Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Engelse pers op de banken voor United: ‘Zo dominant, hij maakt de tongen los’

Woensdag, 27 september 2023 om 09:11Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 11:33

Erik ten Hag heeft zichzelf weer iets lucht verschaft als manager van Manchester United. De in Haaksbergen geboren oefenmeester had dinsdagavond geen kind aan Crystal Palace en zegevierde met 3-0 in de strijd om de EFL Cup. Sofyan Amrabat beleefde zijn basisdebuut en liet meteen een uitstekende indruk achter. "Zijn spel maakte de tongen los", luidt het oordeel in de Engelse media.

Ten Hag wijzigde zijn elftal op liefst zeven posities en liet onder meer Marcus Rashford, Rasmus Hojlund, Bruno Fernandes op de bank plaatsnemen. Amrabat begon verrassend genoeg als linksback. "Hoewel hij als linkervleugelverdediger op papier stond, dook hij overal op het veld op. Behalve in de goal", schrijft de Daily Mail. "Zo dominant, hij maakt de tongen los met zijn spel." Het optreden van de Marokkaans international wordt beoordeeld met een 8.

Het hoogste rapportcijfer is voor Casemiro, die verantwoordelijk was voor de 2-0 op aangeven van Mason Mount. De Braziliaan was drie keer trefzeker in de laatste drie duels. "Wanneer hij op dreef is ziet het er zo moeiteloos uit." Ook Mount maakte indruk bij zijn terugkeer. "Dit zou zijn doorbraak kunnen betekenen. Het jammere voor Mount was dat het slechts 45 minuten duurde." De middenvelder bleef halverwege het duel in de kleedkamer achter voor Victor Lindelöf.

Ook Sky Sports roept Casemiro uit tot absolute uitblinker met een 9 als rapportcijfer. "Met zijn doelpunt staat hij op de elfde plaats sinds de start van het vorige seizoen. Enorm indrukwekkend voor een middenvelder. De superioriteit van United was vanaf het begin duidelijk." Analist Andy Hinchcliffe deed daar een schepje bovenop. "Iedereen speelde sterk, maar Casemiro was de drijvende kracht. Energie met en zonder bal, een doelpunt en een assist. Hij was uitmuntend."

"Nadat hij de afgelopen weken met verschillende vormen van chaos te maken kreeg, was dit de ongecompliceerde avond waar Erik ten Hag zo naar verlangde", schrijft de BBC. "Vooral Amrabat viel op als omgeturnde linksback. Hij was overal, stopte veel energie in de wedstrijd en liet zien over het vermogen te beschikken om gevaar te herkennen als het zich voordeed. Kennelijk was het plan om veel over rechts te spelen met crosspasses vanaf de linkerkant. Amrabat en Mount toonden aan over die vaardigheid te beschikken."

Door de overwinning heeft United zich geplaatst voor de achtste finale. Het merendeel van de wedstrijden staat woensdagavond gepland. Dan komen onder meer Chelsea, Liverpool, Arsenal en Manchester City in actie. Komend weekend mag United laten zien dat het geen incident was, als Crystal Palace opnieuw naar Old Trafford komt voor de competitieontmoeting. The Mancunians bezetten een teleurstellende negende plek met negen punten uit zes duels.Gerelateerd

Meer sportnieuws

48 reacties (laatste reactie door shadyng)

Zo zonde dat het bij ons uiteindelijk niet heeft gewerkt, want wat is Sofyan goed geworden zeg. Pfff. De nieuwe Michel Bastos voor ons.

27 september 2023 om 09:24

Volgens mij had hij toen Clasie en/of El Ahmadi voor zich toch? Die het beide echt ontzettend goed deden.

Daarnaast is denk ik Italië perfect voor zijn ontwikkeling geweest.
In de luwte vij Fior en Hellas waar het mag en niet altijd moet je ontwikkelen tot een topspeler.

Toch een prima carrière zo.

27 september 2023 om 09:34

Hij had het eerste seizoen inderdaad el Ahmadi voor zich, toen die vertrok huurde we Clasie waarop Amrabat z’n conclusies terecht trok. Ik baalde daar enorm van omdat je aan alles kon zien dat deze man naar fysiek kracht, bal veroveren en verdedigen ook nog eens hartstikke goed kon voetballen. Onze incompetente coaches misbruikte Amrabat maar op z’n eigen positie heeft hij amper mogen spelen.

27 september 2023 om 10:10

Amrabat speelde nood gedwongen rechtsback.. het moment was top om aan te sluiten bij feyenoord juist omdat el ahmadi de captain was en hij amrabat kon gidsen binnen de club, maar hij mocht nauwelijks als middenvelder opdraven. Helaas want in veel opzichten had t een schot in de roos kunnnen zijn.

27 september 2023 om 10:25

Bijzonder dom om Clasie te huren en Amrabat vooral de kans te geven op rechtsback.
De potentie was altijd zichtbaar, maar Gio was er sowieso niet goed in om nieuwe spelers of jeugd in te passen.

27 september 2023 om 09:44

Amrabat en St.Juste hadden allebij makkelijk kunnen slagen bij ons.. helaas is het anders gelopen.

27 september 2023 om 09:46

Dit heeft toch duidelijk te maken met de betere voetballers op dat moment? Ik denk niet dat Feyenoord hier iets verkeerds heeft gedaan. Ja Amrabat nooit moeten halen was een optie geweest maar je kon ook niet van te voren weten dat Amrabat niet geduldig kan wachten en niet kan inzien dat er op dat moment met Karim El Ahmadi een betere speler op zijn plek stond. Op de back was het niet zoveel en dat hij zo snel weer zou vertrekken had ik zelf niet zien aankomen. Dat hij wel kon voetballen hadden we wel gezien.

27 september 2023 om 09:49

Ja het is ook niet per sé onze schuld hoor. Ik vond het toen ook meer dan terecht dat-ie niet speelde, maar achteraf is het jammer.

27 september 2023 om 10:32

De potentie was toen al zichtbaar bij Amrabat. Als je hem toen als stand in voor El Ahmadi had gebruikt, of misschien samen dan had je als Feyenoord zijnde daar de vruchten van geplukt. In plaats daarvan kreeg hij spaarzame kansen op rechtsback en werd hij daarop beoordeeld.

Je mag als Feyenoord zijnde echt kritisch zijn wat dit betreft. De coach maakte gewoon vreemde keuzes met betrekking tot Sofyan.

27 september 2023 om 11:44

Zodra een trainer een speler een nieuwe positie geeft kan dat dodelijk zijn voor de carriere van een speler. Kijk maar naar Sinkgraven die komt nooit meer van de linksback af.

27 september 2023 om 13:02

@Sergio: het verdedigende blok op het middenveld bestond destijds uit el ahmadi en niemand. Amrabat had daar de kans moeten krijgen zich te ontwikkelen maar vGeel besloot in overleg met Gio om Clasie te huren voor die positie. Een huurling boven een dure aankoop moet je nooit prefereren, zeker niet als Amrabat nooit een serieuze kans heeft gekregen zich op zn eigen positie (waarvoor hij gehaald was) te ontwikkelen.

Wat is de voetbalwereld toch heerlijk opportunistisch. Paar weken geleden was de media nog volop aan de stoelpoten aan het zagen en nu is het weer hosanna. Prima hoor, Ten Hag verdient zeker de tijd, dus voor hem is het fijn. Al heb ik ook niet het idee dat er bij United zelf mensen ontevreden over hem zijn.

27 september 2023 om 09:24

Tja dit is ook tegen Palace, nou niet echt een wereldploeg. United heeft nu een makkelijker programma en zal hun puntjes wel weer pakken. Wordt een hels karwei om met dit United in de top 4 te eindigen.

27 september 2023 om 09:36

Inderdaad, het is wel goed om de prestatie in perspectief te plaatsen. Bovendien, United heeft deze zomer toch flink wat geld gespendeerd op de ploeg op orde te brengen. Er zijn diverse spelers op voorspraak van Ten Hag gehaald. Het zou geen hels karwei mogen zijn om met dit team in de top 4 te eindigen. Dat wordt het wel als zij punten gaan laten liggen tegen de kleinere ploegen. Tot nu toe zitten de nederlagen voor in de wedstrijden tegen grote clubs; Arsenal, Tottenham Hotspur en kennelijk Brigthon. Maar goed, dit weekend staat er al weer een herhaling van het treffen met Palace op het programma. Bij winst ziet de wereld er wellicht weer iets anders uit.

27 september 2023 om 09:58

Mag ook nog wel bij gezegd wroden dat Palace echt veel spelers miste. Dus was Amrabat zo goed? Of was Palace zo slecht? Beetje van allebei.

27 september 2023 om 10:18

Dat moet blijken of hij werkelijk zo goed is, hij past met z'n fysiek zeker wel in de PL. Het lijkt me een speler die moeiteloos meedraait bij een goed spelend elftal. Ben erg benieuwd naar zijn prestaties in ieder geval!

27 september 2023 om 10:26

Amrabat heeft zijn kwaliteiten en die zullen zeker van pas komen voor Utd. Waar ik me vooral zorgen over maak is of hij overweg kan met de snelheid van het spel. Qua conditie wellicht wel, want hij heeft genoeg inhoud, maar hij is ook een fan van tackles maken en dan vooral slidings, dan moet je wel goed kunnen timen. Casemiro kan hem hierin helpen, die heeft ook zijn deel ongeluk al gehad met slidings..

27 september 2023 om 11:36

@achterman: Ja, Palace miste een aantal spelers gisteren, maar United evengoed toch (bijv. Shaw, Martinez, Wan-Bissaka niet bij de selectie vanwege blessure, en ook Sancho en Antony uiteraard er niet bij om verschillende redenen), bovendien lieten zij nog enkele beoogde basisspelers 90min. op de bank, waaronder sterspelers Bruno en Rashford. Ik vond het persoonlijk een verrassend goede pot van United, afgaande op de basisopstelling die ik echt niet heel denderend vind ogen op enkele uitzonderingen na.

27 september 2023 om 09:33

Van alle opvolgers van SAF zal het gros wel het meeste vertrouwen in Erik hebben. Het enige wat ik lastig vind met hem, is dat hij overduidelijk favorieten heeft. Hij houdt van spelers die altijd hard werken zonder gezeur. Een Sancho wordt dan steeds gepasseerd tot aan het punt dat er nu een ruzie is. Hoe Ten Hag daarmee omgaat vind ik wel zonde. Het is goed dat hij hoge eisen stelt, maar het is ook terecht dat sommihe spelers meer kansen willen krijgen. Zeker als je concurrenten nou ook niet bepaald beter spelen (aka Antony). Dat was bij Ronaldo ook het geval. Hij slaat dan wel een beetje door. Al ben ik wel blij dat hij het gezeik van verwende vedettes niet meer toe laat.

27 september 2023 om 09:42

JvL-United ben het met je eens van zijn favorieten, al is dat natuurlijk ook een manier om spelers vertrouwen te geven.
Vind echter sancho een heel slecht voorbeeld. Speelt (en traint ook blijkbaar) al sinds zijn komst als een natte krant, en heeft van ten hag maandenlang een hele zachte aanpak mogen ontvangen. Op een geven moment is het natuurlijk op, en dat moment is nu gekomen. Doodzonde van zijn talent, maar ik heb niet het gevoel dat dit iets is dat we ten hag kunnen aanrekenen.

27 september 2023 om 09:48

Ten Hag verdient zeker de tijd? Dit is zijn 2e jaar alweer en de miljoenen dat hij heeft uitgegeven moeten er toch wel voor zorgen dat hij de top kan aanvallen? Voorlopig kan hij dat nog altijd niet.

27 september 2023 om 09:55

Kijk eens naar Arteta hoe lang die mocht blijven zitten en hoe dat nu uitpakt? Dit is zijn 2e jaar is eigenlijk hij is net aan zijn 2e jaar begonnen. Dat is wel even wat anders…

27 september 2023 om 10:02

Ga je nou serieus Arsenal, de club waar een lange tijd gezond huishouden belangrijker was dan de top aanvallen vergelijken met big spender Man UTD?

27 september 2023 om 10:09

Wel wat betreft een trainer de tijd geven. En ik denk dat het ene voor het andere zorgde: niet direct resultaat eisen, maar bouwen, inderdaad op een gezonde manier, leidde naar resultaat. Ik ga vooral in op het feit dat jij lijkt te vinden dat ten Hag al behoorlijk wat tijd heeft gehad. Terwijl als voorbeeld Arteta juist die tijd kreeg terwijl zijn team in het begin echt dramatische tijden heeft gekend.

27 september 2023 om 10:44

Situaties bij Arsenal en united zijn natuurlijk compleet anders. Maar uiteraard hoor je een coach een eerlijke kans te geven. Dat gebeurt bij United meestal wel op Moyes na. Ten Hag zal dit seizoen hoe dan ook wel afmaken lijkt mij. Maar het is wel zaak om een positieve lijn te hebben. Ten Hag lijkt ook meer macht te hebben bij transfers dan zijn voorgangers. Dan moet je er wel goed gebruik van maken.

27 september 2023 om 10:49

Als je een coach een zak met centen geeft en hij hiermee zijn selectie mag samenstellen dan mag je toch wel resultaat zien in de vorm van een elftal? Hij heeft 500 miljoen uitgegeven in 2 seizoenen tijd, dan mag je toch wel daar iets van terug zien?

Ook direct waarom je nu ook een verwachting mag hebben van Arteta en Arsenal nu zij de laatste jaren ook zijn geen spenderen.

27 september 2023 om 11:22

Je kunt niet alles op een zak geld gaan gooien natuurlijk. Zolang er een positieve lijn te zien is dan gaat het goed. Dat het hele proces 3 of 4 jaar duurt zoals bij Arsenal kan natuurlijk. Dat is bij united niet anders omdat je de gehele identiteit moet veranderen.

Tja. Het was dan wel tegen Crystal Palace maar afgelopen weekend tegen Burnley leek het he-le-maal nergens op.. Dit was tenminste echt team/combinatie voetbal.
Enige wat je nog kan zeggen is dat Palace veel spelers rustte maar dat deed United ook. Ben benieuwd naar de volgende pot tegen Palace, #9 tegen #10, dat zag je er gisteren niet aan af.

27 september 2023 om 09:41

Inderdaad. En tegen Burnley speelde Amrabat nou juist niet lekker met een hele domme overtreding in de laatste minuut die je zomaar de das had om kunnen doen…

Als je aan het minimaal aantal woorden moet komen voor je werkstuk "de in Haaksbergen geboren oefenmeester".
--
CP speelde volgens mij met een half B-elftal als je het vergelijkt met wie normaliter speelt. De hosanna stemming is wat mij betreft dan ook wat misplaatst als je kijkt naar hoe United continu voor de dag komt dit seizoen. Ben wel benieuwd wat Amrabat op het middenveld voor United gaat doen, hij begint in ieder geval uitstekend.

27 september 2023 om 09:44

Dat was voor United natuurlijk ook het geval. Alleen Amrabat op linksback geeft al aan dat er 4 backs geblesseerd zijn. Maar rest was alleen Casemiro, Onana, Dalot en eventueel Varane basis. Maar verder helemaal eens hoor, Palace was gewoon dramatisch en lek is echt nog niet boven.

27 september 2023 om 10:45

Goed, maar een tweede keuze voor United als kapitaalkrachtige club is toch wel wat anders dan een tweede keuze van een club als CP. Niets te nadele van, maar een dergelijke overwinning mag wel iets meer in perspectief geplaatst worden dan de lofuitingen van nu.

27 september 2023 om 10:59

Absoluut. Dit zegt helemaal niks. Maar was als United supporter wel blij met het vertoonde spel.

27 september 2023 om 10:15

Daarnaast heeft Palace ook echt wat enorme kansen verprutst en hadden ze toch op z’n minst twee keer moeten scoren.

27 september 2023 om 17:09

Denk 4 keer, ze hebben onverdiend verloren.

Altijd blij als het goed gaat, maar ook ik wil het eerst wel even voor een paar weken (op z'n minst) zien. Paar goede wedstrijden in de pl (en evt cl) is wat united nodig heeft om weer vertrouwen te krijgen.

Overdrijven is ook een vak he? Juist omdat hij overal stond ipv linksback ergerde ik me af en toe kapot. Want tegen een betere tegenstander dan dit verschrikkelijk slechte Palace, waren we over links helemaal kapot gespeeld. Maar hij is geen linksback, dus beoordeel hem niet op gisteren.

27 september 2023 om 10:03

Hoe kan je je daar aan irriteren? Er is letterlijk geen aanval geweest vanuit zijn kant. Heeft alle ballen opgeruimd die hij moest opruimen en voegt vervolgens wat toe aan bet spel van United. De reden dat Casameiro zo kon spelen is doordat hij die ruimte kreeg van Amrabat. Dus je irriteren aan een speler die wat extraas brengt slaat natuurlijk nergens op. Ook was het een aanwijzing van de trainer en ging hij niet zomaar uit positie lopen. Hij voerde dus uitstekend uit wat de trainer van hem had verwacht

27 september 2023 om 10:14

Jij was bij de team bespreking begrijp ik? Kan prima zijn, maar ja, ik irriteerde me daar aan. Ik vond dat niets toevoegen, alleen in de weg lopen en ruimtes kleiner maken tijdens balbezit. Er was nooit iemand vrij op links.
En ik denk juist niet dat dat zijn opdracht was, want speelde later veel meer als back. Toen zag je ook Garnacho meer in balbezit komen, helemaal toen hij gewisseld was.
Sowieso had dat geen invloed op het spel van Casemiro vind ik, dat was meer doordat Palace zo slecht speelde denk ik lol.

27 september 2023 om 13:47

Dan hebben jij en ik een andere kijk op het spel. Eigenlijk ben jij de enige die iets negatiefs kan oprbengen. Als de meningen verdeeld zouden zijn, zou ik je het voordeel van de twijfel geven. Maar letterlijk niemand met voetbalverstand is het met jou eens.

27 september 2023 om 15:22

Gelukkig mag iedereen zijn eigen mening hebben. Ik ben wel vaker negatief als het over United spelers gaat. Ben United fan, vanaf m’n 10e in ‘86, heb dus de gloriejaren mee mogen maken. Verwacht dus veel van United spelers.
Kan er best realistisch naar kijken. En dus vind ik dat hij, behalve een heel goed wk, nergens heeft laten zien dat hij goed genoeg is en om United beter te maken. Net als een heleboel andere aankopen van de laatste tijd. Daar ben ik ook kritisch op. Die maken ons niet beter. En ik denk dat van Amrabat ook. Maar zijn fans kunnen hem niets fout zien doen. Denken dat hij gisteren meteen bewezen heeft basis te moeten staan.
1 zwaluw maakt geen zomer, speelde best goed en hoop echt dat ik het fout heb en hij ons wel beter maakt. Dan ben ik de eerste die mijn fout toegeeft. Zoals bij Martinez.

27 september 2023 om 18:00

Dus omdat je United fan bent heb je alle wedstrijden van Amrabat gezien in de serie a bij Hellas of Fiorentina om tot jouw conclisoe te komen? Leuke anekdote, maar doen we dus helemaal niets mee. Hij heeft gewoon ijzersterk gespeeld dat kun je niet ontkennen. Maar je mag inderdaad je eigen kijk erop hebben en ik mag daar dan weer wat van vinden. Zo gaat dat hé..

27 september 2023 om 19:50

En daar kunnen we op een gezonde manier over discussiëren en elkaars inzichten laten zien. Dat ik United fan ben heeft niets te maken met welke wedstrijden ik kijk toch? Ik kijk wel heel, heel veel voetbal en zal zeker niet claimen alle wedstrijden gezien te hebben. Maar wel genoeg om te denken een indruk van de voetballer Amrabat te hebben gekregen. Ik zeg ook nergens dat hij slecht speelde, alleen dat ik me ergerde aan het feit dat hij constant op het middenveld liep. En dan centraal. Kijk mijn andere posts er maar op na: ik geef aan dat hij goed gespeeld heeft, maar dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt. Ik zeg ook nog ergens dat hij geen linksback is en dus niet eens op gisteren beoordeeld mag worden. Dus leg me geen woorden in de mond alsjeblieft. Fijne avond!

De Engelse pers, undefeated. Eens kijken hoe de replay dit weekend gaat lopen.. Dit is wel de periode dat Utd punten moet gaan pakken want ze spelen tegen clubs die normaal gesproken ruim onder ze staan. Succes Erik.

Heerlijk nieuws zo op de vroege ochtend. amrabat en ten hag beiden gegund

Jammer dat er enkel naar het winnende team gekeken wordt. Ik vond Riedewald bijvoorbeeld enorm sterk spelen aan de kant van Palace, maar daar hoor je niemand over. Fris voetbal van United met veel jonkies die flink wat inzet tonen en voor elke bal gaan. Hopelijk durft Ten Hag af te wijken van zijn standaard basis in de competitie, want we zien allemaal dat dat niet werkt zo. Ambrabat vulde zijn rol ook erg goed in. Benieuwd of Ten Hag hem zo laat staan.

27 september 2023 om 13:45

Je wint nooit wat met jonkies😉

De goeie oude pers.
Een week geleden nog waren in crisis en hopeloos. Nu was het geweldig.
Dit was absoluut geen graadmeter wel leuk om een keer 90min lang zonder stress een match te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

61 fans
Coach, 53 jaar
SeizoenClub
2018-2022 Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren