Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Huilende Antony wordt omringd door ploeggenoten en verlaat veld per brancard

Laatste update:

Antony heeft het Premier League-duel met Chelsea vroegtijdig moeten staken. Bij een 1-0 voorsprong maakte Trevoh Chalobah een harde overtreding op de Braziliaan, die aangeslagen bleef liggen en per brancard van het veld gedragen werd. Op zaterdag 4 juni speelt Manchester United de FA Cup-finale tegen Manchester City en het is nog maar de vraag of Antony daarbij aanwezig kan zijn.

In de openingsfase kreeg Mykhaylo Mudryk al een grote kans om te scoren. De Oekraïener werd in vrijstaande positie gevonden in het strafschopgebied, maar miste de bal op het beslissende moment volledig. Dat kwam the Blues duur te staan, want de eerste kans aan de andere kant van het veld was wel meteen raak. Een fraai aangesneden vrije trap van Christian Eriksen werd met het hoofd tot doelpunt gepromoveerd door Casemiro, die dat net niet in buitenspelpositie deed. Na lang beraad liet de VAR het doelpunt dan ook staan: 1-0.

In de 23ste speelminuut ging het mis voor Antony. Chaloba maakte op de rand van het zestienmetergebied een ogenschijnlijk zuivere tackle op de vleugelaanvaller, die echter aangeslagen bleef liggen. Al snel moest het medische team te hulp schieten en ook bezorgde ploeggenoten kwamen om Antony heen staan. Hij bleek niet verder te kunnen en verliet met zijn handen voor het gezicht per brancard het veld. Marcus Rashford was zijn vervanger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oei ziet er niet goed uit. Ook dit nog. Uiterst ongelukkig huwelijk gebleken dit..

25 mei 2023 om 23:00

Nouja, uiterst? Hij doet het niet heel goed nee, maar ze worden gewoon derde met hem als redelijk belangrijke speler die relatief vaak speelt. Plus hij kan beter worden. Niet van het niveau Donny - slecht huwelijk.

25 mei 2023 om 23:20

Wat is redelijk belangrijk? Heeft ongeveer dezelfde stats als Sancho, Martial en Garnacho. Van de aanvallers doen alleen Weghorst en Elanga hetzelfde. Voor 100 mio is het imo dan een uiterst ongelukkig huwelijk. 6 g/a in 25 potten bij Man U had ongeveer elke willekeurige buitenspeler uit de PL wel voor elkaar gebokst denk ik.

25 mei 2023 om 23:28

Wat hebben Sancho en Martial gekost? Dan kun je ook concluderen dat ie het naar verwachting doet.

26 mei 2023 om 02:56

Doen Sancho en Martial het dan goed genoeg om te kunnen spreken van belangrijke spelers? Ze zijn dusdanig belangrijk dat ze het halve seizoen missen wegens blessures en andere zaken en niemand ze eigenlijk mist. Dat ie het naar verwachting doet betekent niet dat het een belangrijke speler is. Lucca doet het bij Ajax ook naar verwachting, is allerminst een belangrijke speler.

Zonde voor Antony om zo het veld af te moeten, hopelijk valt het mee maar denk van niet als ik het zo zag.

Hopelijk valt het mee! Weer een blessure geval. FA cup is niet komende zaterdag, maar de week daarop.

25 mei 2023 om 21:46

Inderdaad pas 3 juni, beetje domme fout.

25 mei 2023 om 23:04

Anthony zullen ze op t veld echt niet missen

Lachen hoe onderbuikgevoelens naar bepaalde spelers zo diep kunnen gaan, dat sommige mensen ze ernstige blessures toewensen en zeggen dat ze het er zelf naar maken.

Lachen, maar intens treurig.

25 mei 2023 om 22:05

Het is denk ik niet eens zozeer hem een blessure wordt toegewenst, maar hrt is niet zo gek dat mensen sceptisch zijn als hij weer eens jankend naar de grond gaat.

25 mei 2023 om 22:10

Zoals hieronder ook al uitgelegd; iemand reageerde dat hij niet vaak genoeg spelers als Antony en Neymar op een brancard afgevoerd kan zien worden. Dus die blessures worden hen wel toegewenst.

En dan anderen die het bagatelliseren inderdaad. Ook vrij sneu, maar niet zo treurig als mensen die hen die toestanden daadwerkelijk toewensen.

25 mei 2023 om 22:30

Bagatelliseren is denk ik niet het juiste woord in deze. Je kunt het niet met me oneens zijn dat het niet voor het eerst is dat Antony naar de grond gaat. Het is dan wel eens voorgekomen dat hij de eerstvolgende wedstrijd gewoon weer op het veld stond. De vraag of het dit keer wel echt ernstig is heeft dus helemaal niets te maken met bagatelliseren te maken, maar is een hele logische vraag als je kijkt naar de geschiedenis van de speler.

25 mei 2023 om 22:44

Je zou het kunnen vergelijken met de jongen die wolf riep.

25 mei 2023 om 23:18

De jongen die wolf riep hoeft ook niet ineens opgegeten te worden door een wolf omdat hij vervelend doet.

25 mei 2023 om 23:53

Je kent je klassiekers, dit hoor ik niet vaak. Ik gebruik dit ook vaak als voorbeeld, beroepsmatig. Valt tegen hoe weinig mensen dit kennen. On: Hoop dat de blessure meevalt en dat Antony volgend seizoen meer van waarde kan zijn dan hij dit eerste seizoen was. Of ManU met of zonder Antony tegen ManC speelt maakt weinig verschil, denk ik. ManC is een machine en die gaan helaas de treble pakken, denk ik.

26 mei 2023 om 09:37

Hoe vaak is hij rond minuut 20 met een brancard afgevoerd?
Je kan de vraag stellen op het moment dat hij naar de grond gaat ja, die vroeg ik mezelf ook af. Maar als je daarna ziet dat hij na 20 minuten per brancard het veld af gaat, dan is die vraag of het "echt" is toch wel een beetje beantwoord toch?

Zeg niet dat het zo is natuurlijk, maar de situatie is inmiddels niet hetzelfde als "dat hij weer gaat liggen".

26 mei 2023 om 10:17

Van kleins af aan leren we op de basisschool wat optellen is. Zo ook moeder karma en wanneer de som te hoog wordt kiest ze ervoor een keer wat te doen.

Even zonder dollen, het beste voor hem en hopelijk valt het mee. Ik vind het een enorm irritante speler met soms geniale acties, maar je wenst niet iemand een blessure toe.

Wat een droevig niveau hier zeg, je zal spelers maar een blessure toewensen. Dat noemt zich dan voetbalfan.

Groot gemis als hij de FA cup finale niet haalt, nemen de kansen verder mee af..

25 mei 2023 om 22:43

Nu support ik een andere club dan Ajax, en is mijn mening uiteraard subjectief. Maar het is toch verschrikkelijk om al dat gerol te zien. Dat zou elke voetballiefhebber toch vinden?

En ik keur de mening om iemand een blessure toe te wensen af. Maar daar staat tegenover dat het gedrag van Anthony toch ook heel droevig is?

Hopen dat het meevalt, hoewel je het bij anthony nooit weet. In het beste geval speelt hij volgende week de wedstrijd van z'n leven.

Heb het niet gezien, maar het komt uiterst ongelukkig uit.

Even wat anders...
Dan zit ik het artikel te lezen en dan wil je op zich de beelden ook wel even zien als zoiets mogelijk is.
Nu staat er enkel een foto, maar alles om dat artikel staat vol met filmpjes dat totaal niks met het artikel te maken hebben...

‘Trevor Chalobah maakt een harde overtreding op de Braziliaan’ wat gewoonweg niet waar is, werd doorgespeeld en er was geen overtreding. + Fa cup finale is pas volgende week zaterdag niet dit weekend. Wel wat scherper zijn VZ 😉

FACup finale is een week later en zaterdag is 3 juni ipv 4 @vz

Ach, ik heb hem na een wedstrijd ook weleens met krukken zien lopen om een week later gewoon weer op het veld te staan.

26 mei 2023 om 00:07

Vertel ook even het hele verhaal. Hij stond snel op het veld, maar hij blijk ook snel toch niet fit genoeg. Je kunt veel over deze jongen zeggen, maar wil om te spelen heeft hij wel. Hij heeft toen toch doorgespeeld, waardoor hij nog een tijd lang heeft gekwakkeld.

26 mei 2023 om 07:56

Feitelijk onjuist. Door de blessure die hij opliep in de Klassieker miste hij zo'n beetje de rest van het seizoen waardoor we nog bijna het kampioenschap verspeelden. Get your facts straight en word niet geleid door onderbuikgevoelens & afgunst.

Pff, wat een reacties joh, hem een blessure toewensen is inderdaad treurig, maar moet ik dan plotseling medelijden met hem hebben als hij een keer echt iets mankeert?

25 mei 2023 om 23:19

Er zit niets tussen? Het is óf hem een blessure toewensen, of medelijden met hem hebben als hij echt iets mankeert?

Ik dacht in het begin ook dat ie weer zat te simuleren maar in 1 van de herhalingen kan je goed zien dat de tegenstander met zijn been op zijn voet land waardoor zijn voet helemaal dwars kwam ten opzichte van zijn been. Denk dat dit wel een enkelbandje is die een scheurtje heeft.

Jammer voor die jonge, en ik zal het nooit iemand toewensen, maar als ik dan 1 van de grootste clowns van de eredivisie ooit op een brancard zie liggen en altijd maar die schwalbes maken denk ik toch wel een klein beetje aan karma

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren