Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Gefrustreerde Suslov zoekt in spelerstunnel confrontatie met Van Kaam

Laatste update:

Tomás Suslov heeft voor verbazing gezorgd door na FC Groningen - SC Cambuur (0-1) de confrontatie te zoeken met Daniël van Kaam. Laatstgenoemde, voormalig speler van de Trots van het Noorden, bezorgde de Leeuwarders een zwaarbevochten driepunter en drukte zijn oude club daarmee dieper in de malaise. Dat de middenvelder van Cambuur het middelpunt van de feestvreugde was, ging er bij Suslov moeilijk in.

Op beelden die op internet circuleren is te zien hoe Van Kaam een flinke duw krijgt van Suslov als hij na afloop van de wedstrijd samen met doelman Robbin Ruiter door de catacomben loopt. De middenvelder van Cambuur loopt stoïcijns door en lijkt zich niets van het handgemeen aan te trekken. Volgens Voetbal International-verslaggever Reon Boeringa dacht Van Kaam dat het om een boze fan ging. "Hij keek verbaasd op bij het zien van de beelden", voegt de clubwatcher eraan toe.

Zelf reageerde Van Kaam bij Omrop Fryslân. "Ik denk niet dat het negatief is hoor, want ik kon persoonlijk wel goed met Suslov", aldus de middenvelder, die vervolgens een kanttekening plaatst. "Of hij zat ook helemaal in de wedstrijd. Van mij mag het, wij hebben gewonnen. Het boeit me niet, eigenlijk." Bij OOG TV werd Van Kaam eveneens gevraagd naar het voorval. "Ik weet hoe hij is, hij is best wel overdreven daarin. Ik had het helemaal niet gemerkt. Blijkbaar ben ik geduwd. Ik vind dat ik gewoon mag juichen als ik scoor."

Van Kaam speelde tussen 2011 en 2018 in de jeugdopleiding van FC Groningen, waar hij tevens zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Tot vorig jaar kwam hij zeventig keer in actie voor de huidige hekkensluiter van de Eredivisie. Toen bleek dat Frank Wormuth geen prominente rol voor hem zag weggelegd, maakte Van Kaam zijn vertrekwens bekend. De inmiddels ontslagen Duitser zette zijn pupil daarop uit de selectie, waarna Van Kaam naar Cambuur vertrok. Met de Leeuwarders wipte hij donderdag door een 0-1 zege over zijn voormalige werkgever heen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oeh wat was ik hier een slechte voor geweest als ik van Kaam zijn schoenen stond, heerlijke uitgangspositie om revanche te nemen.

27 januari 2023 om 10:05

Hij hoeft geen revanche te nemen, ze hebben al gewonnen. Hij hoeft niet naar het kleuter niveau van Suslov (en dat zeg ik als Groningen fan)

27 januari 2023 om 10:17

Ze kennen elkaar gewoon maar de media laat mensen zoals jij gelijk dit soort dingen zeggen

27 januari 2023 om 10:57

Ik kijk naar de video, zie dat Suslov van Kaam een duw geeft en mijn conclusie is dat dat kleuter gedrag is. Heeft niks met "dE mEDiA" te maken..

27 januari 2023 om 11:27

Dat was waarschijnlijk Suslov zijn doel: Van Kaam kwaad maken zodat ie misschien nog rood krijgt en een schorsing

Och een klein duwtje, wat maakt het uit. Het is emotie en de mannen kennen elkaar. Vroeger ook wel eens een schoolmaatje onder uit geveegd als we op zaterdag tegen elkaar moesten.

27 januari 2023 om 14:43

Tja maar na een wedstrijd die nota bene even gestaakt was vanwege idioten op het veld, is dit toch niet heel handig gedrag.

27 januari 2023 om 15:06

Daar hebben Suslov en van Kaam nog niets mee te maken? Softe bedoeling zeg, hij geeft een duwtje, geen pomper op z'n neus...

27 januari 2023 om 15:06

Daar hebben Suslov en van Kaam toch niets mee te maken? Softe bedoeling zeg, hij geeft een duwtje, geen pomper op z'n neus...

27 januari 2023 om 15:29

Haha natuurlijk hebben ze daar wel wat mee te maken. Een beetje agressie op het veld is prima, maar na de wedstrijd moeten spelers zich daar niet meer mee bezig houden. Zeker het zo treurig was tijdens de wedstrijd mag je daar als speler best wel even bij stil staan.

Ergens is de frustratie wel te begrijpen als je naar de huidige staat van Groningen kijkt, maar zelfs dan blijf je (fysiek) van elkaar af.

Waar maken mensen zich druk om. Suslov is gefrustreerd en geeft van Kaam een duwtje, van Kaam boeit het niets. Klaar. Al vind ik Suslov wel een debiel.

Ik zat te kijken gro- cam en toen werd omwille van de ontregeld heden werd Bas Nijhuis ff snel geïnterviewd.. maar speelde hij nu de rol van lolbroek die Bas, wat hij bij vandaag inside vertolkt of was hij nu serieus? Tuurlijk was ie serieus.. maar wat ik wil zeggen is: ik kan de serieuze of lollige Bas niet meer van elkaar onderscheiden !!!

27 januari 2023 om 09:58

Sinds wanneer is Nijhuis lollig?

Zo'n klein duwtje. Lekker boeiend 😅

Is dit niet om ff te dollen? Van Kaam heeft hier samen met Suslov gespeeld en kennen elkaar dus goed. Als ik m'n maten zie dan stoeien we ook wel eens met elkaar. Geen idee of dit zo is, maar laten we het niet groter maken dan het is.

Ff tussendoor VZ, maar denk dat Van Kaam echt Mr FC Groningen zou zijn geworden, als ie vorig seizoen al ZEVENTIG wedstrijden voor de plaatselijke FC had gespeeld 😂😂.On: was dit niet gewoon een dolletje? Met die stilstaande beelden werken...... het lijkt wel een slechte VAR.

Volgens mij was dit meer een gefrusteerd duwtje qua dollen dan dat hij daadwerkelijk boos op hem was. Tuurlijk issie pissed door de uitslag, maar volgens mij kennen ze elkaar goed genoeg om geen ruzie te maken om een doelpunt. Achja en doorrrrrr

MENSEN ZE KENNEN ELKAAR GEWOON , laat de media je niet gek maken👊🏽

27 januari 2023 om 13:59

Eens hoor maar vind het makkelijk de media de schuld te geven. Ik had Suslof gisteren niet herkend. Maar de camera van ESPN volgt v Kaam van het veld de catacomben in om dat hij vrolijk met Ruiter het veld afloopt. Ik zag die duw en dacht ok wat voor mafkees was dat. Maar goed verhaal is nu dus bekend we weten de dader. V Kaam maakt er geen probleem van dus klaar. Maar dat de camera naar binnen volgt om blijdschap vast te leggen is niet gek en geen fout van de media. Dat er kennelijk iemand in de tunnel staat die dit normaal vind omdat ze elkaar kennen moet je maar weten.

Suslov, compleet uit vorm maar wel een strijder. Blijf het een held vinden. Maar waarom doet ie dit hier en niet in kleedkamer, waarom wordt ie niet boos op zichzelf en de ploeg, niemand die die leiding neemt. Nee het is paniek, wanhoop. Verder moet je hier niet veel waarde aan hechten. Uiteindelijk is dit een wedstrijd die er voor zorgt dat uit de degradatiezone heel lastig gaat worden, dus dan is het logisch dat er frustratie is. Ze kennen elkaar ook gewoon.

27 januari 2023 om 11:00

Wel een van de weinige spelers die alles geeft en met een beetje passie speelt, alleen af en toe is die gast zo opgefokt ofzo.

In de context van deze wedstrijd, gespannen sfeer en idioten op het veld, lijkt me dit geen handige actie. Er is niet zoveel aan de hand, maar volgens mij lag er al genoeg olie op het vuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren