Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Barcelona-directeur Alemany bevestigt totale verandering van gedachten

Laatste update:

Mateu Alemany heeft bevestigd dat hij bij Barcelona blijft. De club maakte nog geen drie weken geleden middels een statement bekend dat de directeur profvoetbal zou vertrekken, maar deze week meldden verschillende Spaanse media dat de bestuurder zich bedacht had. Die berichten blijken te kloppen, daar Alemany zaterdag voor de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad (0-2) een einde maakte aan alle onzekerheid. "Na persoonlijke reflectie ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de plek is waar ik wil zijn."

Alemany, die in het Spotify Camp Nou beschikt over een tot medio 2024 lopend contract, was hard op weg om de nieuwe technische man bij Premier League-club Aston Villa te worden. Hij bedacht zich echter, waardoor Villa op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. Tegenover de Spaanse tak van DAZN gaat Alemany dieper in op zijn beslissing. "Voor mij is het duidelijk dat ik op mijn plek ben bij Barcelona, de beste club ter wereld. Ik ben volledig gecommitteerd om bij te dragen aan dit project, dat een hele belangrijke stap voorwaarts heeft gemaakt."

"Aston Villa heeft een indrukwekkend project en één van de beste coaches ter wereld", doelt Alemany op Unai Emery, waarmee hij het technische beleid van de club uit Birmingham in handen zou nemen. "Maar na persoonlijke reflectie ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de plek is waar ik wil zijn. Ik hoop dat we de komende jaren de stappen blijven maken die nodig zijn om het Europese voetbal opnieuw te domineren."

Er gebeurde bij de Catalanen de laatste tijd genoeg op bestuurlijk vlak. Zo gaf sportief directeur Jordi Cruijff te kennen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De Nederlander maakte dat bekend in een 'emotioneel gesprek' met president Joan Laporta. De opvolger van Cruijff wordt naar alle waarschijnlijkheid Deco, die in zijn nieuwe rol moet samenwerken met Alemany. Deco droeg tussen 2004 en 2008 161 keer het shirt van de kersvers kampioen van Spanje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 mei 2023 om 00:14

Hoop voor ze dat ze daar afspraken op gemaakt hebben.. maar ben bang van niet

Na Mallorca, Valencia en Barcelona moet je toch ook helemaal niet in Birmingham willen gaan wonen? Ik zag vd week ergens voorbij komen dat dat de voornaamste reden zou zijn geweest. Geen idee of het serieus was overigens, maar kan me er zeker iets bij voorstellen.

21 mei 2023 om 01:13

Geld geld geld dat is de enige reden waarom die blijft

21 mei 2023 om 10:17

Ja en. ,is daar iets mis mee dan
Geld geld daar werken we toch allemaal voor

Kon hij echt geen betere smoes verzinnen? Pfff

Dit soort figuren, wees gewoon eerlijk dat barca villa zijn prijs heeft geëvenaard of voorbij is gegaan. Wat een onzin kraamt ie uit, met zijn reflectie haha

Is Jordi Cruijf niet opgestapt omdat de beste man wegging?

Misschien een beetje complot gedachte maar nadat jordi cruyff aangeeft ook weg te gaan komt deze man terug? Damn..

Zo, tot zover Jordi Cruijff, en weer over tot de orde van de dag. Alemany nog een sangria? Ja lekker Laporte, gouwe gozer.

Heeft hij dit tussen de 72' en 90' minuut gezegd toen het 0-2 stond en lewa vervolgens de 1-2 maakte? Of zou VZ weer eens een fout in een artikel hebben?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren