Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Eerste degradant in de Bundesliga bekend na zege Eintracht Frankfurt

Laatste update:

Hannover 96 speelde zelf zaterdag op het nippertje met 2-2 gelijk tegen FC Ingolstadt 04, maar zondag is het doek voor die Roten toch definitief gevallen. Nummer zeventien Eintracht Frankfurt boekte een belangrijke 2-1 zege op 1. FSV Mainz 05, waardoor Hannover nummer zeventien Eintracht en nummer zestien Werder Bremen, die op de laatste speeldag tegenover elkaar staan, niet meer allebei kan achterhalen. Voor de ploeg van Daniel Stendel komt er na veertien jaar een einde aan het verblijf in de Bundesliga.

/

Eintracht begon gespannen aan de derby tegen Mainz en beide ploegen leden in de eerste helft veelvuldig balverlies. Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam dan ook uit een standaardsituatie: Daniel Brosinski schoot een vrije trap prachtig achter Lukas Hradecky. De thuisploeg had het daarna even moeilijk, maar via Marco Russ werd het tien minuten later echter alweer gelijk: de verdediger had de bal na een goede voorzet van Anis Ben-Hatira voor het intikken.

Eintracht moest dus in de tweede helft op zoek naar de winnende en via Haris Seferovic was het na een uur spelen bijna zo ver. Loris Karius had echter goed het oog in een kopbal van de spits en ranselde de bal uit zijn doel. De Duitse keeper moest vlak voor tijd echter toch het hoofd buigen: verdediger Stefan Bell veranderde een voorzet zodanig van richting dat zijn eigen doelman kansloos was. Eintracht staat nu één punt onder nummer zestien Werder, die als de stand zo blijft nacompetitie moet spelen.

Denk je dat Eintracht Frankfurt nog over Werder Bremen heen kan klimmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

jammer Hannover, paar jaar terug nog Europa League kwartfinalist tegen Atletico Madrid en met 10.000 supporters naar de Europa League groepswedstrijd tegen Kopenhagen in Denemarken en de geweldige derby's tegen Bremen. Uithuilen voor 96 en volgend jaar proberen terug te komen

Degradanten, het blijft altijd een naar verhaal.
Maar ik ben in ieder geval blij dat Hoffenheim en Augsburg uit dit gat zijn getrokken en ook HSV heeft dit seizoen weer eens ietwat beter gespeeld. Nu nog hopen dat in ieder geval Bremen er ook niet afschuift, wat immers ook een mooie Duits club is naar mijn idee.

24 april 2016 om 20:21

Sorry, wat is er zo mooi aan Hoffenheim? Een club zonder historie en groot geworden door zo'n rijke man.

24 april 2016 om 20:39

Goeie jeugdopleiding en talentendoorstroom: volland, firminho, eduardo, ba, alaba, de camargo en t grootste duitse verdedigende talent: Sule.

24 april 2016 om 21:34

Ben het met je eens. Hoffenheim is een akelige club. Helaas hebben ze er in Duitsland wel meer. Volgend jaar een Bundesliga met Hoffenheim, Ingolstadt, RB Leipzig, Wolfsburg en Leverkusen is best ziekelijk. Zij nemen op een oneerlijke manier de plek in van echte clubs als Kaiserslautern, Karlsruhe, Alemannia Aachen, Nurnberg, St Pauli, 1860 etc.

24 april 2016 om 22:00

Helemaal mee eens, alhoewel ik vooral Leverkusen maar ook Ingolstadt nog wel vindt meevallen. Ingolstadt wordt dan wel flink gesponserd door Audi maar het is niet zoals Leipzig of Wolfsburg dat er elk jaar verschrikkelijk veel geld in wordt gepompt en dat ze daarmee naar de Bundesliga zijn gegaan. Leverkusen vind ik ook wel meevallen. Ook al hadden ze zonder Bayer natuurlijk niet bestaan.

24 april 2016 om 23:47

Hoffenheim heb ik puur iets hoger zitten door de spelers die er momenteel actief zijn. Ze hebben een leuk team met onder andere Volland, Schar en Amieri. Verder heb ik niks met de club en heb je gelijk dat het wat dat betreft geen plezierige club is.

25 april 2016 om 03:36

Tsjonge jonge jonge. Afgeven op Wolfsburg en Leverkusen en zelf voor PSV zijn. Wat is het verschil tussen PSV en Wolfsburg en Leverkusen? Wolfsburg en Leverkusen hebben Bayer en Volkswagen achter zich en PSV Philips. Ik zie het verschil niet. Ongelooflijk dat uitgerekend iemand voor PSV met zo'n reactie komt.

25 april 2016 om 15:22

@ikea,

Over de spelers hoor je me niet. Volland, Schar, Sule, Amiri of een Schwegler zijn stuk voor stuk leuke voetballers!

Fantastische wedstrijd van Frankfurt! Nu het op een voetballende manier niet lukt dit seizoen dan maar op een vechtende manier en hopen op een bevlieging van Anis Ben Hatira. Nu moet Darmstadt ook gapakt worden!

Zonde dat Hannover degradeert, maar dit is het beste voor ze. Kijk maar naar Freiburg, die degradeerden vorig jaar en lijken nu alle zaakjes weer op orde te hebben. Worden waarschijnlijk kampioen en ik denk dat ze volgend seizoen ook zeker niet kansloos zullen zijn. Hopelijk lukt Hannover hetzelfde, Hannover hoort namelijk gewoon in de 1e Bundesliga!

24 april 2016 om 21:53

Martin Kind gun ik deze degradatie echt wel. Hij is degene die zo graag de 50 1 regel wil afschaffen.

24 april 2016 om 23:25

Ja dat klopt. Al is dat waarschijnlijk ook alleen omdat dit Hannover heel erg zou helpen.

Ik moe zeggen dat de clubs Ingolstadt en Darmstadt mij goed hebben verbaasd dit seizoen. Kwalitatief komen ze niet in de buurt van clubs als Bremen en Frankfurt maar ze presteren toch boven verwachting. Jammer voor Hannover maar als je 11 wedstrijden op rij verliest dan weet je al hoelaat het is..

Heel sneu dat Hannover is gedregradeerd. Dat was toch een begrip geweest voor de Bundesliga, maar het heeft ook gewoon een paar hele goede spelers verkocht (waaronder Stindl dit seizoen verkocht) en verlaten... (Robert Enke)

Kiyotake, Sakai, Zieler, Schmiedebach, Karaman, Sane en Albornoz gaan waarschijnlijk de club verlaten. Dat zijn bruikbare spelers of zijn de sterkhouders van Hannover. Van Zieler had ik overigens verwacht dat hij eerder weg zou gaan van Hannover, maar hij is de club toch altijd trouw en loyaal gebleven. Is toch een hele constante keeper en wereldkampioen. Misschien iets voor Hertha BSC?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren