Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Erik ten Hag luistert naar Casemiro en klopt aan bij PSG voor Neymar’

Laatste update:

Manchester United is de gesprekken met Paris Saint-Germain gestart over een tijdelijke transfer van Neymar, zo onthult L’Équipe maandagavond. De Franse sportkrant maakt bekend dat manager Erik ten Hag erg geïnteresseerd is in de diensten van de Braziliaanse superster, terwijl ook Neymar zelf graag zou vertrekken uit Parijs. PSG is naar verluidt bereid mee te werken aan een huurdeal.

Volgens de berichtgeving is Casemiro de spil in de interesse van Manchester United in Neymar. De middenvelder zou graag met zijn landgenoot willen samenspelen en heeft er bij Ten Hag op aangedrongen een poging te wagen om de 31-jarige aanvaller binnen te halen. The Red Devils zijn overigens niet als enige geïnteresseerd in de diensten van Neymar, want er zouden meer clubs zaken willen doen met PSG. Wel is Manchester United op dit moment het meest concreet, zo klinkt het.

PSG zou niet onwelwillend tegenover een vertrek van Neymar staan, al is de club naar verluidt niet bereid om hem definitief te laten vertrekken. De creatieve aanvaller ligt in het Parc des Princes nog vast tot medio 2025 en heeft de optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen. PSG zou alleen willen meewerken aan een huurdeal van een jaar, zo klinkt het.

Neymar speelt sinds de zomer van 2017 voor PSG en is met 222 miljoen euro nog altijd de duurste voetballer aller tijden. Op 19 februari speelde hij zijn laatste wedstrijd voor de Parijzenaren: in het duel met Lille OSC raakte hij geblesseerd aan zijn enkel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet hoe betrouwbaar L’Equipe is, maar dit moet je niet willen als topclub. Op dit moment mijn favoriete speler, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen de voetballer Neymar. Blessures, eisen, feestje van z’n zus rond maart en een mindere mentaliteit de laatste jaren.

22 mei 2023 om 21:06

Dit is de reden waarom City zoveel beter is dan United. Zo weinig visie bij onze club.

22 mei 2023 om 21:37

Ik lees net op Twitter al een Utd-watcher dit bericht ontkrachten en dat bronnen binnen de club aangeven helemaal niet met een deal voor Neymar bezig zijn. Broodje aap verhaal lijkt het dus.

22 mei 2023 om 22:19

Laten we in ieder geval hopen dat dit niet waar is..

22 mei 2023 om 21:06

Ik denk dat je de gok wel kan wagen nu het om een huurdeal zou gaan (wellicht optie tot koop proberen te bedingen). Off: even een oprechte vraag: wat maakt Neymar jouw favoriete speler? Ik heb het zelf niet zo met hem (komt door z’n persoonlijkheid, kan natuurlijk geweldig voetballen) maar daarom juist benieuwd naar jouw mening

22 mei 2023 om 22:22

Ben een beetje een romanticus voor spelers die voor het publiek spelen. Echte entertainers als Ronaldinho, Zidane, Okocha en ook Neymar straalde veel flair uit. Dat mensen geen fan zijn van z’n gedrag, kan ik heel goed begrijpen, maar ik probeer daar een beetje doorheen te prikken.

23 mei 2023 om 10:12

Het is ook wel zo dat wij Nl'ers relatief weinig Ligue 1 kijken en nogal nuchter in het leven staan tov de Neymars van deze wereld.

Maar in het veld is die kerel echt een genot om naar te kijken. Toch leggen wij dan vaak de nadruk op de nare trekjes en zijn niet heilige gedrag.

Dit bedoel ik overigens niet persoonlijk naar wie dan ook maar meer de algemene tendens in NL. Ik heb er zelf ook een handje van.

22 mei 2023 om 21:16

Wellicht is de interesse omdat Anthony in alles tekort komt voor United? Neymar is een linksbuiten, maar dan kan een Sancho naar rechts bijvoorbeeld.

22 mei 2023 om 21:17

Anthony bakt er niet veel van. Maar sancho wordt je ook niet vrolijk van hoor.

22 mei 2023 om 21:22

Mee eens, maar ik zie ze niet twee nieuwe buitenspelers aantrekken. Sancho was ook typisch zo'n United aankoop.

22 mei 2023 om 21:39

Over sancho hoor ik toch voornamelijk achteraf kritiek. Iedereen was lyrisch over hem en speelde bij dortmund fantastisch. Al zal jij me nu vast komen uitleggen dat jij het van tevoren allemaal al wist.

22 mei 2023 om 21:41

Uiteraard, dat riep ik destijds al in de topics omdat ik de Bundesliga volg. Mist snelheid met de bal aan de voet om een speler uit te spelen.

22 mei 2023 om 22:23

Was Sancho bij Dortmund niet sterker vanaf rechts? Vind hem op links vrij voorspelbaar elke keer. Mist trouwens ook een hoop (zelf-)vertrouwen, iets wat enorm belangrijk is voor een buitenspeler.

22 mei 2023 om 22:56

Dortmund was in merendeel van de matchen de dominante ploeg en Sancho blonk dan ook uit. Ook Antony is veel beter dan.
Ten Hag zijn filosofie is dat ook maar voorlopig is het vooral transitievoetbal waardoor beiden door snelheidstekort door de mand vallen.
Als Ten Hag zijn spelers krijgt om zijn spel te spelen zullen zowel Sancho als Antony het verschil maken.
De vraag is of hij zijn spelers gaat krijgen.

22 mei 2023 om 21:12

Je hoeft met Neymar iig niet bang te zijn dat je met hem en Antony op de flanken veel sympathie zal kweken bij de rest van alle supporters.

23 mei 2023 om 10:41

L'equipe is normaliter een betrouwbare krant, maar ik kan me niet voorstellen dat Ten Hag op Neymar zit te wachten.

Ik kan me eerlijk gezegd niet bedenken waarom PSG dit zou willen. Messi gaat waarschijnlijk al weg, en Neymar haalde voor zijn blessure fantastische statistieken.

22 mei 2023 om 21:15

Salaris schrappen voor een seizoen?

23 mei 2023 om 00:27

Oké, maar waarom dan niet gewoon verkopen? Waarom zouden ze daar dan niet aan willen meewerken? Zeker als het om United gaat weet je dat je nog vrij hoog in de boom kunt gaan zitten.

23 mei 2023 om 08:48

Neymar heeft een veel te hoog salaris, die kan je niet verkopen, hooguit verhuren.

22 mei 2023 om 21:17

Hij heeft 1 fantastisch seizoen gehad, dat seizoen werd de UCL finale gehaald. Verder is hij het geld gewoon niet waard geweest. Gewoon verder kijken naar andere spelers die goedkoper en minder blessure gevoelig zijn.

22 mei 2023 om 21:52

Schrappen salaris kan idd maar de vraag is of dat nodig is bij PSG als dat giga salaris van Messi ook al weg valt.

Geld niet waard geweest wel mee eens inderdaad, maar dat is niet perse een reden. Blessures zou wel kunnen

Laat dit waar zijn. Veel succes met een speler die het halve jaar geblesseerd is.

Je gaat als Neymar zijnde toch niet naar Manchester United?! Wat een downgrade. Deze man kan naar alle topclubs toe.

22 mei 2023 om 21:23

Welke topclubs ? Er zijn maar weinig clubs die zijn mega salaris kunnen betalen of willen betalen. Misschien dat city met zijn oude trainer guardiola nog willen maar verder denk ik dat er weinig clubs zijn die zo n salaris kunnen neerleggen. Tenzij hij natuurlijk minimaal 40 % wil inleveren

22 mei 2023 om 21:36



Volgens mij kwam Neymar net nadat Pep Barcelona verliet en heeft hij nooit onder Pep gespeeld..

22 mei 2023 om 22:36

Klopt, Pep had net zn koffer gepakt richting Munchen.

22 mei 2023 om 23:33

Nee hoor, Pep had eerst een jaar een sabbatical waarbij hij in New York woonde. Daarna ging hij naar Bayern.

Lijkt me broodje aap! United kan het misschien betalen, maar is echt overbodig! Daarbij hebben ze meer behoefte aan een spits

Neymar is een geweldige speler natuurlijk, maar volgens mij nog vaker geblesseerd dan Robben en die haal je dan naar de fysiek zwaarste competitie ter wereld. Ik ben benieuwd of dat een succes gaat worden

Is de stempel "Braziliaanse superster" nog wel van toepassing? Vraag me oprecht af, want lijkt me dat het beste er ook af ia

22 mei 2023 om 21:09

Hij is natuurlijk wel all time topscorer en top assister van Brazilië. Geweldige voetballer, maar je kan er maar kort van genieten in een seizoen met al zijn blessures.

Geloof er weinig van. Een 31-jarige linksbuiten (terwijl we al Rashford, Sancho en Garnacho hebben) die ook nog blessuregevoelig is en totaal niet voor de Premier League lijkt gemaakt.

Niet doen Erik! Je hebt al een dramaqueen met Anthony en dan krijg je er nog een bij. Er zijn betere alternatieven voor dat geld.

Een gemotiveerde Neymar is voor elke ploeg een aanwinst natuurlijk. Wel lastig te zeggen waar hij dan zou moeten komen te spelen, vind hem het best vanaf links of een vrije rol vanaf 10 en daar spelen nou net twee spelers die wel niveau United zijn in Rashford en Fernandes.

Voor mij persoonlijk zou ik hem sowieso graag naar Engeland zien gaan alleen al zodat het makkelijker is wedstrijden van hem te zien.

Beter investeer het in talenten dan dat je jezelf als Manchester onnodig in de kosten gaat werken. Leuk voor 1 of 2 seizoen als het potentieel er uit komt, het is en blijft alleen ook een aanslag op je boekhouding en alles er om heen.

23 mei 2023 om 08:51

United investeert aan de lopende band in talenten, met nogal weinig succes. De beste aankoop was Casemiro.

Hoewel ik het een fantastische speler vind wordt Ney toch wel wat ouder en blessuregevoelige. Ben benieuwd of hij ook z’n spel gaat aanpassen zoals Messi naar minder dribbelen en meer spel verdelen. Het kwikzilverachtige en snelheid zal die zeker nodig moeten hebben anders als die dat niet doet in de Prem. Snap alleen ten Hag niet. Op de linksbuiten heb je Sancho Rashford Garnacho en Martial die daar kunnen spelen. Rechts veel dunner bezet. Pik dan maar kudus op voor 100 mio

Toch wel ongehoord, United dat interesse heeft in een absolute topspeler. Toch wel een risico gezien Neymar niet leeft voor het voetbal en blessuregrvoelig is. Hadden ze eigenlijk een paar jaar geleden moeten halen.

Het is natuurlijk een risico (al is een huurdeal niet zo risicovol). Maar misschien is dit juist wat Neymar nodig heeft. Een serieuze competitie, een serieus team en een coach die heeft bewezen “storend gedrag” (althans wat hij storend vindt) niet te tolereren.
Als Ten Hag Neymar aan de praat kan krijgen…. Neymar in vorm is genieten geblazen.

22 mei 2023 om 21:38

Denk ook dat dit win-win kan zijn. Veel meer spotlights op de wedstrijden in de premier league, en dan is Neymar meestal op zijn best.

22 mei 2023 om 21:49

Ik zou dit ook wel een mooie transfer vinden. Dacht gelijk: Neymar zal toch gebrand zijn om zich nog even te bewijzen in de Premier League? En het is ook wel een echte ster die Manchester United dan binnen haalt. Lijkt me tof om te volgen.

22 mei 2023 om 22:49

Ergens denk ik zelfs, en ik kan me vergissen hoor, dat als Cas het pusht, dat het wel eens goed kon uitpakken.

Die gast ligt alleen maar jankend op de grond, net als Simons, Tadic.
Dat wordt niet geaccepteerd in Noord Engeland

22 mei 2023 om 21:23

Verander Simons voor Luuk de jong en ik ben het met je eens. Xavi Simons heeft alleen de vervelende gezichtsuitdrukkingen. Ligt niet zo vaak, althans niet vrijwillig haha.

Die gaat eerste twee maanden vlammen en daarna niks meer..... blessures, gezeik met de coach....usual stuff. Engelse pers helpt ook niet echt

Zie weinig reden voor Neymar dit willen. Utd is sinds het vertrek van Ferguson alweer 10 jaar geleden een middelmatige ploeg geworden. Hopelijk weet hij ook dat Manchester geen strand heeft ( ja ja Parijs ook niet) en een bui gemiddeld 2 weken duurt. Past daar niet. Beter terug naar Barca. Hebben ze meer aan dan Messi.

22 mei 2023 om 22:50

Gaat Neymar toch alleen om de pegels joh. Die gaat gewoon voetballen waar hij het meeste kan verdienen.

Is weer eens gelul.
Sky rechtstreeks gevraagd , is compleet verzonnen.

Arabische invloeden zeker. Alleen maar exposure. Hopeloos

Cristiano verkopen omdat ie t spel altijd naar zichzelf toetrekt, en vervolgens wel Neymar binnenhalen 🤨 Goeie zaken Erik!

Vreselijk. Die aal Neymar aan de ene kant en duikelaar Anthony aan de andere.

Lijkt me niet de speler die je nodig hebt. Waar moet hij spelen kan alleen vanaf rechts. Rashford en fernandes zijn gewoon beter. Haal een spits die kan voetballen en scoren. Haal Kane.

Geweldige speler, maar op belangrijke momenten altijd geblesseerd. Zou me focussen op andere spelers.

Lijkt me heerlijk, Anthony op rechts en Neymar op links. Als ik me wil irriteren hoef ik alleen maar een wedstrijdje MU te kijken.

31 jaar ondertussen al. Is toch niet te vergelijken met Messi en Ronaldo.

Visie loos... Je hebt al Anthony en Sancho.. daar achter heb je ook nog Garnacho en Elanga.
En ALS ze Kane halen heb je zelfs Rashford nog.. als ze dan al een buitenspeler willen halen, waarom ga je dan niet voor Zaha?

Ten hag gaat altijd uit van het collectief. En dan wil hij een speler als neymar?….,,

Een geweldige voetballer, maar ik vraag me af hoe vaak hij inzetbaar is in de PL als je in de Ligue 1 al vaak geblesseerd bent. Mits fit is hij wel beter dan Rashford, Sancho, Martial en Antony bij elkaar.

In Frankrijk is hij al de helft van de wedstrijden geblesseerd. Wat gaat dit dan geven in de PL waar het er nog wat intenser aan toe gaat?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren