Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Dybala schittert in stadsderby en staat op eenzame hoogte in Italië

Laatste update:

Juventus heeft ook zijn zesde competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. De Oude Dame beleefde zaterdagavond in de stadsderby met Torino een droomstart dankzij Paulo Dybala en profiteerde uiteindelijk optimaal van een vroege rode kaart van Daniele Baselli: 4-0. De ploeg van Massimiliano Allegri nestelt zich zodoende weer naast Napoli aan kop in de Serie A.

Er staat dit seizoen in Italië geen maat op Dybala. De Argentijnse aanvaller was in zijn eerste vijf wedstrijden al goed voor acht competitietreffers en deed tegen Torino al vroeg van zich spreken. Miralem Pjanic won op het middenveld een duel van Tomás Rincón, waarna Dybala aan de wandel kon met de bal. De technicus gaf doelman Salvatore Sirigu vervolgens geen schijn van kans met een hard schot van net buiten het strafschopgebied: 1-0.

Torino had weinig in de melk te brokkelen in het hol van de leeuw en zag alle hoop op een goed resultaat halverwege de eerste helft vervliegen, nadat Baselli na een overtreding op Pjanic met zijn tweede gele kaart van de wedstrijd van het veld werd gestuurd. De Bosnische middenvelder verdubbelde vervolgens op slag van rust de voordelige marge voor Juventus door Sirigu met een geplaatste bal van een meter of achttien te verschalken.

Pjanic was twaalf minuten na rust ook nog betrokken bij het derde doelpunt van Juventus, door het leder uit een hoekschop op het hoofd van Alex Sandro te leggen. Laatstgenoemde steeg boven zijn directe tegenstander uit en gaf Sirigu vervolgens geen kans met een harde kopstoot. De ploeg van Allegri kon de wedstrijd daarna rustig uitspelen en energie sparen voor het duel met Olympiacos Piraeus in de Champions League van volgende week, al maakte Dybala er in blessuretijd nog wel 4-0 van van dichtbij. Het betekende voor hem zijn tiende goal dit seizoen in de Serie A en daarmee heeft hij vier keer vaker gescoord dan naaste concurrent Edin Dzeko op de topscorerslijst.

Pakt Paulo Dybala dit seizoen de topscorerstitel in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een beest is het toch ook

24 september 2017 om 04:29

Als Dybala in cruciale CL wedstrijden niet opstaat, kunnen we niet spreken van de absolute absolute absolute wereldtop (top 3 vd wereld). In de top 10 zit die wel.

24 september 2017 om 04:52

Wat een onzin reactie weer. Hij laat gewoon zien dat hij wereldtop
is, wedstrijden met elkaar vergelijken kan gewoon niet. Hate it or love it

24 september 2017 om 09:17

Hij liet het vorige seizoen wel zien in de CL. Dat hij nu 1x tegen Barcelona niet goed speelt en eventuele CL Finale tegen nota bene Real betekent niet dat hij geen wereld top is.

24 september 2017 om 11:01

Gelukkig heeft ie nog jaren waarin hij zich kan laten zien. Geen enkele speler is altijd top. Zelfs messi en Ronaldo niet. Deze jongen komt er wel. Nu al zo ontzettend goed!

Wat een genot naar Dybala te kijken! 10 uit 6 wedstrijden het is echt ongelooflijk!!
Verder puike wedstrijd, al werd de wedstrijd hen in de voeten geworpen door de rode kaart van Baselli. Pjanic ook weer geweldig. Man of the Match denk ik zelfs (ondanks twee goals Dibi) met een goal en twee assists weer... tot nu toe bijna elke wedstrijd wel een assist, zit al op en stuk of 6 denk ik?

Berna goed ingevallen... maar eerlijk is eerlijk ze speelden tegen 10 man een gespeelde wedstrijd volledig eenrichtingsverkeer dus dat zegt niet veel. Maar het is een elegante voetballer met een enorme potentie. Cuadrado toch weer een assist, terwijl het af en toe ook weer zo knullig was (hakje willen geven en struikelen over de eigen benen). D Costa moet wat meer tijd krijgen. Hij was enorm dreigend, maar lijkt een type Cuadrado: goede dribbel en enorme snelheid, maar het gaat te snel voor de bovenkamer.

Napoli helaas gemazzeld... ook nog steeds volle punten. Het gaat dit seizoen erg moeilijk worden. Ik zag dat Juve straks in de laatste 5 wedstrijden van het seizoen tegen Roma, Inter en Napoli moet. Poellala dat gaat spannend worden!

Forza Juve, fino alla fine!

Wat een speler is Dybala toch ook. Ik kan me nog de dag herinneren dat Palermo hem binnenhaalde en toen omschreef Zamparini Dybala als een wereldspeler voor de toekomst en volgens mij vertelde hij toen ook dat Dybala de nieuwe Agüero zou worden en je kan veel zeggen over Zamparini, dat hij bijvoorbeeld een gek is en dat hij trainers binnen no-time ontslaat, maar met onder andere Dybala, Pastore, Cavani, etc. heeft hij het echt wel goed gezien.

Ben zelf fan van AC Milan, maar ben altijd wel gecharmeerd geweest van Juventus en Juventus heeft met Dybala echt gewoon goud in handen. Als Dybala in dit tempo door blijft gaan met scoren, dan zal hij dat record van Higuain van meeste goals in 1 seizoen in de Serie A (bij Napoli in z'n laatste seizoen, 36 goals) met gemak verbreken.

Dit juve zie ik graag, gewoon zelfverzekerd spelen en steeds die doelpunten opzoeken als de kans er is. Perfecte wedstrijd van Pjanic. Matuidi blijkt ook een godsgeschenk te zijn, is werkelijk overal te vinden op het veld en dat neemt zoveel zorgen weg en maakt ruimte voor Pjanic, Dybala etc. Goed idee van Allegri om Higuain even op de bank te laten, super Mario klaart de klus wel. laten we niet vergeten dat Gonzalo bijna de meeste minuten maakt in dit elftal, hij komt wel terug in vorm na wat rust

Wat een legende. Hoe kon Barca zeggen dat hij niet bij "barca past" 😂😂 Hij is zonder twijfel een van de beste van de wereld

23 september 2017 om 23:32

Het is te bezien of hij met Messi samen kan spelen aangezien ze elkaar voortdurend in de weg lopen. Messi zal nooit zo goed presteren als nu met een Dybala erbij die veel ballen opeist. Neymar gaf veel assists en was erg creatief, maar je ziet toch dat Messi van meer vrijheid geniet zonder Neymar.

24 september 2017 om 10:44

Gezien de opmerkingen van Beppe Marotta in het recente verleden over de positie van Juventus als Barcelona zich zou melden voor Paulo Dybala denk ik dat we stiekem toch wel mogen dromen over een partnership Messi-Dybala. Denk trouwens niet dat het aan het 'opeisen' van de bal ligt, maar aan de vrijheid die ze elkaar gunnen met de bal aan de voeten. Neymar en Suárez accepteerden dat Messi de creativiteit verzorgde, maar dat zij de bal zouden ontvangen als ze dicht bij het doel komen. En op die manier kan je ook wel een opstelling bedenken waarbij Dybala vanaf rechts kan komen. Met Luis Suárez in hopeloze vorm en ook al aan de verkeerde kant van de dertig jaar moet je toch gaan nadenken over de toekomst. Het zou natuurlijk een absolute droom zijn om overbodige spelers te verkopen en te investeren en twee absolute wereldtoppers. Thiago en Dybala.

Ter Stegen
Semedo
Piqué
Umtiti
Jordi Alba
Thiago
Busquets
Iniesta
Dybala
Messi/Suárez
Dembélé
24 september 2017 om 15:17

Tja, die uitspraken van Marotta geven wel mogelijkheden voor Barca. Aan de andere kant zal Juve zich wel moeilijker opstellen en meer geld gaan vragen als Dybala zo door blijft gaan en in deze gekke markt zou er wel eens een belachelijk prijskaartje om zijn nek gaan hangen.
Hij geeft vaak aan gelukkig te zijn en zei laatst dat hij voor altijd wilde blijven, tenzij de voorzitter daar anders over denkt natuurlijk. Ook heeft hij het vaak over Del Piero en de nieuwe Bandiera worden van de club. Natuurlijk is het voetbal en is niks zeker, maar Dybala is wel een nuchtere jongen die niet zomaar dingen roept.
Barca in de huidige staat zie ik niet zo snel Dybala binnenhalen, maar over een jaartje of 2, met een Suarez op retour, misschien een nieuw bestuur en weer meer inkomsten is het zeker mogelijk inderdaad.

Het begint groteske vormen aan te nemen met Dybala, die knaap is letterlijk onhoudbaar geworden dit seizoen!

24 september 2017 om 00:08

Dybala gaat naar het niveau Messi/Ronaldo toekruipen in de komende jaren denk ik. Wat hij nu al laat zien is ongekend, wat een speler. Ik weet dat Messi een grootheid is maar Dybala moet de talisman worden voor Argentinie in Rusland volgend jaar.

24 september 2017 om 01:07

Als ik het niet verkeerd heb, hadden die beide heren op Dybala's leeftijd de Ballon D'or al gewonnen. Of zaten er in elk geval dicht tegenaan. Begrijp me niet verkeerd, Dybala wordt een van de besten ter wereld maar we moeten niet zo gauw vergelijkingen met het niveau Messi/Ronaldo maken. Ben bang dat we dat niveau niet snel terug gaan zien.

24 september 2017 om 01:35

Ik denk ook dat consy puur met '' toekruipen '' bedoelde dat Dybala een paar stappen dichterbij Messi en Ronaldo komt, maar hij zal dat niveau ook niet bereiken. Aan de ene kant is het jammer als zulke sieraden voor het voetbal stoppen, maar aan de andere kant zouden de Gouden Bal verkiezingen wat interessanter zijn dan dat het nu is.

24 september 2017 om 09:03

Ik ben bang van niet, hij zegt ook dat Dybala de talisman moet worden van Argentinië op het WK, in plaats van Messi. Haha

Lijkt me de ideale opvolger van benzema.real sla je slag op de volgende transferperiode!

24 september 2017 om 02:59

Nee, Benzema is een echte nummer 9 en La Joya dat totaal niet dus stop met ja mooie vervanger voor Suarez of voor Benzema.

Dybala is een nummer 10 en zal ook nooit een spits worden ala Benzema want dat is zijn speelstijl niet, en ik hoop dat zijn woorden van laatst echt waar zijn dat hij pas zal vertrekken warneer Agnelli dat wil!

Sjongen jongen, dit lijkt het seizoen te gaan worden van de vorm van de aanvallers. In alle top competities zijn de aanvallers goed op dreef. Ik ben benieuwd hoeveel Dybala gaat scoren dit seizoen. Hij stevent af op naar een super seizoen. Cristiano Ronaldo en Messi moeten wellicht vrezen dat niet in 2018, maar de Fifa prijs van 2019 iemand hun hegemonie doorbreekt. 4-0 klinkende zege waarbij onze Argentijnse magiã«r wederom zijn stempel zet. Juventus is sterk gestart, maar dat kun je ook zeggen van hun concurrenten. Met name Napoli. Voorlopig is het een nek-aan-nek race. Met Inter en AC Milan dit er erg dicht op staan beloofd dit een mooi jaar te gaan worden in de top van de Serie A.

Terugkomend op Paulo Dybala, als hij zo doorgaat dan gaan ze bij Juventus minstens 300 miljoen voor hem vragen.

24 september 2017 om 08:06

Bij Juve gaan ze niks vragen want ze willen hem niet kwijt, Dybala heeft al gezegd bij Juve “oud” te willen worden a la Del Piero en heeft gezegd dat hij enkel weg zal gaan als het bestuur hem zelf verkoopt, maar dat ie zelf nooit om een transfer zal vragen en een Bandiera wilt worden, een legende van de club. Dybala is een slimme jongen en weet dat hij als de sterspeler bij Juve meer persoonlijke status kan bereiken dan bij Barcelona of Real als 1 van de zovele. Ik heb zo’n gevoel dat Juve en Dibi een lang en mooi verhaal gaat worden.

24 september 2017 om 11:30

Ik hoop echt dat alles zo zal gaan zoals jij het omschrijft. Helaas al te vaak van dit soort praatjes gezien, om spelers vervolgens een Barca/Real shirt te zien aan doen. Ik heb absoluut niks met Barca en Madrid, nooit gehad, dus mij zal je niet snel spelers linken aan die clubs. Het klinkt misschien raar wat ik ga zeggen, maar Juve heeft een dip nodig, althans in de competitie. Een echte dip, maar zo 1 waar een Dybala je weer uithaalt. Op het moment presteert hij in een Juve dat al jaren draait, nog steeds fantastisch, maar de waardering zal pas echt komen als je jezelf als held kan profileren. Op het moment is er geen held nodig, de omstandigheden zijn prima, maar de uitdaging kan vervagen. Ik hoop niet dat dat gebeurt en hij gaat denken aan het vertrek door gebrek aan een uitdaging.

24 september 2017 om 12:21

Geen enkele topclub heeft een dip nodig. Juve draait en Dybala draagt juve momenteel op de rug met 10 doelpunten in 6 wedstrijden. Als dit zijn absolute klasse niet toont weet ik het ook niet meer

24 september 2017 om 12:36

Heb het nergens over zijn klasse, heb het over de uitdaging. De uitdaging daar is de CL winnen, als die wordt gewonnen heb je weinig meer over. Tenzij je in een alleenheersend team wilt blijven spelen en elk jaar met zekerheid het kampioenschap binnen wilt halen. Mijn punt is dat daar de uitdaging minder wordt. Misschien is dip niet het goede woord, meer tegenstand zou ook kunnen. Er moet iig iets anders gebeuren om een uitdaging erin te houden.

Ik kan noet wachten totdat Fifa 18 uitkomt. Het team(Bayern) dat ik om Dybala(die ik ga contracteren) ga bouwen jongen. Niet normaal! Wat is het toch een genot om naar deze jongen te kijken. Het mooie is dat hij nog niet eens zo supersnel is, maar hoe hij de bal behandeld is gewoon zalig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren