Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Internazionale betaalt Fiorentina 24 miljoen: ‘Hij mag gekeurd worden’

Laatste update:

Fiorentina heeft bevestigd dat Matías Vecino een medische keuring af gaat leggen bij Internazionale. De club uit Florence stelt maandag middels een statement op de clubsite dat de middenvelder de club gaat verlaten. In de mededeling staat tevens vermeld dat Inter de ontsnappingsclausule van Vecino gaat activeren van 24 miljoen euro.

Verschillende Italiaanse media beweerden eerder dat i Nerazzurri iets meer dan die 24 miljoen zouden betalen, om zo met Fiorentina een deal te kunnen sluiten waardoor het geld in termijnen kon worden betaald. La Viola weerspreekt deze berichtgeving maandag middels een statement: "Fiorentina maakt bij deze bekend dat Internazionale de intentie heeft uitgesproken om speler Matías Vecino over te nemen door het activeren van de ontsnappingsclausule."

"La Viola heeft daarom Vecino medegedeeld dat hij de medische keuring bij Inter kan ondergaan om de transfer definitief te maken." De Uruguayaan, die volgende maand 26 jaar wordt, beleefde zijn doorbraak in 2014 op huurbasis bij Empoli, waarna hij terugkeerde naar Florence. In zijn laatste twee seizoenen bij Fiorentina heeft Vecino 61 competitieduels gespeeld en 5 keer gescoord.

24 miljoen euro voor Matías Vecino is...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat het financieel niet zo goed met fiorentina dat ze veel aan het verkopen zijn?

31 juli 2017 om 16:46

@ Bpreal,

Volgens mij was/is het verhaal dat degene die de eigenaar van Fiorentina is, Fiorentina te koop heeft gezet, maar dat er geen geïnteresseerde partij is die Fiorentina van de familie Della Vella (de eigenaren van Fiorentina) wilt overnemen.

Ook willen de eigenaren, van wat ik heb gehoord, niet echt meer investeren in Fiorentina en heerst er veel onduidelijkheid. Deze transferperiode heeft Fiorentina Bernardeschi, Valero, Rodriguez en dus deze Vecino verkocht voor veel geld en daar lijken Badelj en Kalinic waarschijnlijk ook nog bij te komen,

31 juli 2017 om 18:14

Thnx voor de info, wist k helemaal niet!

Jammer voor zon mooie club, hopelijk is er ergens iemand die fiorentina weer draaiende gaat houden/maken

Fiorentina loopt aardig leeg.. Benieuwd hoe ze gaan investeren. Toch een leuke subtopper die altijd slim inkoopt en verkoopt.
Voor Inter een prima versterking, al verwacht ik nog meer 'vuurwerk'.

31 juli 2017 om 16:52

Jammer dat er deze keer wel heel erg veel verkocht wordt.

Bespeur ik hier trouwens een Nickelbackfan?

31 juli 2017 om 17:21

Dat is correct
Ja gaat wel erg hard nu, maar qua transfersommen prima deals. Met het scoutingsorgaan zou het goed moeten komen, zeker met de huidige inkomsten, we gaan het zien.

24 mil is net aan hoor. 25 mil was teveel geweest. Ok speler niet meer niet minder. Huidige inter concurrenten zijn beter. Maar ik heb gehoord dat minstens 2 daarvan gaan vertrekken. Dus dan is het een beetje te begrijpen

31 juli 2017 om 19:49

Klinkt en beetje raar . 24 miljoen is okee maar 25 miljoen teveel . Die ene miljoen maakt dan ook niet veel uit. En wie vertrekken er dan? Ik volg inter op de voet maar is al tijden rustig over en eventueel vertrek van brozovic en Kondogbia . Joao Mario wordt nu ook gelinkt met Psg maar hij wilt zelf blijven en als inter hem weg doet zijn is het beleid echt helemaal van het padje . Verder ken ik deze Vecino niet heel goed maar hij moet toch Wel wat kunnen als je 24 miljoen betaald .

31 juli 2017 om 22:16

Medel gaat sowieso weg

1 augustus 2017 om 00:02

De namen die jezelf aan jezelf aangeeft. Maar blijkbaar is het dus rustig.

Jammer dat er deze zomer een grote leegloop bij La Viola is.
Ik denk niet dat zij in staat zijn om te strijden voor Europees voetbal dit nieuwe seizoen.

Daarvoor schat ik clubs als Juventus, Roma, Napoli, Milan, Inter en Atalanta hoger in.
Waarschijnlijk vertrekt Kalinic ook nog en dan wordt het een kleurloze plek in de middenmoot van Italie.

Jammer, ik heb dit altijd een mooie club gevonden. Hopelijk gaan zij niet een aantal andere grote voetbalclubs van naam achterna door de financiële problemen die zij nu hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren