Bekijk in artikel
15 april 2019 om 14:40
0

Wel alle hulp verwachten voor hun succes in de CL maar de rest lekker laten stikken als ze Ajax nodig hebben. Heel sportief van Ajax!

Reacties

15 april 2019 om 14:46
0

Ik blijf het apart vinden dat wanneer een afspraak die van te voren gemaakt is en een potentieel goed voorstel met elkaar te vergelijken is. Dan had FC Twente maar een verzoek moeten indienen aan het begin van het seizoen. Konden alle clubs mee instemmen, maar nee er moet tijdens het seizoen weer gesleuteld worden... Dit is gewoon een goede les voor iedereen, lees de voorwaarde, ga in gesprek en wanneer je ergens niet mee eens bent aan het begin van elk seizoen kan er over gepraat worden.

15 april 2019 om 15:23
0

Twente had al eerder een verzoek ingediend om deze wedstrijd in de arena te spelen. Is ook afgewezen helaas. Hoe kun je trouwens in gods naam aan het begin van het seizoen voorspellen dat dit de kampioenswedstrijd zou worden? Veel Twente suporters hadden juist verwacht dat het tot de laatste speelronde spannend zou blijven. Veel Twente suporters hadden ook niet verwacht dat we kampioen zouden worden en zeker niet met zo'n grote voorsprong. Hoe kun je dat dan voorspellen?

15 april 2019 om 16:19
0

@Tukr1965 je had het niet zo precies kunnen voorspellen, maar dat een kampioenswedstrijd zou plaatsvinden bij een Jong team was zeker vooraf al een mogelijkheid. Dan is het niet zo gek om vooraf te bespreken of elke kampioenswedstrijd bij een Jong team gespeeld kan worden, indien mogelijk, in het stadion van het volwassen team. Had alsnog het antwoord nee kunnen zijn, maar dan was het vooraf duidelijk. Nu ligt die afspraak er niet en is het een simpel verzoek van Twente aan Ajax. Verzoeken mag je weigeren en het is niet eens zo apart dat Ajax dit weigert. Dus ik snap alle ophef hier niet zo.

15 april 2019 om 18:38
0

Wie had verwacht dat ajax zo ver zou komen in de CL niemand had het verwacht, maar toch afspraken voor gemaakt. Dan kan je hoog of laag springen, gewoon eens goed naar het schema kijken voordat je maar roept ja we gaan beginnen!!

15 april 2019 om 15:09
0

Jij bent niet heel slim he. Ajax in de cl was enorm belangrijk voor het Nederlandse voetbal. De wedstrijd van Twente niet

15 april 2019 om 15:16
0

Welk sportief belang heeft Twente dan bij deze beslissing, buiten dat een uitwedstrijd wordt omgetoverd tot thuiswedstrijd?

Misschien moet Ajax aan Groningen ook maar vragen of zij de reguliere tribunes mogen bezetten en Groningen het uitvak. Dan krijg je qua supporters ongeveer dezelfde verhoudingen.

15 april 2019 om 15:25
0

Dat het een "thuis" wedstrijd zal worden voor Twente is zowiezo al het geval aangezien er toch geen hond op jong teams afkomt. En die wel komen zijn zeker de sfeermakers niet

15 april 2019 om 15:39
0

Ik kan me zelf diverse keren herinneren dat de thuisclub het uitvak vergroot heeft voor verschillende clubs. Meestal gebeurd dit bijv bij bekerwedstrijden omdat het dan makkelijker is om seizoenskaart houders te verplaatsen. Maar dat zal bij jong Ajax ook geen probleem zijn. Is niet dat dergelijke situaties nu paan voor het eerst voorkomen.

15 april 2019 om 15:47
0

@tukr1965
Laat ik vooropstellen dat het van mij had gemogen (in de Arena spelen).
Ik kan me gewoon voorstellen dat Jong Ajax in principe altijd op de Toekomst speelt en aangezien zij hun eigen kampioenswedstrijd ook op de Toekomst speelden, zou het vreemd zijn om het voor een andere club wel te doen.
Het zal wellicht allemaal vastgelegd zijn bij (jong) Ajax naar ik aanneem.
Ik denk dat het voor jullie het beste zou zijn om deze speelronde geen kampioen te worden. Wat is nou mooier dan thuis kampioen worden?

15 april 2019 om 16:08
0

Ik vind ook dat Ajax niets verplicht is. Ik vind het wel jammer dat ze niet mee willen werken gezien ze dat wel van PEC en misschien De Graafschap (die nog vollop in de strijd tegen degradatie zitten) verwachten. Thuis kampioen worden is idd het beste. Maar ik verwacht van ons team dat ze iedere wedstrijd er alles aan doen om te winnen. Dit is uiteindelijk ook een luxe probleem.

15 april 2019 om 16:26
0

Wat had Ajax dan moeten doen? Vele tonnen op tafel leggen om de Arena af te huren zodat Twente met 1600 man kon komen?

Ajax heeft simpelweg geen ander stadion dan de Toekomst.

15 april 2019 om 16:30
0

Maar Twente speelt toch niet in dezelfde competitie als Ajax? Welke concessies heeft Twente moeten doen voor Ajax, dat Ajax nu naar Vak-P moet luisteren?

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

fcu_030
Geplaatst op 15 april 2019 om 14:40

Ajax wijst verzoek FC Twente af: ‘Dat is niet ons probleem’

Maandag, 15 april 2019

Artikel bekijken
Meer discussies op dit nieuws

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Twente7534
5.Jong PSV5715
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
J. DrommelDoelman330
Aitor CantalapiedraAanvaller3313
P. BijenVerdediger316
C. GonzálezVerdediger310
M. SmithMiddenvelder302
Javier EspinosaMiddenvelder294
T. BoereAanvaller2713
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina FC Twente.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren