Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bezoek van Ronald Koeman onthult nieuwe Oranje-kandidaat bij AZ

Laatste update:

Ronald Koeman heeft vrijdag een bezoek gebracht aan het trainingscomplex van AZ. De bondscoach van Oranje gaat de komende maanden langs bij verschillende clubs en sprak in Alkmaar met onder anderen Pascal Jansen, Bruno Martins Indi, Jordy Clasie en Tijjani Reijnders. Koeman werkte bij Feyenoord samen met Martins Indi en Clasie en zou in Reijnders een potentiële international zien.

Koeman was donderdagavond ook aanwezig in het AFAS Stadion tijdens de overwinning van AZ op Anderlecht (2-0, 4-1 n.s.) in de kwartfinale van de Conference League. Een dag later keerde de bondscoach dus terug bij de Alkmaarders. “We hadden het over zijn tijd bij Barcelona, maar ook over zijn gezondheid”, zegt Jansen in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Hij was in het stadion tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht.”

“Hij zei onder de indruk te zijn geweest van vooral de eerste helft”, aldus de trainer van AZ, die nóg een compliment kreeg van de bondscoach. “Ronald vindt het bijzonder hoe we het doen als club en dat we internationaal zo goed presteren met jonge spelers.” Koeman sprak naast Jansen dus ook met Martins Indi, Clasie en Reijnders. Laatstgenoemde wacht nog altijd op zijn debuut in de definitieve selectie van Oranje.

Reijnders is bezig aan een uitstekend seizoen bij AZ en wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer. Ajax zou de middenvelder in de gaten houden, terwijl eerder al bekend werd dat Napoli, Bologna en Fiorentina voor hem op de tribune zaten tijdens het uitduel met Lazio (1-2 winst) in maart. Reijnders was dit seizoen tot dusver goed voor zes doelpunten en negen assists in 47 wedstrijden. Zijn contract in Alkmaar loopt tot medio 2027.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hou op hoor, Tijjani Reijnders. Hier vinden we zo iemand heel speciaal, in elke andere competitie valt zo iemand niet op. Hier zijn we al tevreden wanneer iemand 3x normaal een bal kan overpassen. Wordt deze zomer ook 'alweer' 25. Nee, dit is geen toptalent.

22 april 2023 om 17:03

Daarom doet hij het ook gewoon heel goed tegen Europese ploegen.. De beste speelt, klaar. Als hij daar bij hoort is dat maar zo. We hebben in het NL elftal niet de luxe om alleen maar toptalenten op te stellen en geef mij maar liever Reijnders dan Wijnaldum op dit moment. Betekent natuurlijk ook niet dat hij in de basis moet, een kans krijgen is heel wat anders.

22 april 2023 om 17:08

Ik zeg niet dat Reijnders goed genoeg is voor Oranje, maar Oranje is geen club. Daar gaat het helemaal niet om talenten in te passen. Daar moet je de 22 beste spelers (per positie) die het land te bieden heeft selecteren

22 april 2023 om 17:10

Wat heeft talent te maken met oranje? Het is toch geen Jong Oranje?

22 april 2023 om 18:28

We hebben ook bijna geen toptalenten, dus moet je het met dit soort jongens doen.

Ik maak mij toch wel zorgen in de nabije toekomst om het Nederlands elftal. Met alle respect, maar als dit soort spelers het moeten gaan doen de komende jaren dan zakken we alleen nog maar verder af. Wel moet ik toegeven dat er belachelijk weinig andere smaken zijn. Zie ook niet waarom Ajax interesse heeft in Reijnders. Zit bij AZ op zijn plek. Hierna zie ik eerder een stap naar middenmoot Duitsland ofzo.

22 april 2023 om 17:29

Die nabije toekomst is er al. Op Frenkie en Virgil (in goede doen) na is er geen speler van de huidige generatie die 20 jaar geleden in de basis had gestaan.

Nu hebben we ‘vedettes’ zoals Wijnaldum en Memphis en hebben we 6 keepers die allemaal zo vanilla zijn dat het niet uitmaakt wie van de 6 je erin zet, het is allemaal lood om oud ijzer.

22 april 2023 om 20:30

We hebben wel Aké, De Ligt en De Vrij die heel goed zijn. Toen we de finale haalde had je ook gewoon Mathijsen nog in de selectie zitten. Ook een Boulharouz heeft enkele jaren in de top gespeeld, maar niet zoals de hierboven genoemde namen.

23 april 2023 om 00:25

Met Mathijssen en Ooijer een WK finale in, krijg er nog koude rillingen van.

Dit doen ze dankzij die afpersing zaak tegen de knvb. De knvb heeft Az dus bewust benadeeld en is bang dat dat uit gaat komen. Wie gaat er anders nog praten met Martins indi als je ziet wat we hebben aan (potentiële) top verdedigers voor oranje die een stuk jonger zijn.

22 april 2023 om 17:05

Koeman heeft om de een of andere reden altijd al een soort liefde voor BMI gehad.

22 april 2023 om 18:15

Denk dat Koeman met Bruno vooral een gesprek heeft gehad omdat ze elkaar al zo lang kennen, niet omdat hij in hem een potentiële oranjeklant ziet.

22 april 2023 om 18:25

Dat denk ik inderdaad ook, zeker ook aangezien hij nog steeds geblesseerd is.

22 april 2023 om 20:57

Vergeet je je aluminiumhoedje niet? BMI en Koeman kennen elkaar gewoon, net als dat Koeman clasie goed kent. Ik zie geen reden waarom die iets heeft te maken met de zaak tussen AZ en de knvb.

Ronald kan beter is een keer bij Bologna kijken..

22 april 2023 om 17:20

Het een sluit het ander niet uit

Tijani Reinders is de beste Nederlandse middenvelder die in Nederland speelt.
In Oranje is hij niet van meerwaarde tenzij de Jong uitvalt, Tijani is net zo’n speler, natuurlijk minder maar ziet het spel goed en heeft wel tov de Jong een prima schot.
Maar in Oranje heb je een loper en/of werker nodig op het middenveld naar de Jong.

22 april 2023 om 20:32

Reijnders heeft super veel loopvermogen en is meer een 8 dan een 6. Zou dus wel naast de Jong passen, aangezien Clasie ook een Clcontroleur is. Of hij genoeg kwaliteiten heeft voor Oranje, waag ik helaas wel te betwijfelen.

Kan iemand mij vertellen wat er zo goed is aan Bruno martins indi? Die kon mij nooit overtuigen in het nederlands elftal.

Nu kijk ik bij lange na niet alle wedstrijden van AZ, dus misschien heeft hij zich wel enorm ontwikkeld ?

22 april 2023 om 18:24

Nee, speelt al heel lang niet meer overigens, want in het begin van het seizoen geblesseerd geraakt, maar ook toen hij wel speelde was hij zeker niet onomstreden. Maakte regelmatig een foutje. Ik zou een keuze voor BMI dan ook een volstrekt onlogische keuze vinden.

Clasie daarentegen zou ik absoluut wel begrijpen en ook voor Reijnders is best wel wat te zeggen.

Zou eerder Mijnans in oranje zien dan Reijnders.

22 april 2023 om 18:23

Reijnders is bijna altijd een van de betere, als niet de beste (samen met Clasie), terwijl Mijnans de laatste weken eigenlijk solliciteert naar een vervanging in de basis. Mijnans begon heel sterk in de eerste paar wedstrijden, maar daarna is het er nog niet helemaal uitgekomen.

Ikzelf zou daar Djordje wel eens een paar wedstrijden willen zien spelen, om te kijken wat die te brengen heeft.

22 april 2023 om 23:23

Met alle respect, maar dan heb je er weinig kaas van gegeten. Mijnans is 1 van de redenen waarom het zo slecht ging bij AZ. Is echt een Guus Til light. Elke bal springt van zijn voeten, mist een hoop kansen en wordt makkelijk van de bal gezet. Begon nog aardig, maar als de Wit fit is gaat Sven gewoon op het bankje plaatsnemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren