Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool dreigt schat aan ervaring kwijt te raken met transfervrij vertrek

Laatste update:

Brighton & Hove Albion heeft goede hoop dat het komend seizoen kan beschikken over James Milner, meldt Fabrizio Romano. De middenvelder van Liverpool loopt over een paar maanden uit zijn contract en kan om die reden transfervrij worden ingelijfd. Het pas gepromoveerde Burnley FC van Vincent Kompany loert echter eveneens op de handtekening van Milner. Een deal is dan ook 'alles behalve gedaan'.

Sky Sports weet dat Milner 'overweldigd' is door het tactische vernuft van Roberto De Zerbi. De Italiaanse manager beleeft een uitstekend seizoen met Brighton en stevent af op Europees voetbal. Brighton staat momenteel achtste, maar speelde drie wedstrijden minder dan Tottenham Hotspur, Liverpool en Aston Villa, die op een plek staan voor Europees voetbal. The Seagulls nemen alvast een voorschot op volgend seizoen en mikken daarbij op ervaring.

Milner kan vanwege zijn leeftijd en ervaring een belangrijke schakel vormen in wat voor Brighton het eerste Europese seizoen moet worden. De Engelsman staat op 615 (!) wedstrijden in de Premier League en wist onder meer drie keer beslag te leggen op de landstitel (twee keer met Manchester City, eenmaal met Liverpool), twee FA Cup's en de Champions League te veroveren. Milner is bezig aan zijn 21ste seizoen op het hoogste niveau in Engeland.

Hoewel er nog geen officieel akkoord ligt, wordt aangenomen dat Brighton de transfer van Milner snel zal afronden. De middenvelder heeft van insiders gehoord over de werkwijze van De Zerbi en is gecharmeerd van de rol die hij kan vervullen binnen het elftal. De club is van mening dat Milner topfit is en het feit dat Jürgen Klopp hem graag bij Liverpool houdt is veelzeggend voor Brighton. De Duitse manager gaf al vaker aan dat de bijdrage van Milner verder gaan dan zijn prestaties op het veld.

Is James Milner een aanwinst voor Brighton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dreigt schat aan ervaring kwijt te raken klinkt wel erg dramatisch haha. Geeft altijd 100, maar neem aan dat Liverpool na dit seizoen ook wel verder gaat kijken dan spelers als Miller.



ik snap dat hij veel ervaring heeft en nog fit is.
maar of het ook direct een versterking op het veld is betwijfel ik wel.
natuurlijk mooi om zo'n icoon van het engelse voetbal in je team te hebben, vooral wanneer je volgend seizoen ook hoogstwaarschijnlijk europees actief gaat zijn. daarin zie ik wel de meerwaarde van milner, om de onervaren (op europees niveau) jongens te helpen en te ondersteunen.

4 mei 2023 om 11:16

Je schrijft net of Liverpool komend jaar voor het eerst in jaren weer eens Europees gaat spelen en amper een speler in de selectie heeft met die ervaring. Volgens mij hebben ze allemaal Europees gespeeld, hooguit niet allemaal CL. Iets wat Liverpool ook enkel met groot geluk gaat halen, dit seizoen.
Milner is goed voor de breedte, meer niet. Die ervaring kunnen andere spelers ook meenemen en overdragen waar nodig.

4 mei 2023 om 13:00

Hij doelt op als Milner naar Brighton gaat denk ik

4 mei 2023 om 13:48

Ah uiteraard, die link had ik in mijn hoofd niet gelegd. Excuus en bedankt.

Het zal eens tijd worden dat Liverpool afscheid neemt van dit soort spelers, totaal geen toegevoegde waarde op het veld.

4 mei 2023 om 12:52

Op het veld niet, maar zulk soort jongens zijn vaak de schakel tussen trainer en de (jongere) spelers.

4 mei 2023 om 14:01

Het klopt dat Milner veel impact op de teamgeest en de band tussen spelers en staf zou kunnen verbeteren. Ik zie Boy Waterman een vergelijkbare rol invullen bij PSV, vaak in gesprek met de jonkies. Maar Boy Waterman staat niet voor 3,5 miljoen in een jaar op de loonlijst. Zelfs voor Liverpool-begrippen is dit veel.

'dreigt schat aan ervaring kwijt te raken' dringt wel een beetje dramatisch. Ja hij heeft veel ervaring maar is toch alles behalve een dragende kracht de laatste jaren bij Liverpool. 37 jaar is ook een mooie leeftijd..

Milner prima middenvelder met 100% inzet. Toch wordt het tijd voor liverpool om door te selecteren. Ik denk overigens dat kokcu wel goed in het systeem zal passen

4 mei 2023 om 15:26

Kökcu zou inderdaad wel een prima betaalbare optie zijn voor Liverpool, maar denk niet dat hij gehaald zou moeten worden voor de basiself. Eerder om een soort Naby Keita rol te vervullen als die blessurevrij zou zijn.

4 mei 2023 om 18:45

Kökcu is leuk voor de eredivisie maar voor de PM komt hij ruim te kort.

4 mei 2023 om 22:03

Vergis je niet Kokcu is nog een hele jonge speler he. Hij gaat zich nog verder ontwikkelen en een subtopper van de Premier League zou zeker niet verkeerd voor hem zijn.

Als je Brighton hebt zien voetballen is Milner absoluut geen aanwinst voor hen. Een soort leidersrol bij Burnley zou misschien nog kunnen maar het beste is er al heel lang af bij Milner.

Milner is bij City en Liverpool toch echt wel van waarde geweest. Hij heeft ook behoorlijk wat assists op zijn naam en is de ideale 12e man

Goh, daar zullen ze echt wakker van liggen bij Liverpool zeg. Genoeg ervaring daar met Henderson, Salah, van Dijk, Fabinho, Alisson, etcetera. Milner is verleden tijd voor een topclub, ook al heeft hij jarenlang zijn waarde gehad.

Die titel ook zeg haha. Ja leuk die Milner maar die kerel is al 37 jaar en Liverpool moest allang afscheid nemen van zulke spelers. Die hebben vers bloed op het middenveld nodig niet spelers zoals Milner, Keïta en Oxlade-Chamberlain. Gelukkig voor Liverpool gaan die laatste 2 ook transfervrij de deur uit.

Milner komt veel te kort voor het niveau wat Liverpool wil halen. Leuke speler geweest, altijd enorm hard gewerkt en heeft zeker z’n waarde gehad maar is gewoon niet goed genoeg meer. Denk dat Liverpool er niks op verliest als ze hem weg doen. verbaasd me ook dat Brighton interesse heeft gezien hun scouting. Kunnen beter voor jongere spelers gaan als je het mij vraagt. Voor Brighton vind ik hem namelijk ook niet goed genoeg..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren