Bekijk in artikel
19 april 2019 om 14:30
0

Beter had Gio deze zogenaamde vedette helemaal geen reserve aanvoerder gemaakt. Voegt niks aan Feyenoord toe en zijn komst was al twijfelachtig te noemen. Onbegrijpelijk dat ze hem genomen hebben en nog belangrijk gemaakt hebben ook. In het resultaat van dit seizoen is ook zeker de handtekening en de tekortkomingen van Clasie te zien.

Reacties

19 april 2019 om 14:38
0

Ik heb niet het idee dat Feyenoord de afgelopen 4 jaar veel in niveau omhoog gegaan is. Een Clasie in oude doen had dus zeker wel van extra waarde geweest. Zo gek vond ik de keuze dan ook niet om hem terug te halen. Had vooraf echter wel gehoopt op een koop clausule. Echter als ik zie wat hij afgelopen jaar heeft gebracht is de koop clausule niet meer belangrijk. Ben voor Clasie wel benieuwd wat er nog komt in zijn voetbal carrière.

19 april 2019 om 14:43
0

@rubje

ik vond het wel een rare keuze. hij had al jaren geen knikker meer geraakt en zat zelfs op de bank bij Club Brugge. dan denkt Feyenoord dat als hij weer een Feyenoord shirt aantrekt dat hij opeens de sterren van de hemel speelt. deze transfer was op niks meer gebaseerd dan op natte vinger werk en heeft echt helemaal niks meer te maken met beleid voeren

19 april 2019 om 14:57
0

ik vind het ook geen goed beleid, maar kan er nog wel inkomen dat mensen denken dat hij weer opbloeit als hij in zijn oude vertrouwde omgeving is. Bij een paar spelers is dat gelukt, maar ook genoeg voorbeelden die nooit meer het niveau hebben gehaald.

19 april 2019 om 15:02
0

@rubje

ik snap je punt maar ik hoorde dat Clasie een miljoen aan salaris krijgt dit seizoen bij Feyenoord. voor dat geld had ik liever een huurling als Odegaard of Isak gezien die bij Feyenoord hopelijk ook wel bekend zouden moeten zijn. ook al was Clasie wel in vorm geweest blijft het toch meer een nuttige teamkracht, dan iemand die het verschil maakt in een elftal

19 april 2019 om 15:17
0

@rubje

Ik denk dat we het niveau van Feyenoord en Clasie 4 jaar geleden ook niet te hoog moeten inschatten. In die tijd (11/12 t/m 14/15) haalde Feyenoord in de competitie namelijk een vergelijkbaar aantal punten als dat zij nu doen. Hoe groot was dan die invloed van Clasie? Waren het niet gewoon de Guidetti's en Pelle's van deze wereld die het echte verschil maakten? In elk geval was men toen tevreden met precies dezelfde prestaties als nu. Het verschil is alleen dat de concurrentie (ajax en Psv) veel meer punten halen als toen, waardoor Feyenoord allang niet meer in de buurt is. Ajax werd in die kampioen met puntenaantallen tussen de 71 en 75. Ja, dan sta je in de buurt als jezelf rond de 70 scoort. Nu is een score van rond de 70 punten niks, wetende dat de concurrentie rond 86 gaat eindigen.

19 april 2019 om 16:01
0

@master D - ''hoe groot was dan die invloed van Clasie? Waren het niet gewoon de Guidetti's en Pelle's van deze wereld die het echte verschil maakten?''

Die invloed was daadwerkelijk ontzettend groot. Het duo Clasie / el Ahmadi was weergaloos en een van de redenen waarom het zo goed ging. Clasie had destijds ook genoeg diepgang voor zich om het spel daadwerkelijk te kunnen verdelen. Als je ziet hoe statisch het nu is.. Het enige wat hij nog kan is de bal breed spelen. Niet voor niets speelde Clasie dit seizoen ook z'n beste wedstrijden wanneer er diepgang en variatie in ons spel was (topwedstrijden) en hij heel belangrijk was in de opbouw en het spel verdelen.

Maar daarmee wil ik nog wel zeggen dat de Clasie van nu zeker niet meer de Clasie is van toen en daarmee romantiseer ik ook zeker niet.

19 april 2019 om 14:42
0

"onbegrijpelijk dat ze hem genomen hebben en nog belangrijk gemaakt hebben ook."

Compleet mee eens! Leuk hoor dat hij bij Brugge een aantal keer mee heeft mogen doen maar de bank had vaker een warme plek dan een koude. Eigenlijk onbegrijpelijk dat v Geel hem naar Feyenoord terughaalde.ouwe jongens politiek.....

Laatste discussies Bekijk in het artikel

135 fans
Coach, 44 jaar
SeizoenClub
2015-2019 Feyenoord
2007-2010 Feyenoord
2004-2007 Barcelona
2003-2004 Barcelona
2001-2003 Arsenal

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren