Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bosz baalt van ‘gênant moment’ bij PSV en wijst naar twee veroorzakers

Laatste update:

Peter Bosz zette zaterdag met PSV de fantastische start van het seizoen door. De Eindhovenaren zetten NEC moeiteloos aan de kant (4-0) en de trainer van PSV verscheen dan ook in goede stemming op de persconferentie. Toch baalt Bosz van 'het gênante' penaltymoment. Hirving Lozano eiste de bal op, waarna ook Johan Bakayoko zich nog meldde, maar Ricardo Pepi schoot de penalty uiteindelijk binnen. "Pepi was gewoon de aangewezen man", aldus Bosz op de persconferentie.

In de eindfase van het duel ontstond een discussie bij PSV over wie de tweede strafschop zou gaan nemen. Hirving Lozano eiste de bal op, maar Ricardo Pepi schoot de penalty uiteindelijk binnen. "Het is natuurlijk altijd een beetje gênant wanneer daar een speler met een bal in zijn hand staat en hem niet af wil geven, of zo lijkt het althans, terwijl Pepi gewoon de aangewezen man is", zegt Bosz, die zag dat Ramalho 'het penaltymoment' uitstekend oploste door aan Lozano en Bakayoko duidelijk te maken dat Pepi de aangewezen nemer was.

"André heeft dat als aanvoerder (na de wissel van Luuk de Jong, red.) uitstekend gedaan. Hij kwam even bij ons om het te verifiëren. Pepi is gewoon de nummer de twee achter Luuk. De spitsen nemen hem bij ons." Het was niet de enige goede actie van Ramalho, zo benadrukt Bosz. "Ik zou bijna zeggen, het was zoals hij vanavond speelde. Want daar hebben we het nog niet over gehad, maar hij was denk ik onze beste speler vanavond, André. Ik vond hem écht goed spelen."

Ramalho werd niet in de basis verwacht door de komst van Southampton-huurling Armel Bella-Kotchap, maar de twee centrumverdedigers speelden samen. Dat hing samen met de fysieke gesteldheid van Olivier Boscagli, die onlangs ziek was geweest. Ramalho beleefde een moeizaam begin van het seizoen, waarin de Braziliaan enkele opzichtige fouten maakte, maar tegen NEC speelde de mandekker dus uitstekend in de ogen van Bosz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het onzin, alles het 1-1 stond dan snap ik het. Maar bij 3-0 kunnen we de lijstjes toch achterwegen laten. Iedereen in het stadion en thuis wilde dat de mexicaanse messi deze pingel ging nemen.

17 september 2023 om 07:02

En dan dit elk penalty moment krijgen? Nee, denk voor de macho mannetjes dat een lijstje het beste werkt

17 september 2023 om 07:26

Messi nog nooit zien spelen, aub nooit meer vergelijken met dit dravertje...!

17 september 2023 om 08:16

Vond em eerlijk gezegd meer spelen als de Mexicaanse Narsingh gisteren. Oogkleppen op, hoofd naar beneden en rennen.

17 september 2023 om 10:17

Narsingh...zo..dat is een naam die ik even vergeten was en al tijdje niet heb gehoord.

17 september 2023 om 10:53

Psvtotdedood@. Mee eens. Tegen NEC met drie nul voor geef dan de lieveling van de fans de voor keur .Dan had Lozano toch een mooie begin voor zijn nieuwe avontuur.

17 september 2023 om 11:36

@pesso-psv, absoluut oneens. Pepi is voor een flink bedrag gehaald, scoort overal aan de lopende band en krijgt bij PSV nauwelijks minuten. Dan staat hij bovenaan het lijstje en wil je iemand boven hem verkiezen die net een week (terug) bij de club is. Wat voor signaal geef je dan af aan zo'n jongen. Goed dat Pepi hem mag nemen en zijn goaltje mee kan pakken. Is belangrijk voor zo'n jongen...

17 september 2023 om 10:58

Dus bij iedere penalty eerst overwegen wat de situatie is, wat de stand is, wat het weer is of wiens echtgenote jarig is? Nee natuurlijk niet. De penaltynemers zijn niet voor niets aangewezen. Je weet hoe belangrijk dit voor spitsen is. Nee hoor, ik geef Bosz helemaal gelijk.

17 september 2023 om 11:07

Nee de aangewezen man was er niet. Ramalho wees hem aan. Deze situatie komt bijna nooit voor.

17 september 2023 om 11:21

Pepi is de nummer 2 achter Luuk zegt Bosz hierboven toch?

17 september 2023 om 12:11

Ja klopt wel. Alleen situatie voor Lozano was leuk geweest. Het stond al 3-0 . Gun hem die penalty gewoon een mooie gebaar geweest voor Lozano.

17 september 2023 om 12:33

En waarom zou je die penalty niet aan je 2e spits gunnen? Die heeft het veel meer nodig dan Lozano. Je bekijkt het serieus veel te romantisch Pesso-psv

17 september 2023 om 12:57

Op die manier gaat dadelijk iedereen voortaan een penalty opeisen. Je wijst niet voor niks je penaltynemers aan

17 september 2023 om 19:51

Ik ben romantisch 😜 Marlinho@

17 september 2023 om 11:35

Onzin hoor. Als dat het lijstje is, is dat het lijstje. Als Pepi dan denkt, vandaag voel ik me niet goed, kan hij hem afgeven. Anders moet een spits gewoon scoren en als hij de aangewezen man is, de penalty nemen.

Inderdaad gênant. Vooral Bakayoko was al sinds de entree van Lozano in de wedstrijd op zoek naar individueel succes. Onnodig lange dribbels, onmogelijke schoten, corner opeisen bij Veerman. Hij voelt zich duidelijk bedreigd en dat uitte zich gisteren in de verkeerde keuzes. Met dit penaltymoment als dieptepunt.

17 september 2023 om 07:51

Ja, een dubbele bezetting is goed en meestal wordt de selectie van concurrentie beter maar dit kan soms ook het effect zijn. Bewijsdrang in plaats van samenspel. Daarom goed dat Bosz vasthoudt aan afspraken.

17 september 2023 om 08:07

Exact wat ik al voorspelde toen bekend werd dat Lozano terug naar PSV kwam. Gaat nog voor vele problemen zorgen dit seizoen. Was al een naar mannetje voordat hij naar Napoli ging en dat zal er niet minder zijn geworden. Je voelt echt dat hij vindt dat hij een ‘status aparte’ heeft. Zet dat bij gasten als Lang en Bakayoko die zichzelf ook de beste en belangrijkste vinden en je kunt wachten op problemen.

17 september 2023 om 08:37

De wens is de vader van de gedachte..? Laat ze maar fijn concurreren, niets mis mee. Dit soort momenten zijn onnodig, maar geven de gretigheid aan, alleen maar goed.

17 september 2023 om 08:39

Hij kan zich hier weer de grote ster voelen na jarenlang ondergesneeuwd te zijn in Napels. Dat je hem graag wilt nemen is begrijpelijk, maar die verontwaardigde blik is toch wel erg apart. Al had je tegen Cillissen net zo goed Benitez kunnen laten aanleggen

17 september 2023 om 08:48

Waar haal je dat ondergesneeuwd vandaan als ik vragen mag?

17 september 2023 om 09:03

Van wedstrijden kijken, hij was daar toch niet de man, dat waren Oshimen en die Georgier, hij deed niet meer als leuk mee.

17 september 2023 om 09:16

SS96 ondersneeuwen en leuk meedoen zijn toch wel redelijk verschillende dingen.

Toch wel bizar hoe slecht Cillessen in pingels blijft. Ik ken bijna geen keeper waar een strafschop zo'n zekere goal is als tegen hem.

17 september 2023 om 09:33

Ik kan je vertellen dat ‘penaltykiller’ Krul nog slechtere statistieken heeft. Bij beide is er 10x een strafschop gemist/gestopt, maar Cillessen deed dit in 57 strafschoppen en Krul is 65 😉

17 september 2023 om 11:16

Gemist of gestopt is wel een wezenlijk verschil hè.

Allerbelangrijkste punt wat Bosz hier maakte is zijn constatering dat Ramalho de beste PSV-er was gisteren. Dat was namelijk inderdaad zo en , ook al is dat tegen NEC, dat is een belangrijke constatering. Gisteren was het ook lekker spelen voor hem, want hij voelde dat hij in het centrum speelde met iemand die hem compleet aanvulde in verdedigend opzicht en daarnaast ook dat hij de betere was in opbouwend opzicht. Ben heel erg benieuwd wie er woensdag mogen starten tegen Arsenal, ik denk dat het wel eens een zeer verrassende opstelling zou kunnen zijn, waarin Lang en Lozano beiden niet opgesteld worden.

Benitez
Dest
Ramalho
Bella- Kotch
van Aanholt
Schouten
Veerman
Boscagli
Vertessen
de Jong
Saibari

Over genant gesproken. Ik was gisteren bij de wedstrijd. Tot mijn grote verbazing ging er voor mij een speler van NEC warmlopen met een trainer. Sinds wanneer kan een voetballer op dit niveau niet meer zelf een warming up doen? Ik dacht echt dat het een grap was maar volgens mijn zus die naast me zat gebeurd dit wel vaker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren