Bekijk in artikel
19 april 2019 om 14:24
0

Emotioneel.... Had hem een koffer en een ticket moeten geven.

Veels te weinig gebracht, maar hadden we kunnen weten..

Reacties

19 april 2019 om 14:38
0

Wie moet je er dan neerzetten? Ayoub? Die kan er ook niks van. Het is meer een collectief falen bij Feyenoord, de Clasie die toentertijd wegging was een hele goede speler, dat zal hij toch niet verleerd zijn?

19 april 2019 om 14:45
0

De Clasie die wegging is inderdaad 'weg'. Banken bij Southampton naar spelen / banken bij Brugge. De belangrijkste wedstrijden bij Brugge op de bank, dat zegt genoeg. Dus 1 miljoen voor Clasie is belachelijk.

Als Ayoub hetzelfde aantal wedstrijden had mogen spelen als Clasie dan had hij ook wel 5 goeie potten gespeeld van de 30.

19 april 2019 om 15:07
0

@kamikaze82: als Ayoub er net zo weinig van kan, dan zet je toch lekker Ayoub neer? Clasie vertrekt na dit seizoen weer en heeft nu een jaar lang de potentiele ontwikkeling van Ayoub en Tapia in de weg gestaan.
Feyenoord moet geen spelers huren met de toezegging basisspeler te gaan worden (ik krijg nml dit seizoen sterk het idee dat dat het geval is bij Clasie, anders kan ik niet begrijpen waarom hij structureel in de basis mag staan). Alleen in noodgevallen (je eerste spits breekt zn been aan het begin vh seizoen) zou je dat moeten doen.
Op dat gebied heeft ook Gio de ontwikkeling van Feyenoord tegen gehouden. Erg zonde.

19 april 2019 om 15:10
0

Clasie heeft heel het seizoen bar weinig laten zien. Het is toch hoogst opmerkelijk dat een gehuurde speler met zulke geringe kwaliteiten de voorkeur krijgt op een speler met een contract. Enige vorm van visie is hierin duidelijk niet aanwezig.

19 april 2019 om 15:12
0

@ijsmuts

de ontwikkeling van Tapia? die raakt al 3 jaar geen knikker bij Feyenoord. Ayoub vind ik ook niet veel soeps. dat Clasie ook een matige speler is ben ik wel met je eens maar aan Tapia en Ayoub missen we ook echt helemaal niks en dat gaan echt niet opeens geweldige voetballers worden ofzo als je ze wel opstelt. Feyenoord onwaardig imo zoals alle aankopen op Rvp, Jorgensen, Haps en Berghuis na

19 april 2019 om 15:24
0

@japie

Ayoub heeft te weinig minuten mogen maken imo. Dus kan eigenlijk niemand iets zinnigs over zeggen tot dusver. Wel eens dat de minuten die hij mocht spelen het niet denderend was, maar ook dat kan met vertrouwen te maken hebben.
Tapia, blijft toch vreemd dat een international weinig brengt. Misschien omdat ook hij totaal geen vertrouwen van Gio kreeg (of op zn eigen plek mocht spelen).

19 april 2019 om 15:28
0

@japie: begrijpend lezen is niet aan jou besteed. Ik weet het, of je doet het erg selectief, dat kan ook.
Lees je bewust over het woord potentiele heen?

Overigens; hoeveel minuten heeft Tapia op zn eigen positie mogen maken de laatste 3 jaar? En vergelijk dat eens met het ongelimiteerde vertrouwen dat Gio in Clasie heeft uitgesproken (en Vilhena eveneens)?

19 april 2019 om 15:55
0

Zowel Ayoub als Tapia zijn ook 'slachtoffer' van Vilhena die tot twee keer toe (zelfs meer) langer bleef bij Feyenoord dan gedacht. Helemaal een Tapia, die eigenlijk als directe vervanger binnenkwam. Dan is het regelmatig onbegrijpelijk dat beiden niet de kans krijgen als Vilhena (die toch regelmatig diverse slechte wedstrijden aflevert) of Clasie wel mogen blijven staan na slechte wedstrijden. Maar zo is Gio nu wel eenmaal; hij houdt bijzonder lang vast aan zijn eerste keuzes.

19 april 2019 om 15:58
0

@kamikaze82 Sorry hoor, maar als een speler geen speelminuten maakt bij een club als Feyenoord betekent niet dat hij er 'niks van kan'. Die gozer kan echt goed ballen en ik heb sterk het idee dat hij ook minstens zoveel kan brengen als Clasie, zo niet nog veel meer. Ik kan je honderden voorbeelden geven van spelers over wie het zelfde werd gezegd maar die bij een andere topclub, waar men wél vertrouwen had in die spelers, totaal opbloeien en soms zelfs nog veel hoger terecht kwamen. Vertrouwen is zo'n groot deel van prestaties. Voetballen kunnen ze allemaal wel, vooral de wat creatievere spelers. Helaas zijn dit vaak ook de wat gevoeligere spelers die vertrouwen nodig hebben (zelfs in de absolute top (Courinho, Gotze, Asensio, Isco, etc), op enkelingen na.

19 april 2019 om 16:39
0

@ijsmuts

ik snapte je helemaal alleen zie ik geen enkele potentie in deze spelers. Tapia heeft in het verleden vaak genoeg gespeeld op het middenveld bij blessures en schorsingen maar heeft mij toen nooit kunnen overtuigen. Ayoub heb ik jarenlang bij FC Utrecht aan het werk gezien waar hij wel nuttig was voor dat elftal maar ik heb er nooit een speler in gezien waarvan ik dacht die gaat wat toevoegen aan een Ajax, Feyenoord of Psv

dat vertrouwen dat Clasie krijgt zal te maken hebben met het feit dat hem waarschijnlijk door Van Geel een basisplaats is beloofd. die had na Southampton en Club Brugge natuurlijk weer geen zin om een seizoen op de bank te gaan zitten. dat denk ik iig want anders snap ik het ook niet. al snap ik eigenlijk niet eens waarom hij uberhaupt is aangetrokken. hij heeft bij Southampton en Club Brugge niks laten zien op basis waarvan je zou kunnen denken die moeten we nu als Feyenoord zijnde meteen binnen halen

Vilhena is de enige speler die nog iets van transferwaarde vertegenwoordigd bij Feyenoord, omdat hij bij Oranje zit, dus dat ze die niet op de bank zetten snap ik wel. ze hopen daar natuurlijk nog een paar miljoen aan over te houden

19 april 2019 om 16:47
0

@fr_jc

Peru is niet meer het Peru van vroeger. die houden zich vaker bezig met de tegenstander het spel onmogelijk te maken dan uit te gaan van aanvallende intenties. daar moet Tapia voornamelijk onderscheppen en afbreken, waar er bij Feyenoord verwacht word dat je ook aanvallend wat toevoegt op die positie tegen clubs als FC Groningen, FC Emmen etc.

19 april 2019 om 14:41
0

Ja, eigenlijk wel jammer hoe het dit jaar gelopen is. Ik had gedacht en gehoopt dat hij zijn oude niveau zou kunnen halen en daarmee een flinke versterking voor Feyenoord zou zijn geweest. Helaas viel zijn niveau tegen.

19 april 2019 om 14:47
0

Daar kan je niets aan toevoegen, dat is inderdaad de realiteit. Maar.... had je kunnen weten, al 2 jaar niets gebracht, dus wat was de verwachting? Dat de ouwe Clasie weer terug was gekomen?

19 april 2019 om 15:31
0

Het is inderdaad jammer dat hij heeft niet kunnen brengen. Desondanks is hij dit jaar nog steeds de beste en meest stabiele middenvelder van Feyenoord. Ik vind de kritiek op hem altijd een beetje overdreven.

Clasie is geen topper gebleken, maar over het hele jaar wel gewoon een goede voldoende. Hij speelt uiteraard ook wel eens slecht, maar dat doet het hele team. Jorgensen bv speelt al even lang onder zijn niveau en levert wanprestatie op wanprestatie, maar die krijgt van veel mensen wel krediet. Om over postnl Tony maar te zwijgen.

Het is een beetje krom allemaal. Mensen hebben op de een of andere manier de pik op Clasie. Waarom precies ontgaat mij.

19 april 2019 om 15:52
0

Jorgensen wanprestatie op wanprestatie? Ik ben al bekend met het idee dat je hem voor iedere prijs weg wil doen, maar wauw.

Welke wanprestatie na wanprestatie? Of overdrijf je gewoon graag? Nogmaals, die blessures? En dat Gio voor Robin koos i.p.v. Jorgensen? Of dat Jorgensen en van Persie gezamenlijk in het veld niet goed samen blijken te kunnen spelen? Of dat Jorgensen nog niet een fatsoenlijke reeks wedstrijden achter elkaar heeft gehad dit seizoen?

Verder met je eens hoor. Clasie speelt gewoon solide en met die middenvelders naast 'm (los van van Persie) valt niet te voetballen en diepgang is er ook totaal niet om ze weg te steken met een crosspass.

19 april 2019 om 16:01
0

Hoeveel goede wedstrijden heeft hij nou echt gespeeld? Of het is kunstgras, of er is concurrentie of dit of dat. En zal heus allemaal wel en ik gun hem het allerbeste en als hij volgend jaar een hoop goals maakt sta ik vooraan te juichen. Maar twee jaar niet presteren is gewoon te lang.

Als Feyenoord een topclub wil zijn moet het doorselecteren. En dat betekend dus ook in het geval van matige spitsen die één goed jaar hebben gehad. Er is nul reden om aan te nemen dat het volgend jaar opeens heel anders wordt allemaal, dus verkopen die handel en door met een nieuwe start.

Maar nu vervallen we in de eerdere discussie.

19 april 2019 om 16:20
0

Laten we het er inderdaad maar op houden dat ik nog het volste vertrouwen in Nicolai heb en jij nog je twijfels hebt, die ik heus begrijp. Maar ik denk en zie gewoon dat er diverse oorzaken aan ten grondslag liggen en ik nog altijd een goede spits en uitstekende kapstok voor ons spel zie spelen.

19 april 2019 om 16:22
0

Hij verprutst te veel kansen, zijn basistaak. Verder voetbalt hij op zich wel goed mee dus van wanprestaties wil ik niet spreken maar dat het pover is qua rendement moge duidelijk zijn. Ik weet nog dat hij in het kampioensjaar bv ook geen kaarten kreeg, zijn mentaliteit is ook gewoon minder geworden helaas.

19 april 2019 om 16:41
0

@mgvm

we moeten het afwachten. ik vind Jorgensen ook wel een goede speler maar buiten het kampioensjaar van Feyenoord om heeft hij nog nooit in zijn carriere een seizoen een hoog rendement gehaald. laten we hopen dat dit niet toevallig een seizoen was dat hij boven zichzelf uitsteeg, maar dat hij structureel dit niveau kan halen. die 18 miljoen die toen op hem geboden is ga je er iig nooit meer voor krijgen, dus laten we hopen dat hij iig nog wat sportieve waarde voor Feyenoord heeft

19 april 2019 om 17:07
0

@morodin

mensen zien natuurlijk dat Vitesse een Odegaard huurt en Willem II een Isak, spelers die echt wat toevoegen aan de Eredivisie en dat wij pure middelmaat Clasie huren voor een salaris van 1 miljoen.

niet dat die jongen er wat aan kan doen dat Feyenoord hem haalt, maar dat de supporters liever wat beters hadden zien komen zal wel de reden zijn dat mensen heel kritisch op hem zijn. zijn spel was ook niet echt om over naar huis te schrijven dit seizoen, maar dat was natuurlijk al te verwachten want dat was het bij Southampton en Club Brugge ook al niet. dan ga je niet opeens de sterren van de hemel spelen als je toevallig een Feyenoord shirt aantrekt

19 april 2019 om 17:28
0

Dat klopt, maar ik ben vooral verbaasd over het meten met twee maten. De ene speler kan zich duidelijk meer veroorloven dan de ander. Dat is heel menselijk, maar wel frappant omdat het juist de supporters zijn die een topsportklimaat willen. Mensen hebben het steeds over afreken op prestaties en doorselecteren. Nou doet dat dan! Ook igv vermeer of jorgensen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

135 fans
Coach, 44 jaar

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren