Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Engelse media weten wat Saka gaat verdienen na contractverlenging bij Arsenal

Laatste update:

Bukayo Saka heeft zijn contract bij Arsenal met drie jaar verlengd, zo maken the Gunners bekend via de officiële kanalen. Er werd al een mondeling akkoord bereikt in februari, maar nu zijn de handtekeningen definitief gezet. Saka, die nu tot medio 2027 vastligt in het Emirates Stadium, gaat volgens verschillende Engelse media een jaarsalaris van vijftien miljoen pond opstrijken, omgerekend zo’n zeventien miljoen euro.

Arsenal beloont zijn 21-jarige jeugdexponent met het nieuwe contract voor de stormachtige ontwikkeling die hij de afgelopen periode heeft doorgemaakt. De 26-voudig international van Engeland beleeft een ijzersterk seizoen onder Mikel Arteta en was tot dusver in 47 wedstrijden goed voor veertien doelpunten en elf assists voor de Londenaren. Saka ging daarnaast met Engeland mee naar het WK in Qatar, waar hij drie keer scoorde en één keer als aangever fungeerde in vier duels.

De vleugelspeler is blij met zijn contractverlenging, zo laat hij weten op de website van Arsenal. “Dit is de juiste club om de volgende stappen te zetten in mijn carrière. Dit is een prachtige club, kijk eens waar we staan. Ik denk dat ik alles bezit wat ik nodig heb om de beste versie van mezelf te worden en dat is waarom ik blij ben om hier te blijven voor de lange termijn. Ik geloof echt dat we grote dingen kunnen bereiken samen. Ik heb dit team en deze club zien groeien. We gaan de goede kant op”, zegt Saka.

Arsenal zag Manchester City er dit seizoen met de titel vandoor gaan, al plaatsten de Londenaren zich wel sinds jaren voor de groepsfase van de Champions League. “Ik kijk ontzettend uit naar de dinsdag- en woensdagavonden in dit stadion. De sfeer wordt geweldig”, aldus Saka. Ook Arteta is blij met de contractverlenging van zijn nummer 7. “Het is geweldig voor de club dat Bukayo zijn contract heeft verlengd. Het behouden van onze beste talenten is de sleutel tot ons succes en Bukayo vertegenwoordigt een heel belangrijk onderdeel van ons team. Zowel nu, als in de toekomst.”

Fabrizio Romano meldt dinsdag dat Arsenal ook werk maakt van de contractverlengingen van Reiss Nelson en Martin Ødegaard. Saka maakte zijn debuut voor Arsenal in 2018 en ontwikkelde zich sindsdien van linksback tot rechtsbuiten, de positie waar hij ook dit seizoen furore maakt. De Engelsman kwam tot dusver tot 178 wedstrijden voor the Gunners, waarin hij goed was voor 37 doelpunten en veertig assists. Saka won tot dusver één FA Cup (in 2019/20) en één Community Shield (in 2020/21) met de Engelsen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een flinke bak met geld maar hij is het natuurlijk dubbel en dwars waard. 21 jaar en draagt Arsenal al jaren. Hopelijk komt er wel een goede back up waardoor hij wat vaker rust krijgt. Dan kan hij het hele seizoen knallen!

23 mei 2023 om 17:04

Ik denk dat er beter een uitdager kan komen ipv een backup. Hij moet gepusht blijven zodat ie zijn volle potentie bereikt. Geweldig dat ie verlengd heeft, nu Ode en Saliba.

23 mei 2023 om 17:08

Tuurlijk en dat is ook de reden dat Arsenal niet Nelson moet verlengen. Nelson is een pure back up. Een speler als Diaby kan het Saka moeilijk maken en het ook goed opvangen.

23 mei 2023 om 17:09

Je hebt met Odegaard en Jesus ook 2 spelers die vanaf rechts voor veel dreiging kunnen zorgen, mist het natuurlijk wel aan een goede extra spits mocht je Jesus verplaatsen

23 mei 2023 om 22:10

Balogun komt terug en is zeer goed bezig in Frankrijk.

24 mei 2023 om 08:12

Balogun en Nketia verkopen en Vlahovic of DCL halen. Dan haalt Arsenal kopsterke spitsen binnen.

24 mei 2023 om 09:32

Flo verdient zeker een kans, al is het in de voorbereiding. Mensen laten zich veel teveel beïnvloeden door de media, hetzelfde gebeurde met Saliba toen hij in Frankrijk zat.

hopen dat ie volgend jaar wel de titel pakt, prima zet van Arsenal.

23 mei 2023 om 17:07

Het is te hopen natuurlijk maar dan moeten er echt enorm goede versterkingen bij zodat je niet zo veel kwaliteit verliest als je moet roteren.

Heel mooi. Behoort toch toch de meest talentvolle aanvallers die er zijn. Goed nieuws voor onze toekomst!

23 mei 2023 om 17:49

Nooit geweten dat hij als back begon (????!!!!) geweldige aanvaller is het! Hebben ze dat in de jeugd nooit gezien? Of weet iemand hoe dit zit?

23 mei 2023 om 17:56

Is tijdelijk geweest. In de jeugd nooit back geweest, maar bij nood door Emery daar neergezet. En toen heeft hij het erg goed gedaan daar, waardoor hij langer mocht blijven staan. Uiteindelijk een vaste basisplek weten te veroveren op rechtsbuiten.

23 mei 2023 om 18:20

Noodoplossing als back. Is altijd aanvaller geweest.

Belachelijk hoog bedrag maar in het voetbal is dit eigenlijk best normaal. Saka moet je sowieso behouden maar vraag mij dan wel af wat een Odegaard of Martinelli dan voor nieuwe contracten gaan krijgen en hoe het salarishuis er dan uit gaat zien.

23 mei 2023 om 17:08

Martinelli heeft gedurende het seizoen al verlengd, geen idee hoeveel die nu krijgt maar zal me niet verbazen als dat 200-250k per week is. Heb wel het idee dat de club er nu een stuk beter voor staat en verantwoorder met de salarisruimte om gaat.

23 mei 2023 om 20:21

Verdiend 180k per week martinelli.

23 mei 2023 om 23:08

Wou net zeggen, no way dat hij op 250k per week zou zitten met zijn nieuwe contract. Zo gek is Arsenal niet. Al is 180 ook al redelijk hoog natuurlijk.

17 miljoen per jaar is wel een fors bedrag zeg. Maar ja het is en blijft een toptalent ondanks dat hij sinds de interlandbreak een stuk minder is dan daarvoor. Alsnog heeft hij gewoon een goed seizoen gedraaid. En hij komt natuurlijk uit eigen jeugd dus dat is al helemaal mooi. Hopelijk voor hem dat hij kan uitgroeien tot een topspeler voor meerdere jaren. En het natuurlijk laat zien op het Europese toneel in de CL.

23 mei 2023 om 17:24

17 miljoen is toch echt bizar veel geld?? Hoe gaan clubs buiten de PL hier nou nog mee concurreren?

Leao heeft net zijn contract verlengd en verdient nu 6 miljoen per jaar en daar werd gesproken van een top contract. Bizar dat Saka ruim drie keer zo veel gaat verdienen.

Top speler hoor en goed dat hij heeft verlengd, maar wat een salaris..

23 mei 2023 om 17:33

Saka is natuurlijk ook een home grown speler, heeft geen transfersom gekost en komt uit eigen jeugd. Het is een flink bedrag voor een speler maar dit zijn spelers die je als Arsenal zijnde wil behouden. Dan kost het ook flink wat maar dan heb je wel iemand die je voor jaren kan houden. Daarnaast zijn kwalitatief goeie rechtsbuitens schaars op het moment.

23 mei 2023 om 17:35

De Britten zetten de bedragen altijd in bruto en de Italianen in netto. Netto zal Saka rond de 11 miljoen euro verdienen denk ik. In Engeland is de hoogste belastingschijf 35% volgens Google.

23 mei 2023 om 17:36

Foden heeft een soortgelijke contract getekend bij City. Dan moet je wel concurreren. Want City aast op dit soort spelers.

23 mei 2023 om 18:25

Arsenal geeft relatief weinig geld uit aan salaris vergeleken met andere topteams. Van wat ik heb gelezen is 17m ook het totale bedrag inc. bonussen. Dus het vaste salaris is iets lager rond de 13/14m euro wat natuurlijk nog steeds veel geld is. Maar door CL en jarenlang besparen op salarissen, kan Arsenal weer eens zo’n contract uitdelen. Saka moest gewoon behouden worden en bij een club als City zou hij veel meer kunnen verdienen..

23 mei 2023 om 19:56

Mijn google zegt 45%. 35 zou ook wel bizar laag zijn voor europese begrippen.

23 mei 2023 om 19:16

Die 17 miljoen is inclusief alle bonussen, dus in praktijk zal het lager liggen.

Geweldig nieuws, alleen bij hij mag best wat vaker rust krijgen. Dit is de tweede seizoen op een rij dat hij op het eind helemaal uitgeblust is.
Arteta's excuus is dat belangrijke spelers alles moeten kunnen spelen maar dat gaat gewoon niet. Helemaal er nu steeds mee wedstrijden erbij komen. Zou echt doodzonde zijn als Saka dadelijk net als Wilshere eindigt.

23 mei 2023 om 17:17

Daarom moet Arsenal Nelson laten gaan en een kwalitatieve buitenspeler ophalen die Saka probleemloos kan vervangen. Beetje zelfde als met Trossard en Martinelli.

23 mei 2023 om 17:56

Arteta lijkt dat niet helemaal te begrijpen. Laatste maanden hebben we weinig meer van Saka gezien. Helemaal uitgeblust inderdaad.

Wat een bedragen tegenwoordig zeg

Arsenal neemt nu reuzestappen. Toen ze voor het laatst een team hadden met veel potentie konden ze de spelers niet behouden. Vroeg me altijd af wat nou als Fabregas, Nasri en Van Persie bleven?
Heerlijk dat er nu een kern zit die heeft bijgetekend. Onlangs Ramsdale nog, Odegaard komt aan de beurt. Martinelli en Gabriel hebben ook bijgetekend.

Hopelijk komt Saliba aan de beurt. En je hebt een geweldige kern dat minstens voor 3/4 seizoenen samen gaat spelen. Als er dan geen hoofdprijs valt met wat aankopen dan is het proces mislukt. Maar ik ga ervan uit dat het gaat lukken. Ik kan geen Europese (sub)top team noemen die zo'n kern heeft qua leeftijd, kwaliteit en potentie als bij Arsenal. Mooie tijden komen eraan.

23 mei 2023 om 17:45

Klopt nu kan het weer. In de periode die je noemt werd veel geld in de betaling/aflossing van het nieuwe stadion gestoken. Hopen dat Saliba ook verlengd maar een goede cv is altijd wel te vinden.

23 mei 2023 om 17:55

Een CV van het niveau Saliba ga je nergens vinden. Beschouw hem op 21 jarige leeftijd als één van de beste in de wereld. Zou doodzonde zijn als ie vertrekt.

23 mei 2023 om 17:59

Overdrijven is ook een vak.

23 mei 2023 om 18:30

Ik vind van niet. Zorgde door zijn defensieve bijdrage maar ook zijn opbouwende bijdrage voor een titelstrijd.
Noem eens 10 verdedigers die beter waren dit seizoen?

23 mei 2023 om 18:30

Één van de beste ter wereld is ook overdreven. Is numner vijf of zes in de Franse selectie, nog niets laten zien in de CL en net als Arsenal één heel goed seizoen gekend. Eerst maar eens die lijn doortrekken.

23 mei 2023 om 18:50

Ik heb ook gezegd dat ik graag wil dat hij blijft. Hij is goed maar er zijn vele goede centrale verdedigers.

23 mei 2023 om 18:53

Heeft drie goede jaren gekend in de Ligue1. En trekt die lijn door bij Arsenal. Dus vier seizoenen achter de rug en moet nog maar 22 worden.
En sinds wanneer is de rangorde bij je nationale elftal een maatstaf hoe goed iemand is?
Die Upamecano is basisspeler bij Frankrijk. Is hij dan zo goed of zo slecht?
Saliba heeft zijn kans nog niet gehad bij Frankrijk maar dat komt nog wel.

23 mei 2023 om 18:55

@el f Misschien kijkt hij verder niet veel voetbal

23 mei 2023 om 18:57

Er zijn veel verdedigers die goed zijn maar niet exceptioneel. Saliba heeft de X factor.
Ik ken amper CV’s opnoemen die zo schoon de bal aannemen of oppakken na een fysieke duel met de spits zoals hij. Heeft een goede linkerbeen die hij af en toe gebruikt om mee te passen en kan erg goed onder druk voetballen.
Fysiek sterk en in de lucht verliest hij weinig duels.
Ik kan geen tien betere CV’s noemen op dd manier hoe hij speelde dit seizoen.

23 mei 2023 om 19:00

Of het is cherry-picking omdat er verder weinig argumenten tegen te vinden zijn, dat denk ik eerder. Saliba is een toptalent en op zijn leeftijd al onmisbaar gebleken voor ons, cijfers spreken voor zich.

23 mei 2023 om 19:14

Begint een beetje een non-discussie te worden. Hij is een talent maar het wemelt van de goede cv’s. Arsenal hoeft zich daarom geen zorgen te maken. Leuk als hij blijft maar hij is echt niet onmisbaar. Ze hadden gewoon iemand anders dan Holding als back-up moeten hebben. Daar lag de pijn.

23 mei 2023 om 19:56

Tweede backup, eigenlijk zou Tomi dan rb spelen en white cv denk ik maar helaas raakten ze beiden tegelijk langdurig geblesseerd. Daardoor was hij nu dus onmisbaar, maar hopelijk halen we een cv die kan concurreren met Saliba of een betere rb dan White.

23 mei 2023 om 20:03

Het wemelt van de goede cv’s? Noem is 5 betere opties dan Saliba die haalbaar zijn dan?

23 mei 2023 om 20:06

Haha dude

23 mei 2023 om 20:11

Saliba heeft één manco, soms heeft die geen idee wat er om hem heen gebeurd en is die zijn man kwijt. Vooral als een tegenstander een snelle tegenaanval inzet.

23 mei 2023 om 20:29

Klopt, ook hij heeft zijn beperkingen en staat niet altijd goed gepositioneerd. En dat is oké, maar sommige fans zijn teveel supporter en vinden het lastig een realistische blik te houden.

23 mei 2023 om 20:43

Dat is zijn manco helemaal niet. Saliba kan juist erg goed het overzicht bewaren voor een verdediger. Daarom is hij opbouwend enorm goed. Arsenal speelt enorm hoog mede door hem en zonder hem juist meer kwetsbaar geworden in de tegenaanval.
Saliba mist alleen leiderschap en moet het langer laten zien. Maar dat hij soms niet weet waar zijn tegenstander is en dat als manco noemen. Dan vraag ik me af of je überhaupt wel goed naar hem kijkt.

23 mei 2023 om 20:49

Het zijn niet alleen de Arsenal fans die hem erg goed vinden. Hij wordt door veel mensen bewierookt. Zit zelfs in team van het seizoen bij de Premier League en een aantal andere bekende personen. Thomas Frank was ook enorm lovend over hem.

23 mei 2023 om 21:16

Again, cherry-picking op basis van 1 wedstrijd waar hij de fout in ging. Gewoon compleet voorbij gaan aan het feit dat hij ontzettend jong is en nog kan groeien en verbeteren.

23 mei 2023 om 21:34

Ik heb het over overzicht wanneer een tegenstander snel aan het aanvallen is, jij komt dan met een argument dat die overzicht heeft omdat die opbouwend zo goed is. Je weet dat dit twee heel verschillende dingen zijn he? Ook in die paar interlands bij Frankrijk liet die zien dat die soms niet weet wat er om hem heen gebeurd.

23 mei 2023 om 18:55

somagunner

Het team dat Barca versloeg in de Emirates, ik denk dat wij daarmee echt wel prijzen hadden kunnen winnen als het bij elkaar was gebleven en Wilshere niet een heel seizoen geblesseerd raakte. Alleen helaas ging Nasri, Fabregas en Clichy allemaal weg bij de volgende transfer window.

23 mei 2023 om 19:01

Van Persie dat eindelijk een beetje fit kon blijven. Nasri die eindelijk zijn potentie vervulde. Want de seizoenen daarvoor waren veel Britten niet zo heel erg blij met hem.
Fabregas, Wilshere en zelfs Walcott voor die knieblessures was een leuke toevoeging voor het team.
Als dat ploegje nog even bleef met een echte zes(zelfs toen nooit een echte CVM gehad) en bleef. Dan was de titel droogte misschien weg.
Doodzonde.

Valt me nog wel mee voor zo een goede speler met veel potentie en rendement.

helemaal mooi dat ze dat weten en naar buiten brengen, kan ik weer rustig slapen vanacht.
was echt benieuwd wat deze knakker zou verdienen.

Top professional, in en buiten het veld. Hoe hij na de gemiste strafschop in EK finale een paar weken later gewoon de bal oppakt en een penalty neemt voor Arsenal, als jong broekie, dat is klasse. Dit seizoen helaas wat gedoofd door oververmoeidheid, maar van de bekende dip die opkomende talenten doorgaans hebben is nooit iets te merken. Gun hem al het salaris zolang hij maar voor Arsenal blijft spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren