakt hebben. Ik verwacht dat Ward dat wel zal vervullen, wanneer hij ooit de rol van Schmeichel overneemt. Zie Pope en Heaton bijv.

Mooi stap voor hem, hoop dat ie daar aan spelen toekomt.

Als je het relativeert, doet dit de transfer van Allison weer minder opmerkelijk maken. Als Allison niet was gekomen, was Ward zeer waarschijnlijk niet gegaan. Voor Allison betaald Liverpool €62,5 (vast) minus die €14 die nu binnen komt (en anders niet was binnengekomen), maakt beneden de €50 miljoen aan keepersuitgaven. Dat maakt minder dan de recordtransfer van Buffon, wat meer dan 15 jaar geleden is. In de huidige transfermarkt vind ik het dus geen 'absurde' deal, zeker niet voor misschien wel de grootste opkomende keeper naar verluidt. Daarbuiten gaat Mignolet ook weg naar verluidt, wat ook €10-20 miljoen kan opbrengen. Al met al vind ik het zeer goede keeperszaken van Liverpool.

Maar dat zijn geldzaken. Van zijn kwaliteiten moet ik nog overtuigd raken. Heeft 1 seizoen goed gepresteerd, maar dat geeft geen garantie voor de toekomst. Zijn cijfers zijn goed, maar ik moet het hem nog bij LFC zien doen..

20 juli 2018 om 20:55

Zo werkt het natuurlijk niet, Alisson wordt niet opeens goedkoper maar inderdaad goede zaken van Liverpool. Als Ward 14 waars is, dan zal Mignolet ook wel iets rond de 20 opbrengen. Ben benieuwd of Karius dan blijft.

Mmm concurrent voor onze Kasper. 14 miljoen beetje veel of Kasper gaat weg. Mmm dat laatste is meer logisch

Prima 14 miljoen is gelijk de transfer van Shaqiri bekostigd. Hopelijk Mignolet, Origi, Markovic en Lallana oid slijten voor 50 miljoen bij elkaar

20 juli 2018 om 22:22

Wat mij betreft mogen Solanke, Grujic en Ings ook weg. Met name Solanke vind ik absoluut geen toevoeging voor Liverpool. D. Sturridge of Origi zou ik behouden als back up op Firmino. Als Firmino geblesseerd of geschorst is, heeft Liverpool met Sturridge of Origi een veel betere back up dan Solanke. Ojo kan denk ik ook weg. Met Shaqiri, Ox, Salah, Mane en misschien ook wel Fekir heeft Liverpool 4 spelers die het beste op rechtsbuiten uit de voeten kunnen. Mane wordt al op links gezet, omdat op rechts geen plek is. Verder heb ik mijn twijfels of Karius nog wel tweede doelman kan zijn van Liverpool. Hij is compleet zijn zelfvertrouwen kwijt en hij wordt overal uitgejouwd. Ik denk dat Liverpool beter Karius kan verkopen ipv Mignolet.

20 juli 2018 om 23:58

Sturridge is zo scherp als een mes in de voorbereiding Ings is niet mee op toer die zal voor ongeveer €20m verkocht gaan worden.

21 juli 2018 om 06:44

Nou, Sturridge heeft toch ook een hoop kansen verzaakt af te maken in de voorbereiding. Als we hem kunnen slijten voor een mooi bedrag, zou ik dat toejuichen. Mede doordat je niet op zijn fitheid kan vertrouwen.

Ik ben overigens wel ontzettend onder de indruk van Keita en in mindere mate Fabinho in de voorbereiding tot nu toe. Vooral Keita lijkt de complete middenvelder te zijn.

Hierdoor zou je bijna denken dat Schmeichel misschien naar Chelsea gaat om Courtois te vervangen! Van wat ik van Ward heb gezien is het een prima keeper, niet mis voor 14 miljoen.

Ward had ik graag nog willen zien in de voorbereiding oid. Ik denk dat hij een prima 2e keeper was geweest die minder drukt op het salarishuis dan Karuis of Mignolet. Enfin.

Mooie transfer voor hem, ik ben benieuwd of Schmeichel dan ook vertrekt. Word een beetje een keeperscarrousel deze transferperiode heb ik het vermoeden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren