Bekijk in artikel
19 april 2019 om 17:15
0

"Supportersvereniging FSV De Feijenoorder is eveneens teleurgesteld. "Als supporter moet je je agenda omgooien. Op een woensdagavond naar Fortuna Sittard is gewoon niet fijn. We snappen dat het een hele knappe prestatie van Ajax is, maar welke offers moet je maken?", zegt voorzitter Remco Ravenhorst, geciteerd door RTV Rijnmond."

Dit is toch gewoon niets anders dan een zeer redelijke, reële reactie, ongeacht je standpunt in deze kwestie? Voor de stadionbezoeker is het gewoon een bittere pil; het scheelt nogal wat of je op zondagmiddag of woensdagavond uit Rotterdam naar Sittard moet. Normaliter ben je vaak al bijna een dag kwijt aan het bezoeken van een uitwedstrijd, als dat dan ook nog eens plotseling doordeweeks moet maak je het voor veel mensen onmogelijk om te gaan.

Voor de Ajaxsupporters is het natuurlijk ook lullig, maar toch heb ik voor hen nét een greintje minder begrip dan voor de rest. Zij hebben immers vooral baat bij de verplaatsing.

Reacties

19 april 2019 om 18:01
0

Volledig met je eens, enkel je laatste opmerking snap ik niet. Hoezo is de Ajax supporter gebaat bij het verzetten van de wedstrijd? Volgens mij is alleen de selectie van Ajax dat.

19 april 2019 om 18:06
0

In de zin van dat de Ajaxsupporter ik deze situatie sowieso al wel aan zijn trekken komt met een halve finale in de CL! En al helemaal als deze verplaatsing hun team helpt beter voor de dag te komen in die halve finale, daar plukken de Ajaxfans natuurlijk ook de vruchten van.

19 april 2019 om 19:07
0

Aah dus de wedstrijd wordt speciaal verplaatst voor de normale Ajacied? En al die reacties van andere supporters dan, dat ze al een kaartje hebben en hun hele planning om moeten gooien? Geld dat niet voor de gemiddelde Ajacied dan?

19 april 2019 om 19:13
0

Uiteraard is het voor Ajaxfans ook vervelend om op woensdagavond een uitwedstrijd te spelen, maar ik gok dat het nét iets minder vervelend is als je club vlak daarvoor de halve finale van de CL mag spelen. Ik denk dat dit vervelende gevolg voor de meeste Ajaxfans net wat makkelijker te slikken is dan voor fans van andere clubs, maar dat is slechts een veronderstelling van mij. Mocht dat niet kloppen hoor ik het graag.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren