Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bakker verliest zichzelf compleet na gemiste strafschop Carrasco

Laatste update:

Door de overwinning van FC Porto op Club Brugge (0-4) wist Bayer Leverkusen voor het duel met Atlético Madrid dat overwintering in de Champions League niet meer haalbaar was. Desondanks spatte het fanatisme er vanaf bij de Duitsers. Onder meer Mitchel Bakker liet zich compleet gaan, toen de thuisploeg bij een 2-2 stand in blessuretijd een strafschop miste in de persoon van Yannick Carrasco. Uiteindelijk vonden door het gelijkspel beide ploegen hun Waterloo in het miljardenbal.

Zoals zo vaak was er ook woensdagavond weer van alles te beleven tijdens een Champions League-duel in het Civitas Metropolitano. Leverkusen kwam na tien minuten spelen op voorsprong door een mooie goal van Moussa Diaby. Atlético moest winnen om overwintering in eigen hand te houden. Bij een gelijkspel of een nederlaag zou ook het elftal van Diego Simeone uit de Champions League liggen. Atleti zette daarop de achtervolging in en kwam halverwege de eerste helft op gelijke hoogte via Carrasco. De Belg schoot feilloos raak in de linkerhoek van een meter of twintig op aangeven van Antoine Griezmann.

Niet veel later nam de ploeg van Xabi Alonso echter opnieuw de leiding. Na kinderlijk gepruts bij Ángel Correa schoot Callum Hudson-Odoi raak. Invaller Rodrigo De Paul zette beide ploegen vijf minuten na rust opnieuw op gelijke hoogte na een assist van Carrasco. Laatstgenoemde had vervolgens zelf het slotakkoord op de voet toen hij in de blessuretijd mocht aanleggen vanaf elf meter. Scheidsrechter Clément Turpin had al voor de laatste keer gefloten, toen hij door de VAR werd teruggeroepen. Een handsbal van Piero Hincapie was de constatering. Carrasco faalde echter. Wat volgde was een explosie aan emoties bij Bakker, zo is te zien op beelden die nu rondgaan op internet.

Jeroen Kapteijns van De Telegraaf heeft geen goed woord over voor het gedrag van Bakker. "Het was een tumultueus en knotsgek einde van Atletico - Leverkusen, dus het is te begrijpen dat de emoties hoog oplopen, maar wat Mitchel Bakker hier doet ten opzichte van Carrasco gaat wel erg ver. Onsportief om iemand die net een penalty heeft gemist zo te bejegenen." Ook de Spaanse journalist Manu Heredia laat zich uit over het moment. "Ik weet niet of Carrasco op een andere planeet was of dat hij de moed had, maar als hij slecht had gereageerd op wat Bakker hem aandeed, was er een enorme vechtpartij ontstaan."

Diego Costa
Volgens een andere Spaanse journalist, Fran Guillén, mag Bakker van geluk spreken dat hij Diego Costa niet tegenover zich had. "Anders waren we getuige geweest van de eerste hoofdtransplantatie op een voetbalveld." Leverkusen en Atlético gaan volgende week uitmaken wie na de winter alsnog in Europa actief mag blijven. De ploeg van Simeone bezet op dit moment de derde plek in de poule met vijf punten, een punt meer dan Leverkusen. De Duitsers spelen dinsdag thuis tegen Club Brugge, Atlético gaat op bezoek bij FC Porto. Club Brugge en Porto hebben zich met respectievelijk tien en negen punten uit vijf groepsduels al weten te plaatsen voor de knock-outfase.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Niet heel chique van Bakker. Doet me een beetje denken aan die speler van Andorra met Van Nistelrooij

27 oktober 2022 om 10:39

Dat van Van Nistelrooy is een van mijn favoriete voetbalmomenten. Ook niet chic, maar dit van Bakker is gewoon too much, wat een idioot.

27 oktober 2022 om 10:43

Heb liever Bakker dan 'ik spreek geen Nederlands' Frimpong bij Oranje. Ook al spelen ze op een andere positie.

Bakker was bij PSG wel echt slecht. Als hij al speelde zag je zo opzichtig hoe zijn medespelers hem oversloegen en als hij al eens de bal kreeg, kon hij het tempo niet bijbenen: balverlies.

27 oktober 2022 om 10:49



Bakker is echt een clown ja. Kan me nog herinneren 2 seizoenen geleden volgens mij speelde City tegen PSG. Was er een moment met de scheids, zie je louter gerenommeerde namen een discussie voeren en dan komt Bakker er ineens bij staan en z'n zegje doen. Walker tegenover een ploeggenoot: 5x achter elkaar zeggen: Who's he? (refererend naar Bakker). Bakker is gewoon een pannenkoek die zichzelf beetje te goed vind.

Meneertjej: je eerste zin verklaart een hoop. Je zou toch gewoon graag zien dat Surinamers, Marokkanen, Turken etc gewoon allemaal eens niet voor het NL elftal kiezen. Benieuwd wat er dan over blijft van het niveau. Ga maar lekker enkel met de Bakkers, Veermans, Taylors, Tilletjes en Klaassens voetballen.

27 oktober 2022 om 11:37

"meneertjej: je eerste zin verklaart een hoop. Je zou toch gewoon graag zien dat Surinamers, Marokkanen, Turken etc gewoon allemaal eens niet voor het NL elftal kiezen. Benieuwd wat er dan over blijft van het niveau. Ga maar lekker enkel met de Bakkers, Veermans, Taylors, Tilletjes en Klaassens voetballen."

Want die Surinamers, Turken en Marokanen zijn geen Nederlanders die hier geboren en/of getogen zijn en die gebruik hebben gemaakt van de faciliteiten hier?

Ik weet overigens niet waar Meneertjej naar refereert, maar het lijkt me vrij logisch dat je in het Nederlands elftal ook Nederlands spreekt.

27 oktober 2022 om 11:42

Tsja zo blijft er van meerdere landen weinig over. Dan speelt Frankrijk ook elke wedstrijd met de Rabiotjes, Veretouts, Lenglets.
Hij refereert overigens op het feit dat Frimpong amper Nederlands spreekt omdat hij hier bijna nooit geweest is.

27 oktober 2022 om 11:56

@joga_bonito10 sorry maar wat een onzin hahaha. Alsof alleen maar 'gerenommeerde namen ' een discussie mogen voeren met de scheids. En Walker kan populair doen maar dat is ook maar een matige back die nu bankt

27 oktober 2022 om 12:02

@rochus,

Hij refereert naar het stukje dat Frimpong op 7 jarige leeftijd naar Engeland is verhuisd en daar verder is opgegroeid en geen Nederlands meer sprak. Wellicht sprak zijn moeder ook geen Nederlands met hem thuis dat verklaart dan waarom hij de taal niet machtig is, maar hij is nu wel bezig om de taal te leren ( gaf hij aan in een interview in 2021 ).

27 oktober 2022 om 12:12

Rochus,

Ik kan je 1 ding vertellen en iedereen hier mag het ontkennen maar het is de keiharde waarheid: Zodra iemand met Surinaamse, Turkse of Marokkaanse roots iets doet wat niet kan wordt hij echt niet als zijnde ''nederlander'' betiteld hoor. Maar zodra diegene iets positiefs bereikt of doet lees je overal ''de Nederlander''. Er wordt en zal altijd met 2 maten gemeten worden. Ik spreek enkel feiten hier. Doe jij maar alsof ik lieg, dan houd je dit wat ik zeg alleen maar in stand en bevestig je ook daadwerkelijk mijn gedachtegang. (heb overigens geen bevestiging nodig, ben zeker van mijn zaak in deze kwestie).

Ajaxnl!

In Frankrijk wordt er imo minder onderscheidt gemaakt dan hier in NL heb ik het idee. Frankrijk met de Rabiotjes, Veretouts en Lenglets stelt inderdaad geen reet voor en dat beseffen ze daar in Frankrijk maar al te goed. Ik denk dat ze het daar dan ook veel beter managen dan hier in NL .

27 oktober 2022 om 12:27

Heb je hem weer, de schreeuwerd die om wat voor reden dan ook het altijd weer op racisme moet gooien. Nog vermoeiender dan Aqua met Ronaldo of Japie over Veltman. Al tijden heeft Nederlands elftal heeft roots liggen buiten Nederland of ziet er 'niet nederlands' uit en dat wordt volgens mij volkomen geaccepteerd.

27 oktober 2022 om 12:28

Volgens mij weet jij niet helemaal wat een feit is...
Daarnaast refereert hij aan het niet spreken van de taal en benoemt hij niets over afkomst of iets dergelijks. Dat maak jij ervan ongelooflijke clown die bent

27 oktober 2022 om 12:38

Gaat het wel helemaal goed vriend?

27 oktober 2022 om 12:41

Maar he, stel je eens voor dat het Nederlands elftal het al 30 jaar zou hebben moeten doen zonder al die succesvolle Marokkanen en Turken...

27 oktober 2022 om 12:47

@Joga, hoe haal jij hier nou weer de racisme kaart uit naar boven? Het ging om de taal die Frimpong niet machtig is. Wellicht is dat nu anders want zoals gezegd, hij is het aan het leren. Maar ik vind het geen rare gedachte om in het Nederlands elftal Nederlands te spreken… Niks met racisme te maken. Ik denk zelfs dat ze bij het Frans nationale team ook gewoon Frans spreken, bijzonder toch? Ik heb overigens bij negatieve berichten over pak hem beet Depay nooit gelezen dat het een Ghanees is ipv Nederlander, maar dat ter zijde. Bij Ziyech dan weer wel dat het een Marrokaan is, maar daar komt hij nou eenmaal voor uit toch? Dat is dan toch niet zo raar? P.S.: Ik ontken zeker niet dat discriminerende noten in de voetballerij nog altijd een aanzienlijk probleem is, maar in deze vind ik het zoeken naar racisme.

27 oktober 2022 om 12:51

Wow "heb liever Bakker dan 'ik spreek geen Nederlands' Frimpong bij Oranje. Ook al spelen ze op een andere positie."

Zomaar een random speler (want zoals je zelf zegt ook op een andere positie) erbij halen waarover je blijkbaar graag kwijt wilde dat hij volgens jou nederlands moet leren. Net zoals al ons nette Nederlanders wanneer we in het buitenland wonen en/of werken.

Kom maar uit de kast meneertje!

27 oktober 2022 om 14:20



JK-AjaxAltijd weer op racisme moet gooien? Kom met meer voorbeelden dan pannenkoek. Jij bent pas een vermoeiende vent met een enorme plaat voor je bakkes. Het wordt idd geaccepteerd. Totdat je gasten zoals meneertjej hebt die weer eens iets achterlijks roepen. En geloof me: je hebt er veel meer van zulke gasten, maar die durven hun muil enkel open te doen op een Anoniem forum of in de eigen huiskamer met “soortgenoten”. Want dat is het ook met zulke soort types: die durven in het echt hun bek niet open te doen. Dan is het Hi mattie alla sani boeng? Of hey abe ik vind jullie doner kebap echt hemels lekker. Of ja ik ben opgegroeid met Marokkanen. Ik kan zelfs harrira maken, van me Marokkaanse maat geleerd. Of nog een klassieker (misschien wel de beste): “ja, maar je hebt er ook een aantal goeie tussen zitten hoor”.schei uit man. Doorzichtig tot en met!

27 oktober 2022 om 14:27

Joga_bonito10

Loop even een rondje, pak een kopje thee. Je bent een beetje geïrriteerd merk ik. Ik snap je verhaal maar het is toch enigszins logisch en vooral handig dat Frimpong Nederlands hoort te praten in Oranje?

Ik geloof dat hij de voetbaltermen al wel kent en de basis van het Nederlands ook, dus dat komt wel goed.

27 oktober 2022 om 14:33

Wel grappig dat juist Joga_bonito10 hier de persoon is met de meeste vooroordelen

27 oktober 2022 om 14:50

Ik benoem de zaken gewoon zoals ze zijn. I.t.t. bepaalde mensen durf ik me gewoon uit te spreken. Schijnheiligheid hebben we allemaal niks aan.

Zeballos,
Schijnheiligheid en hypocrisie wekken geen irritatie maar vooral agressie bij mij op ja. Kan niet tegen dat soort volk. Dus een rondje lopen of kopje thee pakken? Zal mij niet anders doen laten uiten hoor. Waarom boeit het of hij Nederlands kan praten? Hij kan Engels praten en daarmee communiceren met zijn teamgenoten toch? Dus de essentie is dat men kan communiceren met elkaar. Laat Nederland nou net een land zijn waarbij je opgevoed wordt op school met de Engelse taal in de basis machtig te kunnen zijn.

Terugkomend op zijn voorbeeld: Noemt hij Bakker die gewoon de stereotype is van een Oer-Hollander (qua uiterlijk en naam) die op een totaal andere positie speelt. Wat zou zijn gedachtegang zijn dat hij dan liever hem meeneemt dan Frimprong? Voetballend zal Bakker 0,0 toegevoegde waarde hebben als rechtsback namelijk. Dus ben erg benieuwd naar hetgeen hij op doelt dan.

27 oktober 2022 om 15:45

.. Walker een matige back"... Als Walker een matige back is, dan kunnen 9 van de 10 backs er echt helemaal geen snars van..

en "die nu bankt"... je bedoeld de speler die al 3 weken geblesseerd thuis zit...?

27 oktober 2022 om 16:00

Ben aan het zoeken naar de trigger van je reactie, maar ik ze Rochus en Meneertj nergens iets zeggen over roots of afkomst van een speler.

Ook nergens zie ik iets staan wat aanleiding geeft om aan te nemen dat zij niet geloven of vinden wat je in je eerste stuk schrijft. Ik zie in geen enkele reactie iets terugkomen dat mensen iets tegenovergesteld zeggen.

Het enige dat opgevat kan worden als "fout" is dat iemand Bakker liever in oranje ziet dan Frimpong. Daar wordt niets gezegd over afkomst van Frimpong, maar over het feit dat hij geen nederlands spreekt. In mijn optiek heeft dat meer te maken met "liefde voor je land" dan roots. Ik kan prima accepteren dat iemand liever een speler heeft die met zijn hart voor oranje speelt, dan iemand die iets beter is maar waarvoor "oranje de beste optie is". Deze jongen is vertrokken toen die 7 was en heeft nooit meer omgekeken. Dat hij geen Nederlands spreekt is daar een gevolg van. Ik weet niet of en hoe zijn situatie is, dus ik zal er niets over kunnen zeggen. Maar een afkomst / roots verhaal haal ik echt nergens uit.

27 oktober 2022 om 16:09

Joga Bonito

Ik ben het ook niet eens met MeneertjeJ, Frimpong ten alle tijde eerder oproepen dan Bakker. Ik doel meer op het feit dat in het Nederlands communiceren in het veld (wat Frimpong dus al doet geloof ik) handiger is

27 oktober 2022 om 17:00

Joha Bonito voor jou zit er op dit moment maar 1 ding op Gi, even een goeie jonko klappen.
Er zit zeker een kern van waarheid in wat je zegt. Het is alleen een hele moeilijke discussie met heel veel nuance. Dat is op een forum als dit heel lastig.
Laat ik voor mezelf spreken in deze; ben half Kroatisch en half NL, voor mij boeit het echt helemaal niet hoe iemand eruit ziet of waar hij vandaan komt. Het enige wat mij boeit is hoe iemand zich gedraagt. Normen, waarden en loyaliteit vind ik belangrijk. En dan met name mijn normen en waarden, niet de door anderen voorgeschreven.

27 oktober 2022 om 17:43

Maak je zelf niet zo druk kerel. Bakker gaat waarschijnlijk niet mee en iedereen begrijpt Frimpong en Frimpong begrijpt waarschijnlijk de andere spelers. Dit was jou mening toch zo ongeveer ook?

27 oktober 2022 om 10:40

Carrasco staat vanavond gewoon met fakkels en vuurwerk bij Bakkers huis hoor. Die man heeft echt een dozijn steekjes los zitten.

27 oktober 2022 om 11:11

Hij blijft nochtans ijzig kalm.

27 oktober 2022 om 11:17

Vind zelf het moment van van Nistelrooij met Keown nog een stapje extremer. Toen werd hij door zowat het hele Arsenal team belaagd.

27 oktober 2022 om 11:25

Er kan best in de wedstrijd iets zijn voorgevallen, waardoor Bakker zijn gram haalt bij Carrasco.
Puur dit fragment is het inderdaad een achterlijke reactie, maar ik denk dat Carrasco vast wel iets smerigs hiervoor heeft uitgehaald, waardoor Bakker zo uit zijn pan gaat.

27 oktober 2022 om 13:38

Doet mij veel meer denken aan Arsenal tegen van Nistelrooij. Wat een gekken destijds, die Keown voorop. Schandalig, net als die Bakker trouwens.

27 oktober 2022 om 15:04

Daar heeft Keown volgens mij 10 wedstrijden schorsing voor gekregen hoor, doe niet alsof het ongestraft bleef.

27 oktober 2022 om 15:45

Nee geen 10, het waren 3 wedstrijden schorsing en een boete van 20.000 pond

27 oktober 2022 om 22:37

Wat maakt het uit of hij schorsing kreeg of niet? Ging toch gewoon nergens over en was schandalig. Of ie geschorst werd of niet, heeft er niks mee te maken.

Wat een rare kwast is dat! Zo iemand hoef je niet in je (nationale) team te hebben.

27 oktober 2022 om 10:40

Zo erg is dit toch niet. Waarschijnlijk heel de wedstrijd met elkaar aan de stok en nu even zijn gram halen.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, misschien wat penalty ook te makkelijk gegeven.

27 oktober 2022 om 11:36

Precies. Daarnaast zorgt het missen van de penalty dat Leverkusen nog een kans heeft op de EL. Bij verlies was dat zo goed als klaar geweest.

27 oktober 2022 om 10:45

Ik denk juist dat je zulk soort spelers juist moet hebben gozer. Denk je dat Brazilianen niet je bloed onder de nagels vandaan halen. Of Argentijnen en Duitsers. Als het om winnen gaan, dan komen bij verschillende culturen hele andere dingen bij kijk. Met alleen een lieve Timber of een nette Ake kom je er niet hoor. Soms moet je iemand mentaal ook kapot maken om net ervoor te zorgen dat hij uit de wedstrijd blijft. Maar goed dit kan hem ook juist extra motiveren.

27 oktober 2022 om 11:42

@erodinho,
Wat zeg je nou? 'Zulk spelers' Bakker? Als je het over een type van Bommel hebt die ook aardig kon ballen, dan ben ik met je eens. Maar Bakker serieus? Karstdorp heeft ook 'over mijn lijk' mentaliteit over zich heen, maar die bezwijkt/verlies in elk duel en toch vind ik Karstdorp vele malen beter dan Bakker, als we over het totaalpakket hebben.

27 oktober 2022 om 12:27

Ik denk dat hij bedoelt dat je altijd hoort: We nemen een Zuid Amerikaan, want die hebben passie, strijd en beleveing. Dat soort spelers zoeken.

Tuurlijk is het overdreven wat Bakker doet, maar de tweede gedachten is ook wel..hij doet er blijkbaar alles voor om te winnen.. We zijn het niet gewend, maar bijvoorbeeld Suarez was een held toen hij de bal uit het doel sloeg tegen Ghana (waar wij spreken van onsportief gedrag). In de Copa Libertadores schoppen ze je lachend uit de wedstrijd omdat alles geoorloofd is. Hoe noemen ze dat ook al weer.. Grinta dacht ik.

:Wat mij betreft kan je dus op twee manieren kijken naar wat hij doet.
1. Als speler die alles doet om te winnen en volledig in de wedstrijd op gaat
2. Als te overdreven en irritant tegenover een tegenstander

Ik neig zelf naar 1

Ja emotie hou ik het maar op.
Ik weet nog als ik het goed heb 2x toe die speler van Andorro toen van Nistelrooij een pingel miste en bij MU tegen Arsenal hoe ze tegen hem tekeer gingen, Ruud blijf wonderbaarlijk rustig, is ook knap hoor

Wat een tokkie die bakker...

Bakt er zelf niks van en gaat tegen Carrasco tekeer. Mist een keertje hoor.. bakker mocht willen dat hij carrasco's carrière had. Mislukte speler bij PSG...

27 oktober 2022 om 14:03

Mislukt? Heeft aardig wat minuten gemaakt door en iemand hieronder gaf zelfs aan dat hij in het seizoen daar bij de 11 zat met de meeste minuten. Daarna een transfer Bayer en nog 22 jaar, vind het dan eerder zonde dat zo'n voetballer als Carrasco niet het optimale altijd koos en zijn carriere in het slop gooide door naar China te gaan. Bakker heeft nog 10 jaar!

Rare actie zeg! Goed van Carrasco dat hij hem negeert.

Ik ssnap het aan de ene kant wel. Penalty was wel heel makkelijk gegeven en de scheids floot eerst al voor het laatste fluitsignaal.

27 oktober 2022 om 10:56

Dus omdat de scheids de fout in gaat ga je als een doorgesnoven dorpsgek de penaltymisser, die op dat moment al door een hel gaat in zijn gezicht bleren?

27 oktober 2022 om 11:17

Ach Atletico is daar de meester in. Met die ploeg hoef je echt geen medelijden te hebben. Helemaal niet met die dorpsidioot van een Simeone.

27 oktober 2022 om 21:32

Kom kom, het was gewoon penalty.

De telegraaf heeft geen enkel recht van spreken als het om ethiek gaat. Rattenvod.

Bakker wordt al jarenlang belachelijk gemaakt door een groot deel van voetbalminnend Nederland, terwijl die gozer zich gewoon verrekte goed staande houdt. Deed het veel beter dan verwacht bij PSG en is een gewaardeerde kracht bij Bayer Leverkusen. Heeft de grinta waarvan we al decennia moeten horen dat we die missen en staat defensief goed genoeg zijn mannetje.

27 oktober 2022 om 11:23

Bakker is een zeer beperkte verdediger met nul voetbalskills. Dat je psg als een goede termijn durft te noemen, verbaast mij enorm. Bakker was niet alleen zwaar ondermaats, maar hij werd in het veld ook overgeslagen door zijn medespelers. Dan weet je hoe uit context je als speler in een elftal bent. Grinta wordt gewaardeerd, maar dan liever met kwaliteit zoals een karsdorp

27 oktober 2022 om 11:39

"deed het veel beter dan verwacht bij Psg"

Hier ben ik het dan weer niet helemaal mee eens. Hij was daar echt heel, héél zwak. Steevast de minste wanneer hij moest opdraven. Hij heeft de mazzel met blessures gehad (van anderen), maar het was overduidelijk dat hij zwaar tekort komt. Ik vond dat bij Jong Oranje ook vaak pijnlijk duidelijk. Zelfs daar vrij structureel de zwakste.

Dit seizoen heb ik hem eenmaal zien spelen verder. En daarin zag hij er wel gewoon prima uit. Dus wellicht komt het nu los. Alleen zijn geschiedenis toont wel aan dat het wel echt een hele gemankeerde verdediger was. Alleen bij de één komt het water lat bovendrijven dan bij de ander. Zo doet een Botman het nu ook geweldig of ontwikkelt een Struijk zich ook ineens. Het heeft soms even nodig.

27 oktober 2022 om 13:01

Rustig maar Gideon.

Ach carrasco verliest zichzelf in een oefenwedstrijd tegen Feyenoord. Gekkie is het

27 oktober 2022 om 10:46

Precies dit. Niet netjes wat Bakker doet, maar als ik het bij 1 speler niet zo erg vind is het wel bij Carrasco haha. Wat een naar spelertje was dat zeg.

27 oktober 2022 om 11:00

Karma heet zoiets

27 oktober 2022 om 11:13

Trapte hij toen in op Malacia? Meen mij zoiets te herinneren.Carrasco heeft wel vaker kortsluiting, hele nare gozer.

27 oktober 2022 om 11:21

Onder andere ja. Zijn mate van felheid in een vriendschappelijke pot was buiten proporties, z'n gedrag ook trouwens

27 oktober 2022 om 13:02

Precies. Als er toch een club is waarbij dit een beetje geoorloofd is, is het atletico wel. Daar lopen me een partij gekken tussen joh. Allemaal vechtersbazen. Bakker gaf ze gewoon een koekje van eigen deeg.

Ze klagen over de korte lontjes bij supporters maar de spelers kunnen er ook wat van, de agressie spuit vaak de oren uit. Erger me dood aan spelers die in plaats van te juichen met een wilde trap tegen een reclamebord of wat anders rossen.

Wat een naai aktie van Bakker.
Snap uiteraard dat er enorm veel emotie is bij zo'n bizar moment/slotfase.
Maar toch royaal onsportief, erg jammer dit.

Als Zuid-Amerikanen dit doen wordt het "grinta" genoemd en als Bakker dit doet wordt hij een gekkie genoemd.

27 oktober 2022 om 11:48

Wat een onzin, zie jij Zuid-Amerikanen dit wekelijks doen? Ik kan geen voorbeeld bedenken. Toen die Dyverson van Getafe zulke belachelijke acties maakte het gehele seizoen viel ook iedereen over hem heen.

Ik kan het wel begrijpen indien Leverkusen hierdoor derde zou worden en de EL in zou stromen, maar ondanks deze penalty zijn ze toch als laatste geëindigd. Aan de andere kant is het een van de meest vreselijke ploegen om tegen te spelen, maar gelukkig krapte en schopte Carrasco hem niet na zoals die wel in een oefenduel tegen Feyenoord deed.

27 oktober 2022 om 11:16

Als Leverkusen wint thuis van Brugge en Atletico wint niet bij Porto gaat Leverkusen als nog de EL in. Dus op zich was de penalty wel een cruciaal moment.

27 oktober 2022 om 11:54

Scherp opgemerkt, ik dacht dat dit al de laatste ronde was. Nou, hopen Porto dan haar plicht gaat doen.

Wel knap dat Carrasco hem niet neer hoekt. Weet niet of mij dat was gelukt. Snap Bakker overigens wel een heel klein beetje, het was natuurlijk echt nooit een pingel.

Prima om dit te doen tegen Atletico Madrid, een van de meest verschrikkelijke ploegen ter wereld. Carrasco is er zelf ook niet vies van.

Carrasco kan een heel naar mannetje zijn. Je ziet heel kort Fosu-Mensah ook uitbundig in het gezicht van Carrasco juichen. Het is niet toevallig dat alle Nederlandstalige voetballers bij deze situatie betrokken zijn. Die hebben voor/tijdens de wedstrijd 100% mot met elkaar gehad. En ja dan kan zo iets gebeuren.

27 oktober 2022 om 11:12

Waarschijnlijk gewoon gefrustreerd omdat hij een goal maakt en een assist geeft.

27 oktober 2022 om 11:36

Maar natuurlijk. Het ligt niet aan onze Belgische vriend.. het is normaliter zo’n normale jongen met ook al zo’n rustige trainer.

27 oktober 2022 om 11:37

Ik benoem een feit, jullie speculeren dat er nog iets gebeurde.

27 oktober 2022 om 11:42

Nee jij speculeert ook. Je kunt namelijk niet zeker weten dat Bakker gefrustreerd is geraakt door het rendement van Carrasco. Dat Is allesbehalve een feit.

27 oktober 2022 om 11:45

Ik speculeer ook en dat ontken ik nergens. Het is echter een feit dat Carrasco een goal maakt en een assist geeft. Jullie gaan zelfs speculeren over een mogelijke speculatie.

27 oktober 2022 om 11:56

Het feit dat Carrasco een goal en een assist heeft gemaakt, vind ik een zwak argument die niet veel met deze situatie te maken heeft. Volgens jouw beredenering zou Bakker met elke speler die tegen Leverkusen scoort een persoonlijke ruzie moeten hebben. Dan vind ik mijn 'speculatie' sterker. Zowel Bakker als Carrasco zijn omhoog gevallen typtjes die beide zich helemaal de man voelen.

27 oktober 2022 om 12:03

Je vindt het moeilijk te geloven dat een speler gefrustreerd raakt ten opzichte van de best presterende speler van de tegenstander? Die dan ook nog eens een rechtstreekse tegenstander was op het veld?

Sowieso is Carrasco een Waal en ik heb hem nog niet al teveel Nederlands horen praten op tv.

27 oktober 2022 om 12:11

Als iemand als Bakker reageert zoals hij reageert en het is tegen Atletico dan weet je dat er iets aan vooraf is gegaan. Je kan je kop natuurlijk in het zand steken en doen alsof Carrasco een lieverdje is.

27 oktober 2022 om 12:13

Nee, ik vind het moeilijk te geloven dat zijn goeie prestatie de enige aanleiding is geweest voor Bakker zijn gedrag. Fosu-Mensah reageert namelijk ook kort op dezelfde manier.

Ik heb anders wel een interview gezien tussen Touzani en Carrasco, waarbij hij een prima woordje Nederlands sprak. Dus de Nederlandse taal is hij gewoon machtig.

27 oktober 2022 om 12:43



*sowieso is Carrasco een Waal

Ik meen dat Carrasco in Vilvoorde opgegroeid is en zowel het Nederlands als Frans beheerst. Ik heb hem toch veelvuldig Nederlands horen praten in interviews, al heeft hij een voorkeur om Frans te spreken.

Ach als je die clowns van Atletico altijd tekeer ziet gaan dan is dit gewoon ff je gram halen. Vooral die Rodrigo de Paul, dat is echt een idioot eerste klas. De scheids aanvallen voor een handsbal wat in mijn ogen niet eens hands was. Het is natuurlijk niet netjes wat Bakker doet maar mensen maken het hier allemaal veel groter dan het daadwerkelijk is.

Wat een ontzettend misselijke reactie. De scheidsrechter mag dit gewoon bestraffen met rood wat mij betreft. Zo ongelofelijk onsportief.

Bakker heeft zijn hoofd dan ook niet mee, waardoor ik nog meer antipathie tegen hem krijg.

27 oktober 2022 om 11:37

Voor onsportiviteit staat geel en bestaat geen rood.

Nare actie van Bakker, verschrikkelijk provocerend. Nou is Carrasco ook bepaald geen schatje, dus wellicht was er al meer gebeurd.. Wel erg knap dat Carrasco zichzelf in toom weet te houden hier trouwens, je zou maar een vent zo in je gezicht hebben schreeuwen, bah

Carrasco ook een opgefokt ventje hoor. Er kwam ook veel emotie los, zeker als je tegen Atletico speelt die het bloed onder de nagels halen. We zijn inmiddels jaren verder en het is duidelijk dat Bakker juist wel kan voetballen. Misschien een optie?

Nooit wat in die Bakker gezien, typetje Arbeloa die ook altijd overgeslagen wordt door teamgenoten.

27 oktober 2022 om 17:54

Niet genoeg van Bakker gezien nog, maar die omschrijving van Arbeloa is wel heel treffend

Dit is voetbal en als voetballer zit je midden in de wedstrijd vol met emoties en geef je alles.. thuis op de bank of achter een laptop een artikel schrijven vol onbegrip tjaa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren