Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Georginio Wijnaldum krijgt slecht nieuws te horen in aanloop naar EL-finale’

Laatste update:

Een flinke teleurstelling dreigt voor Georginio Wijnaldum. La Gazzetta dello Sport meldt namelijk dat de middenvelder van AS Roma buiten de basis wordt gehouden voor de Europa League-finale tegen Sevilla. Stephan El Shaarawy, die de laatste weken in goede vorm verkeert, zou de voorkeur genieten van trainer José Mourinho.

Het wordt de eerste Europa League-finale voor Wijnaldum, die naar verwachting wel een rol als invaller tegemoet kan zien. De Oranje-international stond de laatste twee Serie A-duels in de basis, maar El Shaarawy etaleerde zijn klasse door in die wedstrijden tweemaal te scoren. El Shaarawy stond de laatste wedstrijden als linkermiddenvelder opgesteld in het Romeinse 3-4-2-1-systeem, maar met de terugkeer van Leonardo Spinazzola lijkt het erop dat El Shaarawy een linie doorschuift en de plek van Wijnaldum inneemt.

In Rome heeft men zich in de aanloop naar de finale vooral afgevraagd of Paulo Dybala tijdig fit zou raken voor het duel. De Argentijn kwam op 11 mei voor het laatst in actie in de halve finale tegen Bayer Leverkusen en bleef sindsdien aan de kant. Mourinho zou zijn sterspeler hebben willen sparen en dat lijkt een succes te zijn geweest. Volgens Sky Sport is Roma zelfs optimistischer geworden over de kans om Dybala aan de aftrap te krijgen. La Gazzetta dello Sport denkt echter dat Dybala als troef wordt ingezet en dus op de bank begint.

Sevilla
Aan de kant van Sevilla ontbreekt Marcos Acuña wegens een schorsing, waardoor Manchester United-huurling Alex Telles vermoedelijk zal starten. Bij de Andalusiërs worden er geen verrassingen in de opstelling verwacht. Dat houdt onder meer in dat Nemanja Gudelj begint als centrale verdediger naast Loïc Badé. Dat zou ten koste gaan van Karim Rekik. De Nederlander stond de laatste drie LaLiga-wedstrijden aan de aftrap, maar kreeg in het tweeluik met Juventus in de halve finale slechts drie minuten van trainer José Luis Mendilibar.

Vermoedelijke opstelling Sevilla: Bounou; Navas, Badé, Gudelj, Telles; Fernando, Rakitic; Ocampos, Torres, Gil; En-Nesyri.

Vermoedelijke opstelling AS Roma: Rui Patrício; Mancini, Smalling, Ibañez; Celik, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, El Shaarawy; Abraham.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach al speelt die nooit meer, hij is altijd verzekerd van speeltijd onder Ome Koeman

31 mei 2023 om 17:17

Het artikel gaat over de EC finale en heeft niets maar dan ook niets met het Nederlands elftal of een eventuele oproep door Koeman te maken m.a.w een reactie om likes te scoren maar dat ben ik van jou wel gewend Ducktaildo....🙄

Het zou mooi zijn als Gini een bijdrage kan leveren in deze finale, dat gun ik hem wel na die zware blessure.

31 mei 2023 om 17:23

Likes interesseren mij echt geen fluit. Wel dat ouwe jongens krentenbrood selecteren van Koeman. Je werkt naar een EK 2024 toe en je roept alsnog spelers op die op hun laatste benen lopen of totaal niet in vorm zijn al een tijd. Maar leuk dat jij mij blijkbaar in de gaten houdt, toch nog een fan😉

31 mei 2023 om 17:31

Het artikel gaat over dat Wijnaldum de finale op de bank zit. Ducktaildo haakt daarop aan met de opmerking dat wel of niet spelen van Wijnaldum geen invloed heeft op zijn speeldtijd in Oranje. Dat is toch hartstikke relevant?

31 mei 2023 om 17:34

Spuw jouw gal dan onder een topic als het daadwerkelijk om Wijnaldum in Oranje gaat en niet onder een artikel wat over de EC finale gaat. Wat jij nu neerzet staat los van deze finale en is m.i. totaal off-topic.

Neen, ik houdt jou niet in de gaten. Ik heb een goed geheugen en weet wel zo'n beetje wat het merendeel van de leden hier plaatst dus voel je niet gevleid.

31 mei 2023 om 17:54

Douwe. Zal voortaan eerst toestemming aan jou vragen😉

31 mei 2023 om 17:27

Voorlopig speelt hij toch gewoon bij Roma?
Alleen dus misschien niet in de EL finale, maar na zijn blessure heeft hij vrij snel weer een basis plaats gekregen.

31 mei 2023 om 20:41

En welke Nederlands elftal speler speelt er wel een Europese finale. Zullen we dan maar niemand selecteren? Is toch vrij sterk terug gekomen na zijn blessure

Was toch niet zo'n goede keuze om Liverpool in te ruilen voor het grote geld van PSG. Daar een jaar niet of nauwelijks gespeeld, daarna ongelukkig die beenbreuk en nu komt ie ook bij AS Roma niet aan de bak.

31 mei 2023 om 16:50

Viel me al een beetje tegen van hem dat hij voor PSG koos. Hoop dat hij z’n lesje geleerd heeft en straks voor een leuke club kiest waar hij zich nog een paar jaar kan onderscheiden, ook voor Oranje.

31 mei 2023 om 16:54

Ik hoop voor hem ook dat hij een leuke club vind waar hij wel aan spelen toekomt. Maar voor Nederlands elftal is het denk ik wel klaar hoor. Blind nog ff de 100 interlands en Wijnaldum nog ff de 90 interlands laten halen en dan gewoon afscheid nemen en over naar een jongere generatie.

31 mei 2023 om 16:57

Muah als Wijnaldum zich herpakt kan hij nog wel van waarde zijn denk ik. Is wel zo’n figuur die als het loopt even de 1-0 binnenrost.

31 mei 2023 om 17:03

Blind heeft al een tijdje de 100 interlands gehaald en krijgt nog steeds de kans. Zelfde zal gelden voor Wijnaldum. Beide toch de lievelingetjes van Koeman.

31 mei 2023 om 17:18

Liverpool wilde niet verlengen toch? Dat is wat ik me er van herinner

31 mei 2023 om 17:49

Liverpool wilde wel verlengen, maar niet zo lang als Wijnaldum wilde.

31 mei 2023 om 17:25

Niet aan de bak komen is overdreven PaulR. Nadat hij hersteld was van de beenbreuk zat er een stijgende lijn in wat speeltijd betreft. Hij had net een aantal wedstrijden 90 min. vol gemaakt totdat hij hamstringblessure opliep. Nadat hij daarvan was hersteld kreeg hij wederom speeltijd.

31 mei 2023 om 17:28

Hij is toch gewoon basis speler bij Roma?
Alleen dus kennelijk niet in de EL finale.
Heeft alleen een groot deel van het seizoen moeten missen door een blessure.

Ik heb met beide teams niks, maar zou het mooi vinden als Gini inviel, de winnende maakte en dan een lange neus naar Mourinho. Vervolgens vertrekken naar een Rotterdam-Zuid, Roma lijkt hem ook niet zo te passen.

31 mei 2023 om 16:53

Forza roma, gun ajax directe plaatsing voor de groepsfase

31 mei 2023 om 16:53

Ik meen dat hij nog een huis in Zuid heeft toch?

31 mei 2023 om 17:17

Lange neus naar Mourinho, omdat?

31 mei 2023 om 17:18

Mourinho zal er flink de pest in hebben als Wijnaldum hem de Europa League bezorgt

31 mei 2023 om 17:21

Mooie carrière gehad, lekker stoppen. Alsjeblieft niet naar feyenoord!!! Staat daar talenten in de weg, voegt al paar seizoenen nergens meer wat toe. Te oud, ook voor Nederlands elftal inderdaad. Schande als hij daar nog in de basis zou staan.

31 mei 2023 om 17:25

Wat zou Feyenoord in godsnaam met Wijnaldum moeten doen? Die is niks beter dan alle middenvelders die zij nu hebben.

Jammer voor hem, hij moet keuzes gaan maken want hij speelt echt te weinig. Misschien dat Feyenoord wat voor hem is wanneer Kokcu vertrekt? Hij zal dan wel wat salaris moeten inleveren maar zal dan wel genoeg speeltijd hebben en champions league.

31 mei 2023 om 17:03

Wat salaris? Zit nu rond de 9 miljoen 😂 dan moet hij wel iets meer dan 'wat' inleveren. Heb het ff opgezocht het is zelfs nog meer. 11,5 miljoen, contract tot volgend jaar juni, kan die beter zijn contract uitdienen

31 mei 2023 om 23:15

Jasses, 11,5m! Iedereen die hier te pas en te onpas wat roept mag wel eerst even nadenken over welke clubs zo veel salaris kunnen aftikken.
Ook een huurconstructie lijkt me voor veel clubs onhaalbaar.

31 mei 2023 om 23:29

Financieel gezien zeker, sportief gezien een ander verhaal. Hij heeft ook 5 a 6 jaar in Engeland gespeeld, daar zal hij ook niet slecht verdiend hebben. Financieel onafhankelijk is hij al een paar jaar, die PSG miljoenen zijn een bonus. De vraag is dan nu wat je belangrijker vind. Dat dit gebeurd is natuurlijk vrij onwaarschijnlijk dat weet ik ook wel, uiteindelijk wil bijna iedereen meer.

31 mei 2023 om 17:20

Te oud en voor de functie terreinknecht hebben we al iemand

31 mei 2023 om 17:33

Wat is te weinig. Sinds hij terug is van zijn blessure heeft hij in competitie verband 2 wedstrijden op de bank gezeten. en, mits fit voor de rest alles in de basis gestaan.

31 mei 2023 om 23:23

London Calling, 1000 minuten speeltijd in 20 wedstrijden dit seizoen.

1 juni 2023 om 15:28

Maar er is geen speler die na een zware blessure blessure direct alles speelt.
In de competitie heeft hij sinds hij terug is zijn blessure, mits fit, vrijwel altijd in de basis gestaan. Alleen inderdaad de wedstrijden niet uitgespeeld, maar wie doet dat nog wel sinds 5 wissels gebruikt mogen worden.
Meer minuten kan natuurlijk, maar hij was in de competitie gewoon basis speler na zijn blessure, dan zijn het in ieder geval niet veel te weinig minuten.

Vond het sowieso al raar dat Wijnaldum als een soort verkapte linksbuiten moest spelen. Dan is El Shaarawy toch een betere keuze dan. Maar ja zegt denk ik wel genoeg dat hij niet goed genoeg is om op het middenveld te spelen daar bij Roma. Wijnaldum kan beter na de zomer een stap naar Feyenoord ofzo maken als vervanger van Kokcu, die mogelijk vertrekt deze zomer.

31 mei 2023 om 17:12

Denk niet dat Feyenoord zo'n, 10 miljoen transfersom en een passend salaris kan bieden, hij krijgt nu 11,5 miljoen per jaar, die kan beter zijn contract uitdienen en dan terug naar Nederland gaan

31 mei 2023 om 23:31

wandering, of PSG laat hem gaan bij een minimaal bod of misschien transfervrij waardoor ze zijn salaris besparen. Ik heb uit een betrouwbare bron vernomen dat hij bijna 12 miljoen Euro verdiend, terwijl hij overbodig lijkt te zijn. Scheelt weer op de balans en vinden de vrienden van financial fair play prachtig

31 mei 2023 om 17:26

Bij de beloften wel met oud Feyenoorders.

Volgens Il Corriere dello Sport heeft Dybala geen pijn meer aan zijn enkel en heeft hij aangegeven vanavond te kunnen starten.

"De Argentijnse spits kampte de afgelopen weken met een enkelblessure. Wel trainde hij maandag en dinsdag mee met de rest van het team en heeft hij geen pijn meer in zijn enkel. Dybala heeft 'positieve gevoelens' na de training van vanochtend in Boedapest en hij zet alles op alles om te starten in de Puskas Arena.

De spits sprak naar verluidt vanmorgen met José Mourinho, in de hoop de Special One over te halen hem een basisplaats te geven. Mourinho zei dinsdag dat Dybala 20 of 30 minuten zou kunnen spelen in de Finale, erop aandringend dat de Argentijn niet fit genoeg is om te starten."

Volgens CorSport maakt de Special One nu echter zijn inschattingen of hij Dybala vanavond tegen Sevilla zal starten.

Waarom komt deze jongen niet lekker terug naar Feyenoord? Volgend jaar cappie maken als onze Turkse topper weggaat en dan kan hij nog mooi 2 jaar knallen. Met zijn kwaliteiten mag je toch wel verwachten dat hij de eredivisie aankan, verder heeft Gini al genoeg geld binnen geharkt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren