Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans van Milan kunnen opgelucht ademhalen na het vroeg uitvallen van Leão

Laatste update:

Rafael Leão lijkt fit genoeg om woensdag tijdens het heenduel met Internazionalei in de halve finale van de Champions League minuten te maken. Die verwachting sprak AC Milan-trainer zaterdag na de 2-0 zege op Lazio uit. De Portugese aanvaller viel in de thuiswedstrijd al na tien minuten uit. Leão leek last te hebben van zijn lies nadat hij een passeerbeweging maakte in het strafschopgebied van de Romeinen.

"Ik zag hem net en hij maakte een ontspannen indruk", zei Stefano Pioli direct na de wedstrijd. "Spierproblemen moeten een dag na de wedstrijd worden bekeken, maar afgaande op wat hij mij verteld heeft, denk ik dat het niets serieus is. Hij zei dat hij op tijd gestopt was. We zullen zien hoe hij morgen wakker wordt, maar hij stelde ons wel al gerust."

Leão is dit seizoen van onschatbare waarde voor de ploeg van trainer Stefano Pioli. De vleugelspeler was tot dusver goed voor dertien doelpunten en evenveel assists in 43 wedstrijden voor Milan. Leão voelde in de tiende minuut direct na een passeerbeweging dat het niet goed ging en liet zich aan de zijlijn verzorgen.

De achttienvoudig international besloot het daarna weer te proberen en keerde terug op het veld, alvorens hij nog geen minuut later aangaf toch niet verder te kunnen. Hij werd vervangen door Alexis Saelemaekers. Ruim vijf minuten later nam Ismaël Bennacer de openingstreffer voor zijn rekening namens de thuisploeg. Milan won uiteindelijk met 2-0 dankzij een doelpunt van Theo Hernández.

Leão moest de strijd al na twaalf minuten staken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja klote, maar kon gewoon lopen, liep niet ongemakkelijk. Hopelijk waren ze er optijd bij. MitsLeao er niet bij is, moet Theo het maar doen vanaf de linkerkant, pittig. en moet Tonali maar zijn gaten dicht lopen; het voorbij stormen wat Leao zijn kracht is, kan Theo ook. Wel wat meer op snelheid dan acrobatiek van Leao, maar ze bereiken het zelfde doel ermee. Ach ja, je moet positief blijven hè 😉

6 mei 2023 om 16:40

Welke zelfde doel? Theo heeft niet de passeerbewegingen van Leo en ook het afwerken een stuk minder. Zonder leao wint milan zeker niet van Inter, ook met Leao verwacht ik dat Inter wint

6 mei 2023 om 16:56

Afwerken niet nee, maar wel de passeer bewegingen. Doel? Mannetjes passeren. Kan Theo haast net zo goed

6 mei 2023 om 17:00

Ik ben gecharmeerd van Leao, maar hij is vaak niet betrokken bij het spel van Milan. Het klinkt gek, maar hem missen is geen ramp voor Milan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren