Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Keiharde kritiek op Bruno Fernandes: ‘Zijn dagen als aanvoerder zijn geteld’

Laatste update:

Bruno Fernandes zou geen aanvoerder van Manchester United meer mogen zijn, zo zegt Chris Sutton bij de BBC. The Red Devils leden zondag de grootste nederlaag ooit tegen Liverpool (7-0). De Portugese middenvelder wordt stevig bekritiseerd vanwege zijn gedrag en houding tijdens de historische nederlaag.

“Ik denk dat hij nooit meer die band om zijn arm moet schuiven bij Manchester United', zegt Sutton stellig. “Ik denk niet dat hij niet echt goede tegenargumenten heeft als hem die band wordt ontnomen. Ik denk dat zijn dagen als aanvoerder zijn geteld.” Volgens de oud-spits van onder meer Chelsea en Celtic zijn er andere spelers meer gekwalificeerd voor het aanvoerderschap bij United. “Fernandes is niet de beste leider. Er zijn betere kandidaten dan hij. Casemiro bijvoorbeeld.”

Fernandes kreeg na de oorwassing van Liverpool ook al de wind van voren van Gary Neville en Roy Keane. De middenvelder liet zijn frustraties gedurende het Premier League-duel de vrije loop. Zo duwde hij een grensrechter en zou hij Liverpool-verdediger Ibrahima Kontaté een rode kaart hebben willen aannaaien. Neville vond dat Fernandes zich 'schandelijk' en 'beschamend' heeft opgesteld. "Ik heb er genoeg van dat hij met zijn armen naar zijn teamgenoten zwaait, ik heb er genoeg van dat hij niet terugrent. Deze schande wordt belichaamd door niemand meer dan aanvoerder Bruno Fernandes, die zich bij momenten gênant gedroeg”, verzuchtte Neville bij Sky Sports.

Roy Keane, eveneens oud-captain van Man United, sprak net als zijn collega Neville harde woorden. "Het is duidelijk een heel, heel slechte dag geweest, schokkend", zei Keane, die zich vooral richtte op de 'dragende spelers'. "Het was gênant, ze toonden totaal geen leiderschapskwaliteiten. De goals die ze weggaven waren schokkend. Het is een zware dag voor United. Je weet dat hier op Anfield alles kan gebeuren, in welke vorm Manchester United hier ook heen komt. Zoveel doelpunten weggeven is een schande. De spelers moeten zich schamen. Ik zou een paar dagen onderduiken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb het zelf niet gezien, maar ik las ook dat hij met 6-0 achter met zijn armen stond te zwaaien dat hij gewisseld wilde worden. De beste man laat dus gewoon zijn team in de steek. Hoeveel je ook achter staat, dit soort dingen doe je niet. Je bent een voorbeeld.

7 maart 2023 om 09:27

Dat stukje klopt niet, hij wilde dat de wissel die bezig was snel afgerond werd omdat het in zijn ogen te lang duurde. Maar verder is het natuurlijk een beschamend optreden geweest van heel Utd. Fernandes valt vooral op omdat ie continu gebaartjes staat te maken die een aanvoerder onwaardig zijn. Geen moment heb ik hem teamgenoten op zien peppen zoals een captain zou moeten doen, bij de 1-0 ging hij al verongelijkt staan zwaaien.

7 maart 2023 om 10:06

Het opvallendste moment vond ik nog ergens in de 82e minuut, dat hij aan de zijlijn een "duel" aangaat met Salah (weet niet meer zeker wie van Liverpool het was), dat duel super simpel verliest en gewoon direct blijft stil staan en de handen in de lucht gooit, terwijl die Liverpool speler vrij door kon op de flank.. Hij vertikte het gewoon om mee te lopen, terwijl er geen rugdekking was. Dat vond ik wel echt tekenend.

7 maart 2023 om 11:07

Iedereen liet elkaar in de steek, het hele team zakte in elkaar. En natuurlijk had Liverpool bij een paar goals het geluk mee, maar als Utd er simpelweg voor kiest om zich te laten verslaan kan je altijd nog de schade beperken. Maar Utd bleef naïef op zoek naar een doelpunt, heel vreemd vond ik dat er door niemand ingegrepen werd. Als Ten Hag dat niet doet zou de captain daar toch iets mee kunnen doen? Maar alleen Bruno eruit pikken is niet fair, want iedereen was slecht. Maarja, als captain krijg je dan als eerst de volle laag, part of the job.

7 maart 2023 om 11:25

Dat was tegen de 18-jarige Stefan Bajčetić, hij werd heel makkelijk voorbij gespeeld en bleef doodstil staan. Hij had als eerste opgegeven bij United en is naar mijn mening oprecht die band niet waard.

7 maart 2023 om 12:36

Casemiro van wie ik echt houd, was ook niet bezig met het oppeppen.
Ik vind Bruno een rat, maar dit soort nieuwsberichten zijn te verwachten na een nederlaag, laat staan een 7-0.
Ten Hag moet ontslagen worden. Bruno moet zijn band ineens inleveren, Rashford is geen topspeler.. ach.. veel te overdreven allemaal.

7 maart 2023 om 16:46

Bruno Fernandes is al weken echt dramatisch! Mist de grootste kansen, gaat daardoor nog vaker voor eigen succes en heeft ontzettend maar dan ook echt ontzettend veel balverlies. Tot grote irritatie van zijn medespelers. Het is dat hij vooral voor de winterstop heel veel verdedigende arbeid verrichtte en heel heel veel presst anders was hij zijn plek al lang kwijt geweest. Na de winterstop levert hij steeds minder arbeid. Echt een drama. Het is jammer dat onze selectie niet breed genoeg is, want het is echt tijd voor hem om even te gaan zitten.

7 maart 2023 om 10:36

Klopt idd niet. Wilde vanaf de zijkant weten op welke positie die moest gaan staan. Allemaal leuk dslat er nu allemaal naar Brunon word gewezen, maar waar was Martinez, Varane, Casemiro, Antony, Rashford, Shaw...niemand gaf thuis. Je hoeft geen aanvoerder te zijn om je team op te peppen of te doen. Dat zit in je of niet. Tuurlijk is zijn gedrag niet goed te praten, iedereen op zijn manier en ook hij zal ervan geleerd hebben. Maar over alle andere spelers hoor je niemand.

Fernandez is geen leiderstype en zal nooit een leider zijn. De kritiek is grotendeels terecht maar die geldt ook voor diegenen die hem aanvoerder hebben gemaakt.

7 maart 2023 om 09:43

Idd de trainers die in hem een leider zien hebben het falikaant mis. Deze speler is erg egoistisch en bekommert zich alleen om zichzelf. Als het goed gaat doe hij vrolijk mee maar owee als het mis gaat dan verlaat hij als eerste het zinkend schip.

7 maart 2023 om 09:45

Niet mee eens. Afgelopen zondag was zijn gedrag natuurlijk niet best, maar iedereen heeft wel eens niet z'n dag. En bij United had zo'n beetje iedereen zo'n klote dag. Fernandez is dit seizoen verzekerd van een basisplaats (en terecht), wat natuurlijk een vereiste is voor een aanvoerder. Daarnaast gaat hij vaak vooraan in de strijd, net zoals o.a. Tadic bij Ajax.

7 maart 2023 om 09:59

Je weet dat Maguire de eerste aanvoerder is?

‘Vaak’ vooraan in de strijd. Een aanvoerder moet dat elke wedstrijd doen. Dat doet hij niet, hij laat het afweten als het flink tegenzit en daarom kun je beter een andere aanvoerder aanwijzen.

7 maart 2023 om 10:17

Kom op zeg. Bruno heeft sinds 1 Januari 18 wedstrijden gespeeld voor United en daar een belangrijke rol in gespeeld. Dat is dus in 2 maanden tijd meer dan een halve Eredivisie competitie. Mag die jongen een keer een off day hebben. Wekt zn eigen iedere wedstrijd het schompes en is regelmatig belangrijk met een doelpunt of een assist.

7 maart 2023 om 10:24

Je mag echt wel een slechte wedstrijd spelen. Maar dan kun je toch gewoon hard blijven werken en je team oppeppen zoals een aanvoerder hoort te doen?

Zoals jackieboy10 hierboven aangeeft, was die situatie tekenend wat voor wedstrijd hij speelt. Zoiets mag een aanvoerder gewoonweg niet gebeuren.

7 maart 2023 om 11:39

Dit mag niet, dat mag niet. Begint wel wat vermoeiend te worden die arsenal supporters die united al sinds zondag regels aan het opleggen zijn.
Het is gebeurd. Klaar. het is nu aan united om hier goed van terug te komen. Als dat niet lukt, dan zullen ze actie ondernemen.
Mensen maken fouten en leren. Dat is waar het leven om draait.

7 maart 2023 om 12:09

Als je niet wilt dat mensen hun mening geven moet je misschien niet op een forum gaan zitten.

7 maart 2023 om 09:51

Dit slaat helemaal nergens op. Die gozert pakt week in week uit het elftal bij de hand. Werkt net zo hard als Wout en dicteert het spel. Verliezen 1 pot en gelijk meegaan in de hysterie. Typisch

7 maart 2023 om 13:24

Prestaties en leiderschap zijn twee verschillende dingen. In mijn ogen is een leider iemand die het team ruggengraat geeft wanneer het tegen zit en het team bij elkaar houdt, zowel op het veld en er naast.

Dat je een offday hebt qua prestatie kan iedereen overkomen, dat je als leider/aanvoerder opgeeft als het tegenzit, tegenstanders probeert te naaien en je team niet een mentale boost probeert te geven, mag gewoon never nooit gebeuren. Een leider is ten allen tijde een voorbeeld voor de rest, nou als dit United haar voorbeeld speler is dan wens ik Ten Hag nog zeker veel geluk verder.

Aanvoerder kies je op basis van mentale en verbale kracht van een speler, niet op basis van talent of prestaties. Ben het daarom ook vaak niet eens met trainers die hun beste spelers automatisch een armband geven.

Los van het feit dat het een zuiger is, vind ik dat hij normaal gesproken wel voorop gaat in de strijd. Nu was afgelopen weekend een verschrikkelijke offday voor alles rondom United, dus vind dat men wel erg paniekerig doet. Kan gebeuren dit.

7 maart 2023 om 09:28

7-0 is geen offday imo of je moet het een offday van Ten Hag vinden, dat die er niets tegen deed dat ze goal na goal tegen kregen.

edit ik denk dat ik me iets moet verduidelijken. Ik bedoel hiermee niet dat Utd nu opeens alleen maar zal gaan verliezen, ze kunnen net zo goed de volgende 3 potjes weer winnen. Ik vind het alleen te makkelijk om te zeggen: 'bad day at the office, better luck next time' want dit is een historische nederlaag en er moet goed gekeken worden waarom dit kon gebeuren. Utd heeft 3 zeperds gehad dit seizoen. Ze hebben in die zeperds 17(!) goals tegen gehad. Erik zal toch hard aan de slag moeten om te achterhalen hoe dat kon gebeuren, want als je die blijft hebben zal je nooit voor de titel mee gaan doen imo

7 maart 2023 om 09:35

Wat is het dan? Het is toch gewoon een dag waarop alles misgaat dat kan misgaan. Dus een offday.

7 maart 2023 om 10:04

Hoe kan je historische nederlaag nog goed proberen te praten. Ten Hag heeft gefaald wel proberen objectief te blijven...

7 maart 2023 om 10:09

Nou hebben wij daar als Arsenal fans genoeg ervaring mee Samcro.. dus ik vind dat je dit wel een offday mag noemen. Zeker aangezien ze hiervoor gewoon constant goed waren. En als je heel eerlijk kijkt, de laatste 3 goals van Liverpool waren allemaal "ongelukkig", daarmee bedoel ik dan vooral dat een geblokt schot weer via een andere United speler tegen een andere Liverpool speler aankomt en dan voor de voeten van Nunez valt bijvoorbeeld. Dat soort ballen vallen op zo'n moment dan ook allemaal verkeerd.

7 maart 2023 om 10:17

Niemand probeert iets goed te praten aqua. Mensen zouden moeten ophouden dat te roepen.
Sommige mensen zijn alleen van mening dat united niet op basis van 1 wedstrijd moet paniekeren en een trainer moet ontslaan die hard zijn best doet en resultaten boekt, zowel op als naast het veld.
En laten we eerlijk zijn. In jouw geval is dat niet eens het issue. Jij wilt hem gewoon afbranden omdat hi een oude en niet respectvolle speler aan de kant geschoven heeft. Een speler die erop stond zijn hoogtijdagen niet bij united te spelen. Een speler waar niemand meer interesse in had trouwens.

7 maart 2023 om 10:33

Ten Hag gefaald ? Speelde die ook mee dan ? Hou eens op man zielig figuur om steeds maar weer ten Hag te bashen ik heb de hele wedstrijd gezien en Liverpool heeft gewoon dik verdiend gewonnen maar de eerste helft speelde United echt zo slecht hoor , kregen goede kansen om de score te openen maar na de rust was het snel over met de 2/3-0 en dat kan gewoon pluim voor Liverpool

7 maart 2023 om 10:46

puur omdat ten Hag zag dat Ronaldo gewoon niet meer kan op subtup en top niveau

7 maart 2023 om 11:03

Het was wel degelijk een off day, of eigenlijk meer een off half, want tot aan de rust was United eerder beter dan minder dan Liverpool en hadden ze net zo makkelijk voor kunnen staan. Toen het eenmaal kort na de rust plotseling 3-0 stond, ging ook wel echt alles mis bij United, de meest knullige goals vielen door dekkingsfouten en gepruts. Dat was even knullig als onverwacht. Die 7-0 was dan ook enorm geflatteerd. Het is nu alleen bepalend hoe United de volgende wedstrijden gaan spelen. Oppakken zoals voor Liverpool, of blijft het nadreunen.

7 maart 2023 om 11:37

Hoe verklaar de 7 - 0 die Liverpool kreeg van Aston Villa? Want dat exact zo’n wedstrijd, totale off-day waarbij elk schot erin vloog!

7 maart 2023 om 12:00

Aqua1 die tegen andere mensen zegt wel objectief te blijven over Ten Hag... Nu heb ik alles gezien op deze site.

7 maart 2023 om 13:33

Toch knap hoe Ten Hag hier op VZ er vanaf komt. Eerst was er de kritiek op Antony en vervolgens maar op Fernandes.
Je zou op z'n minst je af mogen vragen waarom deze 2 dan van Ten Hag de wedstrijd hebben mogen uitspelen. En de minst opvallend man in het veld pas na 85 minuten eruit werd gehaald.
En waarom blijft hij Weghorst een basisplaats gunnen? Waarom niet Elanga een kans geven? Iets van wat een boer niet kent, vrees ik.

Als het goed gaat met United, dan heeft de coach het gedaan. Als het fout loopt, de team.
Ik zou ook zo'n job willen.

Feit is dat als het echt mis gaat, zoals tegen Brentford, (4-0 achter na 35 minuten)
City 4-0 achter na 44 minuten en Liverpool, dan blijkt Ten Hag niet in staat iets positiefs toe te voegen. Noch met zijn spelopvatting, noch met zijn wissels.
Ook geen blijk van zelfreflectie. Een echte wolf in schaapskleren dus.
Zijn oplossing zal weer zijn, om een paar (bekende) namen op zijn verlanglijst te zetten.

Ik geef toe dat het mij als Portugees veel pijn deed om te zien hoe Ten Hag Ronaldo liet banken en zelfs wilde misbruiken met een invalbeurt van een paar minuten, maar wel Weghorst telkens de kans geeft in de basis. Niets ten nadelen van Weghorst, die doet echt zijn best maar je kunt niet een topclub opbouwen met louter harde werkers.
Hij had beter destijds zijn beste mogen doen om Ronaldo te behouden. Ik denk echter dat hij liever zelf de grote ster wilde zijn.
Ik heb dan ook genoten van Liverpool afgelopen zondag.

Hoewel ik Fernandes een onaangenaam type vind, is het natuurlijk niet fair om iemand op één wedstrijd te beoordelen. Het is wellicht de emotie die overheerst bij United en begrijpelijk, maar Fernandes is vaak ook juist belangrijk geweest dit seizoen en verdient het niet om enkel op de oorwassing tegen Liverpool afgerekend te worden. De 7-0 was een collectief falen, waarbij je als aanvoerder wel degene bent die dan het goede voorbeeld zou moeten geven.

Ach wat een uitspraak weer hoor. Tuurlijk is 7-0 verliezen van je aartsrivaal iets wat je nooit wil meemaken maar omdat er 1 wedstrijd is verloren gelijk geen aanvoerder meer. Bruno is het hele seizoen prima bezig en ik vind hem het meest geschikt als je naar de spelers kijkt. Hij gaat altijd voorop in de strijd en heeft echt passie voor de club. Zulke mensen wil je gewoon behouden en zeker als captain. Man U is gewoon aan een prima seizoen bezig ondanks deze harde nederlaag.

7 maart 2023 om 09:32

Voorop in de strijd en passie, eens. Kopje laten hangen en verwijtende gebaren maken zodra het tegen zit, ook eens. Wat mij betreft ben je dan zeker niet geschikt als captain. Een captain moet ten alle tijden zijn spelers dicht bij zich houden en aanmoedigen. Hij is tenslotte het verlengstuk van de coach in het veld. Bruno is absoluut geen voorbeeldige leider, hij heeft tot op zekere hoogte dezelfde trekjes als CR dat als je hem niet aanspeelt als hij vrij staat maar zelf scoort hij bijna niet met je mee juicht. Let er maar eens op.

7 maart 2023 om 09:40

sluit mij aan bij Samcro. Het duwen van de grensrechter is voor mij reden genoeg om te zeggen dat deze man niet geschikt is voor de rol als aanvoerder en hier mag van mij zelfs een schorsing tegenover staan. Bijf ten alle tijden met je poten van de scheids af, in dat opzichte mag er een voorbeeld genomen worden aan rugby. Het zit hem even tegen en hij begint te vloeken, tieren en te verwijten. Meest slechte verliezen ooit en zeker geen aanvoerder materiaal.

7 maart 2023 om 09:46

Tja dat zeker maar iedereen verliest zijn kop wel als ze zo hard verliezen. Ook een Ramos toen Real een paar keer werd vernederd. Soms gaat het inderdaad te ver maar dat is ook emotioneel natuurlijk want het zijn tenslotte mensen. Ik vind Bruno een prima captain en ik zou het ook gewoon zo houden. Wie anders wil je hebben dan? Maguire speelt niet en vond ik sowieso geen captain. En de rest die in de basis staan ook niet.

7 maart 2023 om 09:51

Ja en toch vind ik het juist de kracht van een aanvoerder om niet je kop te verliezen tijdens een wedstrijd en zeker als aanvoerder weet hoe respect te tonen naar de arbitrage, die werkelijk niks fouts deed tijdens de wedstrijd. Verder heb ik ook geen idee wie de aanvoerder dan moet zijn.

7 maart 2023 om 09:56

Is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker wanneer je vernederd wordt door je aartsrivaal. Dat vind ik persoonlijk niet makkelijk en soms verlies je gewoon totaal je hoofd. Voor de rest vind ik Bruno dit seizoen gewoon erg sterk hoor en ook bij verliezen eerder dit seizoen. Maar goed dit is mijn kijk op de situatie.

7 maart 2023 om 10:09

Hij had het al bij de 3-0. Het is gewoon een negatieve zeiker als het tegenzit. Zowat het slechtste dat je kan hebben als kapitein. En ja met prestaties trekt hij hen er vaak door, maar dat maakt je nog geen leider.

7 maart 2023 om 10:13

Stb040 dan neem ik aan dat je roy keane een waardeloze captain vond

7 maart 2023 om 10:46

Keane kon spelers op hun plek zetten, maar heb ik zelden verwijten zien maken naar medespelers. Groot verschil imo.

7 maart 2023 om 10:51

Hij kon ze helemaal stijf schelden. Zowel op het veld als in de kleedkamers.
Maar natuurlijk dat is allemaal heel wat anders.

7 maart 2023 om 10:59

Akkoord, maar Keane liet in ieder geval niet zijn koppie zakken en bleef tot het uiterste einde doorstrijden.

7 maart 2023 om 11:01

Casemiro, Varane, De Gea, zelfs Shaw zou ik dan nog eerder kiezen. Echt genoeg keuze buiten Bruno.

7 maart 2023 om 11:30

Dat mag. Ik vind dat bruno geschikt is en een berg krediet heeft.
Even nog afgezien van wat een non-discussie het is, aangezien de meeste van die spelers sws leiders in het veld zijn. Net zoals bruno dat al was toen maguire de band nog droeg.

7 maart 2023 om 12:16

Niet United fans mogen zeggen wat ze willen Bruno is onze kapitein en gaat als eerste in de strijd. Sutton en Aghbonlahor mogen verder huilen. Liverpool moet nog 7 punten goedmaken. We zullen zien wie bovenaan staat op het einde.

7 maart 2023 om 11:30

Heb je de wedstrijd of wat hij deed wel gezien? Aanvoerder onwaardig, ik heb nog nooit zo opzichtig een speler zien opgeven. Laat staan aanvoerder.

7 maart 2023 om 11:40

Tja leuk gebaseerd op 1 wedstrijd waarbij iedereen wel is een keer zijn hoofd verliest. Zeker als je 7-0 wordt verslagen. Ik vind het veel te makkelijk. Bruno is het hele jaar gewoon goed bezig en daar doet deze nederlaag voor mij niks af aan zijn seizoen als aanvoerder.

Fernandes kan echt onwijs goed voetballen maar is wel echt een ontzettende nare voetballer als het tegenzit.

Ook qua leidertype stelt die flink teleur na mijn mening. Er moet toch wel een betere aanvoerder zijn? Hoe hij er bij liep tegen Liverpool kan echt niet.

7 maart 2023 om 10:10

Afgezien van zondag, is hij gewoon de natuurlijke leider van dit elftal. Probeerde hij al te zijn toen het nog veel slechter ging met united. Bovendien speelt hij alles en doet altijd zijn stinkende best. Gaat voorop in de strijd.

Hij is alleen het type speler dat je alleen op prijs kan stellen als hij bij het team speelt dat je support. Vandaar dat alle buitenstaanders nu allemaal beginnen te piepen. Maar ik weet zeker dat dit bij united niet eens een gedachte is, laat staan een issue.

7 maart 2023 om 11:27

Helemaal met je eens Iron. Bruno is de natuurlijke leider en aanvoerder, dat bewijst hij iedere wedstrijd van United maar weer. Maar omdat hij 1 potje hij van zijn slechte kant laat zien is hij opeens niet meer geschikt... Ik heb dit seizoen letterlijk iedere wedstrijd van United gezien (op die tegen Reading na) en mede dankzij Bruno zijn leiderschap zijn we talloze keren teruggekomen. Jammer dat hij het zondag liet afweten, maar dat deed iedereen.

7 maart 2023 om 11:33

Ja zoals ik zei volgens mij is het iets dat buiten de club en natuurlijk in de bloeddorstige media speelt. Heb er geen united supporter over gehoord volgens mij.
ik las trouwens pas nog iets leuks over bruno. Heb het niet geverifieerd, maar hij heeft dus blijkbaar in zijn hele carriere slechts 2 wedstrijden moeten missen. Door griep. Nog nooit door een blessure Wat een beest is die man!

7 maart 2023 om 11:43

Als je zo over het veld sjokt kan iedereen het wel 90min volhouden

7 maart 2023 om 11:54

Dit is puur provoceren. Die man werkt zich elke week, meerdere keren per week, helemaal kapot. Behalve afgelopen zondag dan. En dat weet jij ook best

7 maart 2023 om 12:19

Tuurlijk, is ook geen provoceren maar een geintje. Laten we nog wel iets van ruimte voor lol over svp.

7 maart 2023 om 12:23

ja weet wel dat je het zo bedoelde. Provoceren was niet het juiste woord. Narren was beter. Volgende keer grappige grappen trouwens ajb dan weet ik het zeker

Misselijkmakende speler met zijn nare trekjes als het niet goed gaat. Een zware overschatte middenvelder die tegen sterke tegenstanders vaak door de mand valt.

Zo iemand wil je niet als captain hebben weg ermee!

7 maart 2023 om 10:22

Overschat is hij niet, hij is oprecht een geweldige speler. Het is gewoon dat hij ook een enorme rat is die bij zulke resultaten gelijk uitsteekt vanwege z'n fratsen op het veld.

Het gaat over ieder en alles, behalve Ten Hag zelf. Antony die slecht speelt, Bruno die wat gebaartjes maakt. Maar een trainer die bij 5-0 pas nadenkt om eens wat wissels te doen en z'n plan te veranderen, is toch net zo schuldig?

7 maart 2023 om 09:55

Mij verbaasde het dat je na 3-0 nog denkt aan aanvallen. We wedstrijd was klaar en je geeft nog elke keer zoveel ruimte weg, zelfs na 7-0 was het een keer 4 tegen 3 achterin. Een manager moet dan al veel eerder de slot op de deur gooien en genoegen nemen met een 3-0 verlies, want dat kan nog. 7-0 zul je niet gauw meer vergeten en is beschamend.

7 maart 2023 om 10:10

Ik vind het overdreven negatief. Bij de 3
En 4-0 was Man U zeker nog niet over zich heen aan het laten lopen en de kopjes aan het laten hangen. Ze wilden er nog voor gaan en waren nog een team. Eerder iets positief dan iets negatief.

7 maart 2023 om 09:58

Verbaasde mij ook al ja. Na de 0-3 gingen ze alsnog als kippen zonder kop naar voren lopen. Dan moet je gewoon ingrijpen en zeggen dat je de schade beperkt moet houden. Als je steeds zo dom speelt speel je Liverpool in haar kracht omdat je weet dat Salah ontzettend sterk is met zijn snelheid en dribbel. Hartstikke dom gedaan van Ten Hag. Had dat niet van hem verwacht.

7 maart 2023 om 10:01

Als je 3-0 achter staat moet je eigenlijk al op damage control spelen. Dat deden ze niet waardoor er veel ruimte vrijkwam voor Liverpool en dan ga je dus onderuit met 7-0. Dat is wel een grote misser van ten Hag. Eigenlijk net zoals tegen City en Brentford.

7 maart 2023 om 10:11

Je kan wel op damage control willen spelen maar als je zoveel pech hebt als bij de 4-0 en 6-0 dan doe je er gewoon niks aan. Zeker die 6-0 was gewoon belachelijk.

7 maart 2023 om 12:07

De reden dat de 6-0 valt, is net omdat er zoveel verdedigers op de kleine ruimte stonden. En bij de 4-0 was er ook meer dan genoeg volk achter de bal.

7 maart 2023 om 12:22

Lierse, als Utd hun speelstijl aan had gepast en tegen was gaan houden gaat de aanval natuurlijk helemaal anders. Dan kan je niet zeggen dat er sws nog meer goals gevallen waren door klutsmomenten. Je kunt het ook niet met zekerheid stellen dat het niet zou gebeuren, maar wat jij zegt is nu te makkelijk. Utd is goed in een voorsprong vasthouden dus als ze vol op de verdediging zouden gaan leunen na de 4-0 was het denk ik nooit zo'n blamage geworden als het nu is.

Waarom is er bij United altijd een zondebok? Eerst Pogba, toen Maguire en nu Bruno. Want zo zie ik het.
Bruno is een vervelende speler en zelfs voorgaande jaren in slechte wedstrijden was het een speler die niet vies was om terug te rennen bij een counter. Er is iets geknapt bij hem afgelopen wedstrijd.
Volgende wedstrijden zijn naar mijn mening belangrijker dan de League Cup finale. Mocht het de komende weken er zo uitzien als tegen Liverpool dan is er een dalende trend. Een dalende trend die je misschien niet meer tegen gaat houden.

7 maart 2023 om 11:28

Zo zie jij het, omdat jij anti-United bent. Ik heb jou nog nooit iets positiefs over United zien zeggen.

Ik snap sowieso niet dat clubs van die minkukels als Fernandes aanvoerder maken. Lijkt mij tof als je aanvoerder geen aanstellende, valsspelende zuiger is.

Als Ten Hag slim is geeft ie die band z.s.m. aan Casemiro of Varane. In mijn ogen zijn dat de enige twee bij Man Utd die respect van de anderen kunnen afdwingen en ze stralen zelf ook zelfverzekerdheid en leiderschap uit.

7 maart 2023 om 10:45

ja dat is ook de 2 spelers waar ik aan dacht.
maar omdat ik (wij) ze niet persoonlijk ken kan het zomaar zijn dat het eigenlijk introverte types zijn die liever niet zo'n band willen hebben.. geen idee over hun historie, of ze bijv. voorheen ook aanvoerder zijn geweest.

sowieso vind ik de rol van aanvoerder altijd een beetje overdreven, je doet de toss met scheids, schud wat handjes en verder moet je het gewoon in het veld laten zien en buiten het veld.
als je die band niet om hebt kan je ook gewoon je ding doen, daarvoor hoef je niet perse de band om.

maar als je dan inderdaad iemand als fernandes hebt, met een band om, en rare fratsen gaat uithalen is dat niet echt chique om te zien. maar om hem dan gelijk de band af te nemen gaat mij ook wat te ver.

Waar waren deze stemmen toen United met Maguire keer op keer verloor van Leicester en Liverpool... Typisch Britse media die Britse spelers niet aanpakt maar zodra het een van daar buiten is keihard er in...

7 maart 2023 om 10:52

Echt he? Is zo opvallend en schaamteloos.

7 maart 2023 om 10:52

Dit dus, ik heb dus letterlijk niets gehoord over Shaw. Wat was die nou aan het doen bij die 2de goal van Gakpo? Kijk die hele aanval die voorafgaand aan die goal nog maar eens terug. Dat ze bij motd alleen maar positief over Engeland speler mogen praten was al langer duidelijk maar zelfs op deze site heb ik de naam Shaw niet voorbij zien komen.

Iemand met het gedrag van Bruno Fernandes zou sowieso al geen aanvoerder moeten zijn, vervelend ventje. Altijd maar zeuren en verongelijkt kijken. Bruno Fernandes staat behoudens zijn debuutseizoen ook nooit op als het echt moet. In makkelijke wedstrijden speelt hij goed, als Man utd het lastig heeft verzaakt hij en is hij vervelend.

7 maart 2023 om 11:31

18 G/A in 40 wedstrijden dit seizoen waaronder tegen Arsenal (2 wedstrijden), City, Tottenham, Barcelona en talloze bekerwedstrijden. Maar nee, hij staat nooit op in grote wedstrijden.

Bruno is de perfecte, natuurlijke leider. Maar ik weet ook heel goed dat als je tegen hem speelt hij verschrikkelijk is, net als Tadic, Busquets en noem ze maar op. Maar die doen wel alles voor hun team.

Het is een beetje te veel van het goede om 2 aanvoerders in een seizoen eruit te werken. Denk ook niet dat het bevorderend voor het groeps proces. Dat Maguire er langzaam uitgefaseerd word als aanvoerder is prima te onderbouwen. Hij levert gewoon niet. Bruno blijft hoe je het went of keert een belangrijke speler in de selectie die je meestal standaard op zal stellen. Of hij de juiste aanvoerder is, is weer een andere verhaal. Hij is op papier in ieder geval de reserve aanvoerder denk ook niet dat het significant veel verschil uit gaat maken of je hem nu de band ontneemt en aan iemand anders toewijst. Het zorgt alleen maar voor onrust. Ja, ze hebben een enorme flater geslagen, kan gebeuren. Maar er is nog geen man over boord. Ze staan er nog steeds prima voor, tegen alle verwachtingen in, en hebben ook een prima reeks neergezet. Om nu na een wedstrijd gelijk moord en brand te schreeuwen, doe eens lekker even rustig joh.

Aankomend zomer als de selectie ververst wordt dan is het wellicht tijd om de rollen opnieuw te verdelen. Maar tot die tijd moet Ten Hag gewoon roeien met de riemen die hij heeft.

Martinez is leuke verdediger, maar totaal geen wereldverdediger. Duidelijk verschil tussen Van Dijk en Martinez. Spelers zoals Dalot en Shaw zijn ook echt geen United waardige spelers. United kan prima een keer verliezen met 0 - 4. Maar 7-0 is gewoon zo enorm slecht. Dit dendert wel door de rest van het seizoen. Je gaat immers de boeken in als team met de grootste nederlaag. Dus dat doet wel wat met je. Ik zie liever een Donny van de Beek met loopvermogen die gewoon het spel dood kan maken door bal bij zich te houden en duels te winnen of vrije trappen voor zich te winnen. Zuid Amerikanen verliezen vaak hun hoofd wanneer het tegen een team speelt dat tempo opschroeft. Dat zag je tegen Brazilie, Argentinie, Mexico. Wanneer tegenstander gaat swingen en voetballen plus tempo opschroeft dan valt alles uit mekaar. Er zit geen vechtersmentaliteit meer in zo een persoon. Pak dan rood of maak een sliding, geef ellenboog, haal angel uit de wedstrijd. Mensen worden te makkelijk rijk en dan weten ze ineens niet meer wat knokken is. Gelukkig zet dit hun wel down to earth. Van Dijk is langzaam maar zeker weer het oude.

7 maart 2023 om 11:58

Dit is echt de waan van de dag. Nog meer dan gebruikelijk op vz. Van dijk speelt heel het seizoen waardeloos, en martinez bijna heel het seizoen geweldig. Nu is het 1 dag andersom en is martinez ineens niet te vergelijken met van dijk.
Shaw is dit seizoen éã©n van de betere lb's op de wereld. Maar na deze pot niet united waardig.
En dan om het af te sluiten "ik zie liever een Donny van de Beek", die juist helemaal nooit iets laat zien.
Dit moet haast trollen zijn. Anders ben je echt knettergek!

7 maart 2023 om 12:09

Ze zijn vergeten dat Van Dyck in vorm ook 7 kreeg tegen Aston Villa. Er was toen weinig lawaai.

De enige juiste aanvoerder voor United is Weghorst en Ten Hag zal dit toch moeten zien?

Sutton praat zoals zo vaak onzin. Bruno is onze aanvoerder. Een beschamende nederlaag als zondag zal een les zijn voor hem. Hij heeft laatste jaren alles voor United gegeven, speelt dit jaar rechts, links in het midden en klaagt nooit. Dat hij zijn trekjes heeft is algemeen bekend maar hij kon weinig aan doen dat iedereen inclusief hij door het ijs zijn gezakt.

Bruno Fernandes heeft nou eenmaal een kut persoonlijkheid. Meestal in het voordeel van Manchester United, vrijwel altijd eigenlijk, maar zijn gedrag op Anfield was beschamend. Aanvoerder zijn is iets wat getest wordt in slechte momenten en Fernandes liet zien dat hij het niet aankon. Dat moment waarbij hij Bajcetic gewoon liet lopen en er mee kapte; als dat onder Ferguson was gebeurd, dan stond hij nu op de transferlijst. Niet dat je hem nu moet verkopen, maar je moet denken aan een andere aanvoerder voor op de lange termijn. Rashford lijkt een goede kandidaat als hij zijn contract verlengt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren