Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Duitsers bevestigen belangstelling voor ‘interessante speler’ Hoedt

Laatste update:

Dirk Schuster heeft bevestigd interesse te hebben in Wesley Hoedt. De 22-jarige centrale verdediger van Lazio werd tweeënhalve week geleden door de Italiaanse media voor het eerst met een transfer naar FC Augsburg in verband gebracht.

/

Trainer Schuster zei donderdagavond in gesprek met Kicker dat Hoedt ‘een interessante speler’ is. De stopper heeft nog een contract tot de zomer van 2019, maar door de komst van Bastos van FK Rostov is zijn uitzicht op speelminuten zeker niet verbeterd.

Hoedt speelde voor VV Reiger Boys en Hollandia alvorens hij de overstap maakte naar de jeugdopleiding van AZ. De linkspoot kwam uiteindelijk tot dertig wedstrijden in het eerste elftal en vertrok vorig jaar zomer transfervrij naar Lazio. In dienst van de Romeinen staat de teller nu op 35 officiële duels.

Zou FC Augsburg een geschikte club voor Wesley Hoedt zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet echt een stap omhoog.. eerder opzij.. Maar om meer speeltijd te krijgen misschien wel verstandig om te gaan

18 augustus 2016 om 20:47

Aan gezien hij dit seizoen 35 wedstrijden gespeeld heeft lijkt het me niet dat hij te weinig speeltijd krijgt ;-)

18 augustus 2016 om 20:51

Uhm, nieuwe centrale verdediger gehaald en de vrij weer fit, dat wordt geen Hoedt..

18 augustus 2016 om 21:29

Dit seizoen zie ik het alleen somber in qua speeltijd bij Lazio met Mauricio, de Vrij, Bisevac en dan Hoedt.
Van dit rijtje vind ik dan Hoedt het minst.

18 augustus 2016 om 23:18

Die Bisevac van onder andere Lyon? Pff drama vind ik dat mits Lazio van plan is om weer catenacho te spelen want de Bisevac waar ik het over heb is trager dan Westerman

Deed het toch niet zo heel slecht bij Lazio? Ik kijk geen serie A maar hij heeft vorig seizoen toch wel flink minuten gemaakt toch?

18 augustus 2016 om 20:51

Ja, maar vooral door de langdurife blessure van De Vrij

Het is zonde om naar Duitsland te gaan. Bij lazio kan hoedt veel leren over verdediging. Hij krijg toch genoeg speelminuten, want de Vrij moet eerst in vorm komen en mauricio is een kaarten pakken.

18 augustus 2016 om 21:11

Ja maar ze hebben ook Wallace en Bastos gehaald, allebei twee talentvolle centrale verdedigers en voor 8 en 6,5 miljoen. Ik zie Hoedt dus helemaal niet veel spelen.

18 augustus 2016 om 21:13

En Bastos?

18 augustus 2016 om 22:31

Hoedt zal niet van bastos winnen, maar bastos kan ook vies tegenvallen. Wallace weet ik niet.

Slimme zet denk ik zolang ausburg niet degradeerd

Is bij Lazio geen basisspeler maar speelt wel regelmatig echter zijn Wallace en Bastos erbij gekomen en is De Vrij terug van een blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren