Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Frank de Boer durft het weer aan en vindt volgende trainersklus

Laatste update:

Frank de Boer is de nieuwe hoofdtrainer van Al Jazira. Dat meldt de club uit de Verenigde Arabische Emiraten maandag op Twitter. De Boer wordt bij Al Jazira de opvolger van Marcel Keizer, wiens contract op 30 juni formeel wordt opgezegd. Daarmee begint De Boer aan zijn eerste trainersklus sinds zijn vertrek als bondscoach van Oranje in 2021.

Al Jazira schakelt maandag 'de hulp' van Fabrizio Romano in om het nieuws bekend te maken. De transfermarktexpert liep in een eerder video-item al vooruit op De Boers aanstelling en een deel van dat item wordt gebruikt in de officiële bekendmakingsvideo. Hélène Hendriks wist vorige week nog eerder dan Romano al te melden dat De Boer op poleposition lag in Abu Dhabi. De Hoornaar tekent voor twee jaar en wordt de vijfde Nederlandse trainer op rij van Al Jazira.

De club heeft namelijk al sinds 2016 uitsluitend Nederlanders aan het roer staan. Henk ten Cate was de eerste, waarna Keizer, Damiën Hertog, Jurgen Streppel en nogmaals Keizer de honneurs waarnamen in de Golfstaat. Ten Cate en Keizer leidden Al Jazira beiden eenmaal aan de landstitel. Aan De Boer de taak die prestatie te evenaren, of nog beter: te overtreffen.

De Boers meest recente avonturen voorspellen echter niet veel goeds. Bij al zijn clubs na Ajax (Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United) kreeg hij de zak, terwijl hij als bondscoach besloot zelf op te stappen na een dramatisch verlopen EK. De Boer was sinds zijn vertrek bij Oranje veel te zien op Viaplay, waar hij als analist werkzaam was. Als trainer van Ajax won hij viermaal de landstitel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cashen meneer de Boer?

5 juni 2023 om 18:08

Lijkt me gewoon een sportieve uitdaging.

5 juni 2023 om 18:38

Dan is het een sportieve uitdaging. Maar wel zeuren op de Arabieren en de mensenrechten daar. Geld ophalen daar is geen probleem.

5 juni 2023 om 18:45

Sommige mensen vinden de toekomst van hun familie belangrijker dan moeilijk gedoe qua principekwesties etc.

5 juni 2023 om 18:48

Ik zou hetzelfde gedaan hebben zonder na te denken maar ik roep niet mensen rechten en wk boycotten en weet ik het. Dit land is gewoon hypocriet alles mag wanneer het in hun straatje past en anders niet.

5 juni 2023 om 18:55

Ergens werken als trainer is gewoon een zakelijke overeenkomst. Het is een ander verhaal als hij ambassadeur van dat land wordt en hij moet het land met reclamespotjes in een positief daglicht zetten

5 juni 2023 om 19:08

Makkelie wordt kapot gemaakt bij praatprogramma's omdat hij homoseksueel is maar wel daar gaat fluiten wetende hoe daar erover gedacht wordt. Dus praat dit nu niet goed met dat het zakelijk is. Alles wat daar gebeurd net als het wk is ook zakelijk maar Day mag dan weer niet van het westen.

5 juni 2023 om 19:39

Daar kan ik het niet meer mee oneens zijn mc significant. Ik vind dat als je ergens werkt, je ook staat voor hun visie en missie. Als je werkt voor BAT bijvoorbeeld of een shell. Dan weet je dondersgoed voor wie je werkt en waar het geld wat je krijgt vandaan komt. En daar zit de kern dan ook meteen. Zakelijke overeenkomst. Dat betekend dat het geld wat ze hebben ergens vandaan komt. En in dit geval is dat letterlijk over lijken. Dat men dat niet ziet vind ik zorgelijk.

5 juni 2023 om 22:14

DeBers,

Over welke lijken heb je het in het geval van de verenigde Arabische Emiraten? Of scheer je nu even voor het gemak de regio over één kam zonder te weten waar je het over hebt?

5 juni 2023 om 23:27

Wanneer heeft Frank de Boer daarover gezeurd? Hij begreep de kritiek maar was niet voor een boycot van Qatar. Niet dat hij van mij niet zou mogen 'zeuren' over een land waar de mensenrechten zo met voeten wordt getreden als Qatar. Of als Saoedi-Arabië. En het feit dat het om Arabieren gaat doet niet ter zake: de daders zijn Arabieren maar ook een deel van de slachtoffers. Zoals bijvoorbeeld alle vrouwen. En alle Jemenieten.

5 juni 2023 om 18:57

Geef hem groot gelijk. Ik zou vandaag nog op het vliegtuig stappen om daar miljoenen binnen te harken.

Heel dapper dat hij het weer ‘durft’ zeg!Succes!

5 juni 2023 om 18:48

Vind het een goede keuze. Faalt hij daar wederom, dan ligt het aan het materiaal maar heeft hij wel veel geld binnen geharkt, is het een succes dan durft een club als Twente of Heerenveen het vast wel aan.

Heeft hij geen vrienden in zijn omgeving?

6 juni 2023 om 02:00

Wel een hele batterij aan vrouwelijk nageslacht + kleinkinderen om van weg te hollen,
ik snap hem wel. Lekker leven daar als blanke man, met geld, in de VAE.

Z'n carriere hier is wel klaar natuurlijk.

Goed geld verdienen, maar zo ga je je trainers Carrière niet omhoog stuwen.Had liever gezien dat hij voor een sportieve uitdaging ging. In Zwitserland of België moet er toch een club zijn uit de onderste regionen die belangstelling heeft?

5 juni 2023 om 18:09

Cashen in de Emiraten of in de onderste regionen van Zwitserland of België coachen, tsja dan zou 99% hiervoor kiezen hoor.

5 juni 2023 om 18:13

België? Haha want daar wordt je gezien....

5 juni 2023 om 18:22

Meer dan in Saudi, of durf jij anders te beweren? Stap is kleiner dan vanuit Saudi

5 juni 2023 om 18:38

Tuurlijk word je daar gezien. Mocht Van Bommel het volgend jaar ook leuk doen met Antwerp in Europa, dan is die zo weer interessant voor een Duitse middenmotor.

5 juni 2023 om 18:13

Ja die man heeft waarschijnlijk al tientallen miljoenen op de bank staan, dan ga je niet meer voor een habbekrats naar België of Zwitserland in de onderste regionen of je moet echt gemotiveerd zijn. Dit is voor hem waarschijnlijk een soort betaalde vakantie voor een paar maanden in het jaar, ik geef hem geen ongelijk.

5 juni 2023 om 18:19

Deze stap zal zij carriere geen enorme boost geven, maar is nog altijd beter dan een club uit de onderste regionen van Belgie of Zwitserland. Daar zit nog minder een sportieve uitdaging.

5 juni 2023 om 18:19

Frank de Boer is werkelijk overal mislukt na Ajax hè? Alleen bij Atlanta United heeft hij het redelijk gedaan, maar dat is de MLS en volgens mij heeft dat Atlanta voor MLS-begrippen ook geen onaardige selectie. In ieder geval een goede spits rondlopen die er al een tijdje zit, maar dat terzijde.

Dan vraag ik me af of je nog wel een revival krijgt in je trainerscarrière of dat het voetbal je echt ontstegen is. Daarnaast wil hij op balbezit spelen, dan is instappen bij een middenmoter/degradatiekandidaat ook niet echt heel handig. Nu kan hij gewoon cashen in een rustige omgeving en zijn perspectief op een hernieuwde trainerscarrière wordt er echt niet minder op. Van Bronckhorst heeft het een jaar helemaal niet fantastisch gedaan in China en werd trainer van Rangers daarna, Rafa Benitez heeft jaren in China gezeten en kwam daarna gewoon aan de bak bij Everton, Roger Schmidt heeft enkele jaren in China gezeten en krijgt zijn Europese carrière weer alleraardigst op de rit.

Clubs kijken echt niet alleen naar je laatste trainersklus, zeker als dat er één is die overduidelijk is geïnitieerd door makkelijk geld verdienen, die kijken naar je hele carrière. Dat is bij De Boer niet geweldig, maar wordt echt niet significant verder geschaad omdat hij even een paar jaar geld gaat harken in de zandbak.

5 juni 2023 om 18:35

Zijn serieuze trainers carriere zit er al op. Zo hard falen bij Inter, CP en NL11 dat is gewoon klaar.

5 juni 2023 om 19:57

Carrière!!!!, zoals Mourinho zei ,ik heb nog nooit een slechtere coach gezien dan Frank de boer.

Even wat centjes binnenharken. Hier ga je natuurlijk niet heen om je trainerscarriere een boost te geven.

5 juni 2023 om 18:56

Man heeft lekker leventje

Tijdje in Italie, Engeland en VS gewoond.
Voorheen os Schotland, Spanje en Qatar.
Gaat nu VAE daar aan toevoegen.

Jaloersmakend hoor om in zoveel landen te wonen, reizen en dik betaald te worden.

Vreemde keuze van beide partijen. De boer heeft aangetoond het vak niet te beheersen. Had wel verwacht dat alleen Azië nog geïnteresseerd zou zijn in de boer, maar niet deze club.

5 juni 2023 om 19:07

Heeft in zijn tijd bij Ajax inderdaad aangetoond er helemaal niks van te kunnen..

5 juni 2023 om 19:50

Bij ajax kampioen vd armoede. En als je z'n laatste 2 jaar hebt gevolgd plus de 5 daarop volgende klussen dan heeft hij dat inderdaad aangetoond

Het is hem gegund. Hij heeft zich bij Ajax al bewezen. Daarna heeft hij wat pech gehad. Maar hij is een man met ervaring en heeft zelf ook op het hoogste niveau gespeeld.

5 juni 2023 om 18:12

Wat heeft ie bij Ajax bewezen dan? Dat ie het geluk had dat alle concurrentie elke kans op uitlopen zelf verprutste? Dat hij met Ajax de concurrentie alle ruimte gaf kampioen te worden maar dat die er blijkbaar geen zin in hadden? Dat goed voetbal verboden was in Amsterdam? Dat tikkie terug tikkie breed op schildpadden tempo blijkbaar Ajax voetbal was?

5 juni 2023 om 18:14

Citroenijsje in het verkeerde keel gat geschoten ?

Frank heeft het gewoon met gigantische beperkt materiaal heel goed gedaan bij Ajax.
Ik was geen fan van de speelstijl die hij hanteerd(e) maar dit is wel erg pessimistische en denigrerend..

5 juni 2023 om 19:17

Hij heeft 2x op de rand gestaan van overwintering in de CL met Ajax. 1x ging het mis door de knipoog kroaat en de andere keer speelde Ajax in de laatste pot 0-0 uit bij Milan terwijl ze 70min met een man meer stonden en de bal er maar niet in wilde

6 juni 2023 om 02:13

De eerste 1,5 jaar was gewoon leuk voetbal. Daarna werd de selectie dermate slecht dat hij voor het kampioenschap koos.

5 juni 2023 om 18:14

Bewezen? Niet echt. Kampioen geworden bij gebrek aan beter. Het voetbal zag er niet uit en de Champions League-groepsfase was een formaliteit. Om je als trainer te bewijzen bij Ajax moet het echt beter dan dat. Zoals Ten Hag heeft gedaan. Dan bewijs je je en kun je het ook elders. Bij De Boer kan dat duidelijk niet.

5 juni 2023 om 18:33

Je wordt toch altijd kampioen bij gebrek aan beter...
Het voetbal was in de eerste jaren bij Ajax nog best aardig maar werd vooral de laatste 2-3 jaar steeds minder. Dat kwam ook deels doordat er in de periode vrijwel geen geld werd gestopt in de selectie. In een jaar Bosz werd er meer uitgegeven dan in de 4 of 5 jaar daar voor bij elkaar.
De groepsfase uit de CL in die periode kun je ook niet helemaal vergelijken met de groepsfase nu o.a. doordat de CL regels zijn aangepast. Toen kwam Ajax bijvoorbeeld in een poule terecht met de kampioenen uit de PL, Bundesliga en la Liga, dat kan nu niet meer.waardoor er altijd minimaal 1 (op papier) zwakke broeder in de poule zit.

5 juni 2023 om 19:09

Bovendien heeft hij 2x op de rand van overwintering in de CL gestaan met Ajax. 1x met de knipoog kroaat en 1x toen ze moesten winnen bij Milan uit en ze de bal er miraculeus genoeg niet in kregen

5 juni 2023 om 19:27

Kijk even naar die puntenaantal London calling. Echt ontzettend lage puntenaantallen waren dat. Daar zou je nu 3de of 4de mee worden. Dat is dus echt bij gebrek aan beter.

6 juni 2023 om 02:14

Ten hag was in het eerste jaar misschien al wel ontslagen, want ten hag heeft alleen maar met hele goede selecties gewerkt. En in een rustige organisatie. Waar de boer dit beide niet had.

5 juni 2023 om 18:43

Ik vond hem bij Palace vooral heel sterk. Heeft laten zien dat ie zich kan aanpassen aan een club en diens speelwijze en ziet wat het beste is voor het team.

5 juni 2023 om 19:37

Wat bedoel je precies met pech gehad? Hij heeft het toch gewoon heel slecht gedaan bij Inter en Palace en later het Nederlands Elftal? Heeft volgens mij niets met pech te maken.

6 juni 2023 om 02:16

Het pech dat hij geloofde dat hij de tijd kreeg om ander voetbal te spelen.

Succes Frank de Boer hoop dat het daar goed gaat.

Ze bedoelen in de titel: Een club durft het weer aan met Frank de Boer.

Achja. Goede zelfreflectie om lekker te cashen omdat het bij de topclubs niet lukt. Succes Frank!

Eerst Keizer en nu De Boer? Iemand daar heeft niet het beste met de club voor

5 juni 2023 om 19:22

Wat is er mis met Keizer dan? Deed het bij Ajax ook helemaal niet slecht, maar had de pech met het hele Nouri voorval. Het voetbal was best prima, en bij Sporting heeft hij ook nog 2 prijzen gepakt. Moest daar uiteindelijk wel meteen begin vh volgende seizoen vertrekken omdat hij slecht begon.

Had m eigenlijk nog wel een kans willen zien krijgen van Ajax. Maar goed, miss wil hij niet terug om financiële redenen.

5 juni 2023 om 18:12

Jij had weer zn in wekelijks in slaap vallen bij zijn befaamde tikkie terug tikkie breed voetbal?

5 juni 2023 om 19:04

@soccerfan_1
Maar wel 4 kampioenschappen behaald. Het is wel gebleken dat hij bij Ajax wel heeft gepresteerd en daarbuiten niet. Ajax wil graag clubmensen op belangrijke posities, dus zo gek zou het niet zijn.


Off: of heb jij destijds op elk kampioenschap een glaasje azijn gedronken?

Lekker man 👌🏻 lekker geld verdienen. Niet een stap voor je carriere maar daar zou niemand over klagen met zo'n salaris.

Laatste kans voor de Boer lijkt mij.
Als hij hier niet bereikt wat ze hopen te bereiken met hem dan is zijn carriere wel klaar lijkt mij of hij moet het ergens in India wellicht nog proberen.
Toch aardig afgezakt in niveau van clubs als je ziet waar hij trainer is geweest( Ajax, Internazionale,Atlanta united, Crystal Palace)

5 juni 2023 om 18:36

Ik denk dat dat wel mee valt. Zal er vooral van af hangen wat hij zelf wil.
Maar kijk naar Ranieri, die was geloof ik 20 keer ontslagen voor hij bij Leicester kwam en teerde op resultaten uit de jaren 90.

Die zit met de kerst lekker weer in Nederland met zn familie te eten.

Schrok even, geen Ajax gelukkig.

Het is eigenlijk geen beste zaak dat ex-voetballers relatief zo gemakkelijk aan hun trainersdiploma komen. Als je kijkt hoeveel er floppen (daarover kun je in het geval van de Boer nog enigszins discussiëren, gezien zijn titels met Ajax), mogen de eisen wel iets verscherpt worden wat mij betreft.

5 juni 2023 om 22:18

Wat een onzin. Het is voetbal. Wordt al vanaf het begin door oud voetballers gecoacht. Bijna alle toptrainers in de geschiedenis waren eerst voetballers.

Jammer dat de boer er niet voor gekozen heeft om zijn prestaties bij Ajax te overtreffen.

Bankrekening loopt zeker leeg…

Maar andersom, hoe kan je als club serieus genomen willen worden als je deze amateurtrainer aanstelt

Tja das heel dapper zeg. Gewoon nog meer geld vergaren en generaties achter hem financieel veilig zetten. Einde carrière maar ik zou het ook doen. Knaken pakken.

Hij zal zijn Broer Ronald toch wel meenemen in 1 of andere functie?

Bizar dat zo'n de Boer in zee gaat met zo'n rare club in die, tamelijk discutabele, regio. Tegelijkertijd doodzonde van zijn persoonlijkheid. Had hem liever een ploeg wat dichter bij huis zien trainen.

De landstitel overtreffen. Goede tekst

Nou kijk eens aan, kan die gaan dammen met Schreuder daar!
Prima wonen daar in de VAE, lijkt me lekker voor een man als Frankie

Kunnen we een pool maken en inzetten hoe lang het duurt voordat hij nu ontslagen wordt. Ik zeg na 11 wedstrijden.

Geeft zijn trainerscarriere op met deze stap. Wat zijn de beide De Boertjes ver gezakt. Met de nadruk op 'Zak' geld. Als geld je drijfveer is, zal ambitie gaan.

als je financieel afhankelijk bent maak je deze keuze al niet.
Als je net als de Boer financieel onafhankelijk bent is de keuze voor dit verderfelijke land al helemaal laakbaar.
Net als de andere genoemde nedelandse trainers overigens.

Nou dat is dus 4 wedstrijden coachen en als het niet naar de zij gaat van de eigenaar lig je ook weer op straat. Om dan vervolgens achter je centen aan te moeten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren