Bekijk in artikel
5 mei 2019 om 16:59
0

Het ontslaan van Mourinho en het halen van Solsjaer heeft geen effect gehad...

Reacties

5 mei 2019 om 17:01
0

@aqua1

qua resultaat niet heel veel maar wel qua uitstraling voor de club natuurlijk. heel de wereld had bijna een hekel aan United door Mourinho zijn vervelende gedrag

5 mei 2019 om 17:04
0

Van Gaal en Mourinho hebben de basis gelegd voor dit zooitje. Of werkt dat alleen als het goed gaat en zijn ze nu onschuldig?

5 mei 2019 om 17:59
0

Het was voor van Gaal ook al een zooitje....

5 mei 2019 om 18:11
0

@Amin-rm

Moyes kocht alleen Mata en Fellaini. Van Gaal heeft vervolgens 350 miljoen geinvesteerd in spelers en United is er destijds helemaal niks mee opgeschoten. daarna kwam Mourinho en de kocht ook weer belachelijk veel spelers voor veel geld waarvan er bijna geen enkele wat heeft toegevoegd aan United ook.

dan kom je dus in de situatie terecht waarin United nu zit, daarom ben ik er altijd een tegenstander van om trainers het aankoopbeleid te laten bepalen. dat zou iemand binnen de club moeten doen die expertise heeft op aankoopgebied en die de lange termijn bewaakt zoals bv een technisch directeur in samenwerking met de scouting

5 mei 2019 om 18:48
0

Mata was al door de technische staf rond gemaakt buiten de inbreng van Moyes, die kocht enkel Fellaini op eigen aandringen. Net als Herrera en Shaw ook voor de komst van Louis al vastgelegd waren - en wat dat betreft zijn dat niet de beroerdste deals geweest.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Chelsea

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren