Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Barcelona gaat af en doet Valladolid enorm plezier met nieuwe wanprestatie

Laatste update:

Barcelona heeft opnieuw een wanprestatie geleverd. De ploeg van trainer Xavi kwam bij Real Valladolid al na twee minuten op achterstand en kon in het restant van het duel geen vuist maken: 3-1. Andreas Christensen bezorgde Barcelona na amper twee minuten spelen een horrorstart, door de bal ongelukkig in eigen doel te koppen. De eretreffer van Robert Lewandowski kwam te laat. Barcelona speelde, net als tijdens de 1-2 nederlaag tegen Real Sociedad afgelopen zaterdag, bijzonder inspiratieloos. Voor Valladolid is de driepunter heilig. De club van de Braziliaanse eigenaar Ronaldo klimt dankzij de zege voorlopig naar de veilige zeventiende plaats.

Xavi koos voor een sterke opstelling, al bleven onder meer Ousmane Dembélé, Sergio Busquets en Jordi Alba op de bank. Pedri, Jules Koundé en Ronald Araújo ontbraken wegens blessures. Frenkie de Jong stond wel aan de aftrap. De Oranje-international stond op het middenveld naast Gavi en Eric García. Doordat laatstgenoemde doorschoof naar het middenveld, werd het hart van de defensie gevormd door Marcos Alonso en Christensen. Voorin werd Lewandowski geflankeerd door Raphinha (rechts) en Pablo Torre (links).

Het duel kon niet slechter beginnen voor Barcelona en met name Christensen. Darwin Machís had vanaf links een scherpe voorzet in huis, die door de vallende Deense verdediger in eigen doel werd gekopt: 1-0. Een echte reactie kon Barcelona niet geven. Sterker nog: aan de andere kant kreeg Valladolid een strafschop, na een overtreding van García op Gonzalo Plata. Cyle Larin ging achter de bal staan en ramde de bal met grote overtuiging in de rechterhoek: 2-0. Torre had een mooie crosspass in huis op Raphinha, die uit een iets te lastige hoek in het zijnet schoot. De Braziliaan stond er even later veel beter voor en haalde ongedekt uit richting de verre hoek, maar stuitte op Jordi Masip. Uit de daaropvolgende hoekschop had de doelman weer een goede redding, dit keer op een kopbal van Christensen.

Ook na rust kwam Barcelona niet met de benodigde intensiteit op het veld. De Catalanen hadden het balbezit, maar deden daar weinig mee. Sterker nog: Barcelona kwam na een uur spelen bijzonder goed weg. Een voorzet van Plata bleek millimeters te scherp voor Larin, waarna eerstgenoemde zijn voorzet tegen paal naast de kansloze Iñaki Peña zag belanden. De reservedoelman verving Marc-André ter Stegen in de rust, die nog altijd loert op het clean sheet-record van Francisco Liaño (26). Ter Stegen stond voor de wedstrijd op 25, maar na de tegendoelpunten gunde Xavi Peña zijn LaLiga-debuut. Valladolid bleef onverminderd scherp en counterde twintig minuten voor tijd naar de 3-0. Larin ontsnapte en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Plata: 3-0. Ogenblikken later Lucas Rosa de paal, waarna Lewandowski, op fraai aangeven van De Jong, Masip omspeelde en voor de eretreffer zorgde: 3-1.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Real Madrid3124614778
2FC Barcelona3121732870
3Girona3120562465
4Atlético Madrid3119482361
5Athletic Club3116962257
6Real Sociedad31131171250
7Valencia3113810247
8Real Betis3111128145
9Villarreal3110912-539
10Getafe3191210-639
11Osasuna3111614-839
12Las Palmas3110714-637
13Sevilla3181013-534
14Alavés318815-1232
15Real Mallorca3161312-1131
16Rayo Vallecano3161312-1331
17Celta de Vigo3161015-1328
18Cadiz3141314-2025
19Granada 313820-2817
20Almería3111119-3214

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed, je bent eigenlijk al maanden kampioen. Dan zakt het altijd wat weg, maar je hoeft toch ook niet vernederd te worden door een Valladolid wat vijf wedstrijden op rij van iedereen verliest, kom op zeg..

Een jaar of 10 terug zal het zijn geweest, dat we in eenzelfde positie zaten. Door Thiago een paar potjes te laten spelen een clausule hadden kunnen triggeren om hem te verlengen. Maar dat nalieten omdat alles op een te behalen record werd gezet, waarop hij transfervrij naar Bayern vertrok. Dat is een ander uiterste.

Maar ik vind het werkelijk asociaal hoe je dit seizoen je mogelijk defensieve record weggooit door nu zeven goals tegen te krijgen in drie wedstrijden. Het is gewoon onfatsoenlijk naar Ter Stegen en je defensie die daar heel het seizoen hun best op hebben gedaan.

Pas vooral wat andere spelers in. Maar zo'n Pablo Torre of Inaki Pena worden toch niet beter van een wedstrijd in dit zooitje ongeregeld? Hier heeft niemand wat aan. Zeg dan gewoon af en neem je reglementaire 3-0 nederlaag als je er zo weinig zin in hebt. Kunnen je spelers lekker vroeg vakantie gaan vieren op Ibiza..

Verder is het je reinste competitievervalsing. Je doet Valladolid drie punten cadeau op deze manier, waarmee zij uit de degradatie kruipen voor nu. Afijn, het benadeeld momenteel Espanyol en Getafe. Twee ploegen die ik wegens respectievelijk die misdragingen afgelopen week, en wegens 'bordalas' een heel lang verblijf in de Segunda gun. Dus ik slaap er geen minuut minder op. Maar dit kan natuurlijk niet..

24 mei 2023 om 00:08

Was dit niet om español een hak te zetten, en te laten degraderen, na wat er gebeurd is...

24 mei 2023 om 00:11

Transfervrij? Heeft Bayern niet 25 miljoen voor Thiago betaald? Ik denk ook dat ze bij Barca al bezig zijn met volgend seizoen.

Mijn goeie god, spelers als Alonso, Ferran, Eric Garcia en Sergi Roberto wil ik eigenlijk echt nooit meer zien in een Barca shirt. Zal je zien dat ze er volgend jaar allemaal nog zijn

24 mei 2023 om 00:05

Heb zonet gelezen dat Ansu en Ferran waarschijnlijk verkocht worden. Ferran als Vitor Roque komt dus hopelijk kopen we die. Umm ja Eric garcia en Alonso wil ik zelf wel op het vliegtuig zetten als het moet. Roberto die heeft naaktfoto’s van Xavi dus die gaat nooit weg.

Even stiekem Espanyol dieper in degradatiezorgen gewerkt nadat ze moesten rennen toen ze daar kampioen werden. Geniepig hoor

Xavi was weer eens uitgeschakeld, alonso, eric en roberto samen opstellen is vragen om problemen. Deze trainer heeft nog n lange weg te gaan. Verder mag er ook flink doorgeselecteerd worden: ansu, ferran, kessie, de 3 eerder genoemden en misschien zelfs dembele. Ben anders bang dat t volgend jaar weer 1/8 fin euro league word

Eric Garcia, Roberto en Alonso zijn toch parodie van een spelers. Zeker die eerstgenoemde gaat constant de fout in. Heb hem echt zelden een goeie wedstrijd zien spelen haha. Als Araujo en Kounde geblesseerd raken zit Barcelona in de penarie volgend seizoen. Want die 3 zijn toch te triest voor woorden. Gelukkig voor Barcelona hebben ze straks Inigo Martinez als wissel.

24 mei 2023 om 09:59

@modricmagic

Als ik de geruchten mag geloven is Eric Garcia volgend jaar geen Barça speler meer hoor. Ik was voorstander van zijn komst destijds omdat ik echt dacht dat hij nog kon uitgroeien naar een degelijke CB. Daarnaast was die transfervrij, jong en uit La Masia.

Ik kan 2 jaar later alleen maar bevestigen dat het een parodie van een speler is

Mooie goals van Barca. Strakke kopbal van Christensen. Mooie steekbal van Frenkie en Lewa toch weer zijn goaltje. Verder heel slechte wedstrijd. Zonde voor Ter Stegen en de uitstekende defensieve statistieken in La Liga. Hopelijk duidelijk geworden hoe ver sommigen verwijderd zijn voor basis niveau in het echte werk.

24 mei 2023 om 00:34

Hahahahahahahahah ik geniet van je comment na deze deprimerende avond. Waar heb ik naar zitten kijken. Heb medelijden met Ter Stegen gekregen. Garcia, Alonso, Sergi Roberto, Ferran mogen allemaal weg. Mensen zullen het niet leuk vinden, als ik zelfs zeg dat Gavi nieteens van niveau is. Het rent rond, werkt hard, pakt elke wedstrijd geel, maar voegt voetballend/creatief niks toe aan Barcelona. Gavi zou iets toevoegen aan subtoppers. Bijvoorbeeld Sevilla. Wanneer gaat hij eens aan de bal indruk maken, in plaats van al die hoogtepunten dat hij zijn hoofd voor de bal gooit en slidings en tackles maakt.

24 mei 2023 om 08:31

Hahah Gavi zegt jij, als je Raphina had genoemd was ik het me je eens

Gavin is veels te goed.
Wat meer precisie nodig voor het doel en je hebt een scorende middenvelder.
Harde werker.

Was die assist van Frenkie nu zo geweldig of is een kinderhand snel gevuld. Frenkie had alle tijd om die goede bal te geven, maar meer dan een goede bal was het in mijn ogen niet. Althans, je mag best verwachten dat een speler van Barca, die zoveel tijd en ruimte krijgt zo'n bal kan geven.

Heel erg zonde om in de laatste drie wedstrijden zeven tegendoelpunten te incasseren terwijl de verdediging en vooral Ter Stegen het de rest van de competitie erg goed hebben gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren