Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Arne Slot onthult wat hij Feyenoord-spelers zei na geruchten over Tottenham

Laatste update:

Feyenoord maakte vrijdagmiddag bekend het contract met Arne Slot te hebben opengebroken en verlengd tot medio 2026. De 44-jarige oefenmeester verbond na een transfersoap, waarin hij nadrukkelijk in verband werd gebracht met een overgang naar Tottenham Hotspur, zijn toekomst aan de Stadionclub. De geruchten over de toekomst van Slot zorgden voor onrust binnen de Feyenoord-selectie, zo onthult de oefenmeester.

Woensdag volgde de berichtgeving over de toekomst van Slot zich in rap tempo op, terwijl de selectie van Feyenoord de landstitel op Ibiza vierde. Slot kreeg die dag meerdere appjes van zijn spelers. “Zij hebben mij met name woensdag geappt”, zegt Slot op de persconferentie in aanloop naar het Eredivisie-duel met Vitesse. “Zij appten: ‘Trainer, u gaat toch niet weg?”, laat Slot weten. “Wat ik toen heb teruggestuurd - ook al wist ik dat ik niet weg ging - was dat ze niet alles moeten geloven wat er in de media staat. Dat had ze niet volledig gerustgesteld.”

Donderdagochtend stuurde Slot zijn selectie tevergeefs een appje dat hij langer bij Feyenoord zou blijven. “Het was wat kansloos om jongens die op Ibiza zitten om negen uur ‘s ochtends een berichtje te sturen, dus zij hebben dat nieuws waarschijnlijk daarna in de media vernomen.” De trainer laat weten dat er wel tien argumenten zijn om bij Feyenoord te blijven. Eén daarvan is zijn gezin. "Al is dat geen doorslaggevende factor, want als je trainer wordt, moet je beseffen dat je weleens op andere plekken in Nederland óf in de rest van de wereld actief zal zijn.”

Tottenham Hotspur
De berichten uit Engeland dat Slot Tottenham zou hebben misbruikt om er een beter contract uit te slepen bij Feyenoord, betreurt hij. "Het gesprek tussen mijn zaakwaarneemster en Te Kloese is begonnen met de mededeling dat ik hoe dan ook bij Feyenoord zou blijven en dat zij op geen enkele wijze het gevoel moesten hebben dat geïnteresseerde clubs gebruikt werden in de onderhandelingen op die dag. Als je mij iets nieuws wil aanbieden, doe je dat op basis van de prestaties of omdat je vindt dat ik dat verdien. Maar niet onder druk van andere clubs."

“Donderdagochtend, toen er zoveel rumoer ontstond en zoveel gezegd en geschreven was over mij, vond ik het verstandig om in ieder geval aan te geven dat ik sowieso zou blijven bij Feyenoord. Daarmee voorkwam ik dat er nog anderhalve dag dingen geschreven zouden worden waar ik dan in ieder geval niet goed in naar voren zou komen. Dat moet je accepteren, want dat is onderdeel van het vak. Het werd wel een beetje erg massaal, moet ik zeggen. Als de waarheid anders ligt, moet je dat denk ik communiceren. Dus vandaar dat we donderdagochtend naar buiten hebben gebracht dat ik zou blijven.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi figuur is dit. Leuk om ook wat mee te krijgen van hoe nuchter hij met de spelers om gaat (ook zijn speech na de overwinning in Amsterdam) Kan er wel van genieten, ook al is hij hoofdtrainer bij de concurrent.

Feyenoorders: het is jullie na een hoop karige jaren (met uitzondering van 2017) gegund om weer aan iets moois te gaan bouwen, en het maakt mij ook wel blij om de oude rivaliteit weer nieuw leven ingeblazen te zien worden. Dat jullie het maar heel goed mogen doen, maar ook weer niet te goed in de eredivisie

26 mei 2023 om 15:45

Bedankt!

Feyenoord met deze vooruitzichten in combinatie met goede mensen aan het roer kan gaan groeien naar een hoger niveau. Hierdoor wordt de strijd om het kampioenschap een stuk spannender de komende jaren. Ajax en met name PSV zullen een hele goede zomer moeten draaien. Hopelijk gaat hierdoor het algehele niveau in de Eredivisie omhoog en kunnen we structureel met twee ploegen de Champions League in!

Hij verteld het gewoon rustig en zegt hoe het zit. Lekker nuchter. Geen geschreeuw of hysterisch gewouwel zoals de meeste ( op Amsterdamse hand zijnde) media. Hoe graag zou de telegraaf en al die Ajax fans bij ESPN en NOS niet willen dat Ajax weer kampioen wordt. Sorry, maar daar lopen bij beide een stel engnekken rond die helemaal uit hun dak gaan bij Amsterdams succes.

Ik ben blij dat de meeste kennissen van mij die voor Ajax zijn ook lekker nuchter reageren op het langr blijven van Slot. Maa spmmigen heb ik niks meer gehoord sinds het kampioenschap, op reacries ls “wij hebben 3 sterren” en “.volgend jaar worden jullie gewoon weer derde”.

26 mei 2023 om 16:04

Goh ik ga het weekend gerust in na de meeste zure reactie van de week..
Wees gewoon blij dat Slot bij tekent en focus je op jullie succes, wat verdiend is en gegund en betrek andere clubs er niet constant bij.
Media is media en die zijn er om te schrijven.
Telegraaf schrijft zo vaak negatief over Ajax als er maar iets is en zo zijn er nog meer kranten en media die dat doen. Daar zijn ze journalisten voor geworden ook al is het soms fake news of tenenkrommend irritant. Wat ik zeg, geniet van je succes en laat de rest maar gaan.

26 mei 2023 om 16:38

Ik denk dat mijn ajax vrienden die zulke domme reacties sturen zuur zijn … ik heb een gigantische smile on my face en al bezig met mijn derde tripel biertje. Geef gewoon toe dat alle amsterdamse media bezig eS om het succes van Feyenoord omlaag te praten/schrijven en sommige supporters ook. Hoe graag zagen jullie niet dat Slot weg moest naar Tottenham?hoe kinderachtig was vd Vaart niet elke week bij studio voetbal?ga mij dus niks verwijten 😂😂😂😂

26 mei 2023 om 17:14

Je weet dst al bijna gehele jaar de media voor Feyenoord is? De telegraaf is met niets anders bezig geweest dan onrust stoken in Amsterdam en ESPN is nog nooit voor Ajax geweest. Vd vaart is gewoon een Ajax supporter net als jullie grote vriend op veronica een Feyenoord supporter is. Moet je niet te serieus nemen. Al hoewel ik nog steeds van mening ben dat zelfs met de huidige selectie kampioen had moeten worden. Des te knapper wat Feyenoord heeft gedaan.

26 mei 2023 om 19:28

Ik kan je geen ongelijk geven, hoe de NOS en ESPN met deze kwestie zijn omgegaan is vrij triest en lachwekkend tegelijk. De Telegraaf laat ik er ff buiten, daar verwacht ik sws al niks objectiefs van.

Prachtig hoe de meeste media er weer eens faliekant naast zaten, met Falentijn voorop. Bewijst maar weer eens hoe onnozel de 'journalisten' zijn als we daarover al mogen spreken.

De afgelopen twee weken heeft aangetoond dat het heel slecht is gesteld met de 'journalistiek' in Nederland. Er wordt van alles de wereld in geholpen om bewust stemming te creëren, voor de clicks en iemand onder druk te zetten. Het is te triest voor woorden dit.

26 mei 2023 om 16:09

Mwoah sportjournalistiek inderdaad. Dat is toch al een soort buitenbeentje binnen de journalistiek

Samen met Ten Hag wel echt de trainer waar Nederland het van moet hebben de komende jaren. Stiekem zou het mij niks verbazen wanneer hij het uiteindelijk nog beter gaat doen dan Ten Hag want Slot is tactisch ook ontzettend sterk maar qua wisselbeleid en het opstellen van de juiste spelers nog beter.

Waarschijnlijk zullen maar weinigen het met mij eens zijn maar ik zie Ron Jans als de kandidaat om Ajax volgend seizoen weer mee te laten doen om de titel. Heeft het met Twente uitstekend gedaan, snapt wat er in het moderne voetbal gevraagd wordt en heeft bijna overal gepresteerd. Een van de weinige trainers die verzorgd voetbal speelt zonder daarin te naïef te zijn. Maar goed, het zou mij niks verbazen dat Ajax voor kamikaze Bosz gaat en PSV misschien nog een gooi gaat doen naar Jans.

Hij kan mooi recht lullen wat krom is maar op TV zei hij vorige week toch duidelijk dat als als er een mooie club uit het buitenland zou komen hij daar toch serieus over praten met Feyenoord.
Dit is dus weer 1 van zijn onwaarheden om het legioen weer volledig achter hem te krijgen en hij zal dit zeker in de onderhandelingen met Feyenoord gebruikt hebben.

26 mei 2023 om 16:58

Hij heeft in de persconferentie ook gewoon heel duidelijk aangegeven dat hij met twee andere clubs gesproken heeft maar dat die tot de conclusie is gekomen dat het totale plaatje bij Feyenoord op dit moment beter is.

Hij heeft niemand voor de gek gehouden maar wel gewoon geluisterd naar wat interesse vanuit de markt. Vervolgens heeft hij 1 week na het behalen van het kampioenschap duidelijkheid gegeven over dat die blijft. Dat was overigens voor het onderhandelen over het nieuwe contract...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren