Bekijk in artikel
19 april 2019 om 14:32
0

Misschien moet Jordy lekker naar Ajax komen :D. Is sowieso ergens verkeerd beland vanuit Haarlem XD. Zonder gekheid, Clasie presteerd matig.. Maar weet niet of het helemaal aan hem ligt. Jaren terug, was het toch een mooi plaatje. Wie zegt dat het niet weer goed kan komen? Of dat bij Feyenoord is, okay wellicht niet.

Reacties

19 april 2019 om 14:40
0

Eens, alles wordt nu op die jongen z’n bord geschoven. Is natuurlijk ook niet helemaal eerlijk. Ook al speelt hij vaak niet best, maar dat kan natuurlijk ook aan de spelers om hem heen (deels) liggen.

19 april 2019 om 14:53
0

@kamikaze82

"ook al speelt hij vaak niet best, maar dat kan natuurlijk ook aan de spelers om hem heen (deels) liggen."
Hij had voetballend vermogen, inzicht, splijtende passes enz.... Ik denk dat ik die acties en passing op 2 handen kan tellen sinds zijn terugkomst. Het is voornamelijk balletjes breed en terug, daarbij moet ik wel opmerken dat er niet veel spelers gaan lopen zodat hij zijn pass kan geven. Maar Jordi is niet de oude speler meer van toen.

19 april 2019 om 14:40
0

Clasie is gewoon een hele beperkte voetballer. een nuttige teamkracht als hij in vorm is maar ook niet meer als dat.

sowieso vreemd dat Feyenoord spelers haalt vaak die al jaren geen knikker meer hebben geraakt. als je een gezond beleid voert dan zou je toch zeggen dat je naar de recente prestaties van een speler kijkt.

bij Feyenoord denken ze volgens mij Pelle was een goede gok, dus vanaf nu gaan we heel ons aankoopbeleid baseren op natte vinger werk

Laatste discussies Bekijk in het artikel

135 fans
Coach, 44 jaar

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren