Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Anthony Martial laat onbegrip blijken na te zijn gewisseld voor Weghorst

Laatste update:

Anthony Martial had weinig begrip voor zijn wissel tijdens het Premier League-duel met Bournemouth (0-1 winst). Erik ten Hag koos ervoor om de aanvaller van Manchester United in de 57ste minuut te vervangen door Wout Weghorst. Aan de gezichtsuitdrukking van Martial viel af te zien dat hij niet blij was met de keuze van zijn manager.

The Red Devils hadden zaterdagmiddag slechts acht minuten nodig om op voorsprong te komen tegen Bournemouth. Marcos Senesi probeerde een pass van Christian Eriksen op Casemiro te onderscheppen, maar raakte hem verkeerd waardoor hij de bal precies verlengde op de Braziliaan. Casemiro schoot vervolgens op knappe wijze met een halve omhaal hard achter Neto: 0-1. United zocht vervolgens met een voorsprong de kleedkamers op. Met een klein uur op de klok besloot Ten Hag om Weghorst binnen de lijnen te brengen voor Martial.

De Fransman was het duidelijk niet eens met de beslissing. Hij sjokte enigszins verdwaasd het veld af, zo bleek uit het commentaar van talkSPORT-commentator Nigel Adderley. "Martial loopt heel langzaam rond het veld, en hij lijkt niet echt blij met die beslissing, kijk naar zijn gezicht! Hij is meteen richting de spelerstunnel gegaan.” Martial zou Ten Hag bovendien hebben genegeerd, terwijl hij enkele andere stafleden en ploeggenoten wel een hand gaf. Ten Hag ging na afloop van het duel in op het voorval. "Ik denk dat Martial goed speelde, hij keerde uiteindelijk terug naar de bank. Ik denk dat hij gewoon even de kleedkamer inging", zei de manager tegenover talkSPORT.

Martial kampte dit seizoen veelvuldig met blessureleed. Toch sprak Ten Hag al meerdere malen het vertrouwen in zijn pupil uit. De aanvaller beschikt over een aflopend contract, waardoor hij de deur op Old Trafford komende zomer mogelijk achter zich dichttrekt. Sinds zijn komst naar United in 2015 was Martial goed voor 87 goals in 295 officiële duels. Dit seizoen staat de teller op acht doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Weghorst of is Woutje ook al de trainer.
Tja als je voetbalt kan je ook gewisseld worden en als echte sportman vind je dat ook K.T

Kan beter boos zijn op zichzelf ipv op de keuzes van Ten Hag, het is nou niet alsof hij laat zien heel veel beter te zijn dan Weghorst dat is toch wel vrij treurig. Vraag me ook af hoe United deze flop gaat zien te verkopen met dat gigantische salaris. Zelfde geldt voor Sancho overigens, kom je ook niet meer vanaf door het salaris.

20 mei 2023 om 19:47

Ze hebben geprobeerd om m met een verhuurdeal aan Sevilla in de etalage te zetten, maar dat was een fiasco. Dat wordt waarschijnlijk verhuren in Italie of Turkije zoals PSG met Icardi.

Overigens, Sancho zit toch op een stuk lager salaris dan Martial?

20 mei 2023 om 19:53

Sancho is de op een na best betaalde speler met alleen De Gea voor zich. Verdient 6 miljoen euro meer dan Martial op jaarbasis.

20 mei 2023 om 20:59

Wow ja ik zie het 275k per week, da’s wel heel royaal idd. Dan snap ik wel dat ze Bellingham links laten liggen

21 mei 2023 om 00:53

Zelfs het kleinste kind kan zien dat hij véél beter is dan Weghorst, op hoeveel doelpunten staat Wout na zoveel basisplaatsen en minuten dat hij heeft mogen maken? United begon beter te draaien nadat Martial terugkwam uit blessure.

21 mei 2023 om 01:46

Komende zomer zijn contract loopt af.. lezen

Werd ooit de 'nieuwe Henry' genoemd maar is er nooit uitgekomen heeft nooit 2 of 3 seizoenen achter elkaar een hoog niveau gehaald door wel blessures of trainersbeslissingen.
Moet lekker terug gaan naar Monaco die kunnen nog wel een spits gebruiken.

20 mei 2023 om 20:32

Nog geen 2 of 3 wedstrijden zelfs...

20 mei 2023 om 22:13

Bij Monaco staat Ben Yedder in de spits dus die hebben helemaal geen spits nodig.

Martial kan beter de schuld bij zich zelf leggen. Blink niet uit in doeltreffendheid. Heeft het al een aantal wedstrijden niet laten zien. Is terecht gewisseld

Rest van het seizoen lekker op het bankje dit over het paard getilde mannetje

Martial dacht even dat hij Ronaldo was maar keerde toch weer terug op het bankie. Misschien nam Piers Morgan z'n telefoon niet op

Zegt toch genoeg dat je gewisseld word voor Weghorst?
Of ligt dat aan mij?

Voor iemand die als toekomstig ballon dor winner beschouwd werd tot janken omdat je gewisseld word voor weghorst, triest

Martial bakte er weer weinig van. Weghorst had een prima invalbeurt, alleen weer geen goal. Maar Martial moet gewoon eens in de spiegel kijken dan zal hij ook zien dat de wissel terecht was.

United mist leiders en vooral voorin. Wout is de enige met structureel de juiste mentaliteit, maar het minste voetballend vermogen.
Wat hoop ik dat we deze zomer een speler halen die het beide wel heeft. Harry Kane is voor mij de enige optie op dat gebied. Als je die idiote bedragen voor Antony en Sancho kan neertellen, dan heb je bij Kane tenminste een zekerheid voor zulke bedragen.

Martial schittert in het wisselvallig en geblesseerd zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren