Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Arne Slot houdt vast aan dezelfde namen voor bekerduel in Heerenveen

Laatste update:

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor het bekerduel met sc Heerenveen bekendgemaakt. De trainer voert geen wijzigingen door ten opzichte van het gewonnen Eredivisie-duel met Fortuna Sittard (2-4) van afgelopen zondag. Dat houdt in dat Javairô Dilrosun opnieuw als nummer 10 start. De wedstrijd begint om 20.00 uur en is te zien om ESPN 1.

Slot kan nog steeds niet beschikken over Justin Bijlow, waardoor Timon Wellenreuther andermaal het doel van de Rotterdammers verdedigt. De defensie wordt gecompleteerd door Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Door de afwezigheid van Quinten Timber en Sebastian Szymanski wordt het middenveld gevormd door Mats Wieffer, Orkun Kökçü en Dilrosun. In de voorhoede kiest Slot voor Alireza Jahanbakhsh, Santiago Giménez en Oussama Idrissi.

Heerenveen ging zaterdag met 1-4 onderuit tegen RKC Waalwijk, ondanks dat de Friezen lang de bovenliggende partij waren en de meeste kansen creëerden. De enige benutte kans van de thuisploeg kwam op naam van Sydney van Hooijdonk. De spits was in de TOTO KNVB Beker al goed voor drie treffers. Trainer Kees van Wonderen kan opvallend genoeg niet rekenen op een vol Abe Lenstra Stadion. Dat komt doordat de club geen losse kaartverkoop hanteert, omdat er in eerdere thuiswedstrijden tegen de Rotterdammers veel Feyenoord-supporters in de thuisvakken aanwezig waren. Algemeen directeur Cees Roozemond zegt het 'doodzonde' te vinden, maar vanwege de eerdere ervaringen niet anders te kunnen. Drie jaar geleden braken er in thuisvakken ongeregeldheden uit.

Eredivisie-koploper Feyenoord won afgelopen weekend vrij eenvoudig van Fortuna Sittard (2-4) en zette zo zijn derde overwinning op rij neer. Een kleine drie weken geleden wisten de Rotterdammers nog met 1-2 te winnen van Heerenveen. Doelpuntenmakers toen waren Geertruida en Giménez. Slot zegt 'geducht' te zijn voor de Friezen. "Zeker ook omdat ze het ons dit seizoen al twee keer erg lastig hebben gemaakt.” De competitiewedstrijd in De Kuip eerder dit seizoen eindigde in 0-0. Dat was grotendeels te danken aan Andries Noppert, die zich mede door die wedstrijd in de kijker speelde bij het Nederlands elftal. De sluitpost is nog altijd geblesseerd.

Opstelling sc Heerenveen: Mous; Van Ewijk, Bruma, Bochniewicz, Köhlert; Olsson, Tahiri, Al Hajj; Nunnely, Van Hooijdonk, Sahraoui.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Dilrosun; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Wie bekert er verder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is doordeweeks, maar om 19.58 trek ik toch een flesje open ...

1 maart 2023 om 19:14

Gelijk heb je. Zal niet makkelijk zijn. Hopelijk laat de stand het toe om Trauner minuten te laten maken.

Voor een neutrale voetbalsites hadden ze ook wel de opstelling van Heerenveen erbij mogen zetten. Ik zie feyenoord wel een lastige avond tegemoet zien.

1 maart 2023 om 19:13

Nog niet bekend staat er.

1 maart 2023 om 19:31

Dat staat er als de wedstrijd begint nog steeds. Maar voor een neutrale kijker is het leuker om beide opstellingen voorbij te zien komen.

1 maart 2023 om 19:45

SC Heerenveen: Mous, Van Ewijk, Bruma, Bochniewicz, Köhlert, Olsson, Tahiri, Al Hajj, Nunnely, Van Hooijdonk, Sahraoui.

1 maart 2023 om 19:15



Ik verwacht ook een lastige avond. Voor Heerenveen zijn de belangen van deze wedstrijd groter, want enige kans op een prijs. Mochten we eruit vliegen, hoop ik niet dat dat gebeurt op de wijze van twee jaar geleden. Wat een nachtmerrie was dat.

1 maart 2023 om 19:15

Zal zeker een lastige wedstrijd worden, maar bel ff met Kees als je de opstelling wil weten; hij heeft hem nog niet gedeeld.

1 maart 2023 om 19:31

SC Heerenveen: Mous, Van Ewijk, Bruma, Bochniewicz, Köhlert, Olsson, Tahiri, Al Hajj, Nunnely, Van Hooijdonk, Sahraoui.

Nou, Al Haij doet ook mee bij Heerenveen. Dat is al 1 man minder. Dan heb je met Tahiri en Olsen nog twee mooi weer voetballers, dat wordt dus niks bij de thuisclub. En met die niet voetballende spits van Hooijdonk redt je het ook niet voorin. Makkie voor Feijenoord.

1 maart 2023 om 19:23

Ik hoop het ... maar dit klinkt als indekken...

1 maart 2023 om 19:29

Ik ben zo'n fan van Al Hajj. Ik ben blij dat hij speelt. Die jongen heeft echt potentie. Olsson speelt ook sterk op het middenveld. Ik had wel liever Halilovic in plaats van Tahiri

Van Hooijdonck vind ik werkelijk niks. Hopelijk speelt Karlsbakk snel.

1 maart 2023 om 21:55

Zaalvoetballer. Prachtig middenveld: nul goals.

2 maart 2023 om 08:07

Ja, je maakt echt (wederom) totaal geen punt.

Kom op heerenveen
Leidt het sportieve verval van FEYENOORD in

Het zou leuk zijn om te winnen natuurlijk, want winnen is altijd leuk. Maar als we er vanavond uitvliegen zal ik er niet heel rouwig om zijn eerlijk gezegd. Ben benieuwd wat de wedstrijd brengt!

Goed om te zien dat Szymanski zaterdag weer bij wedstrijdselectie zal zitten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren