Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied verbijstert Van Gangelen op het veld: ‘Alsof hij gek is, zo pijnlijk!'

Laatste update:

Florian Grillitsch speelde tegen Fortuna Sittard (4-0 winst) een zeer ongelukkige wedstrijd, zo concludeert de tafel van Dit was het Weekend. In het praatprogramma van ESPN worden beelden getoond van de middenvelder van Ajax, die voor het eerst sinds 1 oktober 2022 een basisplek kreeg en opvallend veel balverlies leed tegen Fortuna. “Dit ziet er bijna uit alsof hij gek geworden is, of niet?”, roept presentator Jan Joost van Gangelen na het zien van de compilatie van het optreden van Grillitsch.

“We hebben er natuurlijk niets of nauwelijks iets van gezien, maar hij mocht vandaag wel beginnen”, zo leidt Van Gangelen de fragmenten met Grillitschs balverlies in. “Dit ziet er bijna uit alsof hij gek geworden is, of niet? Is dit een soort overdreven bewijsdrang? Dit is wel heel erg slecht. Dit was heel pijnlijk.” Tafelgenoot Kenneth Perez sluit zich aan bij zijn collega. “Ik denk niet dat zijn zaakwaarnemer deze beelden opstuurt naar andere clubs. Het leek er ook wel gewoon op dat het te snel ging voor hem.”

Tegelijkertijd ziet ook analyticus Karim El Ahmadi dat Grillitsch de nodige moeite had om zijn draai te vinden. “Het is natuurlijk zo dat hij al lang niet meer heeft gespeeld. Als je dan bij Ajax op de nummer 6-positie, wat een moeilijke positie is, de kans krijgt om te starten... Taylor vulde het ook al niet goed in... Maar het leek erop dat hij continu de laatste, beslissende bal wilde geven. Als je net weer begint en op 6 speelt zou ik denken: ik speel de bal even rustig naast me om in de wedstrijd te komen. Hij leed wel echt heel veel dom balverlies. Hij moet gewoon wat simpeler spelen.”

“Kijk, je moet gewoon de controle houden als nummer 6”, vervolgt El Ahmadi. “Bij Hoffenheim deed hij het gewoon goed, want ik heb ook weleens wedstrijden van hem in de Bundesliga gezien op die positie. Ik hoopte in hem een 6 te zien die gewoon de controle houdt en de goede kleur inspeelt. Dat is wat Ajax een beetje nodig heeft. Taylor was bijvoorbeeld iemand die te veel naar voren wilde lopen. Grillitsch is er ook niet klaar voor, dus de enige die je daar kan laten spelen is Edson Álvarez”, aldus de analist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het was een beetje pijnlijk om te zien/horen. Leo Driessen die bijna op het moment uitlegd dat Florian Grillitsch goed aan de bal is, om diezelfde Grillitsch de bal voor de 5e keer de eerste helft zomaar over de zijlijn/achterlijn zien knallen.

10 april 2023 om 00:16

zo’n aankoop als Grillitsch slaat helemaal nergens op en loopt alleen maar jeugd in de weg. Het is niet zo dat hij iets heel speciaals heeft, dit soort spelers moet je gewoon zelf op kunnen leiden en als jongens iets extra’s hebben en kunnen brengen dan koop je deze.

10 april 2023 om 00:44

Precies. Zo een Silvano Vos valt in en het loopt gelijk beter. We hebben niet voor niets onze kweekvijver.

10 april 2023 om 08:53

Was het niet dat Feyenoord interesse had en Ajax ermee vandoor ging vanwege het salarishuis?

10 april 2023 om 09:16

Eigen jeugd zoals Taylor die je dan na een slechte reeks helemaal kan affakkelen?

10 april 2023 om 05:40

Wat was pijnlijk? Die ballen die eindelijk eens vooruit gespeeld werden? De rust aan de bal? Eerste paar ballen gingen mis maar daarna gewoon een van de betere van het veld. Een verademing om te zien dat er eindelijk gevoetbald kon worden in plaats van tikkie terug tikkie breed achterin.

10 april 2023 om 08:57

Hij verloor duels en zijn passing was onzuiver. Er kwam o.a. een grote kans van Fortuna uit een van zijn balverlies momenten. Ik was niet onder de indruk, ja de bal ging naar voren, maar hij had een handje ervan andere ongemakkelijk aan te spelen.

Ik vond bijvoorbeeld Vos veel sterker ogen, terwijl die ook nooit heeft gespeeld in dit team.

10 april 2023 om 10:15

Die skiër leverde bijna alles in man 😂😂😂. Leuk dat hij veel vooruit speelt, maar wat heb je eraan als je elke bal verspeelt. Toen toptalent 🦊 erin kwam liep het gelijk 10 keer beter.

Soms vraag ik me echt af of jij niet perongeluk gewoon een totaal verschillende wedstrijd kijkt en dat jou vertelt is dat je naar ajax kijkt, terwijl je in werkelijkheid naar iets heel anders zit te kijken 😂😂

10 april 2023 om 10:36

Waarom is Grillitch een skier? Mis ik iets?

Verder wel eens hoor, vond Grillitch ook zeer matig en ben dan ook zeer blij dat Feyenoord uiteindelijk niet met hem aan de haal kon gaan.

10 april 2023 om 10:45

Hhaha sommige mensen noemen hem zo. Komt omdat je bij een oostenrijker natuurlijk vrij snel aan een wintersporter denkt lol. En omdat hij eigenlijk altijd geblesseerd was tot nu toe werd er in de arena vaak de grap gemaakt dat hij aan het skien was.

En idd. Jullie hebben nu wieffer daar. Dus dat komt wel lekker uit ja. En bij ajax ben ik heel blij dat vos eindelijk gedebuteerd heeft. Draait een erg sterk seizoen bij jong en zal volgend seizoen zo goed als zeker volledig bij het eerste komen.

10 april 2023 om 11:55

We moeten niet doen alsof Vos geweldig speelde. Hij is wel een mega talent, maar mocht veel vaker open draaien. Verdedigde wel sterk en had een paar goede dribbels. Zie in hem ook meer een 8 dan een 6. Fitz-Jim wil ik eens zien op 6.

10 april 2023 om 12:02

Gap hij is echt een pure 6. Volg dit jochie al jaren en is echt het beste daar. Speelt ook soms centraal in de jeugd.

10 april 2023 om 12:11

Dat mag jij vinden, ik ken hem ook al langer. Zijn schot vind ik erg goed dus hoger op het veld kan dat wel echt van pas komen en heeft eigenlijk alles voor een middenvelder. Als je als 8 alles kan dan kan je van hele grote waarde zijn. Op 6 is die ook erg goed, dat zeker. Alleen als box-to-box zie ik nog meer in hem, aangezien hij het hele veld kan oversteken met zijn dynamiek en loopvermogen.

10 april 2023 om 12:19

Blaugrana: haha ohja natuurlijk. Volkomen begrijpelijke bijnaam, beetje dom dat ik die miste😜.

Vos ken ik persoonlijk niet zo goed, maar wel goed om te zien dat er weer op jeugd ingezet wordt. Is al sinds jaar en dag de kracht van Ajax. Niet ene Grillitsch in mijn ogen.

Jij volgt Vos al tijden zeg je, is daar een bewuste reden voor of is het een megatalent die elke Ajacied volgt?

10 april 2023 om 15:04

@gluubstertj, is inderdaad een megatalent. Zeer compleet. Techniek, power, inhoud, atletisme. Bij de gemiddelde Nederlandse middenvelder mag je er blij zijn als hij 2 van deze eigenschappen heeft.

Snel meer kansen geven, anders is ie zo weg, zeer interessant profiel ook voor buitenlandse clubs

10 april 2023 om 15:21

Ja dat laatste. Is een metatalent die iedereen de jeugd een beetje volgt wel kent. Ik ben zelf geen enorme jeugdvolger trouwens maar ik volg wel veel jeugdwatchers die je op de hoogte houden. Kijk wel vaak naar jong ajax maar de jongere teams echt maar een paar potjes per jaar. Vind dat niet interessant genoeg om enorm veel tijd voor te maken. Moet ook zelf voetballen in het weekend dus heb sws niet heel veel tijf om naar onder 17 ofzo te gaan kijken.

De zoveelste aangetrokken speler die niet goed genoeg is. Dit jaar denk geen een aangetrokken speler die een goed niveau haalt of misschien alleen Rulli?
Met zoveel geld en zoveel opties zoveel middelmaat halen..
De bezem moet er flink door. Van een stuk of 5-6 spelers moet je afscheid van nemen. Of misschien onder een andere trainer bloeien ze op maar ben er bang voor.

10 april 2023 om 00:13

Rulli kan je mee door. Bassey heeft enerzijds potentie defensief, maar het is onduidelijk of hij de stappen kan zetten aan de bal, al heeft een Alvarez dat bijvoorbeeld ook gedaan. Sanchez is nutteloos en moet weg. Wijndal moet een nieuwe kans krijgen onder een nieuwe trainer, al zou ik een vertrek van hem niet erg vinden. Grillitsch loopt jeugd in de weg en moet weg. Conceicao heeft tijd nodig en is een talent. Brobbey en Bergwijn zouden onder een nieuwe trainer kunnen floreren. Als Timber, Alvarez en Kudus volgend seizoen vertrekken hoop ik op het aantrekken van een opbouwende verdediger, een balvaste defensieve middenvelder en een creatieve buitenspeler.

10 april 2023 om 00:22

Ik zie overal Timber genoemd worden als potentieel uitgaande transfer maar Ajax zou toch oerstom zijn als ze die nu laten gaan voor een medium bedrag, want een topbedrag en een topclub gaat er niet komen.

10 april 2023 om 00:25

Als die 3 vertrekken worden we 5e. Wat een slecht elftal blijft er dan over zeg. Ongekend transferbeleid afgelopen zomer.

10 april 2023 om 00:24

Misschien een list bedacht door Feyenoord door te doen dat ze zeer geïnteresseerd zijn en dan hopen dat Ajax toeslaat en zoo geschiede.

Moet nog heel wat minuten maken,jongen oogt nog fragiel met inspeel passen en mee lopen met man
Dit lijkt me echt een jongen die volgend seizoen met zeker 2 rode kaarten er uit zal worden geflikkerd in een wedstrijd
Dit is hoogstens een backup en af en toe basis.
Ik hoop echt voor hem dat het geen miskoop word

Ik vind het wel lichtelijk overdreven allemaal. Hij was niet geweldig vandaag, maar zeker niet minder dan bijvoorbeeld Kenneth Taylor

10 april 2023 om 00:16

Waarom altijd de Taylor-haat? Ja, hij is te vroeg in Oranje gegooid, maar hij speelde vandaag prima en was in de Klassieker ook al uitstekend. Tegen Eagles ook de beste bij Ajax.

10 april 2023 om 00:21

Hahahaha. Vandaag prima? Continu bal inleveren en doelloos opkomen om vervolgens er niks mee te doen. Tegen Eagles uitstekend en goed in de klassieker? Neem jij altijd een pilletje voor je de wedstrijd van Ajax gaat kijken?

10 april 2023 om 00:24

Nou nou, je kan ook normaal reageren. Ik snap niet waarom een andere mening gelijk geassocieerd moet worden met drugsgebruik? Als iemand anders denkt dan Ajax-NAC dan kan dat dus blijkbaar niet zonder drugs?

10 april 2023 om 00:25

Ik bedoelde een Zetpil

10 april 2023 om 00:25

Ajax - NAC: continu de bal inleveren?
Woordgrapje op radio 1 was er vandaag niet voor niets. " Kenneth Taylor heeft 43 passes gegeven en daarvan kwamen er 42 aan. Hij heeft dus een goede Paasdag"

10 april 2023 om 01:15

Taylor gaf vandaag 65 passes waarvan er 3 niet aankwamen.
Dat ene zwakke moment dat hij werd afgetroefd blijft natuurlijk weer extreem hangen bij bepaalde types.

Verder speelde Taylor de eerste helft prima tegen Feyenoord.

10 april 2023 om 01:17

Suarez heeft gewoon gelijk, Taylor is al twee wedstrijden by far de beste middenvelder en vandaag is Grillitsch dat, heel goed dat iemand hem even ontlast. En zelfs dan pakt ie nog een mooie goal mee, duurt niet lang voor ie op 10 goals staat in z'n eerste seizoen, ongelofelijk dat hij blijkbaar zo'n makkelijk slachtoffer is.

Voor 12 miljoen heb je Razvan Marin in de huidige markt, ik zou maar blij wezen met Taylor in dat geval, doet het gewoon prima in een slecht Ajax.

10 april 2023 om 07:39

@Suarez 7 hier heb je dus het grote probleem. Als men binnen ajax ook gaat vinden dat Taylor een goede speler voor ajax is dan kom je nooit uit deze sportieve crisis. Deze jongen speelt zo matig en is de eerste speler die afhaakt als het tegenzit. Dit is toch niet het niveau dat je als ajax zijnde na wilt streven…?

10 april 2023 om 08:54

Ajax-Nac je bent wat extreem in je bewoordingen.😅 Zeker ook tegen echte tegenstanders kan hij de druk niet aan, wat tot paniek en balverlies lijdt. Maar ik ben het wel eens men jou, hij speelde gisteren redelijk maar ik ben helemaal niet gecharmeerd van Taylor. Grillitsch speelde lekker naar voren, van hem wil ik wel meer van zien.

10 april 2023 om 09:11

@sulejmanii, eens. Er zijn sws wel meer spelers die van mij niet meer in de basis hoeven maar op Taylors plek is er de meeste back up in de vorm van een ervaren speler (die ik eerlijk gezegd overigens amper heb zien spelen) en een echt talent zoals Vos. Iemand als Klaassen of die rechtsbacks wil ik er ook graag uit hebben maar zie nu niet echt iemand uit bv Jong of op de bank die ik er dan op die positie wel in wil hebben. Ja Kudus maar dat is nu geen optie en in Regeer zie ik sws niets.

10 april 2023 om 10:18

Pleur toch op man, provinciale. Taylor speelde een prima partij gisteren. Meer dan 9/10 van zijn passes zijn aangekomen

10 april 2023 om 11:59

Ajax-Nac

Ben zelf geen fan van Taylor, maar Suarez 7 zegt hier niks geks.

10 april 2023 om 12:01

Als je de beste tegen Feyenoord bent heb je toch potentie lijkt mij? Heeft echt genoeg goede wedstrijden gespeeld en aangetoond het niveau aan te kunnen. Klaassen is het niveau wat je niet moet nastreven aangezien hij echt nooit uitblinkt en niet meer beter wordt. Wel prima voor de bank.

10 april 2023 om 12:32

@Primetime ik denk sowieso dat Vos nu al niet minder is. Hij gaat wel echt belangrijk voor Ajax worden denk ik. Waarom wil je Klaassen eruit? Ben wel eens of Klaassen of Taylor als je met hem wilt spelen. Sanchez lijkt het niveau ook niet aan te kunnen. Regeer ook mee eens lijkt net niet.

10 april 2023 om 14:07

Waarom vond je hem niet goed dan tegen Go Ahead en Feyenoord uit? Speelde constant ballen vooruit waardoor Ajax een aantal keren goed onder de druk uit kwam en tot mogelijkheden kwam. Je kan bij de goal van Tadic ook zien dat de aanval bij Taylor begint.

10 april 2023 om 15:15

@sulejmanii, zie liever iemand met meer techniek op de positie van Klaassen en iemand die de bal wel heel graag wil hebben. Unuvar met 2 krachtige atletische spelers erachter zou ik echt het meest fantastische middenveld vinden. Unuvar, Vos en nog een ervaren man.

Vind Klaassen onder Heitinga trouwens wel iets beter dan onder Schreuder, toen leek die al helemaal niet op het middenveld te vinden maar dat aantal balaanrakingen per wedstrijd...

Voor iedere slechte bal had hij ook gewoon een goede bal vooruit. Speelde de tweede helft nog een geweldige tegendraadse bal de 16 van de Fortuna in waar zomaar een goal uit had kunnen/moeten vallen.

Hij was inderdaad wat onwennig. Maar wat verwacht je als je hem zelfs nooit een invalbeurt gunt. Als hij zijn draai vind en het iets minderd soms. Heb je er een hele nuttige speler aan en een betere voetballer dan Alvarez op die positie.

10 april 2023 om 00:26

Ik heb de compilatie niet gezien, buiten wat onwennige momenten vond ik best redelijk spelen. Ik hoop dat hij vaker opgesteld gaat worden. Idd wat je zegt; een veel betere voetballer op de 6 positie.

10 april 2023 om 05:37

Hij speelde ook gewoon prima. Een verademing om te zien dat er iemand stond die niet meteen terugdraaide maar vooruit.

Dit tafeltje hoeven we ook niet serieus te nemen. Grillitsch was een van de uitblinkers van vandaag. Won al z’n duels en zocht continu de oplossing vooruit. Laat hem eens 5 wedstrijden staan. Bijna 200 wedstrijden Bundesliga ervaring, kom op.

10 april 2023 om 00:41

Ik zat in de Arena en om me heen was iedereen juist positief verrast. De slordigheden moeten er nog uit (is ook een gebrek aan wedstrijdritme), maar hij probeerde iedere bal vooruit te spelen en had vaak goede openingen. Er zat veel meer voetbal in het middenveld dan eerdere wedstrijden.

10 april 2023 om 00:45

Daarom. Ik vond het een verademing, hij deed dingen die ik al 3 jaar niet meer heb gezien op een Ajax middenveld. En hij blijft ook lekker op z’n positie staan, gewoon een pure 6. Zou het jammer vinden als ie vertrekt. Jeugdspelers leren ook veel van hem op de training.

10 april 2023 om 02:05

Ach, hij was transfervrij en vult een matig bezette positie aan. Toch blijft het een wissel van Oostenrijk die nergens echt een onbetwiste basisspeler is geweest. Vind het voor de balans in de selectie van Ajax geen verkeerde zet gezien zijn transfersom. Volgend jaar doe je hem nog van de hand voor +/- 5 miljoen en staan Vos en/of Vink hopelijk klaar.

10 april 2023 om 05:38

Eerste paar ballen fout en daarna gewoon een van de beste van het veld. Onbegrijpelijk dat ze dan zeggen hoe slecht hij was. Hij was idd een verademing. Vooruit voetballen in plaats van achteruit. En rust aan de bal. Lekker laten staan

10 april 2023 om 08:09

@tyuin, Vink?? Hopelijk niet, dat is een spits. Ofja hopelijk maakt ie wel een stormachtige ontwikkeling door maar niet voor die positie

10 april 2023 om 12:48

Ik vond hem ook een van de betere. Paar goede openingen en bijna altijd de bal vooruit spelen. Iedereen om mij heen was ook vrij positief.

Ik vond hem niet zo heel slecht. Als je alleen fragmenten van balverlies laat zien, is iedere speler slecht. Grillitsch kwam veel aan de bal en probeerde wat variatie in het spel aan te brengen. Ja, dat gaat af en toe ook fout. Er is een reden dat hij bij Ajax speelt en niet bij Manchester City. Ik zie liever wat risico hier en daar dan een tikje terug of tikje breed iedere keer. Dit is wel een beetje framen. Was er niks interessanters te bespreken?

Ik vond hem niet eens heel slecht. Tuurlijk had hij wat balverlies maar hij speelt die bal ten minste naar voren. Dan neem je ook meer risico. Dat saaie gebraai van afgelopen weken is niet hoe Ajax speelt. Daarnaast heeft hij ook erg weinig ritme met al die blessures en ook natuurlijk dat hij teveel op de bank zit. Ik denk dat je hem gewoon moet laten staan als je Alvarez centraal zet.

Grillitsch was bijna rond met feyenoord, en op het laatste moment kaapte ajax hem. Heb ook het idee dat geld een belangrijke drijfveer was voor die jongen. En dat hij het allemaal west best vind...

Meneer van Gangelen die zich bescheurd om een Ajacied, goh verrassend. Maar Sangare schrijven we omhoog als het 7e wereldwonder. Zoals hierboven al meermaals aangegeven was Grillitsch vandaag hooguit wat onwennig, door het feit dat hij sinds heel lang een basisplaats had. Maar hij is comfortabel aan de bal en doet weinig gekke dingen. Laat hem maar staan en dan zien we tegen psvke wel hoe fijn het is om een echt nr 6 te hebben. En daar is Jan Joost natuurlijk bang voor, dat zijn clubje er dadelijk door Ajax vanaf gaat.

10 april 2023 om 07:37

Je gaat me niet zeggen dat je Grillitsch beter vindt dan Sangaré? Laatstgenoemde heeft al jaren laten zien een (te) sterke CVM te zijn voor de Eredivisie. Grillitsch is een wissel van Ajax. Kom op zeg...

Overigens is Jan Joost toch geen PSVer?

10 april 2023 om 08:19

"Te sterk" lijkt me ook weer wat overdreven. Vorig seizoen zeker een heel sterk seizoen en toen waren Alvarez en hij zonder twijfel de twee beste CVM's in de Eredivisie inderdaad. Maar dit seizoen is Sangare wel echt veel minder indrukwekkend hoor en momenteel is hij zelfs zijn basisplek kwijtgeraakt. Niet dat Grillitsch beter is hoor, daar niet van, maar volgens mij stelt 078 dat ook helemaal nergens eigenlijk.

11 april 2023 om 08:22

@mangalista, precies wat Sanderr aangeeft, zeg ik niet dat ik Grillitsch beter vindt dan Sangare. Ik wil alleen maar aanstippen dat men Sangare, net zoals jij eigenlijk ook doet met het woordje te, beschrijft als een geweldige voetballer t.o.v. Grillitsch die wordt neergezet als het debiele broertje van rapper Sjors. En daar heeft Jan Joostje een handje van, want dat zijn favoriete club psv is, is al jaren bekend, maar blijkbaar niet bij jou. Dus als meneer van Gangelen een speler van Feyenoord, maar het liefst van Ajax kan neersabelen dan zal hij het zeker niet nalaten.

11 april 2023 om 09:46

Grillitisch heb ik dan verder geen mening over, behalve dat hij lang niet zoveel heeft laten zien als Sangaré tot op heden. Die wel een minder seizoen draait inderdaad. Ik zie anderen Grillitsch ook nog niet ongenadig neersabelen hoor.

Wat betreft Jan Joost: Ik heb nadien gegoogled over welke club hij supportert. Hij zegt zelf geen. Hij heeft wel linkjes met Ajax, PSV, Feyenoord en Heerenveen, maar hij zegt geen fan te zijn van allen. Zijn vrouw is wel PSV-supporter, maar dat is een heel ander verhaal. Bij mij thuis is mijn vriendin eigenlijk ook Ajacied, dat zegt niets over mij. Dus als je mij kan aantonen dat hij inderdaad gezegd heeft PSV te supporteren, dan neem ik mijn woorden terug en neem ik de jouwe niet aan als klinkklare onzin.

Ach de heren moeten constant even Ajax aanpakken omdat ze voor het eerst in jaren geen kampioen worden en met de gebeurtenissen van het afgelopen jaar is Ajax natuurlijk een gewillig slachtoffer..tegelijkertijd is Feyenoord ineens het beste wat ons de afgelopen twintig jaar is overkomen. Nee de voetbalmedia zijn niet meer serieus te nemen. Fanboy van Gangelen en zIjn
vriendjes. Had vroeger zo een manager, een echte streber, twee druppels water met van Gangelen.
Altijd maar proberen de boel te hypen.

We zouden eens een compilatie van Jan Joost van Gangelen moeten laten zien. Wat vind ik deze man verschrikkelijk om naar te luisteren. Aangesteld als presentator en doet net of het een analist is.

Heb ik nou echt een compleet andere wedstrijd gekeken ofzo? Vond hem juist erg rustig aan de bal en de ballen gingen eens naar voren vanaf middenveld ipv breed of terug. Maargoed, makkelijk om de balletjes voorwaarts die niet aankwamen zo samen te vatten.

Middenveld van Ajax is nog steeds niet op orde. Geldt ook voor de defensie. Fortuna kreeg gistermiddag nog genoeg mogelijkheden om tegen te scoren. Nee, het blijft dit seizoen fragiel ogen en zijn. Pluspuntjes vond ik wel de invalbeurten van drie jongelingen. Al waren dat, behalve Hato, maar een paar minuten. Dan heb ik het vooral over de factor techniek. Wat een verademing. Zo zie je maar dat opleiding er toe doet. Maar niet zo’n jongen als Baas er bij houden. Die komt echt te kort. Maar goed, dit seizoen is zo goed als mislukt, dus hopelijk komende zomer opruiming en het bouwen aan een Ajax dat weer des Ajax speelt….

De dag dat van Gangelen iets nuttigs of überhaupt iets dat enigzins logisch klinkt moet nog komen. Ik vind hem maar een irritant betweterige man.

10 april 2023 om 11:02

ja ik snap het ook niet helemaal, hij zit daar als presentator om de items een beetje aan elkaar te lullen en ervoor te zorgen dat de mensen aan tafel aan het woord komen. niemand zit te wachten op de mening van van gangelen... inhoudsloos en niveauloos, heeft er geen kijk op

10 april 2023 om 12:06

Ja een hele rare keuze als presentator inderdaad. Ik heb bij hem altijd het idee dat hij veel liever over hockey of schaatsen praat, maar gedwongen wordt om over voetbal te praten terwijl hij zelf dondersgoed weet dat hij daar geen verstand van heeft. Heel ongemakkelijk om naar te kijken.

10 april 2023 om 12:34

Eens Lunny, stoor me al jaren aan van Gangelen die niets toevoegende vent. Kent zijn rol niet, en loopt al jaren naast zijn schoenen.

10 april 2023 om 19:17

Het is allemaal zo geforceerd, krijg er Humberto vibes van. Wilt constant lollig zijn. Doe gewoon je ding, laat je gasten discussiëren.

Tsja en als hij idd had gedacht, ik speel de bal even lekker naast me, dan had hij waarschijnlijk onder de criticasters van Taylor in no-time Florian "balletje breed" Grillitsch geheten. Nee hij was niet goed, maar nee, "het" is ook niet snel goed. 4-0 gewonnen, eindelijk wat minuten gemaakt, dikke prima voor nu. In de zomer wel wat werk aan de winkel, dat dan weer wel.

Jan-Joost was verbijsterd…. Dat de mening van analisten tegenwoordig geanalyseerd worden is al erg genoeg, maar om de meningen van types als Jan-Joost uitgebreid na te bespreken is wel echt een brug te ver als je het mij vraagt😩

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren