Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Antony laat zich gelden met goal en assist in oefenzege van Manchester United

Zaterdag, 5 augustus 2023 om 15:35Bart DHanis • Laatste update: 15:37

Manchester United heeft de eerste oefenwedstrijd op Old Trafford gewonnen. De ploeg van manager Erik ten Hag begon met een ijzersterke basiself aan het duel met RC Lens en dat vertaalde zich in een 3-1 overwinning. Rashford, Antony en Casemiro namen de doelpunten voor hun rekening namens United. Voor Lens was Florian Sotoca trefzeker met een geweldig schot van afstand, waar André Onana niet vrijuit ging.

Na een kwartier spelen leek United al op voorsprong te komen. Bruno Fernandes stuurde Alejandro Garnacho weg met een schitterende pass. De Argentijnse aanvaller legde vervolgens breed op Mason Mount, die enkel hoefde binnen te tikken. De kersverse aankoop gleed echter uit en faalde zo zijn eerste doelpunt op Old Trafford te maken. Vijf minuten later kwam Mount weer gevaarlijk door in het strafschopgebied, maar deze keer werd zijn poging geblokt en verdween de bal over het doel.

Uiteindelijk kwam Lens na een half uur spelen op voorsprong. Diogo Dalot leverde de bal op veertig meter van het doel ongelukkig in bij Sotoca. Hij aarzelde niet en stifte de bal prachtig over Onana heen, die heel ver voor zijn doel stond. De ploegen zochten daarop met een 0-1 tussenstand de kleedkamers op. Ten Hag zal in de rust het een en ander hebben rechtgezet, daar United vijf minuten na de thee de stand alweer gelijk trok. Rashford rondde een pass van Antony keurig af in de lange hoek: 1-1.

Luttele minuten later zette diezelfde Rashford een tegenaanval op. Hij gaf de bal mee aan Garnacho, die op zijn beurt Antony vrij zag staan. De Braziliaan nam de bal aan en tikte eenvoudig langs de doelman: 2-1. Nog geen vijf minuten na de 2-1 maakte Casemiro er alweer 3-1 van. Luke Shaw slingerde een indirecte vrije trap voor het doel, waar de verdedigende middenvelder vervolgens tegenaan kon lopen.

Na de 3-1 kreeg Lens een aantal kansen om de aansluitingstreffer te maken, maar de Franse ploeg zag Onana meermaals in de weg staan. Ook Bruno Fernandes was nog dichtbij een treffer, maar stuitte op de handschoenen van de doelman. Stijn Spierings mocht na zeventig minuten invallen bij de uitploeg. De Nederlandse middenvelder liet zich nog zien met een schot van afstand, maar zijn poging verdween ver naast het doel.Gerelateerd

Meer sportnieuws

37 reacties (laatste reactie door korenaar)

Degelijke wedstrijd, maar nog steeds veel dezelfde problemen als vorig seizoen. Dat middenveld loopt gewoon niet lekker. Daarom is de aankoop Mount zo onbegrijpelijk, zeker voor dat bedrag. United heeft baat bij een middenvelder die comfortabel aan de bal is, rustig onder pressing is en daardoor rust op dat middenveld brengt. De bal is gewoon te vaak te snel kwijt.

De beste ter wereld in die rol is Frenkie de Jong, maar dat gaat niet gebeuren. In plaats van 50 miljoen voor Mount moeten er toch wel andere opties zijn? Erikssen kan gewoon niet meer, die heeft totaal niet het loopvermogen om die rol op dit niveau in te vullen (in de topwedstrijden). Ik ben heel benieuwd of er op dat middenveld nog wat bij komt. En zo niet, wat Ten Hag van plan is met Mount.

5 augustus 2023 om 15:48

Frenkie is goed, maar de beste ter wereld? Absoluut niet

5 augustus 2023 om 15:55

In die specifieke rol, zeker wel (mijn bescheiden mening).

5 augustus 2023 om 16:12

Wie is volgens jou de beste dan? Ik zou niet zo snel een betere weten.

5 augustus 2023 om 19:33

United heeft echt een kans laten liggen bij verrati die voor weinig millioenen bij psg is weggegaan. Dat is een anders die je buiten frenkie kom bedenken. Wellicht dat gravenberch geschikt kan zijn maar dat is niet iemand die er direct zal staan met zekerheid.

5 augustus 2023 om 15:50

Frenkie??? Je vergeet denk ik Kimmich…

5 augustus 2023 om 15:53

Kimmich? Absoluut niet in de rol. Ik heb Kimmich vaak genoeg aan het werk gezien, en die is verdedigend absoluut beter. Eerlijk gezegd is Kimmich ook een completere middenvelder dan Frenkie, maar aan de bal is Frenkie zeker een niveau hoger.

Volgens mij gaf Nageslmann vorig jaar (gekscherend) nog aan Frenkie de Jong er graag bij te willen hebben (naast Mbappe). Dus die heeft toch kwaliteiten die Kimmich niet heeft.

5 augustus 2023 om 15:57

Lol zelfde soort gedachte over Frenkie (zie/lees reactie onderaan).

5 augustus 2023 om 16:09

Had wat geweest, een middenveld met Bruno-Frenkie-Casemiro. Jammer dat Frenkie net iets teveel van de stad en de club houdt (en terecht).

Soms hoop je gewoon dat Barca nog een keer bij hem aanklopt om salaris in te leveren, waarop Frenkie het zat is en toegeeft aan Ten Hag zijn smeekbede.

Prima pot. Onana met een paar knappe reddingen en de goals waren ook mooi! Morgen weer een potje met wat jeugdspelers en bankzitters, iemand die weet of Hojlund ook meedoet?

5 augustus 2023 om 15:42

Hojlund is geblesseerd blijkbaar

5 augustus 2023 om 15:42

Geblesseerd, aantal weken voordat hij wedstrijdfit is.

5 augustus 2023 om 15:43

Heeft een kleine blessure dus misschien eind van de maand

5 augustus 2023 om 16:44

Zal waarschijnlijk uit tegen Arsenal op de bank zitten

Antony blijft een geweldige voetballer. Vaak onderschat mede door zijn (irritante) maniertjes. Maar kenners zien dat hij geschikt is voor de absolute top.

5 augustus 2023 om 15:49

Nou ja... Kenners zien ook andere varianten van Antony. Hij kan bij vlagen fantastisch voetballen, maar wisselt het ook genoeg af met slecht voetbal. Wellicht dat een jaar verder dat positief is veranderd, maar tot nog toe vind ik hem niet geschikt voor de absolute top.. al ben ik natuurlijk geen echte kenner, dat nadeel heb ik dan weer

5 augustus 2023 om 16:03

Dan ben ik maar geen kenner. Prima voetballer, maar totaal niet constant en te weinig rendement. Nogal overschat naar mijn mening.

5 augustus 2023 om 16:07

Kenners zien ook dat hij soms geen lantaarnpaal voorbij komt, rendement van lik m’n vestje, dus als de helft van de kenners Het een zegt, ander helft vd kenners iets anders. Wie heeeft dan gelijk?

5 augustus 2023 om 16:09

Antony kan zo meedoen bij real hoor zonder problemen. Zie je het al voor je antony aam de rechterkant bij city.

5 augustus 2023 om 16:44

Mensen die dat roepen over die irritante maniertjes (en nutteloze schijnbewegingen) hebben kennelijk al heel lang geen United gekeken. Anthony heeft wel degelijk hele grote stappen voorwaarts gezet en is veel meer in het belang van het elftal gaan spelen. Ik heb vandaag ongeveer 60 minuten gekeken, maar ook deze week de wedstrijd tegen Dortmund gezien en heb niet 1 keer een schijntrap gezien. Buitenspelers zijn vaak wisselvallig en dat geldt ook voor Anthony. Maar met een aanval Anthony, Rashford, Gamacho gaat United het vele tegenstanders heel lastig maken. En dan te weten dat Sancho en Holjund er ook nog achter zitten. Verder ben ik wel benieuwd of ten Hag het aandurft een aantal van de taleneten in zijn definitieve selectie op te nemen.

5 augustus 2023 om 18:54

Weet niet of hij onderschat is. K vind hem ook top qua potentie, maar iets vaker beslissend zijn of dominant aanwezig mag wel in de top

Onana gaat wel vrijuit, gewoon heel erg slecht van Dalot. Overall prima wedstrijd, vooral leuke momenten van Garnacho.

5 augustus 2023 om 17:00

Hoezo gaat hij vrij uit. Hij is keeper, geen laatste man. Had daar helemaal niets te zoeken zo ver voor z’n goal.

Kon mij als Ajacied ook vaak kapot ergeren aan het theater en de nutteloze trucjes van Antony, maar toch was ik wel een fan van hem. Ik hoop dat hij het dit seizoen beter zal doen dan het afgelopen seizoen bij Manchester United. Maar Antony had ook in zijn twee seizoenen bij Ajax altijd dat hij heel goed begon, meerdere goals en assists afleverde en uiteindelijk de tweede seizoenshelft weinig tot geen rendement op het gebied van goals en assists had. Dat moet Antony proberen te verbeteren en vastigheid te vinden, maar hij moet ook efficiënter gaan voetballen.

Hij heeft gewoon snelheid en moet eigenlijk gewoon vooral de diepte ingaan, want United heeft in principe de spelers die Antony gemakkelijk weg kunnen steken met Mount, Fernandes en Eriksen. Maar hij is vooral bezig om een soort show op te voeren met nutteloze trucjes om dan 8 van de 10x de bal te verliezen. En niet dat hij zijn trucjes volledig moet afleren, want ik houd juist van spelers die mooie trucjes in huis hebben en acties maken maar dan moet het wel efficiënt zijn en dat is vaak niet het geval bij Antony.

Zal zijn spel alleen maar ten goede komen, maar ook zijn rendement op het gebied van goals en assists. Niet dat ik verwacht dat hij dan 25 goals en 25 assists zal afleveren, maar dan zal hij denk ik eerder richting de 10 à 15 goals in de Premier League gaan en plusminus 10 assists. Wat de wedstrijd betreft: heb alleen de goals voorbijzien komen. Onana zag er bij de goal van Lens niet goed uit en veel te ver voor zijn doel, maar dat is natuurlijk het spel van Onana. Maar wel ontzettend knap en fraai gedaan door Sotoca.

Redelijke pot gezien. Garnacho kan wel eens een hele belangrijke speler gaan worden dit seizoen, daar kwam echt veel gevaar weg. Antony was ook aardig aan de bal vandaag, soms alleen nog iets teveel showpony wat ook weer een paar x onnodig balverlies opleverde. In Mount zie ik het echt niet.. Zal Sancho niet op de positie van Mount kunnen spelen?

5 augustus 2023 om 15:53

Ik zie net in de opstelling dat Mount naast Casemiro hoorde te spelen, kwam redelijk vaak achter de spitsen uit..

5 augustus 2023 om 16:43

Nee de opstelling van wat is wij zagen klopte niet.
Het was een 4-3-3 met de punt naar achteren.

5 augustus 2023 om 19:30

Dat verklaart een hoop inderdaad.. Ik zag een 4-2-3-1 opstelling, met Mount en Casemiro naast elkaar..

En jawel, meneer is weer met het logo bezig. He vaker je dat doet bij meerdere clubs, hoe minder indruk het maakt jongen....

Die aanname was natuurlijk heel slecht maar daarna heel subtiel afgemaakt. Afwachten of hij dit seizoen meer kan imponeren. Hoe meer ruimte hij heeft hoe beter hij is.

5 augustus 2023 om 19:26

Hij is er toch ook voor de fans, ongeacht welke club je dan ook speelt, tenzij je zelf een bepaalde waarde eraan geeft als iemand het shirt kust.

Het spel van United is overduidelijk verbeterd. De opbouw vanuit achteruit is beter, maar nog iets te traagaf & toe. Dat komt doordat United een Frenkie de Jong mist die de bal kan oppikken om vervolgens het spel te verleggen. Daar ligt niet de kwaliteiten of prioriteiten bij Casemiro, al kan hij het wel. United staat kwa opstelling ook of tactisch, verder op in het veld, & veel meer naar voren op de helft van de tegenstander. Mede doordat Onana letterlijk als 11e veldspeler zich opstelt. Uiteraard een voordeel. Maar de nadeel is, die prachtige doelpunt tegen! Dat betekent dat United achterin nauwelijks tot geen foute passen breedt kunnen spelen. Anders wordt Onana gelijk blootgesteld. Onana die overigens een goede wedstrijd keepte & speelde met zijn voetwerk. Love it!Antony speelde goed op de rechterflank, aardig goed aanwezig met nog een goal & assist.Maar dan even Garnacho! Wat een geweldige speler zeg. Die was zo gevaarlijk langs de linkerkant! Dat gaat echt nog een topper worden als hij deze lijn doorzet! Verdient hoe dan ook genoeg minuten om zich te bewijzen!Verder mag Mount zich dood schamen dat hij die bal in open goal er niet in krijgt. Speelde overigens redelijk. United voor de rest solide. Niet de moeilijkste wedstrijd, niet echt in de problemen in een niet zoveel zeggende wedstrijd tegen een tegenstander dat niet van de grootste voormaat is met alle respect. Immers blijft het een friendly, morgen Vs Bilbao in Dublin voor de reserve spelers. Maar volgende week thuis wacht het echte werk thuis tegen Wolves!

Dit wordt hopelijk het seizoen van Erik the Red! Heeft nu geen excuses meer als het gaat om het positiespel erin krijgen (met uitzondering van de nieuwelingen), erg benieuwd en zin in.

Onana moet nu echt een wedstrijdje reddingen gaan maken, anders gaat het wat met z’n zelfvertrouwen doen. Weer niet sterk. Had nooit zo ver uit z’n goal moeten zijn en greep een voorzetje half mis. Is niet sterk begonnen.

5 augustus 2023 om 18:26

Wat een onzin, je kan alles over Onana zeggen. Maar vertrouwen ontbeert hij nóóit, daarnaast is hij met gearriveerd bij een nieuw team. Wonderen bestaan niet. 😅🤦🏾‍♂️

Goede overwinning en mooie goal van Anthony. Hij blijft potentie hebben. Zo grillig bij man u tot nu toe. Hopelijk kan die consistenter worden aankomend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

14 fans
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren