Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Arne Slot bevestigt tijdelijk vertrek Robert Bozeník bij Feyenoord

Laatste update:

Robert Bozeník staat op het punt om Feyenoord te verlaten. Feyenoord Transfermarkt meldt zondagochtend dat de aanvaller buiten de wedstrijdselectie van het uitduel met FC Utrecht gelaten wordt om de overgang naar Fortuna Düsseldorf af te kunnen ronden. Mocht de medische keuring van deze zondag geen problemen opleveren, dan wordt Bozeník gelijk gepresenteerd als aanwinst van de Duitse club. Het gaat overigens om een huurdeal tussen Feyenoord en Düsseldorf.

Trainer Arne Slot bevestigt zondag voorafgaand aan het uitduel van Feyenoord met FC Utrecht dat Bozeník niet langer inzetbaar is. "Hij is onderweg naar Düsseldorf om medisch gekeurd te worden", zo klinkt het bij ESPN. "Als hij door de keuring komt, dan zal hij daar voor een seizoen naartoe gaan. Je hebt kunnen zien dat Robert vorig jaar een moeilijk seizoen heeft gehad. Ik heb hem in de voorbereiding veel laten spelen, heb hem invalbeurten gegeven. Maar je ziet desondanks dat het moeilijk is voor hem. Dan moet je eerlijk zijn naar elkaar. Ik denk dat het belangrijk is dat hij naar een nieuwe omgeving gaat waar hij meer gaat spelen", aldus Slot.

Feyenoord leent Bozeník uit om op die manier financiële ruimte maken voor de komst van een (veelzijdige) aanvaller. Het contract van de Slowaak met de Rotterdammers loopt nog drie seizoenen door. Woensdagavond schreef BILD dat onder meer Fortuna Düsseldorf interesse in de 21-jarige aanvaller heeft. “We gaan niet op elke naam in”, luidde het summiere commentaar van technisch directeur Uwe Klein omtrent de vermeende interesse in de Feyenoorder. Trainer Arne Slot bevestigde enkele dagen geleden al dat er over een vertrek van de spits 'te praten valt'.

Bozeník leek in januari vorig jaar van MSK Zilina naar Hamburger SV over te stappen, maar het was Feyenoord dat de strijd om zijn handtekening won en vier miljoen euro betaalde. Hij speelde voor MSK Zilina 58 duels in alle competities en kwam daarin tot 19 treffers. In Rotterdam-Zuid is de aanvaller niet uit de verf gekomen: na 28 officiële wedstrijden staat de teller op 4 treffers en 2 assists.

Arne Slot verwachtte woensdag overigens niet dat Valentín Castellanos de overstap naar Feyenoord gaat maken. De 22-jarige Argentijn werd woensdagochtend door het Algemeen Dagblad gelinkt aan de Rotterdammers, maar Slot gaf op de persconferentie in aanloop naar de return in de voorronde van de Conference League tegen Elfsborg aan dat het bereiken van een akkoord met de centrumspits een lastig verhaal wordt.

Het doorgaans goed ingelichte Feyenoord Transfermarkt meldde na de berichtgeving de krant dat de onderhandelingen met New York City FC zelfs ‘de goede kant op gaan’. Castellanos ligt nog tot medio 2025 vast bij de club uit de Verenigde Staten en is volgens Transfermarkt vier miljoen euro waard. Tijdens het persmoment ging Slot in op de interesse van de Rotterdammers in Castellanos, wiens naam wel gevallen is maar niet haalbaar lijkt.

Hoewel Slot in eerste instantie niet wilde ingaan op de geruchten, kwam de keuzeheer uiteindelijk toch met duidelijke taal over een eventuele transfer. “Ik heb die naam ook wel eens voorbij horen komen in de media, maar het is niet heel concreet. Er worden op dit moment zoveel spelers aangeboden. Als ik op alle namen moet reageren die voorbij zijn gekomen, heb ik daar een dagtaak aan. Het is niet reëel en ik denk niet dat je hoeft te verwachten dat deze gaat komen”, aldus Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 augustus 2021 om 20:35

Als het seizoen weer zo goed als voorbij is wegens een inadequate invulling van de spitspositie? Graag vanaf aanvang een goede spits!

25 augustus 2021 om 20:38

Slot houd zich wel vaker van de domme als Feyenoord met spelers of contract onderhandelingen bezig zijn. Ik denk, maar is puur onderbuikgevoel op basis van de geruchten, dat ze vrij ver in de onderhandelingen zijn voor dat buitenkansje. Ook goed, want voorin moeten we ook klappen op kunnen vangen. Nu is het te mager.
Sowieso geen fan van aankopen in de winter, kan zo snel geen speler bedenken die toen gehaald is en echt wat toevoegde. (Ozyacup, maar toen stopte het seizoen vroegtijdig geloof ik)

25 augustus 2021 om 20:43

Castellanos is echt wel een goede spits met een neusje voor de goal, goed afstandschot, goede basistechniek, niet echt een dribbelaar, maar wel oog voor medespelers. Hij scoort nog wel te weinig met het hoofd voor een spits, maar koppen kan die wel. Als Feyenoord deze spits haalt heb je een heel andere kwaliteit dan wat er vorig jaar onder Advocaat is gehaald.

29 augustus 2021 om 11:07

Advocaat was juist tegen de komst van Bozenik

29 augustus 2021 om 11:47

@Japie
Dank voor je reactie. Ik geef alleen aan dat deze speler van een betere kwaliteit is dan de spelers die onder Advocaat zijn gehaald en niet door of vanwege. Dit is gewoon een goede speler.

29 augustus 2021 om 12:33

Klopt al vraag ik me af hoeveel zeggenschap Advocaat in de transfers had. Diemers kwam wel op voorspraak van hem heb ik begrepen en dat is idd een miskoop gebleken

Volgens FTM speelt er meer, ondanks wat slot zegt. geeft aan dat het zelfde spelletje wordt gespeeld als bij Jahanbakshs en Senesi. zal alleen pas na het weekend zijn. heeft t gouden lintje met een ster bij het bericht staan (tekentje dat het vrijwel zeker is) en vooralsnog zat hij er dan nooit naast. ik hou er nog steeds rekening mee.

25 augustus 2021 om 21:00

Ik hou er ook rekening mee. Maar nu is het geld er niet, maar morgen na 11 uur wel. Ze hebben dus ook niet gelogen. Feyenoord zal tot na morgenavond wachten, om die ene procent dat het nog mis gaat uit te sluiten.

25 augustus 2021 om 21:15

ik denk dat ze idd wachten op bevestiging europees voetbal en vertrek bozenik. pas dan gaan ze voor deze gozer

29 augustus 2021 om 10:23

Domme vraag misschien maar wie is FTM?

29 augustus 2021 om 10:45

Feyenoord transfermarkt. Is een kanaal dat zaken wel vaak bij het rechte eind heeft

29 augustus 2021 om 10:45

Wie is FTM? Sorry, wellicht onder een steen gelegen dus het is een oprechte vraag 👍

29 augustus 2021 om 10:46

Sorry. Na het laden zag ik dat de vraag al gesteld was. Excuses

Je zal zien dat ie er daar zo een stuk of 12 inschiet haha. Ziet er allemaal zo onstuimig uit bij deze jongen.

29 augustus 2021 om 10:36

Ik hoop het. Dan krijgen we nog wat terug van die 4 miljoen als we hem volgende zomer van de hand doen. In de ed gaat het er in ieder geval niet uit komen.

29 augustus 2021 om 10:55

Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat Bozenik er niet ook 10+ zal scoren in de Eredivisie als die "gewoon" 1ste spits zal staan.

Ik ga solliciteren als scout bij Dusseldorf, stellen blijkbaar nul eisen.

29 augustus 2021 om 10:46

Dan kom je pas in aanmerking inderdaad. Zou het ook bij Hertha proberen, daar leggen ze de lat nog lager.
On topic: blij voor Bozenik, gewoon een jaar vertrouwen tanken in een nieuwe omgeving, nadat hij zijn vertrouwen volledig de grond in is gestampt door Dick.

29 augustus 2021 om 11:10

Nog lager? Laat me raden, vanwege Ekkelenkamp?
Die overigens een stuk beter is dan Bozenik, dus de lat NOG lager is met je Feyenoord bril, of anti-Ajax bril bekeken!
Zoals we wel gewend zijn van je!

29 augustus 2021 om 11:43

Advocaat heeft er zeker ook voor gezorgd dat Bozenik geen kwaliteiten heeft? Dit is gewoon een staaltje enorm slecht scoutingswerk geweest

29 augustus 2021 om 13:10

Echter moet je voor een bedrag dat ongeveer gelijk staat aan Senesi, 2 verdedigers halen (Martinez en Sanchez) die beter zijn.

29 augustus 2021 om 11:02

NYFC verlangt 10 miljoen voor Castellanos. Die komt niet.

29 augustus 2021 om 11:07

Lezen maat. 8 miljoen vragen ze. Ik denk dat het alsnog rond gaat komen. Ze hebben namelijk wel wat miljoenen in kas en een creatieve constructie zoals met Senesi zou prima kunnen.

29 augustus 2021 om 11:14

Denk ik ook, NYFC is een onderdeel van de City Football group wellicht dat Van Bronckhorst een balletje kan opgooien

29 augustus 2021 om 12:05

Denk ook niet dat Castellanos nog komt. Diallo schijnt uit te blinken als valse 9, en kan doorschuiven naar de vleugel als het nodig is. Diallo voor de spits, met Linssen en Bannis achter hem. Tevens reserve voor Alireza.
Dan zit de voorhoede echt wel snor, want van Alireza, Sinisterra en Diallo wil je niemamd laten banken, en een aankoop van 8-10 miljoen ook niet. Belangrijker om dan naar een reserve CV te kijken in de laatste dagen lijkt me.

29 augustus 2021 om 13:24

Dit is toch gewoon een vrije trap op toornstra

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren