Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Hakim Ziyech staat mogelijk voor overstap binnen de Premier League’

Laatste update:

Hakim Ziyech staat mogelijk voor een overstap naar Newcastle United, zo meldt The Telegraph. The Magpies hebben hun pijlen eveneens gericht op twee middenvelders van Chelsea: Ruben Loftus-Cheek en Connor Gallagher. Waar Ziyech bij een goed bod mag vertrekken, zou manager Graham Potter niet bereid zijn om Gallagher en Loftus-Cheek van de hand te doen.

Chelsea versterkte zich tijdens de winterse transferwindow met João Félix (huur), Mykhailo Mudryk, Andrey Santos, David Datro Fofana en Benoît Badiashile. Om de nieuwe aanwinsten in te kunnen schrijven voor de Champions League, moeten de Londenaren nog ruimte maken in de selectie. De afgelopen vier weken raakten onder meer Armando Broja, Reece James, Wesley Fofana, Raheem Sterling, Christian Pulisic en Edouard Mendy geblesseerd, waardoor Gallagher en Loftus-Cheek eigenlijk niet mogen vertrekken uit Stamford Bridge.

Volgens The Telegraph geldt dit wel voor Ziyech, die dus kan rekenen op interesse van Newcastle. De vleugelaanvaller moet het dit seizoen bij Chelsea opnieuw doen met een reserverol, al kwam hij onder Potter tijdens de laatste vijf duels van the Blues wél in actie. Ziyech haalde vorige maand met Marokko nog verrassend de halve finale op het WK in Qatar en ligt in Londen nog tot medio 2025 vast.

De prioriteit van Newcastle ligt echter bij de komst van een centrale middenvelder. Gallagher staat al anderhalf jaar op de shortlist van technisch directeur Steve Nickson. Newcastle, dat knap derde staat in de Premier League, zou ook belangstelling getoond hebben voor Scott McTominay. De middenvelder is zijn basisplaats bij Manchester United door de komst van Casemiro kwijtgeraakt. The Telegraph heeft begrepen dat McTominay door een gebrek aan speeltijd onder manager Erik ten Hag openstaat voor een verhuizing naar het St James' Park.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan mag hij het opnemen tegen Almiron, wat me ook geen gemakkelijke strijd lijkt als je kijkt naar die zijn prestaties van afgelopen seizoen en diens betere fysiek.

Gallagher zou wel een mooie aankoop zijn voor Newcastle en een middenveld bestaande uit Bruno-Joelinton-Gallagher is echt wel goed, daar kan je op vaste basis mee voor de CL strijden denk ik.

17 januari 2023 om 12:58

Nee hoor. Hij kan prima op 10 of als Rechtermiddenvelder spelen. Newcastle speelt 433. Perfecte stap voor Ziyech naar een betere club. Ja Chelsea is groter maar Newcastle is dit seizoen beter en gaat zich hoogstwaarschijnlijk voor CL plaatsen. Almiron is geweldig maar Ziyech is normaal gesproken een paar klasse beter dan Almiron. Hopelijk komt het rond!

17 januari 2023 om 13:01

Haha wat een praatjes. De 1 bewijst het en de ander laat al 3 jaar niks zien. Bij Newcastle zal die ook gewoon op de bank belanden.

17 januari 2023 om 13:02

Newcastle speelt alleen niet met een echte 10. En op rechts staat zoals gezegd Almiron, die wel wat krediet zal hebben op basis van dit seizoen.

17 januari 2023 om 13:07

Dan ga je mij weer aanpakken omdat ik het niet met je eens ben, maar zou je niet eens wat meer nuance gebruiken uit jezelf? Ziyech een paar klassen beter dan Almiron, dit komt toch imo vooral voort uit jouw nationalistisch gevoel want Almiron presteert dit seizoen beduidend beter en Ziyech heeft een goed WK gespeeld maar verder een belabberd seizoen, al was hij dit weekend wel de beste man op het veld maar dat is dan weer die ene zwaluw.

17 januari 2023 om 13:14

Ik kan ook betogen dat Ziyech op een hoger niveau (WK, CL) zich heeft bewezen dan Almiron en ook over meer wedstrijden.
Toch is dat totaal niet belangrijk. Het gaat erom dat Newcastle helemaal niet de juiste club is voor Ziyech omdat ze niet het spel spelen waar hij tot zn recht komt. Ondanks 4-3-3. Ik vraag me zelfs af of de Premier League wel bij Ziyech past. Het is high paced voetbal met veel aandacht voor fysiek en de bal is niet lang op het middenveld of aan de zijkant.
Ziyech past gewoon beter in Spanje of Italie. Daar spelen ze vaak met een 10 en een hangende of naar binnenkomende rechtsbuiten. Alleen in die landen betalen ze geen 6 miljoen aan salaris. En dat word dus de vraag, gaat Ziyech genoegen nemen met minder om toch weer in zn kracht te komen en vooral lekker te gaan spelen.

17 januari 2023 om 13:19

Ziyech liet eergisteren zien makkelijk mee te kunnen tegen die 'highpaced' back van een Mitchell in de Premier League. Heeft vorig seizoen ook 2x die 'highpaced' back van een Cancelo weggespeeld. Bij Ziyech is het een vertouwenskwestie en je zag dat als Potter hem vertrouwen geeft zoals tegen Palace er direct een wedstrijd bepalend moment uitkomt.

17 januari 2023 om 13:27

Moeten we nu een opsomming maken van alle potten waarin hij dat niet kon? Niet dat ik dat ga doen trouwens want ik ga geen 30+ potten neerschrijven.

17 januari 2023 om 13:33

Hoevaak heeft hij echt de kans gehad in de basis? Beste man zakt nooit door de ondergrens en speelt als die zwak speelt al een zesje vrij. Als hij is een keer 4 of 5x mag blijven staan dan komt er zeker veel uit. Net zoals ene Mount die elke keer mag spelen hoe zwak die ook speelt. Als Ziyech ook zo'n carte blanche krijgt dan was die allang al de beste speler van de Premier League.

17 januari 2023 om 13:35

Meer dan genoeg en meer dan genoeg zwaar door het ijs gezakt.

17 januari 2023 om 13:38

KDB zakt ook vaak door het ijs maar blijft toch staan voor zijn zelfvertrouwen. Hakim heeft deze luxe niet die de KDB's en Mountjes wel hebben. Anders had hij ze vrijwel zeker ingehaald en die Player of the Year trophee gewonnen.

17 januari 2023 om 13:38

Al lang de beste speler van de PL ....man man, je neemt jezelf echt veel te serieus.

17 januari 2023 om 13:46

@Samcro, dit is echt alsof ik La Liga volgers er van probeer te overtuigen dat als Hazard eindelijk die kans eens krijgt en het vertrouwen dat zo een Benzema krijgt dat hij de ballon D’Or gewonnen had.

17 januari 2023 om 13:46

Ziyech zal nooit de beste speler in de PL worden, hou jezelf niet zo voor de gek

17 januari 2023 om 13:47

Maar je snapt zelf toch wel dat je niet eerst een argument aan kan brengen, dat vervolgens verpletterd wordt, om daarna aan te geven dat dat tegenargument voor meer spelers op gaat? Je geeft zelf toe dat je eerste argument kant noch wal raakt, om vervolgens naar anderen te wijzen. Hoe verlies ik een debat voor dummy's...

17 januari 2023 om 14:07

Lierse, maar echt... Er zit geen enkele realiteitszin in de reacties. Alles wat uit Marokko komt is sinds het WK elite en wie het anders ziet is onderdeel van het grote complot om de Afrikaanse landen te beperken. Wauw.

17 januari 2023 om 14:09

KDB blijft staan omdat ie al meerdere prijzen gewonnen heeft in Engeland, het assistrecord in handen heeft en over langere tijd heeft laten zien 1 vd betere spelers in Engeland te zijn. Dit alles heeft Ziyech niet. KDB moest zich ook bewijzen vanaf zijn komst en heeft dit gedaan. Ziyech niet.

Maar het is allemaal door de kleur van de huid. Dat je het uberhaupt serieus meent is heel beangstigend.

17 januari 2023 om 14:25

Ziyech heeft wel de CL gewonnen iets wat KDB niet heeft gewonnen🤫 In alle wedstrijden meegedaan behalve de finale staat gewoon een CL op Ziyech ze naam.

17 januari 2023 om 14:53

Maar samcro daar heeft dit toch weinig mee te maken? Wij hebben allemaal Ziyech in NL en CL gezien bij Ajax. We hebben allemaal hem op het wk gezien. Dan mag je best beargumenteren dat Ziyech kwalitatief niet de mindere si van Almiron. Ook ben ik het eens dat Ziyech nooit lange tijd het vertrouwen heeft gehad van Tuchel of Potter. Is geen leugen aan.
Ik denk alleen dat hij niet past bij de speelstijl van de meeste engelse ploegen.
Nogmaals, een hangende rechtsbuiten, die naar binnentrekt of een klassieke nr 10. Daarmee speelt bijna niemand in Engeland en zeker Chelsea niet.

17 januari 2023 om 14:54

Oke en nu? Die clubprijs betekent dat Ziyech beter is? Hoeveel motm heeft ie? Hoeveel poty heeft ie? Hoeveel potm heeft ie? Welke records heeft ie in handen? Echt hoor, lukraak argumenten erin slingeren is echt vrij zwak.

17 januari 2023 om 14:59

Bij Ajax heeft Ziyech volledig verdiend een transfer naar Chelsea gemaakt. Bij Chelsea heeft hij het over langere tijd niet laten zien, dus zal hij een stapje terug moeten doen. Het gaat hier toch vooral om de onnozele uitspraken dat Ziyech door alles en iedereen tegengewerkt wordt en anders de beste speler van de PL zou zijn? Of ga je daarin mee? Almiron en Ziyech zijn kwalitatief wellicht vergelijkbaar, maar zoiets stellen is heel wat anders dan zeggen dat Ziyech klassen beter is. En dat is volgens mij waar iedereen hier op aanslaat.

Volgens deze man is Ziyech hoe dan ook de beste RW van de PL en in diezelfde PL zijn sws Salah en Saka al beter. Daarnaast laat Almiron dit seizoen veel betere dingen zien dan Ziyech, over meerdere wedstrijden. Ziyech speelde dit weekend sinds lange tijd weer een (heel) goede wedstrijd voor Chelsea.

17 januari 2023 om 15:03

Oh en vermeld je ook wat zijn aandeel daarin is qua goals/assists of laten we dat voor het gemak weg omdat dat je argument onderuit zou halen?

17 januari 2023 om 15:21

Je komt ook niet in je ritme als je weken niet speelt in n dan weer wel. Laat m staan reeks wedstrijden dan kan je oordeel geven…

17 januari 2023 om 15:39

Hèhè eindelijk iemand die normaal kan reageren. Je kan een speler niet beoordelen zonder dat hij een reeks wedstrijden achterelkaar de kans krijgt. KDB en Saka spelen wel elke week ondanks dat ze soms zwak spelen en hetzelfde geld voor onze vriend Salah. Ziyech spelen 2 goede potten en wordt weer op de bank neergezet zonder reden. Zo kom je nooit in een flow terecht waar die andere wel inzitten. Ziyech is in alles beter dan KDB buiten het twee benig zijn.

17 januari 2023 om 15:53

Tja, sorry maar door die laatste opmerking maak je je hele reactie ongeloofwaardig. Dat kan je toch niet met droge ogen beweren over iemand die het alleen in Nederland heeft laten zien tegenover iemand die meervoudig PL winnaar is en daar een groot aandeel in heeft gehad? Ik hou er maar weer over op, met jou is geen land te bezeilen en ik ben niet de enige die dat ziet blijkt wel.

17 januari 2023 om 15:57

Diezelfde KDB faalde keihard tegen Hakim op het WK. Ziyech is gewoon beter dan KDB alleen heeft Ziyech geen carte blanche zoals KDB.

17 januari 2023 om 16:18

Gelul over die carte blanche, KDB heeft krediet omdat ie gepresteerd heeft, Ziyech niet. Maar we gaan hier nooit uitkomen, jij vindt Marokkaanse spelers de beste van de wereld en niemand kan jou iets anders laten denken.

17 januari 2023 om 16:23

Net wanneer je denkt alle onzin wel gehad te hebben op vz, komt er een aanzetten met Ziyech is beter dan de Bruyne

17 januari 2023 om 16:57

Beste speler van de wereld is helemaal geen Marokkaan maar Mbappe en daarna komt Haaland. Wel vind ik een Ziyech inform een klasse beter dan een KDB of een Mount.

17 januari 2023 om 19:38

Alsof Ziyech een eerlijke kans krijgt. Je vergelijkt nu een draaiende team met een team die totaal niet draait.

18 januari 2023 om 16:15

Dan ligt het weer aan geen eerlijke kans krijgen terwijl hij vaak genoeg gespeeld heeft. Hoe je het ook wendt of keert, de oorzaak ligt altijd buiten Ziyech, worden jullie er zelf niet moe van?

Ziyech in form een klasse beter dan KDB, hoe verzin je het? Straks ook nog even zeggen dat Ounahi beter is dan Modric.

Dit zou een goede keuze zijn voor hem.ondanks het grote geld is Newcastle wel bezig om met beleid een goed team samen te stellen. Het liefst zie ik hem als Ajacied naar Ajax komen, maar dat gaat helaas niet gebeuren.

17 januari 2023 om 13:05

En terecht, als je je zelf echt goed vind, ga je toch na jarenlang in de eredivisie na 2 jaartjes alweer terug? Je wordt voetballer om teminste in de topcompetities te willen voetballen lijkt me. Hij moet gewoon stap omlaag/opzij naar een Dortmund maken

Het zou een mooie stap voor Ziyech zijn. Van Chelsea naar Newcastle die momenteel in top vier staat. En ook een goede stap richting SA gezien zijn leeftijd. Ik zou het zeker adviseren om het te doen!

17 januari 2023 om 16:17

Wat bedoel je met een goede stap richting SA?

17 januari 2023 om 19:36

Dat hij zo alvast connecties kan maken met mensen die machtig zijn binnen het SA voetbal indien hij ooit een transfer zou willen maken om flink te cashen

Grappig hoe hij als wisselspeler gewoon een stap omhoog kan zetten. Is hem gegund kan hij volgend jaar weer lekker Champions league spelen. Ik denk trouwens dat ze bij Newcastle hem wel op waarde zullen schatten. Een mooie transfer mocht dit doorgaan!

17 januari 2023 om 13:23

Gebeurt wel vaker; Daley Blind maakte ook een leuke stap omhoog als 3e/4e(?) keuze.

17 januari 2023 om 13:40

Het is niet omdat het nu minder gaat met Chelsea dat Newcastle nu een stap omhoog is. Chelsea is nog altijd de grotere club en daar veranderd dit seizoen niks aan.

Mooie stap omhoog voor hem, ik zeg doen! Alhoewel ik me nog steeds afvraag of de PL iets voor Ziyech is...?

Ik zou het echt jammer vinden als Gallagher of Loftus-Cheek vertrekken! Juist voor die twee spelers denk ik dat er nog een mooie rol bij Chelsea weggelegd ligt! Het vertrek van Ziyech is geen ramp, Jorginho en Kante zijn niet van het niveau waar we naartoe willen groeien (lichamelijk of voetbal technisch gezien) en dus verwacht ik dat zij gaan vertrekken. Kovacic schijnt ontevreden te zijn over de medische staf en Potter, ik verwacht dat hij komende zomer gaat vertrekken. RLC en Gallagher kunnen in de ruimte springen die zij daar achterlaten, Gallagher heeft het in zich om een van de beste middenvelders van de Premier League te worden!

17 januari 2023 om 13:25

Ik zou het ook wel toejuichen als de (inmiddels al vaak besproken) komst van Declan Rice wordt doorgezet, mochten die drie jij noemt inderdaad weggaan.

17 januari 2023 om 18:04

Mount en Havertz moeten ook volgen zoals de rest van Chelsea. Man wat een schande en dat is ook op het WK gebleken. Zulke overschatte voetballers die niks presteren. Maar wel iedere keer de credits krijgen. Anti voetbal

17 januari 2023 om 18:35

Stel je niet zo aan.. Mount behoort tot onze beste spelers als hij in vorm is, dat is nu even iets minder maar dat is niet zo gek als je ziet waar hij mee moet spelen. Afgelopen weekend was hij weer ouderwets goed. Havertz begint wel een gebed zonder einde te worden, als de geruchten kloppen dat Bayern interesse heeft dan zou ik hem morgen nog verkopen

Ziyech als Rechtsbuiten wordt hem niet. Almirón is in de vorm van zijn leven. Als je die eruit haalt, ben je gek. Wel prima als back up. Daarnaast zou Gallagher echt een goede versterking zijn itt McTominay. Top transfer zou Caicedo zijn maar die gaat wel minimaal 70 miljoen kosten denk ik.

Lekker laten gaan die Ziyech. Het is gewoon geen goede match gebleken dus kan je maar beter de wegen laten scheiden. Zelfde geldt eigenlijk voor RLC. Die kun je na mijn mening ook beter laten gaan wat zo creã«er je weer ruimte. Gallagher daarentegen zie ik wel graag blijven. Daar zit wel potentie in na mijn mening.

17 januari 2023 om 13:51

Helemaal mee eens. Ziyech niet goed genoeg, van Loftus Cheek is dat al lang bekend dus die twee kunnen weg. Gallagher moet je nog wel houden. Is niet altijd best wat ie laat zien, maar is pas zijn eerste jaar bij de eerste. Heeft nog ruimte om door te groeien.

17 januari 2023 om 14:03

Ik vind Gallagher een van de weinige lichtpuntjes dit seizoen. Geen idee waarom hij niet vast basis staat. Zit vuur in, durft te dribbelen en vindt nieuwe oplossingen als het niet loopt. Zou trouwens een geweldige aankoop zijn voor Newcastle, net als Ziyech.

17 januari 2023 om 18:06

Haha wat een clown ZIYECH niet goed genoeg Ziyech draait in elke team.

Chelsea is een ramp club jarenlang anti voetbal. Een van de slechtste clubs in de wereld. Niet om aan te gluren elke talent of creatieve speler die daarheen gaat mislukt. Het hele beleid en sfeer is misselijkmakend.

Zo triest als je fan bent van zo een club.

17 januari 2023 om 18:38

Ziyech draait in elk team zeg je. Waarom niet bij Chelsea dan?

17 januari 2023 om 20:00

Nog triester is wanneer je als Ziyech fanboy niet kan accepteren dat hij te kort komt voor een club dat in de top wil draaien.

18 januari 2023 om 14:01

Wanneer hebben ze in de top mee gedraaid?

Gallagher zou ik niet laten gaan. Engels, jong, boordevol energie, alleen nog er ruw. Bij Palace vorig jaar vond ik hem één van de beste, zo niet de beste...
Die man brengt toch een hoop energie en druk mee zeg, absurd. Echt een kleine motor. Als die nu nog wat beter gaat voetballen en wat rustiger in zijn spel gaat worden, kan dat echt wel een goede kracht voor Chelsea zijn/worden.

RLC is in mijn ogen te min. Hij hikt al jaren tegen speelminuten aan, maar is ook constant geblesseerd. Fysiek is het een sterke jongen, maar qua blessures zit het hem niet mee. Verder is hij qua voetbal ook te min, in mijn ogen.

Ziyech lijkt gewoon niet in het systeem en spel te passen. Misschien dat het ook net ietsje te hoog gegrepen is voor hem, maar ik zit in dubio. Ik denk dat Ziyech het bij een club als AC Milan op rechts bijvoorbeeld heel goed zou kunnen doen. Zeker met een Giroud en Leao ook voorin daar of de Ketelaere.

Moet Ziyech niet lekker naar Spanje gaan? Lijkt me veel beter passen bij zn spel.

Ziyech kan beter naar Spanje gaan genieten en smullen van zijn kwaliteiten. Chelsea is helaas een hele slechte club dat jarenlang anti voetbal speelt. Elke talent of creatieve speler die erheen gaat mislukt.

Ziyech is gewoon een subtopper en moet daar ook spelen. Hij zou naar Newcastle kunnen maar het moment dat ze willen doorgroeien beland hij op de bank. Misschien samen met Memphis naar Atletico!?

18 januari 2023 om 14:03

Doe je oranje bril af de selectie van Marokko is veel verder dan die van Oranje. Subtopper hahahaha die in de CL en tegen grote clubs acties en goals maakt. En een Depay die overal flopt ondanks alle kansen. Doe je oranje bril af want ze floppen overal van Barcelona tot de PL.

….en daarom dus interesse in Madueke. Zal je zien dat ziyech weggaat en dat chelsea op de laatste transferdagen een bod doet van 35-40 mljn voor Madueke. Psv stemt in en weet vervolgens niet op tijd een vervanger te halen…..
Zou psv zo een een last-minute bod moeten accepteren?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren