Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: AZ-duo op het lijstje van Roger Schmidt

Laatste update:
/
Olympique Marseille moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Igor Tudor heeft donderdagochtend aan de selectie van de Franse club bekendgemaakt te zullen vertrekken. (LÉquipe)
/
Chelsea heeft een bod van Brighton & Hove Albion op Levi Colwill afgewezen. De centrumverdediger werd afgelopen seizoen uitgeleend aan the Seagulls, maar mag niet definitief vertrekken. (Sky Sports)
/
Vangelis Pavlidis op het lijstje van Roger Schmidt Naast de Griekse doelpuntenmaker zou de Portugese kampioen ook interesse hebben in linksachter Milos Kerkez. (Sport24)
/
Harry Kane vertrekt officieel niet naar Bayern München. De spits van Tottenham Hotspur, die nog een contract heeft tot volgend jaar zomer, heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United. (The Sun)
/
Bij een vertrek van Karim Benzema moet Kai Havertz de nieuwe spits van Real Madrid worden. Eerstgenoemde wordt hevig in verband gebracht met een overgang naar Al-Ittihad, waar hij een megasalaris kan opstrijken. (Marca)
/
Chelsea gaat de koopoptie in het contract van Denis Zakaria niet lichten. De Zwitser heeft onvoldoende indruk gemaakt op de clubleiding van de Londense grootmacht en keert terug bij Juventus. (GOAL)
Benfica is een mooie club voor Pavlidis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Havertz of basis van wat?

1 juni 2023 om 18:29

Heeft Chelsea toch naar de Champions League geschoten een paar jaar geleden, dat zal het criterium zijn waar Real haar spitsen op uitzoekt

Denk op basis van zijn voetbaltalent; die jongen kan echt wel voetballen namelijk. Als enige spits is het echter gewoon drie keer niks. Speelde in Duitsland als 10/schaduwspits of in een tweespitsensysteem, als centrumspits komt hij voor Chelsea al tekort, laat staan voor Real Madrid. Chelsea heeft er ook wel een handje van om allemaal spitsen te kopen die het best renderen in een tweespitsensysteem en die als enige spits te posteren (werner, Havertz, Lukaku en nu gaan ze het proberen met Nkunku), maar ik dacht dat Real die fout niet zou begaan of die moeten volgend seizoen 4-4-2 gaan spelen, maar dan heb je nog een kapstok nodig om je spel aan op te hangen

Leuke keuze voor Kane. Gegarandeerd een prijs pakken bij Bayern of zijn PL all time topscorer titel uitbreiden in Manchester maar wel een kleinere kans op een titel.

Van Benzema naar Havertz... Goals inruilen voor ...

Lijkt me niet de beste vervanger, Real heeft een afmaker nodig, en dat is Havertz niet echt.

Kane zou ook kunnen, maar zoals ook de roddels zijn wil hij liever in Engeland blijven. Ook begrijpelijk, al had ik het leuk gevonden om Kane Duits of Spaans te horen praten.

Oranje heeft te veel talentvolle verdedigers, wanneer komt er weer eens een middenvelder?

1 juni 2023 om 15:57

Of een aanvaller. Hebben eigenlijk elke generatie een of meerdere aanvallers van wereldklasse gehad, maar sinds RvP en Robben is het niks meer. Verdedigers aan overvloed nu.

Van Karim Benzema naar Kai Havertz als spits van Real Madrid is een beetje alsof je vanaf een Lamborghini Urus gaat naar een Ford Ka uit 2001, en daar doe ik de Ford Ka eigenlijk nog tekort.

1 juni 2023 om 17:05

Dat is wel overdreven hoor!
Een Urus kost ongeveer 250.000
Een Ford Ka uit 2001 ongeveer 2.000
2.000 is 0,8% van 250.000

Benzema is volgens transfermarkt 35.000.000 waard
0,8% van 35.000.000 is 280.000
Michiel Kramer is volgens transfermarkt 375.000 waard dus die vergelijking komt meer in de buurt!

Kai Havertz voor Benzema, hahaha

Havertz was nooit een echte spits, op z'n best een schaduwspits met iemand erachter. Dat is echt een Chelsea-uitvinding, dat ie er bijna als een soort kapstok instaat en dat het voor geen meter lukt. En dan zou nu Real hem zien als opvolger van de beste speler die ze na Ronaldo hebben gehad de afgelopen 15 jaar. Ja hoor.

Benfica is een leuke club voor zowel Pavlidis als Kerkez. Echter die club staat er niet om bekend grote bedragen neer te leggen. AZ zal voor beide spelers 20 miljoen per stuk verlangen. Ik zie Benfica niet meer dan 10 bieden. Dus dat gaat hem niet worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren