Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Duijvestijn lacht om bijnaam: ‘Ik voel me vereerd, een hele mooie bijnaam’

Laatste update:

Almere City FC wist zich dinsdagavond een uitstekende uitgangspositie te verschaffen met het oog op de return in de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. De ploeg van trainer Alex Pastoor was op eigen veld met 2-0 te sterk voor FC Emmen. Lance Duijvestijn eiste alle aandacht op met twee treffers. Hij reageerde na afloop voor de camera van Voetbalzone op zijn optreden. Ook Emmen-trainer Dick Lukkien en Ole Romeny stonden verslaggever Labib Bitchou te woord.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een leuke speler dit. Hopelijk kan hij nog eens de stap naar een club uit het rechterrijtje van de Eredivisie maken

7 juni 2023 om 11:47

Zou wel passen bij een Sparta.

7 juni 2023 om 11:49

Nog 1 wedstrijd en hij zit bij een club in het rechterrijtje van de Eredivisie.

7 juni 2023 om 13:03

Haha scherp

7 juni 2023 om 11:52

Ik weet niet of je het in de gaten hebt, maar hij is met één been al speler van een club in het rechterrijtje volgend seizoen. Dus dat 'nog eens' is als het meezit vanaf volgende week een feit.

Almere valt niet te onderschatten, zowel PEC als Heracles hebben er punten laten liggen tijdens de competitie, wat dat betreft dik verdient dat ze 3e zijn geworden. Echter, erg consistent zijn ze niet (anders zaten ze wel wat korter op de nrs 1 en 2) , dat is weer de hoop voor Emmen. Gun ze het beiden wel.

Als Almere promoveert, dan gaan ze een nieuw stadion bouwen in Almere Poort, het huidige stadion kunnen ze er niets opbouwen want de grond is te zacht.
Hoor ik in de wandelgangen, heb een collega die zit daar in het bestuur.
Geld is er zat want de sponsor/,eigenaar bezit 1.9 miljard.

7 juni 2023 om 17:21

Lijkt me niet. Almere Poort is best wel vol. Erg vol. Enige optie lijkt me pampushout alleen daarnaartoe zijn de wegen ruk en minimaal. Zie ze eerder richting Lelystad/Zeewolde gaan. Daar is nog veel ruimte. Of langs de A27 tussen Almere Buiten Naarden

7 juni 2023 om 17:42

In Poort/duin is echt nog zat ruimte om te bouwen.

7 juni 2023 om 18:45

Er is genoeg plek in almere poort, dochter woont er en wordt zoveel gebouwd momenteel en er zoveel ruimte over na het bouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren