Bekijk in artikel
23 april 2019 om 23:27
0

tadic naar utd, hou toch op professor dokter. sommige mensen slaan altijd door. tadic is te goed voor de eredivisie, te zwak voor de absolute top. utd heeft mbappes, fitte bales, koulibalys, kantes nodig.

Reacties

23 april 2019 om 23:29
0

Je kan niet te goed zijn voor een competitie. Daarbij is dit Ajax wel een niveautje hoger dan United dus ik begrijp niet helemaal waarom hij wel de ster bij dit Ajax zou kunnen zijn en dan niet bij een stap terug.

Als Tadic en een groot deel van de selectie gewoon bij Ajax zou blijven, zou dat de ideale situatie zijn. Want dan kan je nog een jaar Europese top zijn.

23 april 2019 om 23:38
0

Dit Ajax draait veel beter, maar aan het eind van de dag heeft Utd natuurlijk een veel sterkere selectie.

23 april 2019 om 23:39
0

Ajax blijft natuurlijk nooit in dezelfde samenstelling, we weten al wat de Jong gaat doen en dat zal natuurlijk al een flinke aderlating zijn. Verder is man Utd natuurlijk niet perse een niveau terug want de eredivisie is natuurlijk een veel mindere competitie. Ik begrijp dat Ajax verder is gekomen maar met die logica van jou zou zelfs Real een mindere stap zijn. Ik denk daarnaast ook niet dat hij meer kwaliteiten heeft dan een speler als Mata. Bij Ajax kan hij wat aanvallender spelen en mag hij bijvoorbeeld alle penaltys nemen, dit zal bij United natuurlijk vele malen minder zijn. Ook is het erg opportunistisch om nu te zeggen op basis van dit seizoen dat hij Man Utd aankan in zijn voorgaande seizoenen in de PL heeft hij dat in ieder geval niet laten zien.

23 april 2019 om 23:56
0

Ik zeg nergens iets over de competitie, over of Ajax in deze samenstelling blijft en over individuele kwaliteiten. Ik heb het over het niveau dat dit Ajax haalt en wat Tadic aankan. Dit Ajax haalt absoluut topniveau, super hoog tempo met mooier voetbal dan ik United de afgelopen 10 jaar heb zien spelen. Dat betekent dat Tadic dus geschikt is voor de absolute top, gezien hij een van de sterren is die zelfs nog vooruit kan denken in dit hoge tempo.

Het is helemaal niet zo opportunistisch gezien Southampton dit niveau nog nooit gehaald heeft. Ik denk dat wanneer je Ronaldo of Benzema bij Southampton neerzet, het ook niet allemaal zo geweldig is omdat het team domweg niet goed genoeg is om dit niveau te halen, te kunnen domineren, de tegenstander kapot te spelen.

23 april 2019 om 23:57
0

@daannl-12: Ik moet nog zien waar de sterren van dit Ajax na Ajax spelen en of die geweldige selectie van United dat niveau ooit gaan halen.

24 april 2019 om 00:07
0

@myvision United is periodes de beste club van de wereld geweest. Tussen 2007 en 2009 bijv. Dus de potentie is er zeker dat ze weer terug komen bij de absolute top ooit weer. Ajax met united vergelijken is als appels met peren. The sky is the limit bij united. Daar kan Ajax nooit aan tippen. Als je 30 jaar vooruit kijkt is dr kans groter dat united weer absolute top is dan dat Ajax definitief aangehaakt is bij de Europese top

24 april 2019 om 00:18
0

Als je het over potentie hebt, is Ajax al sinds Cruijff ongeveer de Europese top. Ajax heeft altijd nog de meeste spelers in Europa opgeleid.

Wat bijzonder dat je bij United wel 10 jaar terug mag en bij Ajax nooit. In de jaren '70 heeft Ajax Europa kapotgedomineerd, midden jaren '90 ook een lustrum, twee jaar geleden leek er een korte opleving maar nu blijkt het toch iets meer te zijn, het lijkt er op dat de fluwelen revolutie zoden aan de dijk zet. Ajax lijkt steeds weer in een bepaalde conjunctuurgolf hoogtepunten te kunnen bereiken.

Het is vrij zwak van je dat je of over 10 jaar geleden of over een pakweg 30 jaar in de toekomst gaat praten terwijl in het nu Ajax een niveau hoger is dan United. Die vrij arrogante houding, ik hoop dat ook de clubs in Engeland die vasthouden, want dat is een van de redenen waarom Ajax steeds toch weer kan aanhaken. Omdat ze qua spelbeeld, filosofie en spelvreugde nooit afwijken van waar ze vandaan komen. Daar zou United nog heel wat van kunnen leren.

Ajax heeft 4 Europa Cups I, Man United 3. Ajax loopt dit jaar eerder uit, dan dat United inloopt. We leven in het nu toch?

24 april 2019 om 00:19
0

@myvision: Ik moet nog zien of de sterren van dit Ajax naast De Jong en De Ligt ooit goed genoeg zullen zijn voor de subtop/middenmoot van de BPL, laat staan één van de grootste clubs in de wereld.

24 april 2019 om 00:23
0

@gloryunited: In mijn ogen is united in die periode helemaal niet het beste team geweest. Ze hebben in die periode wel een keer de champions league gewonnen. Wel ben ik met je eens dat een aantal Ajax fans het naar hun hoofd is gestegen en dat zij geen reëel beeld meer hebben van de status van hun club. Zij moeten toch ook beseffen dat het vertrek van Frenkie de Jong en De Ligt niet makkelijk is op te vangen?

Een aantal andere spelers zal ook merken dat die belangstelling er nu is. De garantie dat die interesse er volgend jaar ook is bestaat niet. Daarom geef ik die jongens groot gelijk als zij nu hun dromen najagen. Hoe jammer dat ook is als Nederlandse voetbal liefhebber. Ook al hield je wel de ploeg bij elkaar, het had volgend jaar gewoon in de groepsfase over kunnen zijn.

24 april 2019 om 00:27
0

Eén van de grootste clubs van de wereld op dit moment? Ik zeg niet dat ze allemaal naar City of Spurs gaan hoor..

24 april 2019 om 00:35
0

De samenstelling van de grootste clubs van de wereld verandert toch niet elk seizoen? United heeft (naast haar werkelijk gigantische naamsbekendheid/reputatie) als ik mij niet vergis de hoogste begroting van de wereld.

24 april 2019 om 00:39
0

Mijn punt is dus dat Tadic in het huidige Ajax, wat het niveau haalt van een absolute topclub, ook absoluut top rendeert. Dan lijkt het mij, dat hij met gemak dat kan bij andere clubs. Zelfs bij de club met de hoogste begroting.

Nu zegt dat natuurlijk niet alles, die begroting. PSG zie ik niet zo snel de CL winnen.

24 april 2019 om 00:57
0

Ajax stijgt boven zichzelf uit, zodoende Tadic ook. Het verleden laat juist zien dat die dit niet kan (anders had zijn plafond niet bij Southampton gelegen). Tadic speelt in een team waar alles op dit moment precies goed valt. Kijk naar een Arnautovic; die zou er bij Ajax 35 inschieten, maar heeft het toch vrij moeilijk bij West Ham. Tadic komt, met alle respect, niet in de buurt van het niveau dat de top van de BPL nastreeft.

23 april 2019 om 23:40
0

@bochherief hou toch op. Die spelers willen in de top spelen, niet bij united zonder cl

23 april 2019 om 23:42
0

ik heb nergens gezegd dat ze bij utd willen spelen. ik zeg dat utd dat soort spelers nodig heeft om terug te keren in de top.

23 april 2019 om 23:47
0

Maar als je die niet kunt krijgen moet je dus wat anders. Op dit moment kun je beter excellerende Tadic hebben dan n donders dure alexis

23 april 2019 om 23:40
0

Mooi zo, lekker Bale's en Kanté's kopen, dan blijft Dusan lekker bij ons in Amsterdam, win-win situatie. OT: Tadic vertrekt sowieso niet naar de PL deze zomer hoor, daar is hij juist zeer doelbewust vertrokken. Sterker, ik denk dat hij helemaal niet vertrekt, heeft gewoon een goed contract, behaalt mooie successen met dit Ajax en hij en zijn gezin voelen zich goed op hun plek in Amsterdam, ik zie geen reden om direct weer te vertrekken. Nog lekker een paar jaar knallen bij Ajax en dan terug naar Servië, lijkt me een top plan!

23 april 2019 om 23:43
0

als t tadic gaat om relaxed te kunnen ballen, zonder hoge druk (klinkt als een ambtenaar), waarom zou hij niet naar het verre oosten gaan waar hij en zn zaakwaarnemer 5x meer kan verdienen?

23 april 2019 om 23:57
0

Misschien omdat hij liever heeft dat zijn kinderen hier opgroeien en niet in het Verre Oosten?

23 april 2019 om 23:58
0

Omdat hij Nederland een prettig land vindt om in te wonen (o.a. voor zijn kinderen). Hij speelt gewoon de halve finale van de CL in zijn eerste seizoen he? En in de PL heeft hij ook al vier seizoenen avhter de rug waarin hij driemaal een top prestatie leverde door 7e, 8e en 9e te worden met Southampton. Wat een onzin om te doen alsof die man een beetje aan het relaxen is. Heeft gewoon al ruim 50 duels gespeeld dit seizoen hoor. Niet iedereen wil in Verweggistan spelen voor veel geld, sommigen vinden spelen in een fijne omgeving voor veel, maar iets minder, geld gewoon fijn he. Hij is nu ook al multimiljonair en verdient de komende jaren nog miljoenen bij Ajax waar hij kan schitteren in de CL. Of hij kan voor 4 man en een paardenkop spelen in de Verenigde Arabische Emiraten, sja maar net wat je prefereert.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

44 jaar
12 fans

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren