Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Dessers vindt nieuwe club na degradatie naar Serie B

Laatste update:
/
Paris Saint-Germain gaat zich versterken met Marcus Thuram. De Franse aanvaller vertrekt transfervrij bij Borussia Mönchengladbach en slaat interesse van onder meer Chelsea, Atlético Madrid en Internazionale in de wind. (LÉquipe)
/
AS Roma wil na Houssem Aouar nóg een transfervrije slag slaan. Evan N'Dicka, die uit zijn contract loopt bij Eintracht Frankfurt, kan voor vijf jaar tekenen in de Italiaanse hoofdstad. (Fabrizio Romano)
/
Cyriel Dessers gaat al na één seizoen afscheid nemen van Cremonese. De Belgisch-Nigeriaanse spits heeft geen trek in Serie B-voetbal en is dicht bij een overstap naar Rangers FC. (Calciomercato)
/
AC Milan denkt aan Damien Comolli als opvolger van de vertrokken Paolo Maldini. De voorzitter van Toulouse is een goede vriend van Gerry Cardinale, de CEO van Milans eigenaar RedBird. (Calciomercato)
/
Timothy Fosu-Mensah heeft over belangstelling niet te klagen. De Nederlander moet weg bij Bayer Leverkusen, maar geniet interesse van Torino en diverse clubs uit Engeland en Duitsland. (Florian Plettenberg)
Zie jij Cyriel Dessers slagen bij Rangers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSG is op de goede weg. Franse spelers aantrekken, prima transfervrije spelers in Asensio en Skriniar (ook Thurman overigens) en goed scouten met bijv. Ugarte. Dit spreekt me veel meer aan dan wat ze vorige zomers deden!

7 juni 2023 om 20:55

Ik baal een beetje als PSG Marcus Thuram weet te halen, hij zou perfect zijn voor Chelsea die echt iemand voorin juist nodig hebben en ook nog transfervrij. Er is al genoeg geld uitgegeven aan dit elftal wat niet loopt.

Is Mensah niet iets voor de NL top 3 ?

7 juni 2023 om 20:22

Misschien een subtop club maar top 3 zeker niet, al jaren nergens basis gestaan naar mijn weten

7 juni 2023 om 20:26

Top 3 kan het proberen naar mijn mening, als de transfersom niet al te hoog is..

7 juni 2023 om 21:09

Hij is transfervrij dacht ik ergens gelezen te hebben. Gokje waard

8 juni 2023 om 00:22

Voor Ajax toch een prima optie? Zeker als Sanchez idd vertrekt. Hij kan rechts, centraal en speelde in de Ajax jeugd altijd als 6. Lijkt mij een uitstekende optie om erbij te nemen als Ajax zijnde.

Klinkt als een geniaal plan van Redbird. Vriendjes van de baas op vitale posities in je voetbalclub aanstellen is echt een bewezen efficiënte manier.

8 juni 2023 om 14:51

Efficiënte manier voor wat? Zoveel mogelijk weerstand oproepen?
De ironie van je bericht was me overigens niet ontgaan hoor

Mooie club voor dessers. Was echt moeilijk bij cremonese die op het laatste nog wel een spurt hadden. In schotland gaat hij het erg goed doen verwacht ik. Begon ook in belgie nog erg goed aan het seizoen voordat hij naar italie verkaste

Wauw Glasgow Rangers zou wel een prachtige club zijn voor hem. Zou ik meteen doen als ik hem was

8 juni 2023 om 01:17

Lekker weer, goed eten, en knappe vrouwen!?

Is ndicka niet wat voor een united, gratis op te halen lijkt me een goede deal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren