Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Guardiola geeft spelers één opdracht na galavoorstelling in Etihad Stadium

Laatste update:

"Visualiseer het winnen van de treble." Dat heeft Josep Guardiola zijn spelers opgedragen na het bereiken van de Champions League-finale. Door de eclatante 4-0 zege op titelhouder Real Madrid mag Manchester City zich voor de tweede keer in drie jaar opmaken voor de eindstrijd in het miljardenbal. The Citizens zijn echter ook nog in de race voor de landstitel en het winnen van de FA Cup.

Na het 1-1 gelijkspel in Santiago Bernabéu was Real in de return een makkelijke prooi voor City. Bij rust stond het al 2-0 en na het laatste fluitsignaal prijkte er een 4-0 eindstand op het scorebord. Sportieve revanche voor Guardiola, daar City vorig seizoen nog geëlimineerd werd door Real in de halve finale. "We hadden nog steeds die pijn in onze buik van afgelopen jaar en dat hebben we vandaag allemaal gekanaliseerd. Het gaf ons energie", sprak de Spaanse manager na afloop.

Volgens Guardiola had City afgelopen seizoen al recht op meer. "Het was heel moeilijk omdat we toen vergelijkbaar speelden met vandaag. Ik herinner me dat Toni Kroos in een interview zei dat ze met 10-1 of 10-2 hadden kunnen verliezen bij ons. Dus toen we Real Marid lootten, zei ik: 'Ja, dat wil ik'. Ik wilde het omdat volgens mij alles vandaag er was: de energie die we hadden vanwege een jaar bekritiseerd worden omdat we geen karakter zouden hebben gehad toen we verloren."

City ligt zo nog altijd op koers om de tweede Engelse club in de geschiedenis te worden die de treble wint (na Manchester United in 1998/99). Het staat met nog drie duels te gaan vier punten los in de Premier League, speelt op 3 juni de FA Cup-finale en een week later de eindstrijd in de Champions League. "We zijn er nu en de spelers kunnen er aan denken, het visualiseren", zei Guardiola erover. "We moeten nog één wedstrijd winnen in de Premier League, dan treffen we onze buren in de beker en hebben we de Champions League-finale tegen een Italiaans team. Het plezier daar te zijn en tegen Internazionale te spelen is onbetaalbaar. We gaan ervan genieten."

Ancelotti vreest ondanks uitschakeling niet voor toekomst
Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti toonde zich woensdag een waardig verliezer. De Italiaan erkende met afstand de mindere ploeg te zijn geweest, maar vreest niet dat de eliminatie gevolgen voor hem persoonlijk zal hebben. "Niemand twijfelt aan mij. Ik denk dat de president onlangs heel duidelijk was: dit is een mogelijkheid om ons te verbeteren. Volgend jaar ben ik hier om nog een keer te vechten voor de Champions League."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat het hem dan eindelijk lukken? Hoop niet dat hij in de finale zonder spits gaat spelen. Zou ook de eerste Champions League zijn die van olie is gemaakt

18 mei 2023 om 07:26

Chelsea in 2021? Zal dus niet de eerste zijn.

18 mei 2023 om 07:28

Chelsea al in 2012 😉

18 mei 2023 om 07:36

De familie Moratti zat ook in de olie.
Dus Inter vroeger al in 64 en 65 al als ik mij niet vergis, en later onder zijn zoon Massimo Moratti ook in 2010.

18 mei 2023 om 08:12

Goede fact checking maar ik denk dat men vooral bedoelt dat het Arabische olie betreft en eigenaren die in hun land niets direct te maken hebben met de Europese historie van voetbal. De familie Moretti is in dan een ander geval, en ook Chelsea.

18 mei 2023 om 08:17

I know! 😉

Bij de familie Moratti ging het heel veel minder na de cl winst in 2010, vooral omdat ze veel zaken in libie deden met Kaddafi. En dit kon toen niet meer.

18 mei 2023 om 08:32

Chelsea (abramovic) deed in gas, niet in olie.

18 mei 2023 om 10:44

Ook in Olie hoor vriend haha.

18 mei 2023 om 08:35

Gezien het geld wat er in het voetbal rond gaat, is het toch geen argument meer. Het zou ook een diskwalificatie zijn van het werk van Guardiola. Zoveel clubs die ongelofelijk veel geld hebben te besteden, maar het is de kunst om het juist uit te geven. Het laatste puzzelstukje was een topspits aantrekken en laten ze nou net de meeste overtuigingskracht hebben gehad om een fantastische binnen te hengelen. Met het genie als trainer heeft City ook het geduld gehad om hem echt te laten oogsten. We kunnen allemaal vallen over wat er zogenaamd in de directiekamer afspeelt, feit blijft dat Guardiola opnieuw bewijst, in de geest van Johan Cruijff, hoe mooi voetbal kan en moet zijn.

18 mei 2023 om 09:15

Ik vind het toch net iets minder knap omdat het met een ongelimiteerd budget gebeurd. Daarbij moeten ze de finale nog spelen en je weet het nooit....

18 mei 2023 om 09:35

@IkWeetAlles11, Onzin joh. Sinds Guardiola bij City zit heeft United ongeveer 300 miljoen meer gespendeerd, netto. Sinds Guardiola bij City zit heeft Arsenal netto maar iets van 50 miljoen minder gespendeerdz

18 mei 2023 om 11:10

Qua salaris kosten is City gewoon een van de big spenders. Qua uitgaven natuurlijk ook laten we eerlijk zijn. Dat United een faalbeleid heeft gehad en veel te veel voor spelers heeft betaald rechtvaardigd Citys beleid niet opeens. Een PSG heeft bijvoorbeeld ook niet extreem veel uitgegeven minder dan een City, maat krijgen toch altijd kritiek. Deels ook terecht door de verwende cultuur daar en de enorm hoge salariskosten. Messi en Ramos hebben geen druppel gekost qua transferuitgaven, maar kosten natuurlijk enorm veel salaris. Is dat dan beter dan 20 miljoen betalen voor een jong talent? Het hele elftal wat City nu heeft inclusief de bank is door Pep gekocht. Volgens mij waren alleen Gundogan, De Bruyne en Mahrez al actief bij City voordat Pep kwam. Dus hij heeft het hele elftal naar zijn hand kunnen zetten. De Bruyne was geen Pep uitgave, maar het is toch heerlijk dat je zon speler al had. Een Haaland heeft maar 60 miljoen gekost. Een koopje in de huidige markt, maar wel enorm veel salariskosten en tekengeld wat er bij komt kijken. Degene die alleen naar netto uitgaven kijkt snapt niks van voetbal. Feit is dat City al jarenlang de hand boven het hoofd wordt gehouden en het beleid is vergeleken met een club als Bayern alles behalve gezond. Nee ze zijn niet zo erg als een Chelsea of United wellicht, maar dat betekent nog automatisch dat je goed en gezond financieel beleid voert.

18 mei 2023 om 13:31

Er zijn genoeg clubs met een ongelimiteerd budget maar of ze het spel zo goed kunnen spelen is altijd maar de vraag.

18 mei 2023 om 08:58

Inter is van Chinezen hebben weinig met olie van doen, beetje Racisme weer.

18 mei 2023 om 12:16

Racisme...😂

18 mei 2023 om 09:13

Real Madrid speelt met Emirates op het shirt, Barcelona won de CL met Qatar op de borst, zonder dat geld hadden ze die sterke selecties ook niet gehad.

18 mei 2023 om 10:45

Gaat ook niet alleen om geld, veel spelers van City zouden bij Real niet spelen, maar Pep heeft daar gewoon een sterk voetballend team van gemaakt.
Hebben gewoon soms pech gehad, zoals vorig jaar tegen Real, want City is echt een machine.
Geef eender welke trainer de spelers van City, die die kunnen niet zo spelen.
De Bruyne, walker, en Silva zouden bij Real in de basis staan, maar al de rest niet denk ik, dus Pep maakt toch duidelijk het verschil.

18 mei 2023 om 11:16

Dias zal makkelijk centraal bij Real spelen, een type Rodri zal ook niet mistaan daar.

18 mei 2023 om 10:45

Van olie? Wat een niveau zeg. Alles draait om geld en dus is beleid bepalend niet of je een Arabier bent of Amerikaan. En zoals eerder gezegd hier Chelsea won em al en ook bij andere clubs kun je vraagtekens stellen. Clubs met miljarden schuld winnen em ook doe mij dan een City die echt geld erin pompt.

18 mei 2023 om 11:29

Tja, echt geld dat op een onechte manier in de club gekomen is. Daar gaan een hoop mensen toch wel aan voorbij. Ik geniet ook van het voetbal dat ze laten zien, maar er zit een duidelijke geur aan de prestaties.

18 mei 2023 om 10:47

/Zou ook de eerste Champions League zijn die van olie is gemaakt
/
Guardiola heeft inderdaad een geoliede machine van City gemaakt, ja.
Volgens mij ben ik een van de weinigen die het City en Guardiola gunt

Waarom is het zo'n ding dat er aantal rijke Arabieren achter de schermen aan de touwen trekken? Beeldvorming en vooroordelen?

Hoop echt dat het city gaat lukken!

18 mei 2023 om 10:47

Inderdaad fantastische club, evenals PSG maar je ziet wat media en beeldvorming kan doen. In sommige mensen hun brein veranderd een club met de eigenaar… iets met een tang en een varken.

18 mei 2023 om 10:56

Nee. Psg is geen fantastische club. Kun je niet vergelijken. Geen beleid. Kopen spelers op naam en elk jaar een andere trainer. Vreselijke club. Heb ik geen media voor nodig. City is ook niet mijn favoriet maar heeft nog wel iets van beleid en een trainer die aanvallend voetbal predikt.

Manchester City oogde echt volwassen. Wisten bij momenten gewoon de wedstrijd dood te spelen door bijvoorbeeld random tijdens een aanval terug te spelen naar de doelman. City toonde geduld en raakte totaal niet in paniek. Knap werk van Guardiola en de spelers van City.

Wil het niet over geld hebben en dat zal ik ook nooit doen want dat hoort nu eenmaal bij voetbal. Dus het kan mij een worst schelen of City in handen is van een olie club of sjeik of weet ik veel wie of wat. Boeit lekker niemand, geniet van het spelletje.

Betreft Ancelotti.. tja, bij gebrek aan beter optie zie ik Ancelotti nog een seizoen blijven, maar eerlijk? Ik hoop het niet. Dankbaar voor alles, maar wij hebben een coach nodig met lef. Als je zo verdedigend speelt en nog steeds 4-0 af gaat, dan gaat er iets heel goed mis.

18 mei 2023 om 07:53

Aan deze nederlaag kon ancelotti weinig doen toch? City was fenomenaal. Denk dat het bij real tijd wordt om door te gaan selecteren.

18 mei 2023 om 08:22

Ik had liefst anders geprobeerd:
Rudiger en Militao met Alaba op links. Kroos en Modric wisselen met Cama en Tchoameni. Dan nog zou je gaan verliezen, maar dit had beter gewerkt denk ik dan een Kroos die gewoon op fysiek en loopvermogen te kort kwam vanaf 20e minuut.

18 mei 2023 om 09:58

City was zeker geweldig, maar als jij zelf als team niet 3 passen naar elkaar kan geven, dan ligt er iets fout.

Modric en Kroos werden overlopen, Camavinga was niet 100%, Rudiger die fenomenaal was thuis moest zomaar op de bank.

18 mei 2023 om 07:56

Heerlijke comment, iemand die niet zeurt over geld en die, van de andere partij, objectief is. Waren er maar meer van jou hier die niet zo op geld, maar wel op het spelletje gefocust waren

18 mei 2023 om 08:16

@Bas: maar het geld is toch direct van invloed? Zonder dat geld van City, geld dat niet gegenereerd is vanuit het voetbal zelf, stonden ze hier toch niet? Ik heb zelf moeite mee dat clubs die goed beleid voeren overrompelt worden door hele rijke eigenaren.

18 mei 2023 om 08:17

En los van het geld is het natuurlijk prachtig voetbal wat City liet zien, buiten kijf. Maar voor mij een vieze nasmaak vanwege de oliedollars.

18 mei 2023 om 08:44

Leuk is het nog steeds niet, maar wie heeft er tegenwoordig geen rijke eigenaar meer? Of het olie is, een Amerikaan die geen idee heeft over het spelletje, of giga leningen bij een bank. Voetbal is om van te genieten, en dat is precies wat dit City laat zien. Ben benieuwd of Pep naar een andere uitdaging gaat zoeken als hij alles gewonnen heeft met City. Parijs lijkt een van de weinige plaatsen te zijn waar hij nog naartoe kan, aangezien in de Serie A niet genoeg geld zit om een dream team samen te stellen

18 mei 2023 om 09:09

Ik heb er allang geen moeite meer mee. Ja je kan betere spelers kopen, maar dat betekent niet dat je direct alles wint. Spelers gaan niet ineens 100x beter spelen als ze 10 miljoen meer waard zijn. Hoe city gister speelde is voor mij echt een genot voor het oog

18 mei 2023 om 09:24

@radamel: City is niet zomaar under investigation door de FA op het ogenblik, dus natuurlijk hangt wat ze bereiken af van dat geld dat gewoon rechtstreeks uit de pijplijn het veld op wordt gepompt. City speelde geweldig voetbal en heeft qua spel uiteraard terecht gewonnen. Ze waren werkelijk fenomenaal. Zelfs een bij Dortmund middelmatige Akanji, speelde hier de sterren van de hemel. En de Madrileen Rodri, nou die is stilletjes op weg de beste van de wereld te worden (is het al zelfs) op zijn positie. Maar om Pep nu als een genie te bestempelen is uiteraard belachelijk want als hij werkelijk zo briljant was dan had City al 5 van die cups in de kast moeten hebben staan, gezien de miljarden die hij vrij kan en mag besteden. Hij heeft eerst vele malen gefaald voordat hij het licht zag. Ook bij het beste Bayern aller tijden mislukte zijn CL avontuur en bij City dus alle jaren hiervoor idem dito.

18 mei 2023 om 09:59

Toch wel een beetje frustratie. Pep heeft het geld goed uitgegeven en er zijn genoeg andere clubs die hetzelfde of meer hebben uitgegeven in dezelfde tijdspanne. Van al die “ rijke” trainers is hij de enige die spectaculair voetbal probeert te spelen. Met het Liverpool van Klopp. Dat je niet elk jaar kunt winnen is logisch. Dat je altijd probeert het publiek te vermaken niet. Dat spreekt aan. Jij probeert Pep weg te zetten als een simpele trainer. Dat is natuurlijk niet zo. Gisteren Ancelotti taktisch totaal overmeesterd. Bovendien als jij Realfan bent moet je niet over geld beginnen natuurlijk.

18 mei 2023 om 10:05

@Radamel Garcia, wel erg selectief om op olie geld te selecteren. Naast een rijke eigenaar zijn er nog wel meer zaken die discutabel zijn. De invloed van Franco en de Spaanse banken, Berlusconi, omkoping enz. hebben allen ook zo hun invloed gehad. In dat geval blijft er maar heel weinig over om voor te juichen.

18 mei 2023 om 12:15

@ Jagc: Nee hoor, ik probeer Pep helemaal niet weg te zetten als een simpele trainer. Ik zeg alleen dat hij niet het genie is zoals velen hier vinden. Hij won veel met het Barcelona dat hij van Frank Rijkaard erfde (ja die ene die Messi debuteerde), wat ook het beste Barcelona ooit was. Daar heeft hij aan helpen bouwen, maar de basis was al goed gelegd door jullie eigen landgenoot. Bij Bayern won hij de landstitel (du-uh, dat konden jij en ik ook bij wijze van spreken), maar niet de CL met het beste Bayern ooit. En bij City won hij nog nooit die CL in al die jaren met de beste club uit de beste competitie ter wereld, dat is die PL toch?

En verder is alles wat ik heb gezegd een feitelijke opsomming: het onderzoek, het ongelimiteerd ongestraft geld pompen, Akanji en Rodri, het fenomenale spel van City, er is niks gelogen.

Ten slotte om over geld van Real te praten is een ander onderwerp. Ga maar kijken waar in het rijtje de club staat met uitgaven over de laatste jaren: nog niet eens in de top 30. Lager dan Wolves and Palace om er maar enkele te noemen. daar waar clubs als City, United, PSG, Liverpool, Chelsea en Barcelona allemaal top 10 staan. En geld dat Real Madrid heeft is wel door voetbal gegenereerd. Dat kan je van veel van de clubs uit dit rijtje niet zeggen.

18 mei 2023 om 14:16

Real heeft natuurlijk jarenlang toppers voor vele miljoenen gehaald met geld van ja…wie zal het zeggen. Schimmige voorzitters en leningen. Prima hoor elke club moet doen wat ie wil. Waarschijnlijk zou menige club allang failliet zijn zonder duister geld. Waaronder Real. Maar zoals gezegd: prima. Dan alleen over gisteren: City geniaal en Pep een genie tov wmb de beste trainer ooit ( of 1 vd besten ooit) Ancelotti. Alleen gisteren dan. Voor de rest altijd een koekkenbakker geweest.

18 mei 2023 om 15:34

Iedereen die klaagt over het geld van city is gewoon zelf enorm jaloers dat ze dat soort bedragen niet op de bank hebben. In de 10 geboden staat dat je niet jaloers moet zijn mensen. Voetbal is entertainment niets meer niets minder ga er dan gewoon eens van genieten.

18 mei 2023 om 08:03

Ik denk dat don Carlo er alles aan gedaan heeft hoor. Het leek op mij niet alsof real van tevoren van plan was om verdedigend te spelen, maar dat ze hier gewoon door city toe gedwongen werden. Het was geen overwinning op tacktiek maar op kwaliteit vond ik. Real deed oprecht wat ze konden en vond ze in de omschakeling helemaal niet slecht spelen. Hield bij elke counter mij hart vast want we hebben gezien hoe het vorig jaar gingen. Sowieso vond ik Real de hele wedstrijd niet echt heel slecht, maar city was gewoon absurd goed.

18 mei 2023 om 08:15

Ik kan het niet meer met je eens zijn CMG. Als een ploeg zo speelt als city, kunnen we daar alleen maar respect voor hebben.

Betreffende real denk ik dat ze geforceerd werden door de top fitte spelers van city. Die hebben modric en kroos zoveel laten rennen, dat ze wanneer ze de bal hadden de energie niet meer hadden om te voetballen. Dit seizoen begin je goed te zien dat leeftijd een rol is gaan spelen bij Modric, Kroos en Benz. Naar mijn mening begrijpelijk dat ancelotti is blijven kiezen voor die 3 tot dit moment. Dat hebben ze wel verdiend. Nu is het tijd om door te selecteren, of dat met of zonder ancelotti is maakt denk ik niet zo veel uit.

Ik kijk in ieder geval uit naar volgend seizoen. Als real madrid supporters mogen we trots terugkijken op wat die 3 allemaal hebben betekent voor real. Vroeg of laat wordt je gewoon een x van de mat gespeeld als leeftijd een rol gaat spelen.

18 mei 2023 om 08:19

Ik zeur wel over geld. Ik wil terug naar de tijd dat alleen de kampioen mag meedoen en teams met eigen spelers zoals Celtic, Ajax en Nottingham in staat zijn om deze beker te winnen. Heb geen wedstrijd van deze wansmaak competitie gezien en dat zal ook niet gaan gebeuren

18 mei 2023 om 08:59

Hoe kan je geld nu in hemelsnaam buiten ogenschouw laten?

Speelt Man City onder Pep mooi voetbal? Ja! 100% Geen twijfel over mogelijk.

Komt dat door het vele geld dat is geinvesteerd? Ja 100% Geen twijfel over mogelijk.

Ik vindt de prestatie van een Arne Slot bij Feyenoord (en dat zeg ik als Ajacied) net zo knap als die van een Pep bij City. Goed team gevormd, duidelijke visie maar alleen met minder kwalitatieve spelers.

Het geld kan je simpelweg niet buiten beschouwing late nomdat dat juist de sleutel is die dit alles mogelijk maakt bij City.

18 mei 2023 om 10:22

City is toch niet de enige club die op het grote geld teert?? Slot hartstikke prima. Heeft ook meer geld dan 16 andere ploegen in de ED. City is de enige ploeg die het publiek wil vermaken en heeft genoeg concurrentie van andere ploegen met geld. Chinezen Amerikanen Arabieren zitten vrijwel overal. City heeft het geld goed uitgegeven itt bijv Psg en Chelsea met een spelopvatting die aanspreekt. Dat is het verschil

18 mei 2023 om 12:04

Maar daarom faciliteert het geld dat nog wel.

En dan kan je wel zeggen “Feyenoord heeft meer geld dan 16 (is trouwens 15) andere ploegen” maar de middelen zijn veel beperkter dan een city/PSG/etc daarom vindt ik het knap van slot wat hij daar heeft neergezet met een beperkt budget. City kan iedereen kopen, dat is niet met elkaar te vergelijken.

En wat betreft de andere clubs met veel geld, het hebben van geld betekend niet automatisch dat je het goed besteed zoals je zelf al aangeeft.

18 mei 2023 om 14:22

Neem aan dat alleen Ajax en Psv meer te besteden hebben dan Fnoord. Fnoord kan ook iedereen op nationaal nivo kopen muv Ajax en Psvspelers. Die onderling toch niet verkassen. Dat Slot een prima trainer is weten we dat hij nu 1 jaar kampioen is geworden is knap maar ook te danken aan het falen van ajax en ook van psv. Kwartfinale EL en finale ConfL zegt mij niets. Daarin is hij op OM en Roma geen clubs tegen gekomen met meer geld.. Zo kun je alles op geld relativeren. Jii vindt Slot wel knap maar Pep niet.

Real is op leeftijd en moet gerenoveerd worden. Ze hebben het de laatste 2 jaar gewoon goed gedaan. Dit jaar werd het minder. Dat zag je aankomen. Benzema, Modric, Kroos zijn op leeftijd en klaar om vervangen te worden.
City heeft het prima gedaan. Vraag me af of ze ook ze dominant tegen Inter kunnen zijn. Word interessante pot.

18 mei 2023 om 07:59

Grootste probleem is natuurlijk dat je al 3 jaar geen backups hebt op bijvoorbeeld de rechtsback en spits positie en je basis rechtsbuiten beter is als wissel dan als basis. Daar kom je gewoon te kort. Materiaal dat je verder hebt is prima.

Gun het ten hag wel dat ie de fa cup wint. De PL en CL mag city van mij winnen. Wat een bizarre ploeg hebben die zeg. De CL zal de echte pluim op het werk zijn, en terecht. Spelen al jaren naar mijn mening het meest mooie voetbal. Een grote zak geld is 1 ding maar er moet ook voetbal visie achter zitten om iets te kunnen bereiken. Grote verschil met psg

18 mei 2023 om 08:24

Hier had ik het gisteren nog met een maatje over inderdaad. City/Guardiola geeft natuurlijk veel geld uit, maar veel aankopen zijn gewoon ‘raak’ heb ik het idee. Het zijn allemaal spelers die bij Guardiola zijn type spel passen en anders krijgt hij het wel voor elkaar om die speler in te kunnen passen. Tuurlijk zitten er wel eens missers tussen (die jongen van Leeds dit seizoen bijvoorbeeld), maar er zit echt een idee achter. Bij PSG heb ik meer het gevoel dat zij het voor de ‘exposure’ doen en ook zij hebben natuurlijk voltreffers en missers. Het verschil is vooral dat het daar nooit een echt team is en dat ze bijna nooit een trainer hebben die een duidelijke voetbalvisie heeft. Heeft een trainer dat wel, dan staat ie binnen een jaar weer op de stoep heb ik het gevoel..

18 mei 2023 om 11:24

Valt wel mee hoor. Bravo, Nolito, Navas, Philips, Grealish( dat geldbedrag totaal niet waard), Danilo, Mendy, Torres, en Garcia waren echt geen voltreffers dan heb je nog twijfelgevallen als Sane en Stones (laat nu pas zijn waarde zien, eerste jaren was het echt niet bijzonder). Dan nog kleinere uitgaven van rond de 10 a 20 miljoen wat voor City kattenpis is die het allemaal niet gehaald hebben: Angelino, Bustos, Rosa, Couto, Kabore, Harrison, Nmechda, Pedro Porro, Palaversa, Douglas Luiz etc.

18 mei 2023 om 13:03

Bravo was gewoon een degelijke keeper en totaal niet duur. Navas was voor pep zijn tijd. Grealish is zijn geld dubbel en dwars waard. Pakt wss een treble met zijn team, waarin hij een groot aandeel in heeft gehad. Danilo is geruild voor Cancelo, dus dat kan je wegstrepen. Mendy ivm privezaken niet geworden wat het is en niet door zijn spel, want voetballen kon hij zeker wel. Torres voor een klein bedrag gehaald en voor 60mil verkocht aan Barca. Garcia is in de jeugd al gehaald, dus nauwelijks wat gekost. Sane was absoluut wel geslaagd check zijn assists en goals aub. Ook nog eens voor winst verkocht. Stones is gewoon een voltreffer. Dit seizoen 1 vd beste en daarvoor een goede aanvulling. De enige waarvan je kan zeggen is niet geslaagd, terwijl hij er pas 1 seizoen zit is Philips. Daarnaast zijn die spelers die je op het laatst noemt voor wissel of geen geld gehaald en waarvan een aantal met winst zijn verkocht. Je reactie slaat dus kant noch wal.

18 mei 2023 om 13:42

Het gaat om aankopen die wel of niet geslaagd zijn. Niet alle spelers waren ‘voltreffers’. Dat mag gewoon gezegd worden. Een speler voor 10 miljoen halen die nauwelijks gespeeld heeft is gewoon een miskoop in mijn optiek. Bravo werd na 1 seizoen al vervangen, omdat die niet voldeed. Zelfde voor een Danilo. Die spelers zijn niet geslaagd. En dat was het punt wat ik probeer te ontkrachten, omdat @kene wat anders beweerd.

18 mei 2023 om 14:05

Bravo is de grootste flop van Pep geweest, die was echt waardeloos. Maar City (net als bv Chelsea) is dan wel doortastend: die haalden direct meedogenloos een betere vervanger, en blijven niet zoals bv een Manchester United doet, nog jarenlang over loyaliteit, vertrouwen en kapitaalverlies wauwelen en hopen dat die miskoop uiteindelijk toch nog opbloeit.

Guardiola en de spelers van city verdienen het met zo een voetbal. De club en de club eigenaars gun ik dan weer niet. Zelfde met psg. Staatsclubs en hun shady sponsor contracten zijn in mijn ogen een vergif in huidig voetbal. Dat is dan mijn mening, andere mensen bekijken het dan weer anders.

Wat betreft Ancelotti.. tja ik wil hem echt per direct weg. Ik snap zijn spelopvatting niet, ik snap zijn opstelling niet. Ik snap niet hoe hij BLIJFT volhouden aan een middenveld met Modric en Kroos, EEN HEEL SEIZOEN LANG. Terwijl je daar een Tchouameni en een Ceballos in vorm hebt rondlopen. Ook het wissel van Rudiger tov vorige week is een raadsel.

Daarnaast heb je spelopvatting, ik snap oprecht niet wat de spelopvatting van Real onder hem is. Ik hoop oprecht op een nieuwe coach, eentje die niet gehaald wordt voor directe resultaten, maar om terug een machine te maken van een team die op lange termijn gaat meestrijden en ook aanvallend spel vertoond ipv andere spelopvatting per wedstrijd.

We werden gisteren gedurende eerste 45 minuten op ALLE vlakken afgetroefd. We konden geen balbezit behouden, verloren de duels, kwamen fysiek te kort. Er werd letterlijk een volledige helft zo goed als geheel op veld van Madrid gevoetbald.

Ik hoop op een nieuwe coach met een visie voor een lange termijn project: Zidane, Klopp, Nagelsman anders Xabi Alonso een kans geven?
Daarnaast hoop ik dat maestro Kroos vertrekt, we zijn hem enorm dankbaar voor zijn diensten maar hij heeft fysiek niet meer het niveau wat verwacht wordt bij een team als Real. Als hij blijft, moet de hij en Modric tevreden zijn met een inval rol en duidelijk de boodschap krijgen dat ze niet meer vaste keuzes zijn.

Dan mag Perez eindelijk zijn $ gaan spenderen: dringend een linksback en rechtsback positie versterken. Een aanvallende middenvelder erbij, waardige vervanger voor Benzema en een extra aanvaller die ook rechts uit de voeten kan.

18 mei 2023 om 08:21

Modric en Kroos hebben het verdiend om te spelen tot ze een seizoen niet presteren. Dat seizoen is nu aangebroken en je zult zien dat ze volgend seizoen geen basisspeler meer zijn. Ik ben het volledig met je eens verder hoor, maar dat is de reden achter dat die 2 dit seizoen spelen.

Ik denk dat ancelotti als die blijft volgend seizoen met een doorgeselecteerd team veel dominanter kan gaan voetballen en hij niet perse weg hoeft. Hij staat nu volledig in zijn recht om het zonder de oude spelers te gaan proberen en tot nu toe niet echt. Vergeet de successen niet de real onder ancelotti geboekt heeft! Een nieuwe coach kan leuk zijn, maar kan ook dramatisch uitpakken.

18 mei 2023 om 08:27

Dat Modric het verdiend heeft, tot daar ben ik het mee eens met jou. Kroos is sinds vorig seizoen al belabberd als je Real volgt. Zo goed als meeste Real supporters zijn sinds vorige seizoen aan het roepen dat Kroos met Modric tegelijk not done is. Dus daar ben ik het niet mee eens.

Wat betreft Ancelotti: ja klopt, hij heeft ons succes bezorgd, echter wil ik iemand met een spelopvatting liever dan om de 2 jaar van trainer wisselen. Ik heb liever een traject van 5 jaar met een duidelijke aanvallende spelopvatting waarin we de eerste 2 jaar misschien gaan falen dan om de 2 jaar een nieuwe coach die resultaat op korte termijn komt neerzetten zonder een duidelijke spelopvatting.

18 mei 2023 om 09:26

Ik wil wel zeggen, dat die harde pegel van kroos echt fenomenaal was.hij heeft echt nog kwaliteit. Maar denk dat het voor hem zelf ook beter is om een stapje terug te gaan doen, net als Modric.

18 mei 2023 om 12:27

Supporters van real en barca die clubs als city en psg verwijten met geld te smijten zijn de cabaretiers van deze eeuw

18 mei 2023 om 14:44

Dan ben jij met zo een argumentatie een circus clown. Real en Barca zijn ook clubs met een rijke geschiedenis, clubs die een van de hoogste geschatte waardes hebben. Vroeger werden er aan de hand van de grootte en geschatte waarde van een club sponsor contracten afgesloten. Nu koopt een sheikh een club over en dan sluit doe een contract met toevallig een staatsbedrijf van de land van afkomst die toevallig absurde bedragen die ongezien zijn pompt in dat club.

Een Barcelona heeft tv rechten en bepaalde aandelen moeten verkopen om aan geld te komen. Een PSG kan zomaar eventjes een nieuwe deal sluiten met Qatar Airways die even een bizarre inspuiting kan doen van $$.

Als je dat niet ziet en liever belachelijk gaat lopen doen op een Barcelona of Real zonder deftige argumentatie dan ben jij de cabaretier.

City verdiend de treble met het voetbal dat ze spelen.

18 mei 2023 om 09:20

Ze waren goed gisteren, maar komt ook met name door Ancelotti. Iedereen roept al een jaar lang dat Kroos en Modric niet samen kunnen in topwedstrijden. Barca liet dat dit seizoen weer eens zien in de Supercopa. Daarnaast is Valverde al weken niet best. Waarom dan geen Tchouameni of een Ceballos de kans geven? Er zijn gewoon zoveel dingen waar ik me aan stoor bij Ancelotti. Tijd voor een grote schoonmaak in de selectie.

De beste Manger terwereld gecombineerd met een ongelimiteerd budget. 20 verdedigers gekocht of iets?

En wij vinden 1 mispeer verdedigende mispeer bij Ajax al veel.

18 mei 2023 om 09:56

City kocht veel verdedigers omdat ze er ook nog maar 2 hadden on 2017. 0 backs en alleen Otamendi en Kompany centraal, terwijl Kompany al 30+ was. Bijna alle verdedigende versterkingen waren een schot in de roos van Walker, Cancelo, Laporte, Stones, Ake en Ruben Dias.

Imagineren noemen we dat. Niet visualiseren.

Heel indrukwekkend hoor wat Guardiola heeft laten zien. Eerste seizoenshelft ging niet best en het vooral na het WK helemaal omdraaien is echt ongelofelijk. Zeker de manier van druk zetten was echt fenomenaal. Man City gaat hier gewoon de treble winnen. De competitie is al voor 99% binnen en met alle respect moeten ze alleen nog United en Inter verslaan. Ploegen die toch een stuk lager staan dan Man City. Wordt een historisch seizoen voor ze.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren