Bekijk in artikel
17 april 2019 om 10:05
0

Wanneer heeft Atletico geprobeerd aan te vallen? En het zegt echt wel iets over Gullits voetbalinstelling dat ie niet wil aanvallen. Sommigen noemen het realistisch, ik noem het voetbalidentiteit. Vind het juist goed dat je het probeert als je moet. Dat afwachtende voetbal van ManU onder Mou vond ik helemaal niets

Reacties

17 april 2019 om 10:13
0

Gullit is een van de grootste Nederlandse voetballers geweest. Ook hij heeft een groot aandeel gehad in onze voetbal identiteit. Ook al is hij realistisch, nog steeds is zijn impact op ons voetbal fenomenaal

17 april 2019 om 11:18
0

Uitstekende voetballer, baggere tacticus. Ik heb Gullit zelden iets goeds én vernieuwends horen zeggen. Meestal zit ie fout of trapt ie open deuren in. Het is een gozer die het moet hebben van zijn voetbalgeschiedenis en charisma, niet van zijn tactisch inzicht.

17 april 2019 om 10:55
0

Wat wil je dan? Lekker aanvallend voetbal spelen tegen een team dat in het Camp Nou sinds 2013 geen enkele CL wedstrijd heeft verloren. Laat dat maar even tot je komen. Daar moet je je tacktiek maar dan op gaan aanpassen en niet zoals men zelf wilt spelen. Manu moest gewoon puur resultaatvoetbal spelen. Of dat mooi eruit ziet doet er niet toe. Je gaat hier geen kans krijgen om door te gaan door juist datgene te doen waar Barca tegen wilt spelen. Gullit heeft hier gewoon een sterk punt.

17 april 2019 om 13:46
0

Weet je, ik zou zorgen dat mijn team de bal zou hebben. Dus actievoetbal ipv reactievoetbal. Maar Gullit speelt tactisch liever met een bus voor de deur. Zijn goed recht, ik ben geen fan.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

75 fans

Manchester United

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren