Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Juventus en Atalanta delen de punten in enerverende kraker

Laatste update:

Atalanta en Juventus hebben zondagavond in de Serie A de punten gedeeld. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri maakte de meeste aanspraak op een overwinning, maar leek door een fraai afstandsschot van Ruslan Malinovskyi tegen een nederlaag aan te lopen. Danilo sleepte er in blessuretijd alsnog punt voor Juventus uit: 1-1. Atalanta blijft door het gelijkspel steken op een vijfde plaats met 44 punten uit 24 wedstrijden, op 2 punten van Juventus, dat de felbegeerde vierde plek voor een Champions League-ticket in handen houdt.

Bij Atalanta was er een basisplaats voor Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Hans Hateboer, terwijl Matthijs de Ligt aan de zijde van Juventus het hart van de defensie vormde met Leonardo Bonucci. La Vecchia Signora liet zich direct gelden via Dusan Vlahovic, die op de rand van het zestienmetergebied aangespeeld werd en Marco Sportiello met een geplaatst schot uit stand tot een uiterste redding dwong. De bezoekers zetten de jacht op de openingstreffer voort en deelden in de openingsfase de volgende speldenprikken uit. Eerst zag Vlahovic zijn kopbal net naast gaan, waarna ook Paulo Dybala na een individuele actie voor het nodige gevaar zorgde.

De thuisploeg was in de eerste helft niet in staat om in aanvallend opzicht een vuist te creëren, maar schreeuwde met een half uur op de klok moord en brand, toen Wojciech Szczesny zijn zestienmetergebied verliet en Koopmeiners omver liep zonder de bal te spelen. Zowel scheidsrechter Maurizio Mariani als de VAR vond de onbeholpen actie van de Poolse doelman echter geen kaart waard. Juventus voerde de druk in de tweede helft verder op. Zo moest Sportiello zich opnieuw strekken op een fraaie doelpoging van Vlahovic en was Adrien Rabiot dichtbij met een schot in het zijnet.

Twintig minuten voor tijd leek Berat Djimsiti even de schlemiel van de avond te worden door een hoekschop van Mattia De Sciglio bijna tot eigen doelpunt te promoveren. Waar Juventus de meeste aanspraak maakte op de voorsprong, wist Malinovskyi tegen alle verhoudingen namens Atalanta de ban te breken. Een kort genomen vrije trap van Remo Freuler werd door de invaller vanaf een meter of dertig op schitterende wijze in de linkerbovenhoek geschoten: 1-0. De ploeg van trainer Gian Piero Gasperini, waar Koopmeiners een uitstekende indruk maakte, kreeg ook nog een serieuze mogelijkheid om de wedstrijd in de slotfase te beslissen, maar op aangeven van matchwinner Malinovskyi trof Hateboer van dichtbij de lat. De bezoekers leken tegen een dure nederlaag aan te lopen. Een rake kopbal van Danilo in blessuretijd bracht Juventus toch nog enig soelaas: 1-1.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3327516186
2AC Milan3321662569
3Juventus33181052164
4Bologna33171152262
5Roma3216791955
6Atalanta32166102254
7Lazio3316413752
8Napoli33131010949
9Fiorentina3213811947
10Torino3311139246
11Monza33111012-843
12Genoa3391212-539
13Lecce3381114-1835
14Cagliari3371115-2032
15Hellas Verona3371016-1331
16Empoli338718-2231
17Udinese3241612-1828
18Frosinone3361017-2328
19Sassuolo336819-2626
20Salernitana332922-4415

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Malinovsky is met afstand de beste afstandschutter in Europa. Wat een accurate pegels perst hij elke keer weer uit zijn linkerbeen, bizarre trap. De Ligt man of the match, wat een beest was het vandaag. Vlahovic ... die mocht echt wel een goaltje maken met de kansen die hij kreeg ... Ik stond te juichen bij de 1-1 van Danilo!

13 februari 2022 om 22:57

Ik vind Nainggolan - in zijn betere jaren - ook wel eentje die er wat van kan, maar idd Malinovsky spant de kroon. Verder had ik de indruk dat Vlahovic een off day had? Had inderdaad een aantal mooie kansen…Allegri had overigens echt wel sneller wissels moeten brengen. Zakaria had ik liever zien starten met Locatelli. Verder hoopte ik toch op een overwinning. Gelukkig pakken we uiteindelijk nog een punt. Fino alla fine!

Jammer ik had het Atalanta wel gegund ! Wat een prachtige goal van Malinovsky, een die Koopmeiners wat een baas.

MOTM is voor mij Koopmeiners en Boga. Had wel verwacht dat Koopmeiners het zou maken aangezien een De Roon er ook slaagt, maar mijn God, wat was hij goed; al stond hij tussen 4 Juventus spelers, al kreeg hij de bal te hard of te hoog, hij vervolgde het altijd met een goede pass. Weet precies wanneer wat verlangt wordt. Goede speler.
Ondanks een gelijkspel het beste is, vind in het toch jammer dat juve niet verloor; die zijn toch al 11(!) wedstrijden op rij in de competitie ongeslagen hè? Juventus moet, net zoals inter waar Milan gelukkig voor zorgde, ff verliezen om ze niet te veel vertrouwen te geven, want Juventus met vertrouwen is nou eenmaal dodelijke en bijna niet te stoppen

13 februari 2022 om 22:59

Hoopte ik ook eigenlijk want is maar 9/10 punten op zowel Milan als Inter en we zagen hoe dat in 2015/16 afliep.

13 februari 2022 om 23:01

Gelukkig hebben we hierna een iets ‘makkelijker’ (normaal gezien) parcours om de nodige spanning te kweken bij de concurrenten. Alleszins een heerlijk spannend seizoen waarbij nog alles mogelijk is op dit moment. Moet wel zeggen dat voor Juve het behoud in plek 4 het belangrijkste en het meest haalbare is imo.

13 februari 2022 om 23:01

Concentreer je dit jaar maar op Inter. Wij doen niet mee met de scudetto. Wat maakt het dan uit dat we vertrouwen kunnen krijgen.

Koopmeiners en de Ligt waren vandaag echt heel goed, als Teun dit doortrekt zie ik hem wel in de basis van Oranje komen ipv Wijnaldum.

Allegri heeft hier toch wel gefaald. Dit middenveld zal nooit draaien. Locatelli staat niet op zijn sterkste positie. Zoals op het EK moet hij ook gaan spelen. Veel meer als spelmaker dichter bij de aanval. Heeft een goede steekpass en goed overzicht. Arthur heeft paar keer laten zien prima spelverdeler te zijn. En Zakaria zijn teen is al 10 keer beter dan Mckennie. Die vent kan geen normale pass geven. Als je constant zo gaat spelen dan gaat het niks worden.

En net zoals andere wedstrijden heb je met dit trio voorin niet voldoende diepgang. Morata komt naar binnen en Dybala staat overal maar is geen buitenspeler. Wanneer berna terug is zou ik Morata eraf halen. Dit komt Vlahovic ten goede. Als je zijn stats ziet dan scoort hij altijd in de 16. Nu is hij toch verder weg van het doel.

Een belangrijk punt uiteindelijk nog gehaald in een leuke intense wedstrijd. Voor de eerste keer ooit was ik niet echt blij dat Allegri het niet iets aanvallender aanpakte tegen een Atalanta zonder Zapata en Mali op de bank. Beide teams konden de openingstreffer maken en uiteindelijk doet ex-Genkie Mali me nog maar eens "pijn". Wat een schot. Mali is de eerste speler waarvan ik het niet erg vond dat hij zijn kruisbanden scheurde bij Genk. Dat was de enigste hoop dat Shaktar hem niet zou terughalen naar Oekraine. Na die blessure waren zijn benen maal 2 en het resultaat zag je met het kampioenschap van Genk en dat schot onder andere vandaag. Gelukkig kopte Danilo nog de 1-1 erin zodat de hoop op plaats 4 niet zwaar verminderde. Forza Juveeee.

Wat staat bergamo al een paar jaar goed he, puur door gestructureerd en goed beleid, gewoon een zekerheidje geworden in de suptop.

Uiteindelijk een terechte uitslag maar Atalanta zou ik het wel gunnen
Koopmeijnders wat een wedstrijd wat een seizoen voor hem in de Italiaanse competitie was eerst benieuwd of hij het wel ging redden maar maakt het meer dan waar

Serieus Vlahovic.... Hoe dom kun je zijn door naar dit bagger Juventus te gaan met een bagger aanvoer en bagger trainer dat 50 meter van de goal speelt.... Bij Arsenal was je zoveel beter op je plek en kun je zoveel meer uit je talent halen. Dan had je een Odegaard en Saka achter je die je perfect kunnen voeden en speel je volgend seizoen ook nog eens CL voetbal met een coach dat voor aanvallend voetbal staat. Bij Juventus heb je nauwelijks aanvoer en moet je nog maar eens zien of je CL haalt volgend seizoen. Je hebt je laten piepelen door zogenaamde romantische gevoelens die je hebt bij Juventus.

13 februari 2022 om 23:20

Je moet een dm twitter naar hem sturen. Hier leest hij niet mee. Zijn Nederlands is niet zo goed. Juve boven Arsenal kiezen, zelfs mister Arsenal Ramsey deed dat.

13 februari 2022 om 23:31

Arsenal besloot zelf om Ramsey's contract niet te verlengd. Dus Ramsey heeft helemaal niet Juve "boven" Arsenal gekozen.

14 februari 2022 om 00:21

Omdat Ramsey moeilijk deed met het onderhandelen van zijn contract. Arsenal had in eerste instantie zeker wel de intentie om aan tafel te gaan met Ramsey voor een verlenging.

13 februari 2022 om 23:22

Alsof Arsenal zeker is voor CL? Daarnaast schat ik Chiesa en Dybala toch hoger in dan Saka en Odegaard. Ook is Juve qua Club groter met meer ambitie. Arsenalczal altijd rond die plek 4 blijven hangen terwijl bij Juve gewoon weer geïnvesteerd gaat worden en ze binnen nu en 2 jaar weer een top team hebben.

13 februari 2022 om 23:50

Als je Dybala serieus boven Odegaard gaat plaatsen, heb je er echt geen kaas van gegeten. Je vergelijkt dan sowieso een schaduwspits met een creatieve nummer 10, waardoor ze al niet echt te vergelijken zijn. Dan is hetzelfde als Griezmann vergelijken met Luka Modric. Daar zag je toch ook niet dat Griezmann beter is dan Modric, omdat Griezmann meer scoort dan Modric??

13 februari 2022 om 23:52

Ik wil net zeggen, was het maar zo dat Arsenal zeker was voor Champions League voetbal hahah. Juventus is natuurlijk gewoon een stapje hoger dan Arsenal, dus niet gek dat hij daarvoor gekozen heeft. Jammer is het natuurlijk wel.

14 februari 2022 om 00:23



Zermatt, daar sla je de plank wel mis. Dybala speelt vaak als creatieve 10 of zelfs aan de rechterkant. Modric is een echte middenvelder en niet een 10 zoals Odegaard. Dybala is ook veel meer een spelmaker dan Griezmann. Gewoon een hele andere speler.

13 februari 2022 om 23:30




Tjah, die romantiek ontbreekt nogal bij een club als het 'huidige' City. Dus in die zin begrijp ik wel dat jij niet zo goed inziet hoe een bepaalde club of competitie doorslaggevend kan zijn naast geld of winkansen...

Verder zitten Juve en Arsenal op het moment in hetzelfde schuitje qua waar ze vandaan komen en hun mogelijkheden tot CL-deelname. En je hebt het over gebrek aan aanvoer. Een naam hierop: Chiesa.



Koopmeiners heeft zich echt fantastisch ontwikkelt. Heel volwassen em rustig aan de bal.

Aan de Nederlanders van een jaloerse Belg: De Ligt was fenomenaal, een verdediging op zijn eigen.

14 februari 2022 om 10:34

En Milan ook, niet te vergeten.

Ongelofelijk zuur dat Juventus last-minute een puntje pakt. Uiteraard met de inhaalwedstrijd kan Atalanta 1 puntje erboven komen... maar was beter geweest als dat verschil er nu al was geweest!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren