Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Brands maakt kennis met Engeland: ‘Mijn familie keek raar op van dit verhaal’

Laatste update:

Marcel Brands is vanaf vandaag officieel director of football bij Everton. De 56-jarige Brands werd in juni 2010 aangesteld als nieuwe technisch directeur van PSV en is acht jaar later door de voordeur van het Philips Stadion vertrokken. Brands kijkt erg uit naar de komende jaren in het voetbalgekke Engeland en heeft al een aparte ervaring achter de rug.

Een Engelse krant verzekerde dat 'zijn vrouw Kim' vlakbij het trainingscomplex van Everton een huis had gevonden en het leek alsof Brands een interview aan de Britten had gegeven. “Mijn vrouw heeft toch echt een andere naam. Mijn familie keek raar op van dit verhaal, dat ook via internet en sociale media is verspreid”, vertelt Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Gelukkig lopen ze al wat langer mee en begrijpen ze deze soms wat gekke wereld. Voordat ik deze functie aanvaardde, heb ik met Txiki Begiristain van Manchester City (technisch directeur, red.) gesproken over de impact”, vervolgt Brands. “Hij verzekerde me dat het allemaal meevalt, omdat in Engeland de aandacht niet zozeer naar de directie maar naar de trainer uitgaat.”

Brands weet niet of hij ooit bij PSV terugkeert. “Ik heb nu voor drie jaar getekend en hoop een jaar of vijf, zes te gaan werken op de plek waar ik nu terecht kom. Misschien stop ik daarna wel helemaal, misschien nog niet. Ik heb nu ongelooflijk veel zin in mijn nieuwe job en hoop dat PSV aan de top blijft in Nederland.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In combinatie met Gerbrands is deze man voor Nederlandse begrippen echt goud waard. Heeft ook prima gepresteerd bij Psv, goed geld verdiend voor de club en de selectie redelijk op niveau weten te houden. In ieder geval zodanig dat ze fluitend kampioen konden worden.
De beste man bracht rust en je leest nu ook veel verhalen dat hij behoorlijk belangrijk was achter de schermen in het contact met spelers. Zou mooi zijn als hij succes heeft in Engeland, maar om eerlijk te zijn heb ik daar een hard hoofd in. Misschien wel een toekomstig opvolger van van Geel in de Kuip mocht de deur ooit gesloten zijn in Eindhoven?

1 juni 2018 om 10:26

Heeft Psv dan veel geld op de bank staan? Hij heeft inderdaad veel geld verdiend voor de club, maar ook meteen (terecht) uitgegeven. Afelopen jaar moest Psv nog spelers verkopen om de financien op orde te hebben. Dat is toch wel het enige minpunt misschien van het beleid van Brandts.

1 juni 2018 om 10:59

Nou hij heeft er samen met Gerbrands en Sanders voor gezorgd dat PSV weer financieel en sportief aan de top van Nederland staan. PSV is gezond, betaald alle schulden netjes af en heeft geld over om spelers te halen als Lozano. Het is bijvoorbeeld niet het bedrag dat Ajax op de bank heeft staan natuurlijk, maar ik denk dat PSV ook iets meer aan het investeren is geweest in de selectie en iets minder verkoopt zoals Ajax de afgelopen jaren heeft gedaan.

1 juni 2018 om 11:35

Het gaat toch om wat er op het veld staat en of je kampioen wordt? Super leuk dat Ajax 100 miljoen op de bank heeft staan. Ze zijn al jaren geen kampioen geworden.

Je komt naar het stadion om de juiste spelers te zien en een kampioenschap te vieren... of sta jij op het museumplein te juichen als de jaarcijfers van Ajax naar buiten komen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren