Bekijk in artikel
18 april 2019 om 15:11
0

Lijkt me inderdaad totaal niet logisch om een stap te maken naar Spurs als er veel mooiere clubs interesse hebben. Spurs is een subtopper in Engeland, terwijl de Ligt duidelijk klaar is voor het allerhoogste niveau.

Reacties

18 april 2019 om 15:35
0

De Spurs mag je inmiddels wel tot de Engelse top rekenen. Draaien al een paar seizoenen uitstekend en hebben met hun nieuwe stadion nog volop groeikansen.

18 april 2019 om 16:03
0

Mwa, twee maal tweede geworden in de afgelopen jaren, in een periode waarin Man Utd en Arsenal in een mindere fase zitten. Normaal gesproken hebben ze het al lastig zat om een CL plek te bemachtigen dus ik zie Spurs niet als Engelse top. Maargoed, ieder zijn perceptie natuurlijk.

18 april 2019 om 17:33
0

@avds_85: Tottenham staat de laatste 4 jaar (inclusief dit jaargang) bij de eerste 3 van de premier league. Kortom ze tonen aan vrij constant te zijn. Geen enkele andere premier league club is zo constant geweest. Daarnaast zijn ze heel goed in staat om hun toppers in de gelederen te houden. De door jou genoemde clubs zijn sinds 2012 niet eens 4x aanwezig geweest in de top 3. Kortom, waar refereer je aan met normaal gesproken? Wellicht kijk jij door de bril van de 00's? Maar dat is al decennia geleden.

Tottenham is een club met duidelijk een lange termijn plan en voor elke speler uit de eredivisie een flinke stap voorwaarts in sportieve uitdaging. Als potentiële target van deze club moet je echter wel beseffen dat spelers die goed presteren niet snel weggaan. Met andere woorden je moet het wel als een bestemming zien, niet als tussenstation.

Je vraagt je ook af of een dergelijk bericht onderdeel is van een psychologisch spel nu beide teams elkaar treffen. Al lijkt de boodschap daar niet echt op geënt.

18 april 2019 om 17:34
0

Twee maal tweede in de afgelopen jaren, pardon? Tottenham is in de afgelopen 30 jaar maar 1 keer tweede geworden. Wel een paar keer derde, maar altijd op gepaste afstand van de titel winnaar. Echt strijden om het kampioenschap doen ze niet.

18 april 2019 om 17:55
0

Nou ja lange termijn. Het is een beetje zoals België, een paar jaar geweldige talenten waardoor gedacht werd dat ze wel een cup zouden pakken. Nu lopen de meeste al in het begin van de 30 en ze hebben slechts een 3e plaats om te tonen.

Beetje hetzelfde met Spurs, fantastische ploeg gebouwd. Maar als ze nu niet oogsten zullen ze toch weer opnieuw moeten beginnen. Want heel veel restwaarde hebben die jongens niet (gemiddeld). Alli, Kane en Eriksen uitgesloten.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren