Bekijk in artikel
19 april 2019 om 14:41
0

Prima besluit. Vond het sowieso een vreemde keuze om Clasie tweede aanvoerder te maken waar je nog 4/5 spelers hebt die het kampioensjaar van Feyenoord hebben meegemaakt. Kan me voorstellen dat een Botteghin, Berghuis of Vilhena ook moet denken van, huh en wij dan?

Verder een heel teleurstellend seizoen voor Clasie. Zeker in het begin was het echt enorm slecht. Om te zeggen dat het raar is dat Clasie altijd speelt is naar mijn mening niet eerlijk. Van Bronkhorst ziet elke training en zal toch echt wel zien dat Clasie beter was dan Tapia en nu beter is dan bijvoorbeeld een Ayoub.

Terugkijkend op het seizoen hadden ze waarschijnlijk zonder Clasie niet veel lager gestaan, dus wellicht een nutteloze transfer, maar achteraf praten is altijd makkelijker. Volgend jaar lekker gebruik maken van de jeugd en langzaam weer toewerken naar een elftal dat de top 2 kan aanvallen. Geduld zal het sleutelwoord worden voor de supporters. Alhoewel, daar zijn de Feyenoords al een expert in. Dat is overigens enorm positief bedoeld!

Laatste discussies Bekijk in het artikel

135 fans
Coach, 44 jaar
SeizoenClub
2015-2019 Feyenoord
2007-2010 Feyenoord
2004-2007 Barcelona
2003-2004 Barcelona
2001-2003 Arsenal

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren